Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kahvaltımız bitti teyzesi kızımla keyif kısmına geçtik

evet canım otobüs haliyle çok sallayınca böyle oluyor

hımmm anladım en güzel kısımdasınız yanii ohh uzat bacaklarıda değmen keyfime

evet ya toplu taşıma araçları acaip sarsıyor normal insanı bile sarsıyor kaldıki hamilelikte valla ben allahtan işe özel araçla gidip geliyorum sadece doktor kontrollerine giderken eşimle dolmuş kullanıyoruz (malum daha arabamız yok :çok üzgünüm: ) ama o bile yetiyor valla hoplarken zıplarken ceren çıkacak sanıyorum garibim içerde bir o tarafa bir bu tarafa vuruyor sonrada uzun süre kendine gelemiyor kafamçokkarıştı delikafadulden

geçmez cerencim.sıpam başını mideme yaslamış malesef.doğum pozisyonuna kadar devam eder.

ayy canım benim yaa ittir sende birazcıcık aşağı doğru yeri değişsin olmazmı kaydirigubbakcemile3
kızzz şaka yapıyorum elleme sakın çocuğu bırak yatsın miden rahat geldi heralde yastık nihayetine duruyor kaydirigubbakcemile3

eh az kaldı ama annesi yavaş yavaş yeri değişir birazcıcık daha sabret :teselli:

Fİlİz nur nasılsınız kızlar dİycektİm yarım Çıktı yazı :))) hay ben bİlg.ın

:roflol: :roflol: :roflol:

şişştt sakin ol yakışmıyor sana sinirlilik kaydirigubbakcemile3

yok çiğdem göremiom vallah hiç bir şey akşama bakaım artık evden
tamam canım akşam bak albümede koyarım bu resimleri ordanda bakabilirisn

senden de duymak çok hoş güzelim :) bana da daha samimi geliyor böylesi... yaşımı gel kulağına fısıldayayım... 42 (çaktıma buçuğunu söylemiyorum) kaydirigubbakcemile3
tamam ablam 42 de neymiş yaşmıki aman be ablam gönlümüz genç kalsın ömrümüz güzel geçsin gerisi fasa fiso:teytey:

hoşgeldiniiiiiiiiz... nasıl oldun birtanem?

kolay gelsin canımcım :) ben de bir yandan sınav yazıyorum bir yandan bakıyorum :)
sanada kolay gelsin ablam

daha iyiyim ablacıım sabah 5de yattım haliyle biraz önce kalktım şimdi hem kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorum
afiyet olsun şekerim

sağol canımm amin inşallah

günaydınlar kızlar.
günaydın kayra hoşgeldin nasılsın?

çigdemcim oda takımı almışsınız ne güzel ama ben resimleri göremedim maalesef albüme ekleseydin keşke....hayırlı olsun balım...
seni kırarmıyım hemen ekliyorum albümede zaten başka resimlerde koyucam ama makinede bir sıkıntı var onu bekliyorum halledeyim en kısa zamanda zeynebimin cicilerinide koyucam albüme

kız ceren allah iyiliğini versin.ben onun bir santimine bir ömür adamışım.varsın kıvrandırsın beni acıdan.raıyım ben.
çiğdemcim hoşbulduk...sağol iyiyim.sen nasılsın?

cerencim valla bende anlamıyorum bu işten baksana ben rapor paramı bilem alamadım geçen hastaneden çıkınca yakın ssk da geçerken bir dha deneyeyim sansımı gelmişse başvırayım dedim hala hastanedeki uyuzlar göndermemişler hastanede iken aklıma gelmedi gidip sormak ne zman göndereceksiniz diye..bakalım ne olacak görecez... valla aklımıza böyle isim geldi ama erkekte biraz daha netiz ama kızda henüz degil...bakalım artık ....çigdemcim sagol tatlım bekliyoruz resimleri..

oooo randevu saatinde belli şimdi sana zaman hiç geçmez o halde hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. :Saruboceq:
amin canım, inşallah güzel haberlerle gelirim, gerçekten saat belirlenince daha da zor beklemek :)
filiz abla nasılsın
iyiyim tatlım, sağol :)
günaydınlar kızlar.
günaydın canımcım :)
doktor o gün bize bir şey söylemedi, sanırım stres yapmayayım diye çünkü adam ben kocamdan iyi tanıdı valla, ikili test zamanına denk geliyor bu hafta... inşallah iyi sonuçlar alırım canım :) şu amniyosentezden çok korkuyorum, gerek kalmaz inşallah diye dua ediyorum, bir ara direkt bunu yaptırayım dedim ama ne bileyim çok ürküyorum :) hadi bakalıııııııım inşallah öğrenirsiniz cinsiyeti :) isimler de kararsızsınız ama hazır gibi görünüyor :)
geçmez cerencim.sıpam başını mideme yaslamış malesef.doğum pozisyonuna kadar devam eder.
ohhh gel keyfim gel, yastık niyetine kullanıyor mideni sıpa ha? kaydirigubbakcemile3 güldüğüm için kusura bakma tatlım, keyfine düşkün olacak senin oğluş :)
Fİlİz nur nasılsınız kızlar dİycektİm yarım Çıktı yazı :))) hay ben bİlg.ın
iyiyim tatlım sağol :) kızma kızma kaydirigubbakcemile3
kız ceren allah iyiliğini versin.ben onun bir santimine bir ömür adamışım.varsın kıvrandırsın beni acıdan.raıyım ben.

oyyy tatlı annecik :):):) herşeye razıyız değil mi? kıyama sana :)

günaydın güzeller nasılsınız ben düne göre biraz daha iyiyim yalnız ben çok kötü birşey yaptım kendi kendimi yiyiorum şimdi nasıl yaptım diye senağlama benim geçen sene strese bağlı baş dönmelerim vardı antidepresan vermişti doktor bi kaç ay kullanmıştım dün yine aynı şekilde başım dönmeye başladı ve ben bir an o baş dönmesinden hamile olduğumu unutup bir tane hap içtim aynı haptan sonra aklıma geldi ve nasıl yaptım bunu diye çıldırıcam bi zararı olurmu hemen nette baktım 31. günden önce içilen ilaçlar bebeğe genelde zarar vermez ya hep ya hiç kuralı geçerlidir verirsede sadece düşürür sakatlık gibi bişi olmaz felan yazıyo senağlama yardım edin

sağol canım bende iyiyim toplantı bitti millet dağılıyor hemonlara bakıp sahte gülücükler gönderiyorum hem bir yandan buraya yazıyorum düğünlerdeki piyanistler gibi güle güle derken bir yandan yazıyorum şıkır şıkır :)
ekledim canım resimleri albüme bir bak istersen

günaydın jasmin iyiyiz sağol canımda sen nasıl böyle bi hata yaptın anlamadım ben ya neyse şimdi olan olmuş ama bence doktorunu ara bir sor bebeğin çok minik olduğu için umarım etkilenmez geçmiş olsun

bir şey olmaz canım, merak etme :) adetinin geçtiğini farketmeyip ama hamile olan ve neleeeer neler yapanlar var :) ilaçtan değil stresten olur ne olursa, yapma böyle

ah entelliye valla ölüyorum resmen.kıvranıyorum ama ne çare..
FıLıZ ABLA çok şükür ya..nasılsın canımın içi?

ah entelliye valla ölüyorum resmen.kıvranıyorum ama ne çare..
FİLİZ ABLA çok şükür ya..nasılsın canımın içi?

iyiyim birtanem sağol, şu ikili test faslını bir atlatsam daha da iyi olacağım :) biraz katlanacaksın be güzelim, sen nelere katlanmadın değil mi? bunlar çok şükür geçici şeyler :)

ya çiğdemcim ben o kadar dikkat ediyorumki kaç gündür grip illetini çekiyorum doktor minoset içebilirsin dediği halde onu bile hiç içmedim katlandım kaç gündür ama insan bir anlık gaflete düşebiliyormuş işte hastalığımın etkisinden unuttum yoksa ben asla içmem kolay kolay inşallah bişey olmaz baktım ilaç c grubuymuş
bir şey olmaz canım, merak etme :) adetinin geçtiğini farketmeyip ama hamile olan ve neleeeer neler yapanlar var :) ilaçtan değil stresten olur ne olursa, yapma böyle
sağol ablacım ya içime su serptin
bundan sonra çok daha dikkatli olman lazım yalnız jasmincim :)

olmazmıyım Allah korusun bu bana ders oldu bi daha ölsemde doktor bile ilaç verse vitamin harici içmem asla

iyiyim birtanem sağol, şu ikili test faslını bir atlatsam daha da iyi olacağım :) biraz katlanacaksın be güzelim, sen nelere katlanmadın değil mi? bunlar çok şükür geçici şeyler :)

ablacım çektiklerimin yanında bu balla kaymak.zehir içtim aylarca.rabbime şükür bu günlerimi aratmasın.

iklinde güzel olacak diğer testlerinde.canını sıkma.allh bugünlere getirdiyse mükafatını verecektir...

sağol tatlım :) benim albümdeki resimleri görebilmen için arkadaşlık teklifimi kabul etmen gerek canım :)
etmemmi heç hemencecik ettim kaydirigubbakcemile2

neyse gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun o ilaçlarıda kullanmadığın bir yere kaldır yada at canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…