Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

teşekkür ederim filiz ablam sağol ben çok eski değilim burda herkes sana filiz abla dediği için bende sana filiz abla diyorum yaşını falan bilmiyorum ama doğru diyormuyum ne duysam kapıyorum yani :1rolleyes:

senden de duymak çok hoş güzelim :) bana da daha samimi geliyor böylesi... yaşımı gel kulağına fısıldayayım... 42 (çaktıma buçuğunu söylemiyorum) kaydirigubbakcemile3

kızlar biz geldik hihoyyythihoyyyt
çiğdemcim göbüşüne maşallah canım
odanızda çok tatlıymış içinde yatmayı nasip etsin kuzucuğumuza
hoşgeldiniiiiiiiiz... nasıl oldun birtanem?

kolay gelsin canımcım :) ben de bir yandan sınav yazıyorum bir yandan bakıyorum :)

daha iyiyim ablacıım sabah 5de yattım haliyle biraz önce kalktım şimdi hem kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorum

heee anladım yani sen diyorsunki sana ikilide yetmez üçlü koruma şart kaydirigubbakcemile3
bu gidişle adama yaklaşmaya tırsıcam ben zaten delikafadulden
oooo randevu saatinde belli şimdi sana zaman hiç geçmez o halde hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. :Saruboceq:

evet abla ya iş olmayınca çok kötü bunalıyorum tamda adamıyım ya boş durmanın

teşekkür ederim filiz ablam sağol ben çok eski değilim burda herkes sana filiz abla dediği için bende sana filiz abla diyorum yaşını falan bilmiyorum ama doğru diyormuyum ne duysam kapıyorum yani :1rolleyes:

doğru diyorsun güzelim abla demen en doğrusu sen bizi taikp et doğru yoldasın kaydirigubbakcemile3

kızlar biz geldik hihoyyythihoyyyt
çiğdemcim göbüşüne maşallah canım
odanızda çok tatlıymış içinde yatmayı nasip etsin kuzucuğumuza

Günaydın nurcum hoş geldin nasılsın? Kızımız nasıl? Umarım dünkü ağrıların geçmiştir tatlım

iyiyiz canım sen nasılsın
bende iyyim canım sağol
günaydın canım iyiyim sağol yok balım ağrım sızım bugün daha iyiyim sen nasılsın

günaydın canım maşallah çok enerjiksin anacım odanız çok güzelmiş güle güle sağlıkla kullanın canım göbüşün çok tatlı maşallah

canım gece boyunca vardı hem belim hem kasıklarım ama şimdi iyiyim allaha şükür

daha iyiyim ablacıım sabah 5de yattım haliyle biraz önce kalktım şimdi hem kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorum

canım benimmm hayırdır sabah beşe kadar ağrınmı vardı neden uyuyamadın?
Benimkide soru sanki ben yattığım gibi derin uykuya dalıp sabah kalkıyorumda kaydirigubbakcemile3
Kahvaltını et güzelce öyle yaz bize bölme yemeğini tatlım cokacimcoook

günaydın canım iyiyim sağol yok balım ağrım sızım bugün daha iyiyim sen nasılsın

Aman ağrı sızı olmasın sen şimdi ne zaman adet olmuş oluyorsun gülüm? Listeye tarih yazayımmı balım?
Bizde iyiyiz canımın içi bildiğin gibi işte yuvarlanıp gidiyoruz top gibi kaydirigubbakcemile3

canım gece boyunca vardı hem belim hem kasıklarım ama şimdi iyiyim allaha şükür

Anladım güzelim demek dün farkında olmadan çok yoruldun hem otobüsle gittin birde dershanede uzun süre oturunca böyle oldu işte. Neyse dikkat et kendine çok artık sona yaklaşıyorsun unutma :teselli:

slm kızlar nasılsınız ancak geldim valla...beyazcıgımın durumunu bilmiyordum demek solunum cihazındaydı ama nihayetinde eve geldiler demek hadi bakalım inşallah bu dönemide atlatırlar...nur sende fazla yorma artık kendini iyi ce agırlaştınız zaten...ben 32 haftada ayrılacam ondan önce postalamazlarsa beni...zaten sonrasında işe geri dönmeyecegim...o yüzden 32 haftasında gitmek istiyorum..o zmana bile çok var...cerencim dün ierrorla konuşmuşsunuz dogum iznini bende söyle söyleyeyim senin anlattıgın gibi biliyordum ama görümcem ikizlerine dogum yaptıgında 35 haftalık dogum yaptı malum izine çıkmıştı zaten ama o 5 haftası yandı parasını aldımı bilmiyorum ama izni gitti noırmal izni birikmişti yazında tatil yapmadıgından bayagı olmuştu artık onu ekleyip bebişleriyle vakit geçirdi...ama şimdiki durumlar ne bilmiyorum...filiz ablacım sende randevuyu almışsın ne güzel ikiliyimi yaptıracaksınız bu gidişinizde...bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ay çok uzun geldi bana nedense 4 haziranda gidecez inşallah o zman cinsiyeti ögreniriz diyoruz bakalım...beratmı gelecek yoksa ceylin berramı ayy biz isme karar veremedik bir o bir bu diyoruz..

kahvaltımız bitti teyzesi kızımla keyif kısmına geçtik
Anladım güzelim demek dün farkında olmadan çok yoruldun hem otobüsle gittin birde dershanede uzun süre oturunca böyle oldu işte. Neyse dikkat et kendine çok artık sona yaklaşıyorsun unutma :teselli:

evet canım otobüs haliyle çok sallayınca böyle oluyor

günaydınlar kızlar.

Günaydın canım hoşgeldin nasıl oldun tatlım?
Ağrıların sızıların geçmiştir umarım şeker

Mavicim hoş geldin güzelim nasılsın?
Evet minik zeynebimiz malesef rahatsızdı teyzesi o yüzden biraz uzun kaldılar hastanede ama şimdi daha iyi ve dualarımızla inşallah dahada iyi olacak. :Saruboceq:

canım benim dün ierrorada anlattım aslında mantık olarak iznin yanmaması gerek paranında çünkü çok saçma. Ya bu normal bir hastalık günü saati belli olan bir durum değilki. Doğum çok farklı bir olay bu yüzden zaten 32. haftada yasal olarak izine hak kazanıyor anneler doktorunda kontrolü ile devam ediyor gebelik ama bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz bu sebeple birazda doğum öncesi izin süresi o kadar uzun. Benim bildiğim ve uyguladığım dün yazdıklarım canım. Şuan bizzat yaşadığım için durumu çok iyi biliyorum. Ama daha öncede personel için yaptığım izin rapor kayıutları böyle idi ne izni yanan oldu nede parası. Ya biz çok iyi yapıyoruz muhasebeyi hiç kimse mağdur olmuyor. Yada başkaları çok iyi yaparak izni yakıyor ben anlayamadım. Neyse yaşayıp görücez. Bu konuda çokda fazla konuşmak istemiyorum yoksa yeni yasa ve kanun çıkacak doğum için kaydirigubbakcemile3

ooo bakıyorumda isimler belirlenmiş kuzu hadi hayırlısı hihoyyyt

canım sen nasılsın nasıl oldun miden nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…