Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Aranızda Meyve İsteyen Varmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin ceren :roflol::roflol:
bu topikde öyle muz gelse onca azgın karı varken o meyevelr gibi korkup kaçmayız herhalde :roflol::roflol: ay töbe töbee kaydirigubbakcemile3

ceren meyveyi göremiyorum kötü birşeymi çabuk söyle

gülüşümden belli değilmi? :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin ceren :roflol::roflol:
bu topikde öyle muz gelse onca azgın karı varken o meyevelr gibi korkup kaçmayız herhalde :roflol::roflol: ay töbe töbee kaydirigubbakcemile3

bencede cicim kaçmak bir tarafa muz kendini korumaya alabilir kabuğunu kapatıpta kaydirigubbakcemile3

dişçiyi aradı eşim gelsin yapabiliriz artık demiş alkisalkisalkis
c.tesi gidip yaptırıcam yaşasııın hihoyyyt

bugun dünya süt günüymüş kızlarr hepimizin kutlu olsun memişlerimizee bol bol süt gelsin kaydirigubbakcemile3

kutlu olsun ozaman hepimize.. burcu diş yaptırmak falan 4 5 6aylarda sıkıntılı olmuyor yani ilaç falan alabiliyorsun uyuşturuyorlar bebge fazla zararı olmuyormuş..duyduguma göre ki o yzüden dişide o zmanalr gidin diyorlar..4 ay bittikten sonra 7 aya kadar bebegin ilaçtan en az etkilenme zamanı imiş..genelde doktorlar parolu bile ilk 3 ay pek kullandırma taraftarı olmuyor ya 3 ten sonra sorun degil diyorlar bu yüzden sanırım...aslında bende gidip bir kontrol ettirsem hiç fena olmayacak...nadiren ara ara bir dişim sızlar gibi valla süt yogurt pek içip yemiyorum belki ondan bilmem ama sonraki aylar azsın istemem.. ceren kesin kötü birşey o zman neyse evden bakma fırsatım olursa bakayım ben..akşam aşkı memnu var..

canım inş kutulursun şu ağrılardan
amiinn canımmm :Saruboceq:

evet canım dişçiye gittiğimdede ortadaki 3 ayda geirsen yaaprız demişti
doğum doktorumda parol verdi ama içmiyorum inatla kaydirigubbakcemile3
bencede varsa problem hemen git göster onlar söylüo şu zamanda gel diyee
süt yoğurda pek bakmıyor bu yaa ben çok süt içtim ama öncesinden içmek gerek sanırım böyle baya bi depolamak lazım vucuda. işallah yaşamssın diş problemi

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlarr
çok öpüyorum göbüklerinizden kumsalım seninde göbüğünden öpüyorum
kii bebiş olsun diyee Şeniza.s.

oooo hadi gözün aydın canım umarım tek seferde biter sıkıntın ve bir daha yaşamazsın inşallah senin oğlan iyi sömürdü seni :teselli:

bugun dünya süt günüymüş kızlarr hepimizin kutlu olsun memişlerimizee bol bol süt gelsin kaydirigubbakcemile3

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
böyle duaya anca biz amin deriz heralde kaydirigubbakcemile3

ayyy allah kimseye yaşatmasın ya diş ağrısı heleki hamilelikte çok şükür ben çekmedim ama iyi bilirim o durumu. :çok üzgünüm:
Kötü değil bee komik birşey evden bakarsın unutmaz isen eğer kaydirigubbakcemile3

evet canımcım doğru söylüyorsun aslında hamilelikte içtiğin süt yediğin yoğurt zaten bebeğe gidiyor direk onun kemik gelişimi için ama senin vücudundan gidiyor işte bu yüzden oluyor diş ağrıları siz alışkanlık haline getirinki yaşamayın sürekli tüketin süt ürünlerini.
Bu arada sanada iyi akşamlar canım kendine iyi bak :a015:

kızlar benim mesai bitiyor yarın görüşürüz...öptm hepinizi...yaşasın yarın cuma..c.teside geçer bir şekilde ..aman işte beni iyice sıkmaya başladı bu aralar..ayrılacam yakında diyemi acaba ..

ablamın kızının bebekliği
takvimin çok şeker olmuş canım maşallah çok tatlıymış çingene
canım hoşgeldin nasılsın
kanamaların azalmış çok sevindim inşallah tekrarlamaz birdaha
bebişlerin cinsiyetinide öğrenmişsin hayırlı olsun canım sağılıklı olsun gerisi mühim değil inşallah zamanında gelirler ne erken nede geç .canım bizde artık bizde anneyiz dicemiz günü sabırla bekliyoruz zor olsada inşallah rabbim sabrımızın karşılığınla mükafatlandırır bizi herzaman hayırlısını versin allahım hepimiz için inşallah çok şükür bende iyiyim bi yaramazlık yok .bizde seni çok seviyoruz canım diğer bebişinin cinsiyeti kesinleşince yaz yine çok öpüyorum seni allaha emanet ol
Aranızda Meyve İsteyen Varmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız yaptın yapacağını sen varya çok fenasın
gözün aydın canım çok sevindim inşallah biter sıkıntıların
seninde kutlu olsun canım bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bol bol sütünüz olsun inşallah
canım benim ya bitanesin çok sağol inşallah teyzesini kırmazda gelir yaramaz iyi akşamlar canım kendine dikkat et
bende kaçtım kızlar haydin güle güle muccxxxxxxxxxxxxxx

iyi akşamlar cerencim yarın görüşmek üzere inşallah kendine ve miniğimize iyi bak çok öpüyorum

kızlar benim mesai bitiyor yarın görüşürüz...öptm hepinizi...yaşasın yarın cuma..c.teside geçer bir şekilde ..aman işte beni iyice sıkmaya başladı bu aralar..ayrılacam yakında diyemi acaba ..
görüşürüz canım iyi akşamalr kendine dikkat et bencede ondan neyse sabır biraz sonra bebişinle bol bol vakit geçirirsin
hepinize iyi akşamlar şekerler

iyi akşamlar nurcum çok öpüyorum sizi

Benssenbcim canim senden haber aldigima sevindim. Bir anda hem kiz hem erkek annesi olmak cok guzel bir sey olurdu.. Tabiki hayirlisi ne ise o olsun. Insallah lekelenmelerinde gecer tez zamanda ve sorunsuz bir hamileligin olur..

Bizim bebegimizinde sariligi iyiye gidiyor.. Ama hala tam gecmedi. Bizim simdiki en buyuk sorunumuz bebegimin biberona alismasi.. Bu benim en buyuk korkumdu ve basima geldi maalesef, ne yapacagimi sastim.. Ac biraksam olmuyor, biberon versem olmuyor..Halbuki dogdugunun hemen ertesi gunu cuk cuk emmeye baslamisti ve sonraki birac gunde yine cok guzel emmisti.. Ama sarilik olunca panikledik ve memeden emzirmek yerine, sagip vermeye basladim, nasil olsa ikisinide aliyor, sonrada emziririm gogsumden diye.. Ama maaleseg biberona alisti hemen bir kac gunde.. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...

Herkesi opuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…