- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.801
canım benimmmm inşallah birtanem bunu biz hakediyoruz zaten gülüm bu bizim hakkımız 9 ay boyunca her türlü cefasını çekiyoruz doğum anını biz yaşıyoruz onu ilk gören ilk kucaklayan ilk koklayan tabiki biz olmalıyız rabbim inşallah nasip eder bunu.
Ben sanırım cereni kimselerin kucağına veremem eşimden başka paylaşamam dayanamam başkasının kollarında görmeye heralde ne kadar bencilim yaa :):)
inşallah pazartesi keser ablacım doktor iğneyi
ceren çok haklısın bende normal diorum zaten ama nette falan okuduklarımdan tırstım biraz
sabrediyorum güzelim, bebişim için katlanıyorum ama neden bilmiyorum ilk zamanlarda daha kolay yapıyordum, şimdi elim zor gidiyor, canımı çok yakıyor çünkü
ohhh kim istemez güzelim :) keşke benim de öyle bir şansım olsaydı ben de normal doğum yapabilseydim
ya canım çaktırmıyorum ama kıskançlık bende de başladı memlekete gidecek olunca çok farklı hissediyorum kendimi
oyyy senin işin daha zor be gülüm kucaktan kucağa gezer valla işin kötüsü kucağa alışır orda bir sürü insan etrafında gitmesen olmazmı yaa şartmı gitmen? İlayda biraz büyüsün seneye gidin hıı?
iyi akşamlar...menzil gülü seni gördügüme sevindim yusuf iyi şimdi sanırım?neden gögsünden vermedinki sagıp verdin sarılık iken emzirilmezmi? nur ne haber?
günaydın canım nasılsın amin cümlemize canım sanada hayırlı cumalargünaydın bayanlarrrr
haftanın son gününe geldik çok şükür
hepinize hayırlı cumalar olsun işallah
canım başınız sağ olsun üzüldüm allah rahmat etsin hastamıydıbenim için gün pek güsel başlamadı aslında paylaşmak istedim
eşimin teyzesi vefat etti sabah senağlama
günaydın kızlar işleri toparlayıp geçmişide okuyup gelicem az sonra bir günaydın diyeyim dedim malum sayfalar ışık hıızyla geçiyor sonra ayy bugün cuma holeyyyy hadi görüşürük gelirim az sonra ben mujk
günaydın canım nasılsın amin cümlemize canım sanada hayırlı cumalar
canım başınız sağ olsun üzüldüm allah rahmat etsin hastamıydı
günaydın canım nasılsın çiğdemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?