- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.641
kahvaltımız bitti teyzesi kızımla keyif kısmına geçtik
evet canım otobüs haliyle çok sallayınca böyle oluyor
geçmez cerencim.sıpam başını mideme yaslamış malesef.doğum pozisyonuna kadar devam eder.
Fİlİz nur nasılsınız kızlar dİycektİm yarım Çıktı yazı :))) hay ben bİlg.ın
tamam canım akşam bak albümede koyarım bu resimleri ordanda bakabilirisnyok çiğdem göremiom vallah hiç bir şey akşama bakaım artık evden
tamam ablam 42 de neymiş yaşmıki aman be ablam gönlümüz genç kalsın ömrümüz güzel geçsin gerisi fasa fiso:teytey:senden de duymak çok hoş güzelim :) bana da daha samimi geliyor böylesi... yaşımı gel kulağına fısıldayayım... 42 (çaktıma buçuğunu söylemiyorum) kaydirigubbakcemile3
sanada kolay gelsin ablamhoşgeldiniiiiiiiiz... nasıl oldun birtanem?
kolay gelsin canımcım :) ben de bir yandan sınav yazıyorum bir yandan bakıyorum :)
afiyet olsun şekerimdaha iyiyim ablacıım sabah 5de yattım haliyle biraz önce kalktım şimdi hem kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorum
sağol canımm amin inşallahbende iyyim canım sağol
günaydın canım iyiyim sağol yok balım ağrım sızım bugün daha iyiyim sen nasılsın
günaydın canım maşallah çok enerjiksin anacım odanız çok güzelmiş güle güle sağlıkla kullanın canım göbüşün çok tatlı maşallah
günaydın kayra hoşgeldin nasılsın?günaydınlar kızlar.
seni kırarmıyım hemen ekliyorum albümede zaten başka resimlerde koyucam ama makinede bir sıkıntı var onu bekliyorum halledeyim en kısa zamanda zeynebimin cicilerinide koyucam albümeçigdemcim oda takımı almışsınız ne güzel ama ben resimleri göremedim maalesef albüme ekleseydin keşke....hayırlı olsun balım...
amin canım, inşallah güzel haberlerle gelirim, gerçekten saat belirlenince daha da zor beklemek :)oooo randevu saatinde belli şimdi sana zaman hiç geçmez o halde hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. :Saruboceq:
iyiyim tatlım, sağol :)filiz abla nasılsın
günaydın canımcım :)günaydınlar kızlar.
doktor o gün bize bir şey söylemedi, sanırım stres yapmayayım diye çünkü adam ben kocamdan iyi tanıdı valla, ikili test zamanına denk geliyor bu hafta... inşallah iyi sonuçlar alırım canım :) şu amniyosentezden çok korkuyorum, gerek kalmaz inşallah diye dua ediyorum, bir ara direkt bunu yaptırayım dedim ama ne bileyim çok ürküyorum :) hadi bakalıııııııım inşallah öğrenirsiniz cinsiyeti :) isimler de kararsızsınız ama hazır gibi görünüyor :)slm kızlar nasılsınız ancak geldim valla...beyazcıgımın durumunu bilmiyordum demek solunum cihazındaydı ama nihayetinde eve geldiler demek hadi bakalım inşallah bu dönemide atlatırlar...nur sende fazla yorma artık kendini iyi ce agırlaştınız zaten...ben 32 haftada ayrılacam ondan önce postalamazlarsa beni...zaten sonrasında işe geri dönmeyecegim...o yüzden 32 haftasında gitmek istiyorum..o zmana bile çok var...cerencim dün ierrorla konuşmuşsunuz dogum iznini bende söyle söyleyeyim senin anlattıgın gibi biliyordum ama görümcem ikizlerine dogum yaptıgında 35 haftalık dogum yaptı malum izine çıkmıştı zaten ama o 5 haftası yandı parasını aldımı bilmiyorum ama izni gitti noırmal izni birikmişti yazında tatil yapmadıgından bayagı olmuştu artık onu ekleyip bebişleriyle vakit geçirdi...ama şimdiki durumlar ne bilmiyorum...filiz ablacım sende randevuyu almışsın ne güzel ikiliyimi yaptıracaksınız bu gidişinizde...bende sabırsızlıkla bekliyorum bu ay çok uzun geldi bana nedense 4 haziranda gidecez inşallah o zman cinsiyeti ögreniriz diyoruz bakalım...beratmı gelecek yoksa ceylin berramı ayy biz isme karar veremedik bir o bir bu diyoruz..
ohhh gel keyfim gel, yastık niyetine kullanıyor mideni sıpa ha? kaydirigubbakcemile3 güldüğüm için kusura bakma tatlım, keyfine düşkün olacak senin oğluş :)geçmez cerencim.sıpam başını mideme yaslamış malesef.doğum pozisyonuna kadar devam eder.
iyiyim tatlım sağol :) kızma kızma kaydirigubbakcemile3Fİlİz nur nasılsınız kızlar dİycektİm yarım Çıktı yazı :))) hay ben bİlg.ın
kız ceren allah iyiliğini versin.ben onun bir santimine bir ömür adamışım.varsın kıvrandırsın beni acıdan.raıyım ben.
çiğdemcim hoşbulduk...sağol iyiyim.sen nasılsın?
sağol canım bende iyiyim toplantı bitti millet dağılıyor hemonlara bakıp sahte gülücükler gönderiyorum hem bir yandan buraya yazıyorum düğünlerdeki piyanistler gibi güle güle derken bir yandan yazıyorum şıkır şıkır :)kız ceren allah iyiliğini versin.ben onun bir santimine bir ömür adamışım.varsın kıvrandırsın beni acıdan.raıyım ben.
çiğdemcim hoşbulduk...sağol iyiyim.sen nasılsın?
ekledim canım resimleri albüme bir bak istersencerencim valla bende anlamıyorum bu işten baksana ben rapor paramı bilem alamadım geçen hastaneden çıkınca yakın ssk da geçerken bir dha deneyeyim sansımı gelmişse başvırayım dedim hala hastanedeki uyuzlar göndermemişler hastanede iken aklıma gelmedi gidip sormak ne zman göndereceksiniz diye..bakalım ne olacak görecez... valla aklımıza böyle isim geldi ama erkekte biraz daha netiz ama kızda henüz degil...bakalım artık ....çigdemcim sagol tatlım bekliyoruz resimleri..
tamam ablam 42 de neymiş yaşmıki aman be ablam gönlümüz genç kalsın ömrümüz güzel geçsin gerisi fasa fiso:teytey:
günaydın güzeller nasılsınız ben düne göre biraz daha iyiyim yalnız ben çok kötü birşey yaptım kendi kendimi yiyiorum şimdi nasıl yaptım diye senağlama benim geçen sene strese bağlı baş dönmelerim vardı antidepresan vermişti doktor bi kaç ay kullanmıştım dün yine aynı şekilde başım dönmeye başladı ve ben bir an o baş dönmesinden hamile olduğumu unutup bir tane hap içtim aynı haptan sonra aklıma geldi ve nasıl yaptım bunu diye çıldırıcam bi zararı olurmu hemen nette baktım 31. günden önce içilen ilaçlar bebeğe genelde zarar vermez ya hep ya hiç kuralı geçerlidir verirsede sadece düşürür sakatlık gibi bişi olmaz felan yazıyo senağlama yardım edin
günaydın güzeller nasılsınız ben düne göre biraz daha iyiyim yalnız ben çok kötü birşey yaptım kendi kendimi yiyiorum şimdi nasıl yaptım diye senağlama benim geçen sene strese bağlı baş dönmelerim vardı antidepresan vermişti doktor bi kaç ay kullanmıştım dün yine aynı şekilde başım dönmeye başladı ve ben bir an o baş dönmesinden hamile olduğumu unutup bir tane hap içtim aynı haptan sonra aklıma geldi ve nasıl yaptım bunu diye çıldırıcam bi zararı olurmu hemen nette baktım 31. günden önce içilen ilaçlar bebeğe genelde zarar vermez ya hep ya hiç kuralı geçerlidir verirsede sadece düşürür sakatlık gibi bişi olmaz felan yazıyo senağlama yardım edin
ah entelliye valla ölüyorum resmen.kıvranıyorum ama ne çare..
FİLİZ ABLA çok şükür ya..nasılsın canımın içi?
ya çiğdemcim ben o kadar dikkat ediyorumki kaç gündür grip illetini çekiyorum doktor minoset içebilirsin dediği halde onu bile hiç içmedim katlandım kaç gündür ama insan bir anlık gaflete düşebiliyormuş işte hastalığımın etkisinden unuttum yoksa ben asla içmem kolay kolay inşallah bişey olmaz baktım ilaç c grubuymuşgünaydın jasmin iyiyiz sağol canımda sen nasıl böyle bi hata yaptın anlamadım ben ya neyse şimdi olan olmuş ama bence doktorunu ara bir sor bebeğin çok minik olduğu için umarım etkilenmez geçmiş olsun
sağol ablacım ya içime su serptinbir şey olmaz canım, merak etme :) adetinin geçtiğini farketmeyip ama hamile olan ve neleeeer neler yapanlar var :) ilaçtan değil stresten olur ne olursa, yapma böyle
bundan sonra çok daha dikkatli olman lazım yalnız jasmincim :)
iyiyim birtanem sağol, şu ikili test faslını bir atlatsam daha da iyi olacağım :) biraz katlanacaksın be güzelim, sen nelere katlanmadın değil mi? bunlar çok şükür geçici şeyler :)
etmemmi heç hemencecik ettim kaydirigubbakcemile2sağol tatlım :) benim albümdeki resimleri görebilmen için arkadaşlık teklifimi kabul etmen gerek canım :)
ya çiğdemcim ben o kadar dikkat ediyorumki kaç gündür grip illetini çekiyorum doktor minoset içebilirsin dediği halde onu bile hiç içmedim katlandım kaç gündür ama insan bir anlık gaflete düşebiliyormuş işte hastalığımın etkisinden unuttum yoksa ben asla içmem kolay kolay inşallah bişey olmaz baktım ilaç c grubuymuş
sağol ablacım ya içime su serptin
olmazmıyım Allah korusun bu bana ders oldu bi daha ölsemde doktor bile ilaç verse vitamin harici içmem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?