Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz abla bugunmü doktora gidicek öyle bölük pörçük okuyunca bişey anlayamadım tabi geçmişten

yok canım pazartesi saat 5 te gidicek filiz abla

kızlar benim takvimim görünmüyor

evet canım ya yenilemen gerek sanırsam

p.tesi gidecek dimi filiz abla saat maat konuşmuşsunuz çünkü daha var yanii..ayy benimde randevum ve saati bir önceki randevuda belli oluyor hep...off gel 4 haziran 17 :45 ama bu 18:30 bulur kesin..

ohooo senin işin zor takvime bakma o zaman hiç zaman geçmez ben bakmıyorum mesela hatta ben randevu almayı bile unutuyorum kaydirigubbakcemile3

benim randevumda haftaya ç.baa

hımmm mesai bitimidir allah bilir :uhm:

ya yenisini de yapamıyorum amasenağlamasenağlama

aaa neden yapamıyorsunki ?

şu velet bi doğsun ilk işim dişlerimi yaptırmak olucak

canımm yinemi dişin ağrıyor senin kuzum kıyamam sanaa :teselli:

benimde hihoyyythihoyyythihoyyyt
aa süper aynı günnnhihoyyythihoyyyt

gülelim gülelim kıı kaydirigubbakcemile3
evet mesai bitsede gitsek

benimde hihoyyythihoyyythihoyyyt

yaa senindemi randevu var vay anasını hepiniz peş peşe gidiyorsunuz yani oh oh ne güzel mutlu haberler getiriceksiniz bize hihoyyyt hihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok canım pazartesi saat 5 te gidicek filiz abla

hımmm mesai bitimidir allah bilir :uhm:

canımm yinemi dişin ağrıyor senin kuzum kıyamam sanaa :teselli:

aa hadi bakalım haftaya herkese başlyor doktorlarına gitmeye hepimizden güzel haberler alırız işallahh

evet benimki mesai bitimi akşam 7,30da

yaa sorma dünden beri azdı yine nasıl sancıyor ağrı kesicide almıyorum ısrarla senağlama

oooo fırından yeni çıkmış mis gibi dumanı üstünde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet hepiniz peş peşe dökülüyorsunuz kaydirigubbakcemile3

acık daha dayan kuzum geçicek bu günler :teselli:

Nasrettin hoca namaz kılarken camiye hırsız girmiş.
Nasıl olsa namazdayken birşey yapamaz diye düşünmüş.
Cüzdanını almış Nasrettin Hoca bunu hissedince başlamış söze:
- Kul euzu bi rabbi felak arkamdaki yalak cüzdanımı bırak yoksa yiyecen dayak.................:)

Fizik imtihanında sorulan soruları bilmeyen Erol,
boş kağıt vermenin öğretmene hakaret olduğunu düşünerek şu dörtlüğü yazar ve öğretmene teslim eder:
- YÜRÜ BOŞ KAĞIT YÜRÜ,
HOCANIN YANINA VARDA GEL,
ıKı ZAYIFIM VAR ıDı, ÜÇ OLDU MU SOR DA GEL?
Dörtlüğü okuyan öğretmen
-ŞııRıN GÜZEL ŞııR
BÖYLE ŞııR GENE YAZ
BU KAFA SENDE ıKEN AYRILMAYIZ BıZ BU YAZ.......................:)

Cenaze arabasının şöförü araç boş iken yoldan geçen kıza laf atmış:
- Yavrum gel gezdireyim seni arabamla
Kız da:
- Hıhhh bununla mı gezdireceksin demiş.
Şöförde:
- Kızım millet bu arabaya binmek için ölüyor beeeee demiş....................:)

Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)

amanda büyümüş kocaman kız olmuş annesi bu maşallah canım allah nazarlardan korusun

yaa senindemi randevu var vay anasını hepiniz peş peşe gidiyorsunuz yani oh oh ne güzel mutlu haberler getiriceksiniz bize hihoyyyt hihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ohh gül balım gül cerenede sanada ilaç şifa anacığım bu gülücükler:roflol:
benim randevuda 8 haziranda saat 17:30 daha yeni gittim ama hep gidesim var ucuz bişey olsa eve alıcam ekranı takıcam göbişime sabaha kadar seyrederim artık kızı napıyor diye kaydirigubbakcemile3

[

canım ne güzel olurdu yaaaa ahhhh ahhhhahhhhhhhhhhhhh
ama benim size bu haberi verebilbem için önce guatrımı düzene sokmam lazım
ama olurda bi mucize olursa ilk işim sizlere yazmak olucak aynı güne denk gelirse mutlaka mesaj atarım canım benim merak etme inşallah çok beklemez düzelmek için işimiz var bu hastalıklaaaa allah beterinden korusun ama yinede sinirlerim bozuluyor

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

burcum dişin tutmuş yine geçmiş olsun canım randevunada az kalmış nurla aynı gün galiba
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım

nurcummm harika görünüyosun maşallah kızımıza kocaman olmuş

teşekkür ederiz teyzesi evet burcuyla aynı günmüş randevumuz

evet canım ya sormaa :çok üzgünüm: çekiyoruz işte mecburen
işallah canım :Saruboceq:

bildiğim halde bu fıkraları yine güldüm yine güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

evet cicim gülüyorum katılıyorum gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooo 8 haziran kardeşimin doğum günü anam nasıl becerdiyse ikimizide ayın sekizinde doğurmuş iyi tutturmuşlar yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım senin bu dediğini bütün hamileler söylüyor ama gel görki canım olmuyor kaydirigubbakcemile3

orası hiiiiçç belli olmaz güzelim allahın işi bu biz nerden bilicez imkansız dediklerimiz gün gelir gerçekleşir anlamayız bile. Keşke öyle bir şey olsa dediğin gibi süpperrr olur çifte kutlama yaparsınız topikte ne güzel :teytey: :teytey:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

fena halde tüyesim avar ama çok erken daha üffss iş olmayınca çok sıkıcı oluyor ya tel çalmıyor patronda yok ya iyicene kesildi trafik olsa bir dert olmasa bir dert neyse rahat batıyo galiba bana kırıp dizimi oturayım bari ahanad gözüme dergiler ilşti bakem biş sosyete ne yapmış buranın çok salak tipleri varda her ay yerel dergilerde boy boy resimleri sinir olsamda genede bakıyorum ne giymiş falan diye zevkli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…