Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çıkayım o zaman boşu boşuna yazıp durmuşuz demek kimsenin taktığı yok maşallahhh...

Son düzenleme:
teşekkürler canım

bedne bu yıla kadr doğum günümde hep sınavda olurdum ünv dede açık öğretimde hep mayıs sonu oluoyo bütünlemeler yaa mutlaka kötü geçerdi doğum günüm ders çalışa çalışa kutlardım artık kendi kendimeekaydirigubbakcemile3

kızlar bugün doktora gittim doktor ultrasonda gözükmüceğini söledi on gün sonra gitmemi söledi sonra geçen günki testi gösterdim 12,11 di ya doktor bugün 50 lerde felan olur dedi sonra tekrar test yaptırdı eve geldim az önce sonucu telde öğrendim sonuç 122 bu normalmi ya on gün nasıl beklicem ben çok fazla değilmi bu anormal bişimi yoksa senağlama nolur yardım edin

kızlar yarın benim doğum günüm ve dershanede 8 saat dersim var

ayy canım ya yazık sana izin alsan gitmesen şartmı gitmen?

sanada yazık kuzzuuuu :teselli: :teselli:

çıkayım o zaman boşu boşuna yazıp durmuşuz demek kimsenin taktığı yok maşallahhh...

rüzgardeniz arkadaşımıza sana gayet güsel açıklamış durumu burası farkıdanysan aile ortamı gibi sıcak bi ortam hergün girip biribimize haberler verioz sen buna uymucaksan şimdi bize neyin tribini atıyosunki

kız deliiii ne güzel işte anormal değil aksine herşey çok güzel gidiyor artarak yükselerek gidiyor kan değerlerin ve buda bebişin varlığını onaylıyor kuzum. Yapma böyle yaa neden bu kadar dert ediyorsun ohoo sen daha 10 günü geçiremezsen 9 ay zor geçer sana vallaaa kaydirigubbakcemile3

canım değerin normal bence ayrıca ultrasonda gözükmemeside çok normal çünkü çok yenisin kafana hiç takma sabırla bekle 10 günü canım :teselli:

güzelim sen kime neyin tribini atıyorsun önce onu söylesen bize bir açıklama getirsen?
Kendi kafana göre benide liteye ekleyin diyorsun sonra gidiyorsun aklına gelince bir daha gelip bakıyorsun listede yoksun ve biz sana o kadar açıklamalar yapmışken sen hala tavır takınıyorsun o listeye yazılman çok zor bir şey değil ben hemen senin adını yazayım listeye ama iki gün gelmediğinde üçüncğ güğn adın siinir listeden ve bu kez adını tekrar görmediğinde daha kötü olur mahalle karıları gibi kapışırız. Sana gayet net açıkladı arkadaşlar anlatamadıkmı acaba :uhm:

kızlar az önce doktoru aradım cep telini vermişti söledim değeri çok güzel dedi odadış gebelik şüphesini azaltıyo bu değer dedi bir hafta sonra gel dedi ohhh be rahatladım çok sağolun kızlarn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

heh bak süperr valal bizde doktor gibiyiz anacımm kaydirigubbakcemile3
bir haftaya indirdik süreyi ama kesyi falan görmessen hemen paniğe kapılma emi
mübarek şeyy bazen geç gözüküyorrr bende olduğu gibi kaydirigubbakcemile3

canım ya boş yere yersiz yere kendine stres yapıyorsun valla kızıcam ama bak heeeeeeee klava:

ah canım izin gibi bi durum olmuyor malesef dersi bi kaçırdım mı konuyu toparlayamıyorum

canım ya o zaman allah kurtarsın bacım ne diyim :teselli:

yaa burcu bu kız önce kese sonra pıt pıt derken bizi erkenden doğurtmasın buralarda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…