- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.521
şekerler ben geldim sınavda biraz fenalaştım yarıda bırakıp geldim
canımmm tam gider ayak gördüm yazını hayırdır gülüm ne oldu?
hayırdır canım kötü bişi yoktur inşallahşekerler ben geldim sınavda biraz fenalaştım yarıda bırakıp geldim
ay geçmiş olsun şimdi nasılsın nurcumcanım eşim işe gittiği için bende otobüsle gitmiştim sınavdada 2 saat kalkmadan oturunca sancılandım eve geldim
kızlar merhaba nur hayatım noldu son yazını gördüm iyimisin tatlım
ceren sen nasılsın
ceren sen nasılsın
canım eşim işe gittiği için bende otobüsle gitmiştim sınavdada 2 saat kalkmadan oturunca sancılandım eve geldim
ceren sen nasılsın
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun kocaman öptüm Şeniz
dur bende bakıyım cerenimin resimlerine
cerencim işten çıkmadan bir bakayım dedim beyazdan haber vermişsin çok sevindim bende çok merak etmiştim onuda zeynebide inşallah bir an önc tam anlamıyla sağlığına kavuşur zeynebimizde hayırlı haberlerini bekliyorum ve birazdan işten çıkıp çok şükür ki eve gidiyorum :))) bugün canım çıktı yaw yogunluktan gidince burda olursanız bakarım size bye
kızlarrr şimdi beyazla görüştüm canlarım ancak müsait olabilmiş aradı sağolsun haber vermek için evlerine gitmişler minik kızımızda hala solunum problemi varmış ama daha azmış içerde birazcıcık fazla kaldığı için kakasını yutmuş ve ciğerleri enfeksiyon kapmış bu sebeple solunum sorunu yaşıyormuş tabii doktor kontrolünde inşallah bir an önce toparlanır. Beyazın sizlere çok çok selamı var kızlar merak etmeyin. En kısa zamanda iyi olunca gelicek yazıcak inşallah. Ama tabii şimdi miniğimiz çok daha önemli onunla ilgilenmesi gerek.....
uzandım zaten canım eşimde geliyormuş telaşlandı tabi kalkıp yemek yapayım dedim ama kalkamadım....
beyazın eve gelmesine çok sevindim zeynebimizde inşallah en kısa zamanda toparlar kendini
cerencim işteyim kaçamak giriyorum çokkk tatlı hiçde şişko değilsin valla göbişin çokkk güzellll benimkide öle büyükkkkk aman sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?