- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.501
aminnn inşallah inşallah :Saruboceq::Saruboceq:evet bilirim sıvısı biyopsisi uğraş dur
umarım normale döner tez zamandaaa :Saruboceq:
kızlar ben geldim ama geri gidecem...gülçini arka cebe msj attıda dank ettim sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum işten ayyy nasıl birikmişler anlatamam p.tesi ben gitmeden bir iki tane vardı hala bekliyor beni geldim üstüne üstlük yeni işler eklendi biizm yeni gelen müdüründe istegi bitmiyor her yeni bir icat yetişemiyorum isteklerine kafayı y,yecem deli karı zaten fazla efor harcayamıyorum biliyorda ...birde dışarıda işim çıktı ona çıktım geldim diger işlere deavm ama önce kızlara yazayım dedim...gülçincim sagol tatlım valla bugün kafamı kaşıyacak vakit bile bulamadım desem yeridir ...bitirirsem tepenize binecem zaten ama bugün yetişebilirsem size..geçmişide okuyamadım zaten ne olmuş ne olmuş merak ettim...
Kumsal,Bulcuk, ceren merhaba kızlar. Nasılsınız?
Bugün hep dışardaydım. Yorulmuşum epey.
Kumsalcığım sevindim tahliller temiz çıkmış.
Beyaz taburcu olmuş öyle mi? Çok sevindim. Allah' a çok şükür.
Ceren, yine mi göstermedi bebişimiz yüzünü ayy çok nazlı olacak desene.
olsun canım önemli değil ne kusuru aşk olsun cerennn
evet malesef çözüm değil aminn canım inşallah en ısa zamanda normale dönerde bende yoluma devam ederim al bendende o kadar
kızlar ben geldim ama geri gidecem...gülçini arka cebe msj attıda dank ettim sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum işten ayyy nasıl birikmişler anlatamam p.tesi ben gitmeden bir iki tane vardı hala bekliyor beni geldim üstüne üstlük yeni işler eklendi biizm yeni gelen müdüründe istegi bitmiyor her yeni bir icat yetişemiyorum isteklerine kafayı y,yecem deli karı zaten fazla efor harcayamıyorum biliyorda ...birde dışarıda işim çıktı ona çıktım geldim diger işlere deavm ama önce kızlara yazayım dedim...gülçincim sagol tatlım valla bugün kafamı kaşıyacak vakit bile bulamadım desem yeridir ...bitirirsem tepenize binecem zaten ama bugün yetişebilirsem size..geçmişide okuyamadım zaten ne olmuş ne olmuş merak ettim...
Canımmm hadi bakalım aşılmayacak sorunlar değil bunlar çok şükür hepsi geçer unuturuz bu günleri inşallah allahın izini ile.
kız deliii işle yemişin kafayı bizde seni hasta sandık aman iyi olda yeterki işe dal gerisi mühim değil :teselli:
valla olan bişi yok kuzu beyazdan güzel haber aldık bekliyoruz evine varsında bize yazsın diye :dance: :dance:
Kızlar ben çıkıyorum. Biraz uzanacağım. Herkese iyi akşamlar. Kendinize iyi bakın.
ay aman allah korusun ya her sene bi rşey çıkıyor zaten ne yapacağımızı şaşırdıkaman iyi olun canım dikkat et kendine sakın hastalanma yine salgın var zaten kimi görsen grip bide domuz gribimi ne var korkuyo insan valla sağol canım dinleniyorum bende:))
slm canım iyiyiz sen nasılsın?Kumsal,Bulcuk, ceren merhaba kızlar. Nasılsınız?
Kumsal,Bulcuk, ceren merhaba kızlar. Nasılsınız?
Kızlar ben çıkıyorum. Biraz uzanacağım. Herkese iyi akşamlar. Kendinize iyi bakın.
kızlar ben yavaştan kaçar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın hoşçakalın emiii bay bay
iyi akşamlar canım sende kendine iyi bak görüşmek üzerekızlar ben yavaştan kaçar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın hoşçakalın emiii bay bay
kızlar avasnları hazırladım çıktım ondan kkdan pat diyee
birazdandan dağıtıcam yazamaybilirim
o yüzden şimdiden iyi akşamlar hepinizeee
kızlar avasnları hazırladım çıktım ondan kkdan pat diyee
birazdandan dağıtıcam yazamaybilirim
o yüzden şimdiden iyi akşamlar hepinizeee
Aman herkesler kaÇmıŞŞŞŞ
iyi akşamlar cerencim kendine dikkat et görüşmek üzerekızlarrr bende ufak ufak toparlanıyorum çıkarım birazdan kendinize iyi bakın canlarım yarın nasipse grş. inşallah kuzucuklarrrr mucxxxxxxxxx................
neyseherkese iyi akşamlar o zman..malum 6 ya geliyor saat bizde yavaştan tüyeriz..benim bazı işler yarına kaldı inşallah başka icat çıkarmazsa bu kadın öglene kalmaz bitiririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?