- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.781
vayyyy işe yarıomuşmu kız bu yöntem bende istediğim tarihe şartlıyım çocuğumu bari
geçen gün gazetede ibrahim kutluay ile demet şenerin röportajı vardı. kızı beni babam doğurdu diyormuşda bizimde öyle olacak galiba
canım normal görünüyor herşey zaten drumda sezeryana karşı bi sorun olmadığı sürece 6 temmuz diyor drumuz sadece son zamanlarda çok yürüyüp kendimizi yormayacaz
offff be sonunda gitti
iğnemi yapıp geliyorum, kaybolmayın bir yere :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olacağa bak sen kaydirigubbakcemile3
hsyırlısı canım sağlıkla zamanında gelsin ne erken ne geç inşallah bir avazda kurtulursun şuana kadar annelerimizin hepsi sezeryan ile doğum yaptı bakalım liste nasıl devam edicek normal doğum ilk kimden gelicek :uhm:
kızlar bu son yazışım bu sefer de gitmezse yazdıklarım giidyorum çok kızdım
nurcum göbüşünü görmem mi bayıldım (5 değişik versiyonda kurdum sanırım bu cümleyi, bu 6 etti)
(6. kez şaşırmış gbi yapıyorum) aaaa Ceren sen de mi burdasın?
(Sanırım bu cümle hep aynı oldu) anlaştık entelliye, ortada buluşalım
offff be sonunda gitti
iğnemi yapıp geliyorum, kaybolmayın bir yere :)
biz burdayız
işin zor ama değer onlar için daha fazlasına biel değer dimi :)))uffffffffher geçen gün bu iğne daha çok canımı yakmaya başladı
uffffffffher geçen gün bu iğne daha çok canımı yakmaya başladı
valla ben doğumdan acayip tırsmaya başladım ya ikiside korkutuyor beni acaba orda mı kalsa kidelikafaduldendelikafadulden
benim doktorda normalci kendide normal doğum yapmış(
ben doğumdan korkmuyorum kızlarda bebeğin sıkışması oksijensiz kalması vb.şeylerden çok korkuyorum nedense ona bir şey olur die sezeryan ona daha raaht olacak gibi gelio
uffffffffher geçen gün bu iğne daha çok canımı yakmaya başladı
oldu canım bırak orda kalsın ama nasıl durur orda gün geçtikçe bilemicem canım kaydirigubbakcemile3
tırsma yavrum beynine neyi yerleştirirsen onu yaşarsın korkma kendini hazırla bu elbet olacak hiç değilse düşün o acıların sızıların sonucunda meleğin kollarında olacak bu düşünce zaten seni sona ulaştırır birtanem
canım ya olurmu hiç öyle şey yapma gözünü seveyim kaçımızı anamız sezeryan ile doğurduki allaha şükü hepimiz turp gibi taş gibi hatunlarız allahın izini ile bişi olmaz birtanem rahat ol sen. Normlden şaşma aksi bir şey çıkmadıkça
değmez mi :):):) değer tabii, herşeye değer hem de :)işin zor ama değer onlar için daha fazlasına biel değer dimi :)))
valla pazartesi kontrolüm var, duruma göre kesebiliriz demişti doktor, pazartesi belli olacak canım :)kıyamam ben sana ablacım ne kadar daha yapacaksın :1hug::1hug:
sabrediyorum güzelim, bebişim için katlanıyorum ama neden bilmiyorum ilk zamanlarda daha kolay yapıyordum, şimdi elim zor gidiyor, canımı çok yakıyor çünküooyyy canım benimmm sabır ablacım biraz daha sabııırrrrr :teselli:
ohhh kim istemez güzelim :) keşke benim de öyle bir şansım olsaydı ben de normal doğum yapabilseydimevet canım ya en çok o yüzden istiyorum normali ilk ben kucaklayıp koklamak için
evet canım ya en çok o yüzden istiyorum normali ilk ben kucaklayıp koklamak için
değmez mi :):):) değer tabii, herşeye değer hem de :)
valla pazartesi kontrolüm var, duruma göre kesebiliriz demişti doktor, pazartesi belli olacak canım :)
ceren çok haklısın bende normal diorum zaten ama nette falan okuduklarımdan tırstım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?