Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren kız sakaryada havai fişek fabrikasında patlama olmuş size yakın değil dimi canım ya

hadi ya yinemi? sürekli oluyoır o malesef ben duymadım daha doğrusu ben haber dinlemiyorum artık izlemiyorumda çok kötü oluyorum canım ya. Her sene oluyor o patlama ve malesef can kaybı ile sonuçlanıyor senağlama senağlama
havai fişek fabrikasında çalışmak resmen intihar etmek ama ne yapıcaksın işte ekmek parası senağlama :çok üzgünüm:
dur merak ettim bende bir bakayım.
Bu arada bize yakın değil canım merak etme :1hug:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

deli karı zeynebin suçu ne şimdi
madem batacaktı ne diye yaptın bebeği azgın karıııııııııııııııı klava:

ay zeynebin falan bi suçu yok ayol dur hemen saldırma öle anlamadn dinlemeden ben zeynebimi çok isteyerek yaptım severek yaptık yani aşk bebeği o ama sabırsız bi anası var işte rahatlıktan ne diyeceğini şaşaıran anası bebek olunca sıkılmıcam yanii anadınmı cadııı hemende oklavayı kapmışın anam korkulur senden ya aaa ağzımızı açmaya korkçez ya ben kaçıyomm valla zate çıkıyodum bahaneyle tüymüş olayım yoksa köteği yicem gene

kızlar yeni takvim yaptım
ohh çok güzel olmuş güle güle kullan canım ben kaçar iyi akşamlar

ablamın kızının bebekliği
maşallah pek güzelmiş
kızlar yarın görüşrüz bay bay

selam kızlarrr ben geldim fazla vaktim yok sizi haberdar edeyim diye kısada olsa uğramak istedim

ama öncelikle burcumdan sonra beyazımızda zeynebine kavuşmuş Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin sanırım sıra nurda olsa gerek göbişin süper nurcuğum hayırlı doğumlar diliyorum sanada gerçi cereninde az kalmış olsa gerek ama hangisi önceydi hatırlayamadım hayırlısıyla bir seste kavuşursunuz yavrularınıza inşallah

fıkralara çok güldüm paylaşımın için sağol arkadaşım

filiz abla yok heralde bir sorun yoktur inşallah sizlerde

kumsal ceren nur sizler nasılsınız canlarım

burcu nasıl bilginiz varmı sarılık olmuş bebeişi sanırm iyileştimi acaba

bana gelince kanamam lekelenmelere dönüştü geçen hafta olduğum bir iğne sayesinde tabiiki bakalım tam geçmezse tekrar aynı iğneden olabilirmişim haftaya belli olacak oda sizlerin kullandığı ilaçlara bende devam ediyorum demir magnezyum elevit progestan marincap cinsiyet olarak kendi doktorum 1 kız 1 erkek dedi kıza % 100 diyor erkeğede % 80-90 erkek diyor ama erkekte % 10 da olsa yanılma payımız olabilir dedi haftaya doplerim var ayrıntılı usg orda kesinleşecek erkekte bakalım Rabbim eli ayağı düzgün nasip etsinde kız erkek farketmez hoş gönlüm ister istemesine ama en başta hayırlısı olsun en önemlisi bu

bulcuk geçmiş olsun canım şöyle yakın geçmişe göz attımda dişlerinden sorunun varmış sanırım

mavim sen nasılsın kız aramızda 2 hafta var gerçi benim erken doğum riskim söz konusu ama zamanında doğarlarsa aramızda 2 hafta olacak :)

umarım hepiniz iyisinizdir neşem kumsalım sizlerde birgün anne adayı olacaksınız ben buna yürekten inanıyor dualarımı her daim sizlerle tutuyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın burda neler yaşadığımızı çok iyi biliyorsunuz o yüzden herşeyde bir hayır var diyip dualarla zorda olsa sabırla beklemelisiniz canlarım

sizleri sevdiğimi ve unutmadığımı böyle aradada olsa gelerek hatırlatmak istedim

hepiniz ALlaha emanet olun emi burda olmayan arkadaşlarıma çokk selam söyleyin hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

selam kızlarrr ben geldim fazla vaktim yok sizi haberdar edeyim diye kısada olsa uğramak istedim

ama öncelikle burcumdan sonra beyazımızda zeynebine kavuşmuş Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin sanırım sıra nurda olsa gerek göbişin süper nurcuğum hayırlı doğumlar diliyorum sanada gerçi cereninde az kalmış olsa gerek ama hangisi önceydi hatırlayamadım hayırlısıyla bir seste kavuşursunuz yavrularınıza inşallah

fıkralara çok güldüm paylaşımın için sağol arkadaşım

filiz abla yok heralde bir sorun yoktur inşallah sizlerde

kumsal ceren nur sizler nasılsınız canlarım

burcu nasıl bilginiz varmı sarılık olmuş bebeişi sanırm iyileştimi acaba

bana gelince kanamam lekelenmelere dönüştü geçen hafta olduğum bir iğne sayesinde tabiiki bakalım tam geçmezse tekrar aynı iğneden olabilirmişim haftaya belli olacak oda sizlerin kullandığı ilaçlara bende devam ediyorum demir magnezyum elevit progestan marincap cinsiyet olarak kendi doktorum 1 kız 1 erkek dedi kıza % 100 diyor erkeğede % 80-90 erkek diyor ama erkekte % 10 da olsa yanılma payımız olabilir dedi haftaya doplerim var ayrıntılı usg orda kesinleşecek erkekte bakalım Rabbim eli ayağı düzgün nasip etsinde kız erkek farketmez hoş gönlüm ister istemesine ama en başta hayırlısı olsun en önemlisi bu

bulcuk geçmiş olsun canım şöyle yakın geçmişe göz attımda dişlerinden sorunun varmış sanırım

mavim sen nasılsın kız aramızda 2 hafta var gerçi benim erken doğum riskim söz konusu ama zamanında doğarlarsa aramızda 2 hafta olacak :)

umarım hepiniz iyisinizdir neşem kumsalım sizlerde birgün anne adayı olacaksınız ben buna yürekten inanıyor dualarımı her daim sizlerle tutuyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın burda neler yaşadığımızı çok iyi biliyorsunuz o yüzden herşeyde bir hayır var diyip dualarla zorda olsa sabırla beklemelisiniz canlarım

sizleri sevdiğimi ve unutmadığımı böyle aradada olsa gelerek hatırlatmak istedim

hepiniz ALlaha emanet olun emi burda olmayan arkadaşlarıma çokk selam söyleyin hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

kaç bakalım kaç sen yarın gelicen elbet kaydirigubbakcemile3 aşk bebeğiymiş bak bak yerim senide aşkınıda bebeğinide hee cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
ben bebişlere laf ettirmem anasıda olsan ağzını burnunu ............... kaydirigubbakcemile3
neyse cicim hadi git bakalım yarın grş. inş. sanada iyi akşamlar canikom. :a015:

canımmm hoşgeldin seni burda görmek ne güzel güzel bir sürpriz yaptın bize. Hamileler listemiz artık azalıyor güzelim doğuranlar kısmına geçiyoruz hepimiz sırası gelen gidiyor anlayacağın arada sıra karışsada kaydirigubbakcemile3
şimdilik listenin başını ben çekiyorum ama birileri her an bir sürpriz yapıp listenin sırasını bozabilir hiç belli olmaz doğum bu kaydirigubbakcemile3
senin iyi olmana sevindim güzelim erkek bebeğinde cinsiyeti kesinleşince bize haber et olurmu tatlım. Duaların güzel dileklerin için çok teşekkürler kendine ve bebeklerine iyi bak güzelim .Allaha emanet ol :a015:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

off be gözümde büyüen işi bitti sonunda ama bende bittim birazdan bir işim daha var ama uzun sürmez tabii bu hayun yeni icatlar çıkarmazsa başıma...benssenb seni gördügüme sevindim nasılsın demek biri kesin kız diger belli degil rabbim gönlüne göre versin eli ayagı düzgün olsunda...eve t 2 hafta var sanırım ama sen biraz arayı açarsın gibi geliyor genelde ikiz dogumlar 37 geçemiyor duruma göre daha erkende olabiliyor...hayırlısı olsun...eee kızlar sizdede durgunluk var bugün?

canım hoşgeldinnn gerçi ben gelen kadar sen gitmişsin ama
senden haber almak ne güsel ikizlerimiz büyyo maşallah cinsiyetler belli olmuş artık
haftaya iyice öğreniriz işallah bize haber ver yine canım kendinden ve bebişlerinden :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…