Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

şekerler ben geldim sınavda biraz fenalaştım yarıda bırakıp geldim
hayırdır canım kötü bişi yoktur inşallah
canım eşim işe gittiği için bende otobüsle gitmiştim sınavdada 2 saat kalkmadan oturunca sancılandım eve geldim
ay geçmiş olsun şimdi nasılsın nurcum
kızlar merhaba nur hayatım noldu son yazını gördüm iyimisin tatlım
ceren sen nasılsın

merhaba canım nasılsın

kızlar araç gelince bekle diyemedim apar topar çıktım eve geldiğim gibide pc başına oturdum size yazmak için evimdeyim yani şuan canlarımm

canım eşim işe gittiği için bende otobüsle gitmiştim sınavdada 2 saat kalkmadan oturunca sancılandım eve geldim

canım ya dikkat et kendine evet gün içinde banada olkuyor fazla yorulmamak gerek yürümeeye çalış özellikle ayakta kalmamak için özen göster. Bende sürekli oturduğum için ara ara sancılarım oluyor malum artık bebişler doğum kanalına doğru gidiyor canım neyse yat uzan dinlen kendine gelirsin tatlım. Sakın iş felanda yapma bırak işi gücü tamammı

kızlar merhaba nur hayatım noldu son yazını gördüm iyimisin tatlım
ceren sen nasılsın

canım benim hoş geldin nasılsın birtanem? özledik seni valla gülüm ya nerdesin evde iştemi? Kızımız nasıl şeker?

canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun kocaman öptüm Şeniz

Canımm sanada iyi akşamlar yarın grş. inşallah :a015:

dur bende bakıyım cerenimin resimlerine

hadi bak bakalım şişko halimi beğenecekmisin kaydirigubbakcemile3

kızlarrr şimdi beyazla görüştüm canlarım ancak müsait olabilmiş aradı sağolsun haber vermek için evlerine gitmişler minik kızımızda hala solunum problemi varmış ama daha azmış içerde birazcıcık fazla kaldığı için kakasını yutmuş ve ciğerleri enfeksiyon kapmış bu sebeple solunum sorunu yaşıyormuş tabii doktor kontrolünde inşallah bir an önce toparlanır. Beyazın sizlere çok çok selamı var kızlar merak etmeyin. En kısa zamanda iyi olunca gelicek yazıcak inşallah. Ama tabii şimdi miniğimiz çok daha önemli onunla ilgilenmesi gerek.....

cerencim işten çıkmadan bir bakayım dedim beyazdan haber vermişsin çok sevindim bende çok merak etmiştim onuda zeynebide inşallah bir an önc tam anlamıyla sağlığına kavuşur zeynebimizde hayırlı haberlerini bekliyorum ve birazdan işten çıkıp çok şükür ki eve gidiyorum :))) bugün canım çıktı yaw yogunluktan gidince burda olursanız bakarım size bye

evet canım yaa çok şükürki evlerine gittiler inşallah herşey çok daha iyi olucak zavallım beyazımın sesi o kadar kötü geliyorduki yorgunluktan bitap düşmüş garibim besbelli anne olmak kolaymı insan kendisini unutuyor yavrusu için mücadele ediyor miniğimizin üzerinde dualarımız her daim inşallah hemencecik toparlanıcak ve bize gülücüklerle dolu pozlar verecek inşallah :Saruboceq:
Sende yorulmuşsun canım aman diyim bak git gide hepimiz ağırlaşıyoruz çok dikakt et kendine eve gittiğin gibi dinlen iş yapma iş yerinde zaten yeterince yoruluyoruz :çok üzgünüm:

uzandım zaten canım eşimde geliyormuş telaşlandı tabi kalkıp yemek yapayım dedim ama kalkamadım....
beyazın eve gelmesine çok sevindim zeynebimizde inşallah en kısa zamanda toparlar kendini

cerencim işteyim kaçamak giriyorum çokkk tatlı hiçde şişko değilsin valla göbişin çokkk güzellll benimkide öle büyükkkkk aman sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil

uzandım zaten canım eşimde geliyormuş telaşlandı tabi kalkıp yemek yapayım dedim ama kalkamadım....
beyazın eve gelmesine çok sevindim zeynebimizde inşallah en kısa zamanda toparlar kendini

Canım benim bırak yemeği yat uzan sen hayatım dinlen iyi olursan kalkar yaparsın bişiler baktın hala kötüsün eşin ayarlar zaten idare edersiniz bu akşam yorma kendini alah muhafaza. Pc başında da durma yat hadi kuzummmm

Bende çok sevindim canım ya inşallah dahada güzel haberlerini alıcaz beyazdan :Saruboceq:

cerencim işteyim kaçamak giriyorum çokkk tatlı hiçde şişko değilsin valla göbişin çokkk güzellll benimkide öle büyükkkkk aman sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil

canım ya enseleneceksin bir gün. Sanki niye yasak geldiyse uyuz oldum zaten
teşekkür ederim balım eminim seninde göbişin çok tatlıdır nede olsa prenses taşıyoruz annesi kaydirigubbakcemile3 öyle valla bebişlerimiz sağlıklı oslunda gerisi boşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…