Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya canım çaktırmıyorum ama kıskançlık bende de başladı memlekete gidecek olunca çok farklı hissediyorum kendimi

ceren çok haklısın bende normal diorum zaten ama nette falan okuduklarımdan tırstım biraz

canımm yapma iişte bunu okuma herşeyi lütfen kendini olumlu yönlerde psikolojini hazırla herşeyin çok güzel olacağına inan bu çok önemli her hamilelik her doğum çok farklı ve bambaşkadır kendine has ve özeldir seninkide böyle olucak kendini kimseyle aynı kefeye koyma kıyaslama yapma lütfen

canım benim yaa çünkü daha başlardaydın ablacım ama sürekli aynı yere iğne batırmak zamanla acıtır tabii

ya canım çaktırmıyorum ama kıskançlık bende de başladı memlekete gidecek olunca çok farklı hissediyorum kendimi

oyyy senin işin daha zor be gülüm kucaktan kucağa gezer valla işin kötüsü kucağa alışır orda bir sürü insan etrafında gitmesen olmazmı yaa şartmı gitmen? İlayda biraz büyüsün seneye gidin hıı?

teyzesi gelecek onu görecez dedemiz orda artık odaya saklayacam genelde uyuyor diyecemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bana müsaade canlarım ceren rahat vermiyor yoruldu sanırsam kuzum bütün gün aynı şekilde oturmamdan onu daha fazla yormamalıyım biz dinlenmeye yatmaya idiyoruz teyzeleri sizde fazla oturmayın yormayın minikleri olurmu.
size iyi geceler canlarımmmmmmmmmmmmm

kızlar bizim net yine sapıttı, ben de yatayım artık, hepinize iyi geceler, yarın görüşmek üzere :) iyi geceleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr... mucks mucks mucks

eeee iyi osaman nur bizde kaçalım hepinize iii geceler yarın ben giremem yoğunluktan 3000 partisini oğluşumla ben olmadan yaparsınız artık
c.tesi doktordayım dua edin hayırlı haberleralayım inş

iyi akşamlar...menzil gülü seni gördügüme sevindim yusuf iyi şimdi sanırım?neden gögsünden vermedinki sagıp verdin sarılık iken emzirilmezmi? nur ne haber?

Canim emzirilirde, biz panik yaptik bebegimiz premature oldugu icin.. Birde dogduktan sonraki birkac gun, biberonla beraber gogsumude aldigi icin ben sorun olacagini dusunmedim ama iste birkac gunde biberona alisiverdi. Yarin insallah emzirme hemsiresiyle randevumuz var, insallah bir faydasi olur. Ac birakmakta istemiyorum, yorulup uykuya daliveriyor, gucsuz kalmasini istemiyorum cunku sariligi hala tam olarak gecmedi. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...

benim için gün pek güsel başlamadı aslında paylaşmak istedim
eşimin teyzesi vefat etti sabah senağlama

günaydın kızlar işleri toparlayıp geçmişide okuyup gelicem az sonra bir günaydın diyeyim dedim malum sayfalar ışık hıızyla geçiyor sonra ayy bugün cuma holeyyyy hadi görüşürük gelirim az sonra ben mujk

günaydın bayanlarrrr
haftanın son gününe geldik çok şükür
hepinize hayırlı cumalar olsun işallah
günaydın canım nasılsın amin cümlemize canım sanada hayırlı cumalar
benim için gün pek güsel başlamadı aslında paylaşmak istedim
eşimin teyzesi vefat etti sabah senağlama
canım başınız sağ olsun üzüldüm allah rahmat etsin hastamıydı

günaydın canım nasılsın çiğdemcim

günaydın arifecim sağol yaşlıydı ama hasta değildi
düştü geçen hafta kalçasını kırdı ameliyat falan oluncaa çıkamadı hastaneden

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun... dün akşam bir iki işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım nurla entelliyeninde sesi çıkmayınca bende kapadım...meger siz benden sonra döktürmüşsünüz maşallah beni arka cepten çaldıraydın gelirdim ceen..bende aşkı memnuyu izliyordum koçişte balkondaki tvde kurtlar vadisini...dün tembellik yapıp otıurdum bayagıı.. burcu tatlım başınız sagolsun allah sabır versin ailesine ve size...mekanı cennet olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…