E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.601
hoşgeldin canım evet burda sohbetler çok hoş geçiyor istediğini soarbilirisn mutlaka bilen biri çıkar ve samimiyetle cevaplar bebişin hayırlı uğurlu olsunmerhaba arkadaşlar bu siteyi bi arkadaşımdan öğrendim ve hemen üye oldum.sohbetlerinizin çok güzel geçtiniğide duydum.bende 20 haftalık bir anne adayıyım.benim haftalarımdaki arkadaşlara birkaç sorum olcak.bekliyorum
ya canım karşılaşamadık seninle nerdesin kız sen bana ulaşmadın hala gönülll dönünce ulaş bari tamamı bekliyorum fırsat bulursan iş çıkışı bişeyler içer tanışırız cicimgünaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim cok sükür bugün bursaya gidiyoum esimle 3 gün orda kalıcaz daha sonra ıstsanbula gıdıcez 2 günde orda kalıcar sonra tekrar antalyaya dönücez sonrada 1 hafdamız kalıyor tekrar almanyasenağlama
hepinizi cok özledım........
günaydın canım ay o patronlar yokmutepende olunca zor oluyor benimkide 25 mayısta gelecek gerçi çok sıkmaz benimki rahattır ama yurtdışında olması acayip iyi oldu kimse yok sakin yukarısı stajerde sınav izninde erken tüyüp duruyorum aşağıdakiler sinir oluyor tabi ama napayım ya fırsat bu fırsat işimi aksatmadan yolumu buluyorum fazla durunca iş olmayınca madalya takan yok hem erken çıkmak çok zevkli oluyor kaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrr hepinizee güzel bir gün diiyorumm
bugun ben çok katılamayabilirim patronum tüm gün başımda olucak
günaydın sabah şekerimm nasılsın bakalım keyifler nasılGünaydıınnnnn güzellerrrrrr hepinize mutlu umutlu bir gün diliyorum..
canım benim hoş geldin güzleim nasılsın?
ne oldu kız tatil bitiyor diye üzülüyorsun bakıyorumda kıymetini bil anacım kesintisiz bir ay boyunca tatil yapan çok az insan var o yüzden iyi değerlendir hiçte üzülme. Sanada iyi gezmeler bu arada yorma kendini fazla dikkatli ol cici....
Sizde Allaha emanet olun şekerim....
Günaydın burcum
Allah yardımcın olsun balım ne diyim.
Umarım gün bir an önce biter senin için :Saruboceq:
günaydın tatlım maşallah ben çok iyiyim keyfimde yerinde kızımın odasını sipariş ettik dün çok keyifliyim bir ay içinde gelecekmiş gelsinde temizleyip yavaş yavaş yerleştireyim diye heyecanlanıyorumgünaydın kızlar keyifler nasıl
günaydın kumsalcım ben bomba gibiyim sen nasılsın canımgünaydın kızlar nasılsınız