Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman çay olupta imamın abdest suyu gibi bişey işte

haydin gidelimm

olsun balım olsun siz yinede içmeyin çay kansızlık yapıyor madem öyle ıhlamur için yda meyve çayları veyaaa ssüüüüütttttt :içelim:

ay canım ya ben tam çay kolik biriydim şimdide kocişe demleyince 1 bardakçık kendime aldım

sölemesi ayıp şeyyy gibi çay işte cerencim yani diim ki çiş öle anla o saydıkların şu dandikten çayın yerini tutmuo
hadi kızzz bana gelin ben tam ortadayım yalova tam ortada

kızlar ya benim bu zilliyle işim var sabahtan beri sakindi babası geldi babasının sesini duyalı resmen zıplıyor içerde

ay canım ya ben tam çay kolik biriydim şimdide kocişe demleyince 1 bardakçık kendime aldım

bende öyleydim canım ama şimdi tiksinti geldi çaydan birde midemi yakıyoro yüzden paso süt içiyorum sütçiiiiiiiiiiiii oldum
kaydirigubbakcemile3

sölemesi ayıp şeyyy gibi çay işte cerencim yani diim ki çiş öle anla o saydıkların şu dandikten çayın yerini tutmuo
hadi kızzz bana gelin ben tam ortadayım yalova tam ortada

yaa madem öyle bana gelin bari hem bakın aranızda en kıdemli hamiş benim yollarda doğururum nemelazım siz bana gelin en iyisi kaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim bu zilliyle işim var sabahtan beri sakindi babası geldi babasının sesini duyalı resmen zıplıyor içerde

oyyy yerim ben onu bizim işimiz var zaten nur bu kızlar daha şimdiden bizim pabucu dama attırdı :)
bizimkide babamız konuşurken kıpır kıpır tepki veriyor :)

önce cerenimiz gelsin canım benim benim kızım sınavdan sonra gelecek teyzesi

öylemi söyledi ilayda kaydirigubbakcemile3

kız nur kontrat mı imzaladın ilayda sana bi sınav sürprizi yapmasın sonra

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

terapi uyguluyoruz ilaydaya her gün haziranın 27sinden sonra diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
doktorun ne diyor nur? Tam tarih ne görünüyor? Doğum şeklin bellimi?

geçen gün gazetede ibrahim kutluay ile demet şenerin röportajı vardı. kızı beni babam doğurdu diyormuşda bizimde öyle olacak galiba

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
doktorun ne diyor nur? Tam tarih ne görünüyor? Doğum şeklin bellimi?

canım normal görünüyor herşey zaten drumda sezeryana karşı bi sorun olmadığı sürece 6 temmuz diyor drumuz sadece son zamanlarda çok yürüyüp kendimizi yormayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…