- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.621
teşekkür ederim filiz ablam sağol ben çok eski değilim burda herkes sana filiz abla dediği için bende sana filiz abla diyorum yaşını falan bilmiyorum ama doğru diyormuyum ne duysam kapıyorum yani :1rolleyes:
hoşgeldiniiiiiiiiz... nasıl oldun birtanem?kızlar biz geldik hihoyyythihoyyyt
çiğdemcim göbüşüne maşallah canım
odanızda çok tatlıymış içinde yatmayı nasip etsin kuzucuğumuza
hoşgeldin tatlım nasıl oldun iyimisin bugün okudum üzüldüm canımcım aman iyi ol
sağol canım allah hepimizin bebeklerine nasip etsin inşallah sağlıkla kızlar benim burda toplantı var biraz sürer pek yazamam şimdi ama sayfam açık kalır toplantı bitince yazarım birde fırsat buldukça mucuk mucuk
triple demek üçlü canım... üçlü koruma falan yapmanız gerek demek istemiştim :)
biraz evvel aldım canım randevuyu, pazartesi saat 5.00'te :)
öptüm birtanem :)
günaydın tatlım :)
iş olmayınca insan sıkılıyor di mi?
teşekkür ederim filiz ablam sağol ben çok eski değilim burda herkes sana filiz abla dediği için bende sana filiz abla diyorum yaşını falan bilmiyorum ama doğru diyormuyum ne duysam kapıyorum yani :1rolleyes:
kızlar biz geldik hihoyyythihoyyyt
çiğdemcim göbüşüne maşallah canım
odanızda çok tatlıymış içinde yatmayı nasip etsin kuzucuğumuza
bende iyyim canım sağoliyiyiz canım sen nasılsın
günaydın canım iyiyim sağol yok balım ağrım sızım bugün daha iyiyim sen nasılsınGünaydın şeker nasılsın?
Günaydın kuzum hoş geldin nassen? Ağrın sızın varmı?
canım ya mühim değil ben takvimlerinizden takip ediyorum haftalarınızı sen üzülme ben doğurana kadar takipteyim sonrası Allah Kerim :sm_confused:
hoşgeldin canım evet burda sohbetler çok hoş geçiyor istediğini soarbilirisn mutlaka bilen biri çıkar ve samimiyetle cevaplar bebişin hayırlı uğurlu olsun
ya canım karşılaşamadık seninle nerdesin kız sen bana ulaşmadın hala gönülll dönünce ulaş bari tamamı bekliyorum fırsat bulursan iş çıkışı bişeyler içer tanışırız cicim
günaydın canım ay o patronlar yokmutepende olunca zor oluyor benimkide 25 mayısta gelecek gerçi çok sıkmaz benimki rahattır ama yurtdışında olması acayip iyi oldu kimse yok sakin yukarısı stajerde sınav izninde erken tüyüp duruyorum aşağıdakiler sinir oluyor tabi ama napayım ya fırsat bu fırsat işimi aksatmadan yolumu buluyorum fazla durunca iş olmayınca madalya takan yok hem erken çıkmak çok zevkli oluyor kaydirigubbakcemile3
günaydın sabah şekerimm nasılsın bakalım keyifler nasıl
günaydın tatlım maşallah ben çok iyiyim keyfimde yerinde kızımın odasını sipariş ettik dün çok keyifliyim bir ay içinde gelecekmiş gelsinde temizleyip yavaş yavaş yerleştireyim diye heyecanlanıyorum
günaydın kumsalcım ben bomba gibiyim sen nasılsın canım
heee anladım yani sen diyorsunki sana ikilide yetmez üçlü koruma şart kaydirigubbakcemile3
bu gidişle adama yaklaşmaya tırsıcam ben zaten delikafadulden
oooo randevu saatinde belli şimdi sana zaman hiç geçmez o halde hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. :Saruboceq:
evet abla ya iş olmayınca çok kötü bunalıyorum tamda adamıyım ya boş durmanın
doğru diyorsun güzelim abla demen en doğrusu sen bizi taikp et doğru yoldasınkaydirigubbakcemile3
Günaydın nurcum hoş geldin nasılsın? Kızımız nasıl? Umarım dünkü ağrıların geçmiştir tatlım
daha iyiyim ablacıım sabah 5de yattım haliyle biraz önce kalktım şimdi hem kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorum
günaydın canım iyiyim sağol yok balım ağrım sızım bugün daha iyiyim sen nasılsın
canım gece boyunca vardı hem belim hem kasıklarım ama şimdi iyiyim allaha şükür
kahvaltımız bitti teyzesi kızımla keyif kısmına geçtikcanım benimmm hayırdır sabah beşe kadar ağrınmı vardı neden uyuyamadın?
Benimkide soru sanki ben yattığım gibi derin uykuya dalıp sabah kalkıyorumda kaydirigubbakcemile3
Kahvaltını et güzelce öyle yaz bize bölme yemeğini tatlım cokacimcoook
Anladım güzelim demek dün farkında olmadan çok yoruldun hem otobüsle gittin birde dershanede uzun süre oturunca böyle oldu işte. Neyse dikkat et kendine çok artık sona yaklaşıyorsun unutma :teselli:
daha iyiyim ablacıım sabah 5de yattım haliyle biraz önce kalktım şimdi hem kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorum
günaydınlar kızlar.
slm kızlar nasılsınız ancak geldim valla...beyazcıgımın durumunu bilmiyordum demek solunum cihazındaydı ama nihayetinde eve geldiler demek hadi bakalım inşallah bu dönemide atlatırlar...nur sende fazla yorma artık kendini iyi ce agırlaştınız zaten...ben 32 haftada ayrılacam ondan önce postalamazlarsa beni...zaten sonrasında işe geri dönmeyecegim...o yüzden 32 haftasında gitmek istiyorum..o zmana bile çok var...cerencim dün ierrorla konuşmuşsunuz dogum iznini bende söyle söyleyeyim senin anlattıgın gibi biliyordum ama görümcem ikizlerine dogum yaptıgında 35 haftalık dogum yaptı malum izine çıkmıştı zaten ama o 5 haftası yandı parasını aldımı bilmiyorum ama izni gitti noırmal izni birikmişti yazında tatil yapmadıgından bayagı olmuştu artık onu ekleyip bebişleriyle vakit geçirdi...ama şimdiki durumlar ne bilmiyorum...filiz ablacım sende randevuyu almışsın ne güzel ikiliyimi yaptıracaksınız bu gidişinizde...bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ay çok uzun geldi bana nedense 4 haziranda gidecez inşallah o zman cinsiyeti ögreniriz diyoruz bakalım...beratmı gelecek yoksa ceylin berramı ayy biz isme karar veremedik bir o bir bu diyoruz..
slm kızlar nasılsınız ancak geldim valla...beyazcıgımın durumunu bilmiyordum demek solunum cihazındaydı ama nihayetinde eve geldiler demek hadi bakalım inşallah bu dönemide atlatırlar...nur sende fazla yorma artık kendini iyi ce agırlaştınız zaten...ben 32 haftada ayrılacam ondan önce postalamazlarsa beni...zaten sonrasında işe geri dönmeyecegim...o yüzden 32 haftasında gitmek istiyorum..o zmana bile çok var...cerencim dün ierrorla konuşmuşsunuz dogum iznini bende söyle söyleyeyim senin anlattıgın gibi biliyordum ama görümcem ikizlerine dogum yaptıgında 35 haftalık dogum yaptı malum izine çıkmıştı zaten ama o 5 haftası yandı parasını aldımı bilmiyorum ama izni gitti noırmal izni birikmişti yazında tatil yapmadıgından bayagı olmuştu artık onu ekleyip bebişleriyle vakit geçirdi...ama şimdiki durumlar ne bilmiyorum...filiz ablacım sende randevuyu almışsın ne güzel ikiliyimi yaptıracaksınız bu gidişinizde...bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ay çok uzun geldi bana nedense 4 haziranda gidecez inşallah o zman cinsiyeti ögreniriz diyoruz bakalım...beratmı gelecek yoksa ceylin berramı ayy biz isme karar veremedik bir o bir bu diyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?