Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bu son yazışım bu sefer de gitmezse yazdıklarım giidyorum çok kızdım

nurcum göbüşünü görmem mi bayıldım (5 değişik versiyonda kurdum sanırım bu cümleyi, bu 6 etti)

(6. kez şaşırmış gbi yapıyorum) aaaa Ceren sen de mi burdasın?

(Sanırım bu cümle hep aynı oldu) anlaştık entelliye, ortada buluşalım

geçen gün gazetede ibrahim kutluay ile demet şenerin röportajı vardı. kızı beni babam doğurdu diyormuşda bizimde öyle olacak galiba

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olacağa bak sen kaydirigubbakcemile3

canım normal görünüyor herşey zaten drumda sezeryana karşı bi sorun olmadığı sürece 6 temmuz diyor drumuz sadece son zamanlarda çok yürüyüp kendimizi yormayacaz

hsyırlısı canım sağlıkla zamanında gelsin ne erken ne geç inşallah bir avazda kurtulursun şuana kadar annelerimizin hepsi sezeryan ile doğum yaptı bakalım liste nasıl devam edicek normal doğum ilk kimden gelicek :uhm:

valla ben doğumdan acayip tırsmaya başladım ya ikiside korkutuyor beni acaba orda mı kalsa kidelikafaduldendelikafadulden

benim doktorda normalci kendide normal doğum yapmış (
ben doğumdan korkmuyorum kızlarda bebeğin sıkışması oksijensiz kalması vb.şeylerden çok korkuyorum nedense ona bir şey olur die sezeryan ona daha raaht olacak gibi gelio

ilahi abla yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

offff be sonunda gitti

iğnemi yapıp geliyorum, kaybolmayın bir yere :)

tamam ablam fazla canın acımaz inşallah :teselli:

bize burdyız şimdilik a.s

valla ben doğumdan acayip tırsmaya başladım ya ikiside korkutuyor beni acaba orda mı kalsa kidelikafaduldendelikafadulden

oldu canım bırak orda kalsın ama nasıl durur orda gün geçtikçe bilemicem canım kaydirigubbakcemile3

tırsma yavrum beynine neyi yerleştirirsen onu yaşarsın korkma kendini hazırla bu elbet olacak hiç değilse düşün o acıların sızıların sonucunda meleğin kollarında olacak bu düşünce zaten seni sona ulaştırır birtanem

canım ya olurmu hiç öyle şey yapma gözünü seveyim kaçımızı anamız sezeryan ile doğurduki allaha şükü hepimiz turp gibi taş gibi hatunlarız allahın izini ile bişi olmaz birtanem rahat ol sen. Normlden şaşma aksi bir şey çıkmadıkça

evet canım ya en çok o yüzden istiyorum normali ilk ben kucaklayıp koklamak için

ooyyy canım benimmm sabır ablacım biraz daha sabııırrrrr :teselli:
sabrediyorum güzelim, bebişim için katlanıyorum ama neden bilmiyorum ilk zamanlarda daha kolay yapıyordum, şimdi elim zor gidiyor, canımı çok yakıyor çünkü
evet canım ya en çok o yüzden istiyorum normali ilk ben kucaklayıp koklamak için
ohhh kim istemez güzelim :) keşke benim de öyle bir şansım olsaydı ben de normal doğum yapabilseydim

canım benimmmm inşallah birtanem bunu biz hakediyoruz zaten gülüm bu bizim hakkımız 9 ay boyunca her türlü cefasını çekiyoruz doğum anını biz yaşıyoruz onu ilk gören ilk kucaklayan ilk koklayan tabiki biz olmalıyız rabbim inşallah nasip eder bunu.
Ben sanırım cereni kimselerin kucağına veremem eşimden başka paylaşamam dayanamam başkasının kollarında görmeye heralde ne kadar bencilim yaa :):)

değmez mi :):):) değer tabii, herşeye değer hem de :)

valla pazartesi kontrolüm var, duruma göre kesebiliriz demişti doktor, pazartesi belli olacak canım :)

inşallah pazartesi keser ablacım doktor iğneyi

ceren çok haklısın bende normal diorum zaten ama nette falan okuduklarımdan tırstım biraz

tırsma güzelim, nette okuduklarımızın çoğu kafamızı karıştırıyor, bence en sağlıklısı normal doğum, çünkü bir mücadele ile başlayacak ufaklık :) eğer anne ve bebek için herşey normalse ne güzeli normal doğum bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…