- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.681
filiz abla bugunmü doktora gidicek öyle bölük pörçük okuyunca bişey anlayamadım tabi geçmişten
kızlar benim takvimim görünmüyor
p.tesi gidecek dimi filiz abla saat maat konuşmuşsunuz çünkü daha var yanii..ayy benimde randevum ve saati bir önceki randevuda belli oluyor hep...off gel 4 haziran 17 :45 ama bu 18:30 bulur kesin..
benim randevumda haftaya ç.baa
ya yenisini de yapamıyorum amasenağlamasenağlama
şu velet bi doğsun ilk işim dişlerimi yaptırmak olucak
aa süper aynı günnnhihoyyythihoyyytbenimde hihoyyythihoyyythihoyyyt
yine kıkır kıkırsın kız bulcuk maşallah ay benimde gülesim geldii mesai bitsede gitsek yavaştan ya işte yok can sıkıntısı sizde olmasanız geçmeyeck zaman neyse gülleim ayol kıkırda kıkır:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3
benimde hihoyyythihoyyythihoyyyt
yine kıkır kıkırsın kız bulcuk maşallah ay benimde gülesim geldii mesai bitsede gitsek yavaştan ya işte yok can sıkıntısı sizde olmasanız geçmeyeck zaman neyse gülleim ayol kıkırda kıkır:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3
yok canım pazartesi saat 5 te gidicek filiz abla
hımmm mesai bitimidir allah bilir :uhm:
canımm yinemi dişin ağrıyor senin kuzum kıyamam sanaa :teselli:
maşallahh nurcum ilaydaa nasılda büyümüş tü tütütütüt
aa hadi bakalım haftaya herkese başlyor doktorlarına gitmeye hepimizden güzel haberler alırız işallahh
evet benimki mesai bitimi akşam 7,30da
yaa sorma dünden beri azdı yine nasıl sancıyor ağrı kesicide almıyorum ısrarla senağlama
amanda büyümüş kocaman kız olmuş annesi bu maşallah canım allah nazarlardan korusun
ohh gül balım gül cerenede sanada ilaç şifa anacığım bu gülücükler:roflol:yaa senindemi randevu var vay anasını hepiniz peş peşe gidiyorsunuz yani oh oh ne güzel mutlu haberler getiriceksiniz bize hihoyyyt hihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım beniimmmm bilmezmiyim kuzummmm annelik bu işte canım feda yoluna diyorsun gözünü kırpmadan canını veriyorsun senağlama
allah allah sende de varya herşey ters gidiyor he kuzum. Umarım doğum paranda sorun çıkmaz izin senin için mühim değil nasılsa işten ayrılacaksın.
Erkek daha ağır basıyor anlaşılan kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım inşallah gösterir kendisini bebişinde öğreniriz paşamı prensesmi hihoyyyt
bencede hele sana hiççççç geçmez şimdi vakit kaydirigubbakcemile3
seni bir şekilde oyalamak lazım ama nasıl beynine resetmi atsak ne yapsak :uhm:
oy oy oy canım benim ya antideprasanla ne işin var senin kuzum ya off bence doktorunla görüş hemen balım yapılacak bir şey varsada eğer geç kalmadan müdahale etsin. Ve arkadaşlarında dediği gibi evdeki bütün ilaçları at kuzum. Doğurana kadar sadece doğum doktorunun verdiği ilaçlar dursun yeter.
canım uzan hadi dinlen sen grş. yine a.s.
afiyet olsun ablacımmmmmm cokacimcoook
Tamam şeker hallederiz 15 haziranda umarım inşallah gelmez ve jasminde yaptığımız kutlamayı sende yaparız gerçi ben o günlerde ne durumda olurum bilemem.
aaa arife bak belki geçenki gibi olur kız jasmin hamiş olduğunu öğrendiği gün beyaz doğurdu anne oldu. Belki bende anne olduğum gün sen hamiş olduğunu öğrenirsin aaayyyyy süpppperrrr olur yaaaaa :dance: :dance: :dance:
bak ben doğurmuş olsamda topiğe gelemesemde bana mutlaka mesaj at boğarım yoksa seniklava:
canım benimmmm bu gün bitse rahat edeceksin neyse az kaldı :1no2:
Nasrettin hoca namaz kılarken camiye hırsız girmiş.
Nasıl olsa namazdayken birşey yapamaz diye düşünmüş.
Cüzdanını almış Nasrettin Hoca bunu hissedince başlamış söze:
- Kul euzu bi rabbi felak arkamdaki yalak cüzdanımı bırak yoksa yiyecen dayak.................:)
Fizik imtihanında sorulan soruları bilmeyen Erol,
boş kağıt vermenin öğretmene hakaret olduğunu düşünerek şu dörtlüğü yazar ve öğretmene teslim eder:
- YÜRÜ BOŞ KAĞIT YÜRÜ,
HOCANIN YANINA VARDA GEL,
İKİ ZAYIFIM VAR İDİ, ÜÇ OLDU MU SOR DA GEL?
Dörtlüğü okuyan öğretmen
-ŞİİRİN GÜZEL ŞİİR
BÖYLE ŞİİR GENE YAZ
BU KAFA SENDE İKEN AYRILMAYIZ BİZ BU YAZ.......................:)
Cenaze arabasının şöförü araç boş iken yoldan geçen kıza laf atmış:
- Yavrum gel gezdireyim seni arabamla
Kız da:
- Hıhhh bununla mı gezdireceksin demiş.
Şöförde:
- Kızım millet bu arabaya binmek için ölüyor beeeee demiş....................:)
Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)
burcum dişin tutmuş yine geçmiş olsun canım randevunada az kalmış nurla aynı gün galiba
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
nurcummm harika görünüyosun maşallah kızımıza kocaman olmuş
burcum dişin tutmuş yine geçmiş olsun canım randevunada az kalmış nurla aynı gün galiba
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım
nurcummm harika görünüyosun maşallah kızımıza kocaman olmuş
Nasrettin hoca namaz kılarken camiye hırsız girmiş.
Nasıl olsa namazdayken birşey yapamaz diye düşünmüş.
Cüzdanını almış Nasrettin Hoca bunu hissedince başlamış söze:
- Kul euzu bi rabbi felak arkamdaki yalak cüzdanımı bırak yoksa yiyecen dayak.................:)
Fizik imtihanında sorulan soruları bilmeyen Erol,
boş kağıt vermenin öğretmene hakaret olduğunu düşünerek şu dörtlüğü yazar ve öğretmene teslim eder:
- YÜRÜ BOŞ KAĞIT YÜRÜ,
HOCANIN YANINA VARDA GEL,
İKİ ZAYIFIM VAR İDİ, ÜÇ OLDU MU SOR DA GEL?
Dörtlüğü okuyan öğretmen
-ŞİİRİN GÜZEL ŞİİR
BÖYLE ŞİİR GENE YAZ
BU KAFA SENDE İKEN AYRILMAYIZ BİZ BU YAZ.......................:)
Cenaze arabasının şöförü araç boş iken yoldan geçen kıza laf atmış:
- Yavrum gel gezdireyim seni arabamla
Kız da:
- Hıhhh bununla mı gezdireceksin demiş.
Şöförde:
- Kızım millet bu arabaya binmek için ölüyor beeeee demiş....................:)
Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)
amanda büyümüş kocaman kız olmuş annesi bu maşallah canım allah nazarlardan korusun
ohh gül balım gül cerenede sanada ilaç şifa anacığım bu gülücükler:roflol:
benim randevuda 8 haziranda saat 17:30 daha yeni gittim ama hep gidesim var ucuz bişey olsa eve alıcam ekranı takıcam göbişime sabaha kadar seyrederim artık kızı napıyor diye kaydirigubbakcemile3
[
canım ne güzel olurdu yaaaa ahhhh ahhhhahhhhhhhhhhhhh
ama benim size bu haberi verebilbem için önce guatrımı düzene sokmam lazım
ama olurda bi mucize olursa ilk işim sizlere yazmak olucak aynı güne denk gelirse mutlaka mesaj atarım canım benim merak etme inşallah çok beklemez düzelmek için işimiz var bu hastalıklaaaa allah beterinden korusun ama yinede sinirlerim bozuluyor
bildiğim halde bu fıkraları yine güldüm yine güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
evet cicim gülüyorum katılıyorum gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooo 8 haziran kardeşimin doğum günü anam nasıl becerdiyse ikimizide ayın sekizinde doğurmuş iyi tutturmuşlar yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım senin bu dediğini bütün hamileler söylüyor ama gel görki canım olmuyor kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
babanda iyi nişancıymış yani anneni tebrik etmek gerek iyi seçmiş kocişini kaydirigubbakcemile3 demek ikinizde aynı tarihte doğdunuz ha süper ya bende bir nisanda doğmuşum şaka gibi yani daha doığrusu annemle babam 9 ay önce şakalaşırken işler karışmış :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi ya ölen falan varmıki ne olmuş acep yaa:sm_confused:ceren kız sakaryada havai fişek fabrikasında patlama olmuş size yakın değil dimi canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?