- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.721
ceren meyveyi göremiyorum kötü birşeymi çabuk söyle
:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin ceren :roflol::roflol:
bu topikde öyle muz gelse onca azgın karı varken o meyevelr gibi korkup kaçmayız herhalde :roflol::roflol: ay töbe töbee kaydirigubbakcemile3
dişçiyi aradı eşim gelsin yapabiliriz artık demiş alkisalkisalkis
c.tesi gidip yaptırıcam yaşasııın hihoyyyt
amiinn canımmm :Saruboceq:canım inş kutulursun şu ağrılardan
kutlu olsun ozaman hepimize.. burcu diş yaptırmak falan 4 5 6aylarda sıkıntılı olmuyor yani ilaç falan alabiliyorsun uyuşturuyorlar bebge fazla zararı olmuyormuş..duyduguma göre ki o yzüden dişide o zmanalr gidin diyorlar..4 ay bittikten sonra 7 aya kadar bebegin ilaçtan en az etkilenme zamanı imiş..genelde doktorlar parolu bile ilk 3 ay pek kullandırma taraftarı olmuyor ya 3 ten sonra sorun degil diyorlar bu yüzden sanırım...aslında bende gidip bir kontrol ettirsem hiç fena olmayacak...nadiren ara ara bir dişim sızlar gibi valla süt yogurt pek içip yemiyorum belki ondan bilmem ama sonraki aylar azsın istemem.. ceren kesin kötü birşey o zman neyse evden bakma fırsatım olursa bakayım ben..akşam aşkı memnu var..
dişçiyi aradı eşim gelsin yapabiliriz artık demiş alkisalkisalkis
bugun dünya süt günüymüş kızlarr hepimizin kutlu olsun memişlerimizee bol bol süt gelsin kaydirigubbakcemile3
kutlu olsun ozaman hepimize.. burcu diş yaptırmak falan 4 5 6aylarda sıkıntılı olmuyor yani ilaç falan alabiliyorsun uyuşturuyorlar bebge fazla zararı olmuyormuş..duyduguma göre ki o yzüden dişide o zmanalr gidin diyorlar..4 ay bittikten sonra 7 aya kadar bebegin ilaçtan en az etkilenme zamanı imiş..genelde doktorlar parolu bile ilk 3 ay pek kullandırma taraftarı olmuyor ya 3 ten sonra sorun degil diyorlar bu yüzden sanırım...aslında bende gidip bir kontrol ettirsem hiç fena olmayacak...nadiren ara ara bir dişim sızlar gibi valla süt yogurt pek içip yemiyorum belki ondan bilmem ama sonraki aylar azsın istemem.. ceren kesin kötü birşey o zman neyse evden bakma fırsatım olursa bakayım ben..akşam aşkı memnu var..
amiinn canımmm :Saruboceq:
evet canım dişçiye gittiğimdede ortadaki 3 ayda geirsen yaaprız demişti
doğum doktorumda parol verdi ama içmiyorum inatla kaydirigubbakcemile3
bencede varsa problem hemen git göster onlar söylüo şu zamanda gel diyee
süt yoğurda pek bakmıyor bu yaa ben çok süt içtim ama öncesinden içmek gerek sanırım böyle baya bi depolamak lazım vucuda. işallah yaşamssın diş problemi
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlarr
çok öpüyorum göbüklerinizden kumsalım seninde göbüğünden öpüyorum
kii bebiş olsun diyee Şeniza.s.
takvimin çok şeker olmuş canım maşallah çok tatlıymış çingeneablamın kızının bebekliği
canım hoşgeldin nasılsınselam kızlarrr ben geldim fazla vaktim yok sizi haberdar edeyim diye kısada olsa uğramak istedim
ama öncelikle burcumdan sonra beyazımızda zeynebine kavuşmuş Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin sanırım sıra nurda olsa gerek göbişin süper nurcuğum hayırlı doğumlar diliyorum sanada gerçi cereninde az kalmış olsa gerek ama hangisi önceydi hatırlayamadım hayırlısıyla bir seste kavuşursunuz yavrularınıza inşallah
fıkralara çok güldüm paylaşımın için sağol arkadaşım
filiz abla yok heralde bir sorun yoktur inşallah sizlerde
kumsal ceren nur sizler nasılsınız canlarım
burcu nasıl bilginiz varmı sarılık olmuş bebeişi sanırm iyileştimi acaba
bana gelince kanamam lekelenmelere dönüştü geçen hafta olduğum bir iğne sayesinde tabiiki bakalım tam geçmezse tekrar aynı iğneden olabilirmişim haftaya belli olacak oda sizlerin kullandığı ilaçlara bende devam ediyorum demir magnezyum elevit progestan marincap cinsiyet olarak kendi doktorum 1 kız 1 erkek dedi kıza % 100 diyor erkeğede % 80-90 erkek diyor ama erkekte % 10 da olsa yanılma payımız olabilir dedi haftaya doplerim var ayrıntılı usg orda kesinleşecek erkekte bakalım Rabbim eli ayağı düzgün nasip etsinde kız erkek farketmez hoş gönlüm ister istemesine ama en başta hayırlısı olsun en önemlisi bu
bulcuk geçmiş olsun canım şöyle yakın geçmişe göz attımda dişlerinden sorunun varmış sanırım
mavim sen nasılsın kız aramızda 2 hafta var gerçi benim erken doğum riskim söz konusu ama zamanında doğarlarsa aramızda 2 hafta olacak :)
umarım hepiniz iyisinizdir neşem kumsalım sizlerde birgün anne adayı olacaksınız ben buna yürekten inanıyor dualarımı her daim sizlerle tutuyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın burda neler yaşadığımızı çok iyi biliyorsunuz o yüzden herşeyde bir hayır var diyip dualarla zorda olsa sabırla beklemelisiniz canlarım
sizleri sevdiğimi ve unutmadığımı böyle aradada olsa gelerek hatırlatmak istedim
hepiniz ALlaha emanet olun emi burda olmayan arkadaşlarıma çokk selam söyleyin hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız yaptın yapacağını sen varya çok fenasın
gözün aydın canım çok sevindim inşallah biter sıkıntılarındişçiyi aradı eşim gelsin yapabiliriz artık demiş alkisalkisalkis
seninde kutlu olsun canım bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bol bol sütünüz olsun inşallahbugun dünya süt günüymüş kızlarr hepimizin kutlu olsun memişlerimizee bol bol süt gelsin kaydirigubbakcemile3
canım benim ya bitanesin çok sağol inşallah teyzesini kırmazda gelir yaramaz iyi akşamlar canım kendine dikkat etamiinn canımmm :Saruboceq:
evet canım dişçiye gittiğimdede ortadaki 3 ayda geirsen yaaprız demişti
doğum doktorumda parol verdi ama içmiyorum inatla kaydirigubbakcemile3
bencede varsa problem hemen git göster onlar söylüo şu zamanda gel diyee
süt yoğurda pek bakmıyor bu yaa ben çok süt içtim ama öncesinden içmek gerek sanırım böyle baya bi depolamak lazım vucuda. işallah yaşamssın diş problemi
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlarr
çok öpüyorum göbüklerinizden kumsalım seninde göbüğünden öpüyorum
kii bebiş olsun diyee Şeniza.s.
bende kaçtım kızlar haydin güle güle muccxxxxxxxxxxxxxx
görüşürüz canım iyi akşamalr kendine dikkat et bencede ondan neyse sabır biraz sonra bebişinle bol bol vakit geçirirsinkızlar benim mesai bitiyor yarın görüşürüz...öptm hepinizi...yaşasın yarın cuma..c.teside geçer bir şekilde ..aman işte beni iyice sıkmaya başladı bu aralar..ayrılacam yakında diyemi acaba ..
hepinize iyi akşamlar şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?