Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren gıııııı çok saol valla bende senin gibi düşünüyom çok yorucu işim yok mağaza ama oturuyom isteğime göre kalkıyomm bencede çalışarak daha iyi geçer hamişlik evde olunca aman şöle oldu böle oldu dieee kendimi dinlerimm o daha kötü olur

sen istemeden izne çıkarmazlar değil mi canım?

bide bizim muhasebeci dediki çalışabilir raporu alınca diyelim 36 dolana kadar çalıştın ve çalışamaz raporu aldın 36 ile 40 arasında 37 doğurdun bu 36 ile 40 arasıonda ki haftan yanıyo dediiii
sadece 32 ile 36 arsında ki 4 haftayı sonraya ekliyolarrrr dediiii
cerennnn bu durummm bölemiii sen daha iyi bilirsinnn bide 32 de çalışabilir raporunu napıcammm nere götürmemmm gerekiyooo beni bilgilendirirsen sevinirimmmm canişşşkom çokkk fransızımmm bu konularaaa

ayyy o ağrılar çok kötüdür evet canım, inşallah hayırlı güzel haberlerle çıkarız doktordan :)
ceren kız nereye kaçtın
Yaprak Dökümü başladı, o yüzden kaçmıştır :)

herkeze hayırlı akşamlar diliyorum... bugün hatsanedekı kan testımde bhcg 1378 çıktı. ınternette gördüğüm kadarıyla gebelık ıcın yuksek bır deger. fakat doktorum henüz ultrasonda görebılmek ıcın erken, bır hafta daha beklememız gerektıgını söyledı. devlet hastanesı oldugu ıcın basından mı savdı acaba dıye dusundum acıkcası ama bılmıyorum yınede... sımdı bır hafta on gun beklemek cok zor gelıyor. ıcım ıcıme sıgmıyor cunku :) acaba özelde bır doktora gıtmelıymıyım... ne önerırsınız acaba??

merhaba canım doktorun doğru sölemiş bebeğin kesesini görebilmen için değerin en az 1500 olması lazım gerçi değer gün aşırı ikiye katlar ama doktor bebeğin kalbini falan duyabilmek için haftaya çağırmıştır çok rahatsız olduysan iki gün sonra git özele ama bence sadece keseyi görebilirsin yinede nacizane dr değilim tabii

tamam teyzesi üzmeyecem kızımı

üzme benim meleğimi valla bende seni üzerim heee klava:

evet, bir kıpırdamalarını hissetmeye başlasam ben de hamileliğin keyfine varacağım :)

kilo olarak değil birtanem, hamileliğin ilerleyişi açısından ağırlaştın demek istedim :)

Allahın izini ile sende hisseceeksin benim gibi dur evladım biraz acık uyu annem diye diye göbişini okşuyacaksın ablacım :Saruboceq:

Teşekkür ederim şeker kilo olarakta durum olarakta ağır basıyorum kaydirigubbakcemile3

bizde iyiyiz teyzesi cerenimde iyi maşallah kuzum kıpır kıpır pek bir keyifli hihoyyyt
canım sen doktordan izin almadan raporunu getirmeden seni çıkaramazlar heleki bu durumda sen rahat ol canikom. En fazla 37 ye kadar senin yanında durur yeni gelen işi öğrenir yada ayak işlerine felan bakar. Ama çıkaramazlar çıkarmazlarda zaten

ceren kız nereye kaçtın

kaçmadım yavrum babam geldi

canım kesinlikle kendini iyi hissediyorsan çalış diyorum ve bunu herkese söylüyorum son zamanlarda insan kendini kurarda kurar evde ne gerek var kaydirigubbakcemile2

canım benim sizin muhasebeci sana yanlış bilgi vermiş böyle bir şey yok benim bildiğim zaten sen doğum iznine ayrıldığın vakit raporunun başladığı gün raporda başladığın tarih yazar ve açıklama kısmında ............. isimli şahıs bu tarih itibari ile 37 haftalık gebelikten dlayı doğum iznine hak kazanmıştır yada başlamıştır. Raporunun başladığı günden itibaren tam 16 hafta sayar ve 16. haftanın bitişi 17. haftanın başlangıcı olan ilk güne raporun bitiş trihi yazar. yani sen artık 4 aylık doğum iznine ayrıldığında ister 37+1 de doğum yap ister 41+5 te her halukarda 4 ay yani 16 hafta doğum iznini kullanırsın ve paranı alırsın hiç bir kesinti olmaz ne paradan ne izinden. Ayrıca 32 haftada aldığın yazı hiç bir şekilde resmiyete girmiyor balım çnkü çalışmaya devam ediyorsun sadece olur ya sgk da bir şey olur sen gösterirsin diye dursun kenarda ama muhasebecin dosyada tutar onu kayıtlara girmez ne zaman istirahatli olursun o günler kayıt altına alınır. Çünkü istirahattesin anladınmı canım benim? Muhsebecin yanlış bilgi vermesin ben bu işin içndeyim bizzat muhasebeciyim ve durumu en taze yaşayan benim yerimseniben

Yaprak Dökümü başladı, o yüzden kaçmıştır :)

evet ablacım ama hala özet

bende yemek yiyip gelcem kızlar bye şimdilik

afiyet olsun canım cokacimcoook

canım kan değerlerin yüksek ve muhtemelen yani büyük ihtimalle hamilesin. Doktorunun demek istediği şey ultrasona kese görünmez hangi doktora gitsen aynı cevabı alırsın güzelim. hamilelikten şüphelenildiğinde önce kan değerlerine bakılır sonra idrar testi yapılır son adet tarihine göre ultrasona girilir yada kesenin görüneceği zaman için randevu verr ultrasona. Senin son adet tarihin nedir güzelim? Muhtemelen daha çok yeni gebeliğin 5 yada 6. haftasında kese görünüyor ve 1 hafta sonra felanda kalp atışı duyuluyor bu yüzden sana 1 hafta 10 gün demiştir canım rahat ol....

Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :) hcg 1500 civarında gözüküyor kese canım, ondan önce görülmüyorlar :) o yüzden doktor doğru söylemiş, merak etme, ama sen çok merak ediyorsan cuma günü tekrar bir test yaptır ve 1500'e katlanmışsa değerin kese görülür o zaman tekrar görün doktora :)

ayyyy o günler bir gelse :) sabırsızlıkla bekliyorum :)

oyy yerim ben senin o ağırlığını, canım benim, çok yakışmış sana o koca göbüş :)

sinir ediyor bu özet durumları beni... ayyyy sinir oldum Leyla'ya, nasıl affedilmeyi bekliyor anlamadım, ne bu şımarıklık yaaa... bu kadar pişkinlik de olmaz yani, annesiyle babasının arasının açılması ise hiç umurunda değil :mymeka:... Allah herkese hayırlı evlat versin

aralarda gel tamam mı

geldimmm kaydirigubbakcemile3

gelicek ablam o günlerde gelicek allahın izini ile sen şimdi pazartesi gidiyorsun dimi doktora kaçta rahdevun?

Yok kız abla yeter bu kadar göbiş çok yakışmış deme valla hemencecik şişer yoksa yine göbiş tırsıyorum delikafadulden

zaten bizim karşı komşu doğum yapmıştı beyza ile yaşıt kızı var ve üçüncüye hamile imiş
doğumdan hemen sonra ikinciye hamile kalmış bir sorun varmış doktor almış ve şimdi üçüncüye hamile üç buçuk aylık felan hamiş bunu duydum şok oldum yaa delikafadulden delikafadulden yollar açılınca demek bu veletler peş peşe geliyor delikafadulden

yaaa bırak şu leylayı abla ya dengesizin teki kaydirigubbakcemile3

filizcim reklam arası galiba hoş geldin ben artık komedi dışında hiç birşey izleyip moralimi bozmuyorum

canım bizde fazla etkisinde kalmıyoruz tasalanma :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…