Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canım evet burda sohbetler çok hoş geçiyor istediğini soarbilirisn mutlaka bilen biri çıkar ve samimiyetle cevaplar bebişin hayırlı uğurlu olsun

ya canım karşılaşamadık seninle nerdesin kız sen bana ulaşmadın hala gönülll dönünce ulaş bari tamamı bekliyorum fırsat bulursan iş çıkışı bişeyler içer tanışırız cicim

günaydın kızlarrr hepinizee güzel bir gün diiyorumm
bugun ben çok katılamayabilirim patronum tüm gün başımda olucak
günaydın canım ay o patronlar yokmutepende olunca zor oluyor benimkide 25 mayısta gelecek gerçi çok sıkmaz benimki rahattır ama yurtdışında olması acayip iyi oldu kimse yok sakin yukarısı stajerde sınav izninde erken tüyüp duruyorum aşağıdakiler sinir oluyor tabi ama napayım ya fırsat bu fırsat işimi aksatmadan yolumu buluyorum fazla durunca iş olmayınca madalya takan yok hem erken çıkmak çok zevkli oluyor kaydirigubbakcemile3

günaydın sabah şekerimm nasılsın bakalım keyifler nasıl

günaydın kızlar keyifler nasıl
günaydın tatlım maşallah ben çok iyiyim keyfimde yerinde kızımın odasını sipariş ettik dün çok keyifliyim bir ay içinde gelecekmiş gelsinde temizleyip yavaş yavaş yerleştireyim diye heyecanlanıyorum

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kumsalcım ben bomba gibiyim sen nasılsın canım

canım odayı nerden sipariş ettiniz ayıp olmazsa fiyat nedir ben daha karar veremedim beğenemedim

kızlar acemice ilk kez resim ekliyorum çıkar inşallah cerencim sağolsun sabırla anlattı ama ben becerebildimmi az sonra görücez işte benim yavaş yavaş büyüyen göbişimden bir kesit :)

Son düzenleyen: Moderatör:
trip ne abla ya anlayamadım ben :uhm:

ablacım doktor randevun ne zaman yazdım ama görmedin sanırsam

neyse haydin iyi geceler cicim....
triple demek üçlü canım... üçlü koruma falan yapmanız gerek demek istemiştim :)

biraz evvel aldım canım randevuyu, pazartesi saat 5.00'te :)

öptüm birtanem :)
az kaldı tatil ha? oh ne güzel gezdin dolaştın, hasret giderdin, ama ne yapacaksın, sayılı gün çabuk geçiyor, Allah sağlık sıhhat versin yine gidersiniz canımcım :)
günaydın kızlarrr hepinizee güzel bir gün diiyorumm
bugun ben çok katılamayabilirim patronum tüm gün başımda olucak
günaydın birtanem :) eyvaaaah nedir senin şu patronlardan çektiğin ya Allah sabır versin canım sana
Günaydıınnnnn güzellerrrrrr hepinize mutlu umutlu bir gün diliyorum..
sana da günaydın canımcım :)
günaydın kızlar keyifler nasıl
günaydın hayatım, sağol iyidir, sen nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın tatlım :)
benimde canım sıkılıyor yaaa herkeşlerin işi var bende de tam tersi iş yok hiç bütün işleri bitirdim canım sıkılıyor burayada kimse gelmiyor :çok üzgünüm:
iş olmayınca insan sıkılıyor di mi?

Çiğdem güle güle kullanın canım, Allah sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah, çok güzel :) göbüşün de çok tatlı :)

kızzz çiğdemmm ne şeker göbişin var öyle yavruuuu tü tü tü maşşallah

Çiğdem güle güle kullanın canım, Allah sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah, çok güzel :) göbüşün de çok tatlı :)

teşekkür ederim filiz ablam sağol ben çok eski değilim burda herkes sana filiz abla dediği için bende sana filiz abla diyorum yaşını falan bilmiyorum ama doğru diyormuyum ne duysam kapıyorum yani :1rolleyes:

kızlar biz geldik hihoyyythihoyyyt
çiğdemcim göbüşüne maşallah canım
odanızda çok tatlıymış içinde yatmayı nasip etsin kuzucuğumuza

kızlar biz geldik hihoyyythihoyyyt
çiğdemcim göbüşüne maşallah canım
odanızda çok tatlıymış içinde yatmayı nasip etsin kuzucuğumuza

hoşgeldin tatlım nasıl oldun iyimisin bugün okudum üzüldüm canımcım aman iyi ol
sağol canım allah hepimizin bebeklerine nasip etsin inşallah sağlıkla kızlar benim burda toplantı var biraz sürer pek yazamam şimdi ama sayfam açık kalır toplantı bitince yazarım birde fırsat buldukça mucuk mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…