- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.661
dinlen canım dinlen güzelce geçmiş olsunbirazdan tekrar gelirim.midem ve sırtım tuttu yine.az uzanayım.öpüldünüz...
afiyet olsun resimler çok güzel çok beğendim maşallahyemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :) herkese afiyet olsun :)
korkma tatlım bir taneden bir şey olmaz :)ya çiğdemcim ben o kadar dikkat ediyorumki kaç gündür grip illetini çekiyorum doktor minoset içebilirsin dediği halde onu bile hiç içmedim katlandım kaç gündür ama insan bir anlık gaflete düşebiliyormuş işte hastalığımın etkisinden unuttum yoksa ben asla içmem kolay kolay inşallah bişey olmaz baktım ilaç c grubuymuş
sağol ablacım ya içime su serptin
olmazmıyım Allah korusun bu bana ders oldu bi daha ölsemde doktor bile ilaç verse vitamin harici içmem asla
biliyorum tatlım neler çektin, inşallah sen de bebeğini kucağına larak mükafatını almış olacaksın :)ablacım çektiklerimin yanında bu balla kaymak.zehir içtim aylarca.rabbime şükür bu günlerimi aratmasın.
iklinde güzel olacak diğer testlerinde.canını sıkma.allh bugünlere getirdiyse mükafatını verecektir...
Şenizetmemmi heç hemencecik ettim kaydirigubbakcemile2
yat dinlen tatlım, sen de öpüldün :)birazdan tekrar gelirim.midem ve sırtım tuttu yine.az uzanayım.öpüldünüz...
teşekkürler güzelim :) afiyet olsundinlen canım dinlen güzelce geçmiş olsun
afiyet olsun resimler çok güzel çok beğendim maşallah
bende yemeğe gidiyorum kızım acıkmış karnımızı doyurup gelelim bizcokacimcoook
amin canım 18 mayıs adet tarihimdi gelecek adet tarihim 15 haziran canım yaz bakalım inşallah zamanında gelir:Saruboceq:canım benimmm hayırdır sabah beşe kadar ağrınmı vardı neden uyuyamadın?
Benimkide soru sanki ben yattığım gibi derin uykuya dalıp sabah kalkıyorumda kaydirigubbakcemile3
Kahvaltını et güzelce öyle yaz bize bölme yemeğini tatlım cokacimcoook
Aman ağrı sızı olmasın sen şimdi ne zaman adet olmuş oluyorsun gülüm? Listeye tarih yazayımmı balım?
Bizde iyiyiz canımın içi bildiğin gibi işte yuvarlanıp gidiyoruz top gibi kaydirigubbakcemile3
günaydınlar kızlar.
sağol tatlım teşekkür ederim inşallah balım inşallahkızlar hepinizi okudum
çiğdemcim göbüşün çok güsel maşallahh
odada çok şeker sağlıkla büyüsün içinde işallah
böyle araa ara gelip okuyup kaçıcan bugun maalesef
kız ceren allah iyiliğini versin.ben onun bir santimine bir ömür adamışım.varsın kıvrandırsın beni acıdan.raıyım ben.
çiğdemcim hoşbulduk...sağol iyiyim.sen nasılsın?
cerencim valla bende anlamıyorum bu işten baksana ben rapor paramı bilem alamadım geçen hastaneden çıkınca yakın ssk da geçerken bir dha deneyeyim sansımı gelmişse başvırayım dedim hala hastanedeki uyuzlar göndermemişler hastanede iken aklıma gelmedi gidip sormak ne zman göndereceksiniz diye..bakalım ne olacak görecez... valla aklımıza böyle isim geldi ama erkekte biraz daha netiz ama kızda henüz degil...bakalım artık ....çigdemcim sagol tatlım bekliyoruz resimleri..
amin canım, inşallah güzel haberlerle gelirim, gerçekten saat belirlenince daha da zor beklemek :)
günaydın güzeller nasılsınız ben düne göre biraz daha iyiyim yalnız ben çok kötü birşey yaptım kendi kendimi yiyiorum şimdi nasıl yaptım diye senağlama benim geçen sene strese bağlı baş dönmelerim vardı antidepresan vermişti doktor bi kaç ay kullanmıştım dün yine aynı şekilde başım dönmeye başladı ve ben bir an o baş dönmesinden hamile olduğumu unutup bir tane hap içtim aynı haptan sonra aklıma geldi ve nasıl yaptım bunu diye çıldırıcam bi zararı olurmu hemen nette baktım 31. günden önce içilen ilaçlar bebeğe genelde zarar vermez ya hep ya hiç kuralı geçerlidir verirsede sadece düşürür sakatlık gibi bişi olmaz felan yazıyo senağlama yardım edin
birazdan tekrar gelirim.midem ve sırtım tuttu yine.az uzanayım.öpüldünüz...
yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :) herkese afiyet olsun :)
amin canım 18 mayıs adet tarihimdi gelecek adet tarihim 15 haziran canım yaz bakalım inşallah zamanında gelir:Saruboceq:
böyle araa ara gelip okuyup kaçıcan bugun maalesef
kızlar benim takvimim görünmüyor
evet nurcum ya kendi gitmiş çerçevesi kalmış yadigarkaydirigubbakcemile3
benim randevumda haftaya ç.baa
:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?