- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.561
iyiyim canım sen nasılsın ben işten çıkmadan bir girip slm verdim şimdi eve geldim yemeğe oturmadan bakayım dedim napıosunuz
nur ne biçin laflar kız böle ilaydayıda kızdıracan basacak sana tekmeyi bebeişler için moraller çökse bile kendimizi ayakta tutuyor güçlü oluyoruz bundan sonra herşey onlar için
afiyet olsun bacım sen nasılsın ceren nasıl bende 37 haftaya kadar çalışcam inşallah
bi aksilik çıkmazsa bide ben izne çıkacam die eleman istediler erkenden geldi beni postalamasınlar kız 32 haftada sen çık die
ayyy o ağrılar çok kötüdürfilizcim yorulmamaya çalışıyorum hoş bütün gün oturuyorum ama özellikle öğleden sonra dayanılma sırt ağrılarım oluo sırtım belim kaburgalarım kasıklarım bütün kemiklerim ağrıyor yaw dr normal vücut doğuma hzazırlanıo dedi ama tabii benim belim önceden de sakat olduğu için biraz şimdi dayanılmaz oldu p.tsimi gitcen doktora bende c.tesi allah hayırlı haberler nasip etsin inşallah
Yaprak Dökümü başladı, o yüzden kaçmıştır :)ceren kız nereye kaçtın
merhaba canım doktorun doğru sölemiş bebeğin kesesini görebilmen için değerin en az 1500 olması lazım gerçi değer gün aşırı ikiye katlar ama doktor bebeğin kalbini falan duyabilmek için haftaya çağırmıştır çok rahatsız olduysan iki gün sonra git özele ama bence sadece keseyi görebilirsin yinede nacizane dr değilim tabiiherkeze hayırlı akşamlar diliyorum... bugün hatsanedekı kan testımde bhcg 1378 çıktı. ınternette gördüğüm kadarıyla gebelık ıcın yuksek bır deger. fakat doktorum henüz ultrasonda görebılmek ıcın erken, bır hafta daha beklememız gerektıgını söyledı. devlet hastanesı oldugu ıcın basından mı savdı acaba dıye dusundum acıkcası ama bılmıyorum yınede... sımdı bır hafta on gun beklemek cok zor gelıyor. ıcım ıcıme sıgmıyor cunku :) acaba özelde bır doktora gıtmelıymıyım... ne önerırsınız acaba??
tamam teyzesi üzmeyecem kızımı
evet, bir kıpırdamalarını hissetmeye başlasam ben de hamileliğin keyfine varacağım :)
kilo olarak değil birtanem, hamileliğin ilerleyişi açısından ağırlaştın demek istedim :)
afiyet olsun bacım sen nasılsın ceren nasıl bende 37 haftaya kadar çalışcam inşallah
bi aksilik çıkmazsa bide ben izne çıkacam die eleman istediler erkenden geldi beni postalamasınlar kız 32 haftada sen çık die
ceren kız nereye kaçtın
ceren gıııııı çok saol valla bende senin gibi düşünüyom çok yorucu işim yok mağaza ama oturuyom isteğime göre kalkıyomm bencede çalışarak daha iyi geçer hamişlik evde olunca aman şöle oldu böle oldu dieee kendimi dinlerimm o daha kötü olur
bide bizim muhasebeci dediki çalışabilir raporu alınca diyelim 36 dolana kadar çalıştın ve çalışamaz raporu aldın 36 ile 40 arasında 37 doğurdun bu 36 ile 40 arasıonda ki haftan yanıyo dediiii
sadece 32 ile 36 arsında ki 4 haftayı sonraya ekliyolarrrr dediiii
cerennnn bu durummm bölemiii sen daha iyi bilirsinnn bide 32 de çalışabilir raporunu napıcammm nere götürmemmm gerekiyooo beni bilgilendirirsen sevinirimmmm canişşşkom çokkk fransızımmm bu konularaaa
Yaprak Dökümü başladı, o yüzden kaçmıştır :)
bende yemek yiyip gelcem kızlar bye şimdilik
herkeze hayırlı akşamlar diliyorum... bugün hatsanedekı kan testımde bhcg 1378 çıktı. ınternette gördüğüm kadarıyla gebelık ıcın yuksek bır deger. fakat doktorum henüz ultrasonda görebılmek ıcın erken, bır hafta daha beklememız gerektıgını söyledı. devlet hastanesı oldugu ıcın basından mı savdı acaba dıye dusundum acıkcası ama bılmıyorum yınede... sımdı bır hafta on gun beklemek cok zor gelıyor. ıcım ıcıme sıgmıyor cunku :) acaba özelde bır doktora gıtmelıymıyım... ne önerırsınız acaba??
cereeeeeeeen orda mısın
burdayım balımmmmm ama birazdan kaybolcam dizim başlıyor çünkü hihoyyyt
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :) hcg 1500 civarında gözüküyor kese canım, ondan önce görülmüyorlar :) o yüzden doktor doğru söylemiş, merak etme, ama sen çok merak ediyorsan cuma günü tekrar bir test yaptır ve 1500'e katlanmışsa değerin kese görülür o zaman tekrar görün doktora :)herkeze hayırlı akşamlar diliyorum... bugün hatsanedekı kan testımde bhcg 1378 çıktı. ınternette gördüğüm kadarıyla gebelık ıcın yuksek bır deger. fakat doktorum henüz ultrasonda görebılmek ıcın erken, bır hafta daha beklememız gerektıgını söyledı. devlet hastanesı oldugu ıcın basından mı savdı acaba dıye dusundum acıkcası ama bılmıyorum yınede... sımdı bır hafta on gun beklemek cok zor gelıyor. ıcım ıcıme sıgmıyor cunku :) acaba özelde bır doktora gıtmelıymıyım... ne önerırsınız acaba??
Allahın izini ile sende hisseceeksin benim gibi dur evladım biraz acık uyu annem diye diye göbişini okşuyacaksın ablacım :Saruboceq:
Teşekkür ederim şeker kilo olarakta durum olarakta ağır basıyorum kaydirigubbakcemile3
evet ablacım ama hala özet
filizcim reklam arası galiba hoş geldin ben artık komedi dışında hiç birşey izleyip moralimi bozmuyorum
aralarda gel tamam mı
ayyyy o günler bir gelse :) sabırsızlıkla bekliyorum :)
oyy yerim ben senin o ağırlığını, canım benim, çok yakışmış sana o koca göbüş :)
sinir ediyor bu özet durumları beni... ayyyy sinir oldum Leyla'ya, nasıl affedilmeyi bekliyor anlamadım, ne bu şımarıklık yaaa... bu kadar pişkinlik de olmaz yani, annesiyle babasının arasının açılması ise hiç umurunda değil :mymeka:... Allah herkese hayırlı evlat versin
filizcim reklam arası galiba hoş geldin ben artık komedi dışında hiç birşey izleyip moralimi bozmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?