- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.541
nurcum bu kadar stres yapma kendine bak bebişimizide üzersinnnn
canımcım geçmiş olsun, hiç olmazsa tedavisi mümkün bir şey ve biraz tedavi olman gerekiyor, işteeee neden bebiş olmadığını öğrenmiş olduk çok şükür, bundan sonrası daha kolay... tedaviden sonra hemen hamiş kalacaksın tatlım :) başka bir sorun çıkmadığına sevindim canım, tekrar geçmiş olsun :)selam kızlar ben geldim nasılsınız
merak etmişsiniz sabah hormon tahlillerimi yaptırmak için hastaneye gittik canlarım
ve sonuçların çıkmasını bekledik sonra doktorumuza gittik
tahlil sonuçlarım iyi kızlar yalnız troitlerde sorun var bende kronik hipotroid vardı yani az çalışıyodu
şimdiede çok çalışıyomuş anlıcanız bu guatr bizi baya uğraştırıcak gibi rabbim başka dert vemesin inşallah cumartesi günüde tekrar guatr için tahlil yaptırıcam ve onun sonucuna göre yeni bir tedaviye başlıcaz benden bu kadar
geniş insanlar bunlar anam, boşamamış adam, affetmiş karısını, ben bu çocuğa da bakarım demiş... adamların midesi o kadar geniş ki...hee evet öyle bir haber vardı ya sanırım nur atmıştı linkini hey allahım ya neler oluyor dünyada. allah yardımcımız olsun nasıl tutmuş ikiside aynı zamanda delikafadulden
azmış azmışta madem kocası dururken ne diye boynuzlamış manyak karı kocası yetmemişmi ona pislik ya harama niye uçkur çözmüş böylelerine sinir oluyorum yaa kötükedihüso
aynen allah bildiği gibi yapsın sonra ne oldu acaba adam gerçeği öğrenince boşadımı ki karıyı :uhm:
çok şükür ki iş yüzünden kafanı kaldıramıyorsun, boşver tatlım, başağrıların ve bulantıların olmasın da... iyi olmana çok sevindim güzelim :)kızlar ben geldim ama geri gidecem...gülçini arka cebe msj attıda dank ettim sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum işten ayyy nasıl birikmişler anlatamam p.tesi ben gitmeden bir iki tane vardı hala bekliyor beni geldim üstüne üstlük yeni işler eklendi biizm yeni gelen müdüründe istegi bitmiyor her yeni bir icat yetişemiyorum isteklerine kafayı y,yecem deli karı zaten fazla efor harcayamıyorum biliyorda ...birde dışarıda işim çıktı ona çıktım geldim diger işlere deavm ama önce kızlara yazayım dedim...gülçincim sagol tatlım valla bugün kafamı kaşıyacak vakit bile bulamadım desem yeridir ...bitirirsem tepenize binecem zaten ama bugün yetişebilirsem size..geçmişide okuyamadım zaten ne olmuş ne olmuş merak ettim...
ben de alabilir miyiiiiiiiiiiiiiiiiiim??? kaydirigubbakcemile3kızlar avasnları hazırladım çıktım ondan kkdan pat diyee
birazdandan dağıtıcam yazamaybilirim
o yüzden şimdiden iyi akşamlar hepinizeee
iyi akşamlar birtanem :)kızlarrr bende ufak ufak toparlanıyorum çıkarım birazdan kendinize iyi bakın canlarım yarın nasipse grş. inşallah kuzucuklarrrr mucxxxxxxxxx................
iyi akşamlar tatlım, yarın görüşürüz :)neyseherkese iyi akşamlar o zman..malum 6 ya geliyor saat bizde yavaştan tüyeriz..benim bazı işler yarına kaldı inşallah başka icat çıkarmazsa bu kadın öglene kalmaz bitiririm..
aaaaaa geçmiş olsun tatlımşekerler ben geldim sınavda biraz fenalaştım yarıda bırakıp geldim
kıyamam sanacanım eşim işe gittiği için bende otobüsle gitmiştim sınavdada 2 saat kalkmadan oturunca sancılandım eve geldim
merhaba güzelim :)kızlar merhaba nur hayatım noldu son yazını gördüm iyimisin tatlım
ceren sen nasılsın
iyi akşamlar canikom, dikkat et kendine :)canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun kocaman öptüm Şeniz
kıyamam ben o minnoşakızlarrr şimdi beyazla görüştüm canlarım ancak müsait olabilmiş aradı sağolsun haber vermek için evlerine gitmişler minik kızımızda hala solunum problemi varmış ama daha azmış içerde birazcıcık fazla kaldığı için kakasını yutmuş ve ciğerleri enfeksiyon kapmış bu sebeple solunum sorunu yaşıyormuş tabii doktor kontrolünde inşallah bir an önce toparlanır. Beyazın sizlere çok çok selamı var kızlar merak etmeyin. En kısa zamanda iyi olunca gelicek yazıcak inşallah. Ama tabii şimdi miniğimiz çok daha önemli onunla ilgilenmesi gerek.....
nasılsın canım? aman dikkat et kendine, artık ağırlaşmaya başladınız, bak Nur bugün fenalaşmış, lütfen dikkat edin ve yormayın kendinizi lütfen :)cerencim işten çıkmadan bir bakayım dedim beyazdan haber vermişsin çok sevindim bende çok merak etmiştim onuda zeynebide inşallah bir an önc tam anlamıyla sağlığına kavuşur zeynebimizde hayırlı haberlerini bekliyorum ve birazdan işten çıkıp çok şükür ki eve gidiyorum :))) bugün canım çıktı yaw yogunluktan gidince burda olursanız bakarım size bye
eee anne olmak kolay değil işte... önce karnındayken endişeler yaşıyorsun, doğduktan sonra başka endişeler... hiç bitmeyecek :)evet canım yaa çok şükürki evlerine gittiler inşallah herşey çok daha iyi olucak zavallım beyazımın sesi o kadar kötü geliyorduki yorgunluktan bitap düşmüş garibim besbelli anne olmak kolaymı insan kendisini unutuyor yavrusu için mücadele ediyor miniğimizin üzerinde dualarımız her daim inşallah hemencecik toparlanıcak ve bize gülücüklerle dolu pozlar verecek inşallah :Saruboceq:
Sende yorulmuşsun canım aman diyim bak git gide hepimiz ağırlaşıyoruz çok dikakt et kendine eve gittiğin gibi dinlen iş yapma iş yerinde zaten yeterince yoruluyoruz :çok üzgünüm:
canımcım sınav yazıyordum, arada bakıyordum topiğe, sonra bir ara uyku bastırdı, şuraya uzanayım dedim, uyuyakalmışım, o arada laptopun şarjı bitmiş bilgisayar kapanmış, Allahtan sınavı kaydetmiştim :)filiz ablaaa nerdesin sen yaa pat diye kayboldun gittin ne oldu kuzum uyuyamıkaldın yoksa?
yok be güzelim, aranızda en tembel benim valla, hepiniz koşturuyorsunuz ben yatıyorum ... hehehe... ben iyiyim canım, sen nasılsın?filiz ablacım sen nasılsın hepinizi çok özledim bebişimizi yormuyosun inşallah
aaaaaakızlar ya benim sinirlerim iyice kötüleşti sancıyla soru çözdüm çok yanlışım çıktı ama çok üzüldüm ağlıyorum kendimi tutamıyorum napacam ben böylesenağlamasenağlamasenağlama
Ceren yemek yiyor hayatım, arada bakarım diye yazmıştıkız ceren yazımı görmedin galibaaaaa 32 ile36 arası nasıl geçiyoooo biraz anlatsanaaa beeee korkuyom bennnn
canım pazartesi doktora gideceğim, bakalım o zaman durumu öğreneceğiz, ama ben iyiyim, bir sıkıntım yok uyku dışında :)filiz ablaaa bebişşş nasıl son gelişmeler neler malum geçmişi okuyamadığım için pek bişi bilmiyommm
cerencim kızım iyi çok şükür 31. haftadayım saolasın takibimi sen yapıyosun allah razı olsun canım 32 den 36 ya kadar çalışabilir raporu alıcam sence yapılabilire dimi sen zorluk çektinmi bana biraz anlattta ona göre cesaret alayım bende şükürler olsun ağır değilim şuan bide şükürki kramp olayı yaşamıyorum sence rapor alayımmı 36 da doğum olması çok istisnamıdır ceren
gerçi ayın 1 inde 32 tam dolduğu gün dr randevum var dr umada sorucam durum ne diye iyi derse çıkarım ben kendimi iyi hissediyorum
kızlar ya benim sinirlerim iyice kötüleşti sancıyla soru çözdüm çok yanlışım çıktı ama çok üzüldüm ağlıyorum kendimi tutamıyorum napacam ben böylesenağlamasenağlamasenağlama
dr kötü derse izne çıkarım iyi derse 36 kadar çalışırım
kız ceren yazımı görmedin galibaaaaa 32 ile36 arası nasıl geçiyoooo biraz anlatsanaaa beeee korkuyom bennnn
geniş insanlar bunlar anam, boşamamış adam, affetmiş karısını, ben bu çocuğa da bakarım demiş... adamların midesi o kadar geniş ki...
kıyamam ben o minnoşakeşke doktor beklemeseydi, geçen hafta içinde doğum olsaydı, neyse bu kadarla geçmiş olsun bari, inşallah bir an önce toparlanır Zeynebimiz :) bizlerin de selamını söyle canım eğer tekrar konuşursan, bence de Zeynep herşeyden önemli şu an, beyaz fırsat bulunca zaten gelir anlatır bize :)
eee anne olmak kolay değil işte... önce karnındayken endişeler yaşıyorsun, doğduktan sonra başka endişeler... hiç bitmeyecek :)
sen de kendine dikkat et lütfen, sen de çok ağırlaştın :)
canımcım sınav yazıyordum, arada bakıyordum topiğe, sonra bir ara uyku bastırdı, şuraya uzanayım dedim, uyuyakalmışım, o arada laptopun şarjı bitmiş bilgisayar kapanmış, Allahtan sınavı kaydetmiştim :)
merhaba arkadaşlar bu siteyi bi arkadaşımdan öğrendim ve hemen üye oldum.sohbetlerinizin çok güzel geçtiniğide duydum.bende 20 haftalık bir anne adayıyım.benim haftalarımdaki arkadaşlara birkaç sorum olcak.bekliyorum
ablacım şu anda daha iyiyim biraz rahatladım....
ilaydam kıpır kıpır şu anda teyzesi annesine moral veriyor
hoşgeldin canım :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah... bizi kim tavsiye etti sana?merhaba arkadaşlar bu siteyi bi arkadaşımdan öğrendim ve hemen üye oldum.sohbetlerinizin çok güzel geçtiniğide duydum.bende 20 haftalık bir anne adayıyım.benim haftalarımdaki arkadaşlara birkaç sorum olcak.bekliyorum
aman iyi olsun canım, sakın onu huzursuz etme Nurcum, başlarım sınava ya... Ceren ne güzel demiş yukarıda, hayat bir sınav gerçekten, senden ve kızından daha önemli değil bu sınav :)ablacım şu anda daha iyiyim biraz rahatladım....
ilaydam kıpır kıpır şu anda teyzesi annesine moral veriyor
afiyet olsun canım :)biz mamaızı yedik ve geldik kızlarrrr
evet abla fazlası ile genişler yaaa bizim adalar bu yüzden katil olur bee delikafadulden
evet dualarımız hala minik zeynebimizle ve tabii annesiylede
anne olmak zorrr amaaaaaa çooooookkkkkkkk güzeeeeeeeellllllll :CüvCüv:
ağırlaştın derken?
Kilo olarak dimi evet abla ya 72 oldum senağlama kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın ben işten çıkmadan bir girip slm verdim şimdi eve geldim yemeğe oturmadan bakayım dedim napıosunuzentelliye naber hayatım nasılsın
nur ne biçin laflar kız böle ilaydayıda kızdıracan basacak sana tekmeyi bebeişler için moraller çökse bile kendimizi ayakta tutuyor güçlü oluyoruz bundan sonra herşey onlar içinkızlar ya benim sinirlerim iyice kötüleşti sancıyla soru çözdüm çok yanlışım çıktı ama çok üzüldüm ağlıyorum kendimi tutamıyorum napacam ben böylesenağlamasenağlamasenağlama
afiyet olsun bacım sen nasılsın ceren nasıl bende 37 haftaya kadar çalışcam inşallahbiz mamaızı yedik ve geldik kızlarrrr
geldim anam geldim
aman oh maşallah iyi iseniz sorun yok cemre şuan kıpır kıpırdır allah bilir yerim ben onuuuu
canım benim sen mağazada çalışıyorsun değilmi? eğer bütün gün ayakta ve yorucu bir işle meşgul değilsen kesinlikle 37. haftaya kadar çalış derim. Ağır geçmiyor aksine su gibi akıp gidiyor zaman işle uğraştığın için farkında olmuyorsun ve böylesi bence çok daha iyi ara ara tabiki sıkıntılar oluyor ama geçici bunları evde de dursan yaşayacaksın 3-5 dakika süren ara ara ağrı oluyor oda sürekli aynı pozisyonda durmaktan ama eminim sende rahat geçirirsin dokotrunda muayene etsin eğer problem yok derse çalış gülüm. Doğumdan sonra çok daha fazla ihtiyacın olacak izine balım
nuır ne oluyor gülüm yapma böyle lütfen balımmm ilaydamızı üzüyorsun ama canım benim ya bırak sorular yanlış olsun senden ve kızından önemlimi? Zaten hayat bir sınav değilmi gülüm bırak dünya işlerini gözünü seveyim hayatım kaç kere yaşayacaksın bu dönemi kıymetini bil üzülme lütfennnn
canımmm bence 37. haftaya kadar uzat allah korusun olaki 32 ve 37 arası bir şey olursa zaten anında devreye sokra doktorun izini dert etme o kadar. ama ben olumsuz bir şey olacağını sanmıyorum
yazdım yazdım sabırsız okuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 korkma kız çok rahat geçiyor erken doğum tehliken olsan inan şuan sinyalleri veriyor olur miniğimiz canım rahat ol
evet abla fazlası ile genişler yaaa bizim adalar bu yüzden katil olur bee delikafadulden
evet dualarımız hala minik zeynebimizle ve tabii annesiylede
anne olmak zorrr amaaaaaa çooooookkkkkkkk güzeeeeeeeellllllll :CüvCüv:
ağırlaştın derken?
Kilo olarak dimi evet abla ya 72 oldum senağlama kaydirigubbakcemile3
hoş geldin güzelim bebeğin hayırlı olsun kimmiş bizi öneren tavsiye eden arkadaşın :uhm:
oh oh hoplasın zıplasın çocuğuda huzursuz etme nurklava:
arkadaşım hoş geldin sana az bile anlatmışlar biz burda gerçek bir aile oldukmerhaba arkadaşlar bu siteyi bi arkadaşımdan öğrendim ve hemen üye oldum.sohbetlerinizin çok güzel geçtiniğide duydum.bende 20 haftalık bir anne adayıyım.benim haftalarımdaki arkadaşlara birkaç sorum olcak.bekliyorum
filizcim yorulmamaya çalışıyorum hoş bütün gün oturuyorum ama özellikle öğleden sonra dayanılma sırt ağrılarım oluo sırtım belim kaburgalarım kasıklarım bütün kemiklerim ağrıyor yaw dr normal vücut doğuma hzazırlanıo dedi ama tabii benim belim önceden de sakat olduğu için biraz şimdi dayanılmaz oldu p.tsimi gitcen doktora bende c.tesi allah hayırlı haberler nasip etsin inşallahhoşgeldin canım :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah... bizi kim tavsiye etti sana?
aman iyi olsun canım, sakın onu huzursuz etme Nurcum, başlarım sınava ya... Ceren ne güzel demiş yukarıda, hayat bir sınav gerçekten, senden ve kızından daha önemli değil bu sınav :)
afiyet olsun canım :)
valla katil olur bizimkiler
evet canım, dualarımız beyaz ve zeyneple :)
evet, bir kıpırdamalarını hissetmeye başlasam ben de hamileliğin keyfine varacağım :)
kilo olarak değil birtanem, hamileliğin ilerleyişi açısından ağırlaştın demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?