- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.201
Tekrar yazıyorum güzelim... Eser'cim öyle her gelip beni listeye yaz diyeni listeye eklemiyoruz hayatım, nedenine gelince, buraya her geleni listeye yazarsak bu sayfaya liste sığmaz, bu listedekiler her daim bu topiğe gelip kendinden haber veren ve muhabbetlere katılan kişiler, ayrıca Ceren arkadaşımızın bir sınavı var o sınavı geçmen gerekiyor (sınav bahane, sadece seni tanımaya ve topiğe ısındırmaya çalışıyoruz) yani bu listedeki herkes muhakkak her gün gelip muhabbete dahil olan kişiler, mazeretsiz gelmeyen olunca direk siliyoruz listeden canım :) umarım neden listeye dahil olamadığını anlatabilmişimdir :)
kızlar yarın benim doğum günüm ve dershanede 8 saat dersim var
ayy canım derslerle geççek doğum günün
şimdiden kutlu olsun nice yaşlara a.s.
teşekkürler canım
kızlar yarın benim doğum günüm ve dershanede 8 saat dersim var
bedne bu yıla kadr doğum günümde hep sınavda olurdum ünv dede açık öğretimde hep mayıs sonu oluoyo bütünlemeler yaa mutlaka kötü geçerdi doğum günüm ders çalışa çalışa kutlardım artık kendi kendimeekaydirigubbakcemile3
çıkayım o zaman boşu boşuna yazıp durmuşuz demek kimsenin taktığı yok maşallahhh...
kızlar bugün doktora gittim doktor ultrasonda gözükmüceğini söledi on gün sonra gitmemi söledi sonra geçen günki testi gösterdim 12,11 di ya doktor bugün 50 lerde felan olur dedi sonra tekrar test yaptırdı eve geldim az önce sonucu telde öğrendim sonuç 122 bu normalmi ya on gün nasıl beklicem ben çok fazla değilmi bu anormal bişimi yoksa senağlama nolur yardım edin
kızlar bugün doktora gittim doktor ultrasonda gözükmüceğini söledi on gün sonra gitmemi söledi sonra geçen günki testi gösterdim 12,11 di ya doktor bugün 50 lerde felan olur dedi sonra tekrar test yaptırdı eve geldim az önce sonucu telde öğrendim sonuç 122 bu normalmi ya on gün nasıl beklicem ben çok fazla değilmi bu anormal bişimi yoksa senağlama nolur yardım edin
çıkayım o zaman boşu boşuna yazıp durmuşuz demek kimsenin taktığı yok maşallahhh...
ayy canım ya yazık sana izin alsan gitmesen şartmı gitmen?
sanada yazık kuzzuuuu :teselli: :teselli:
kızlar az önce doktoru aradım cep telini vermişti söledim değeri çok güzel dedi odadış gebelik şüphesini azaltıyo bu değer dedi bir hafta sonra gel dedi ohhh be rahatladım çok sağolun kızlarn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
kızlar az önce doktoru aradım cep telini vermişti söledim değeri çok güzel dedi odadış gebelik şüphesini azaltıyo bu değer dedi bir hafta sonra gel dedi ohhh be rahatladım çok sağolun kızlarn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ah canım izin gibi bi durum olmuyor malesef dersi bi kaçırdım mı konuyu toparlayamıyorum
heh bak süperr valal bizde doktor gibiyiz anacımm kaydirigubbakcemile3
bir haftaya indirdik süreyi ama kesyi falan görmessen hemen paniğe kapılma emi
mübarek şeyy bazen geç gözüküyorrr bende olduğu gibi kaydirigubbakcemile3
yaa burcu bu kız önce kese sonra pıt pıt derken bizi erkenden doğurtmasın buralarda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy bugunude akşam ettik sonunda yarım saatim kalmış çıkmaya alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?