- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.821
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun... dün akşam bir iki işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım nurla entelliyeninde sesi çıkmayınca bende kapadım...meger siz benden sonra döktürmüşsünüz maşallah beni arka cepten çaldıraydın gelirdim ceen..bende aşkı memnuyu izliyordum koçişte balkondaki tvde kurtlar vadisini...dün tembellik yapıp otıurdum bayagıı.. burcu tatlım başınız sagolsun allah sabır versin ailesine ve size...mekanı cennet olur inşallah..
gerçektende 3000'e az kalmış canım :) inşallah çok güzel haberlerle geleceksin hayatım, dualarımız seninle ve bebişinle :)eeee iyi osaman nur bizde kaçalım hepinize iii geceler yarın ben giremem yoğunluktan 3000 partisini oğluşumla ben olmadan yaparsınız artık
c.tesi doktordayım dua edin hayırlı haberleralayım inş
ohhh kıyamam, canım benim :) inşallah en kısa zamanda iyileşecek hayatım, hiç merak etme, emzirme hemşiresinin de sanırım yardımı olur tekrar alışmasında :) dualarımız seninle canım :)Canim emzirilirde, biz panik yaptik bebegimiz premature oldugu icin.. Birde dogduktan sonraki birkac gun, biberonla beraber gogsumude aldigi icin ben sorun olacagini dusunmedim ama iste birkac gunde biberona alisiverdi. Yarin insallah emzirme hemsiresiyle randevumuz var, insallah bir faydasi olur. Ac birakmakta istemiyorum, yorulup uykuya daliveriyor, gucsuz kalmasini istemiyorum cunku sariligi hala tam olarak gecmedi. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
günaydın birtanem... sana da hayırlı cumalar hayatım :)günaydın bayanlarrrr
haftanın son gününe geldik çok şükür
hepinize hayırlı cumalar olsun işallah
çok üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın canım, Allah ailesine ve sizler sabır versin hayatımbenim için gün pek güsel başlamadı aslında paylaşmak istedim
eşimin teyzesi vefat etti sabah senağlama
günaydın canım, hadi bakalım oku gel :)günaydın kızlar işleri toparlayıp geçmişide okuyup gelicem az sonra bir günaydın diyeyim dedim malum sayfalar ışık hıızyla geçiyor sonra ayy bugün cuma holeyyyy hadi görüşürük gelirim az sonra ben mujk
günaydın canııııııım, amiiiiin inşallah :)günaydın canlarım nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar bütün dualarımız kabul olsun inşallah
maalesef yaşlı insanlarda kalça kırığı ölüme sebep veriyor, bunun çok örneği var ne yazık kigünaydın arifecim sağol yaşlıydı ama hasta değildi
düştü geçen hafta kalçasını kırdı ameliyat falan oluncaa çıkamadı hastaneden
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar :) akşam ben seni görmedim ama :uhm:günaydın kızlar cumanız mübarek olsun... dün akşam bir iki işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım nurla entelliyeninde sesi çıkmayınca bende kapadım...meger siz benden sonra döktürmüşsünüz maşallah beni arka cepten çaldıraydın gelirdim ceen..bende aşkı memnuyu izliyordum koçişte balkondaki tvde kurtlar vadisini...dün tembellik yapıp otıurdum bayagıı.. burcu tatlım başınız sagolsun allah sabır versin ailesine ve size...mekanı cennet olur inşallah..
çok üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın canım, Allah ailesine ve sizler sabır versin hayatım
maalesef yaşlı insanlarda kalça kırığı ölüme sebep veriyor, bunun çok örneği var ne yazık ki
:
mekanı cennet olsun inşallah allah sabır versin canımgünaydın arifecim sağol yaşlıydı ama hasta değildi
düştü geçen hafta kalçasını kırdı ameliyat falan oluncaa çıkamadı hastaneden
günaydın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsungünaydın kızlar cumanız mübarek olsun... dün akşam bir iki işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım nurla entelliyeninde sesi çıkmayınca bende kapadım...meger siz benden sonra döktürmüşsünüz maşallah beni arka cepten çaldıraydın gelirdim ceen..bende aşkı memnuyu izliyordum koçişte balkondaki tvde kurtlar vadisini...dün tembellik yapıp otıurdum bayagıı.. burcu tatlım başınız sagolsun allah sabır versin ailesine ve size...mekanı cennet olur inşallah..
gerçektende 3000'e az kalmış canım :) inşallah çok güzel haberlerle geleceksin hayatım, dualarımız seninle ve bebişinle :)
ohhh kıyamam, canım benim :) inşallah en kısa zamanda iyileşecek hayatım, hiç merak etme, emzirme hemşiresinin de sanırım yardımı olur tekrar alışmasında :) dualarımız seninle canım :)
günaydın birtanem... sana da hayırlı cumalar hayatım :)
çok üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın canım, Allah ailesine ve sizler sabır versin hayatım
günaydın canım, hadi bakalım oku gel :)
günaydın canııııııım, amiiiiin inşallah :)
maalesef yaşlı insanlarda kalça kırığı ölüme sebep veriyor, bunun çok örneği var ne yazık ki
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar :) akşam ben seni görmedim ama :uhm:
olabilir canım, net öyle kötüydüki geçmişi de okuyamadım, bu sabah da geçmişe bakmadan girdim direkt olarak :)menzil gülüm inşallah hemşirenin yardımız olur çok dert etme alamazsada ama uamrım alır seninde için rahat olur..beslenemeyecek diye birşey yok gayet güzel büyüyor prematüre bebekler dert etme üzersen olan sütünde azalır... filiz ablacım ben sizden önce gitmiştim geliş saatinize çok dikkat etmedim ama sanırım senin net gidip gelirken muhtemelen burdayımdır kızlar ben gitttikten sonra senle beni sormuşlar çünkü..
iyiyim hayatım sağol, pazartesinin heyecanı çöktü zaten üstüme, sabah kalktığımdan beri kalbim gümbür gümbür atıyor, bu iki gün nasıl geçer? inşallah iğneleri de keser canım, çünkü çok acımaya başladı artıkgünaydın ablacım nasılsın
pazartesi kontrolün varmış inşallah güzel haberlerle gelirsin umarım iğnelerinide keser
sen varya sen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdin yani o eşşek ben oluyorum kaydirigubbakcemile3 ama aklıma fikrime gelse ne olcek bekliyecez mecbur yasaklıyım aa dostlar gönül muz ister çilek bahane gel görki yasaklıyız bebiş şahane
ay ne kaççez o kaçar bizdennkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin ceren :roflol::roflol:
bu topikde öyle muz gelse onca azgın karı varken o meyevelr gibi korkup kaçmayız herhalde :roflol::roflol: ay töbe töbee kaydirigubbakcemile3
ohh hadi iyisin altın kaplattır yapmışken gülünce 24 ayar parlasın kaydirigubbakcemile3dişçiyi aradı eşim gelsin yapabiliriz artık demiş alkisalkisalkis
c.tesi gidip yaptırıcam yaşasııın hihoyyyt
ayy amin amin sütsüz hamiş ana kalmasın ay montofonlar gibi culuk culuk verelim inşallah:roflol:bugun dünya süt günüymüş kızlarr hepimizin kutlu olsun memişlerimizee bol bol süt gelsin kaydirigubbakcemile3
ay anacığım bunlarda ne ingiliz atları gibi anam bunlar ham yaparlar adamı ay biz nohut kadar kalırız bunların yanında ya:1shok:Dünyanın en iri kadınları
/irikadin310.jpg[/IMG][/URL]
ay göriyim entelliye ya nerde göbişin eklesene beni arkadaş listene bende görem kız merak ettim seniidelikafaduldenyerim kızzzzz o göbişi maşallah benide gör doğuma 3 gün kaldı sanırsın :))
ayyyy çok tatlı güle güle kullansın bebişin
ya canım seni çok yalnız koymasınlar artık son ayın malum yakınmı bari eşin arasan hemen gelebilir mi? merak ettim fisfisfisbisssde evde yalnızız babamızz işte çalışıyor mama almak için bize
Siz neler yaporsunuz bakalım hanımlar
çaylar demlenmiş ama hiç yakıştıramadım siz unuttunuz galiba hamiş olduğunuzu hanımlarrrr ne çayı bu hayırdır ne oluyooorrr
hiç öle şeyler düşünme herşey yolunda giderse en iyisi normal bunu aklından çıkarma ben çok araştırdım bu konuyu normalden şaşma imkanın varsa normal olsun kimseyi dinleme kulaklarını tıka inşallah bir öksürmeyle çıkıverir bebeişin :)benim doktorda normalci kendide normal doğum yapmış(
ben doğumdan korkmuyorum kızlarda bebeğin sıkışması oksijensiz kalması vb.şeylerden çok korkuyorum nedense ona bir şey olur die sezeryan ona daha raaht olacak gibi gelio
canım aynı hataya bende düştüm hatta videoları izledim çok korkmayan ben öyle bir korktumki daha yeni yeni geçti korkularım şimdi çok farklı açıdan düşünüyorum hiçbirşey okuma yada izleme bol bol dua et doğum sonrası hemen ayağa kalkabiliyorsun bebişinle rahatça ilgilenebiliyorsun hem şimdi epiduralli normaL VAR istersen tabi katlanılmaz olsa millet ikinciyi üçüncüyü yapamazdı biz 3kardeşiz annem hepimizi normal doğurmuş güçlü annem benim ve ben 4.750 tosun gibi doğmuşum gerisini sen düşün kendine güven sık dişini kötü şeyler düşünme canıma.s.ceren çok haklısın bende normal diorum zaten ama nette falan okuduklarımdan tırstım biraz
maşallah canım ne güzel bebek seninkide ona benzer inşallah
ya bende sadece bende mi oluyor bu duygu diyordum bazen düşününce kimse dokunmasın hep benim kucağımda kalsın diyorum hatat geçen anneme doğum sonrası eve gelenleri salonda ağırlayıp bebeği uzaktan gösterip şerbetlerini içirip postalasak olmazmı dedim annemde güldü merak etme yeni bebek kimse mıncıklamaz zaten dedi ama ne bileyim ya elimden gelse çocuğu müzedeki eserler gibi gösterecem millete görmemişin bebişi olmuş misali :) öpen olmaz inşallah ya ben bile kıyıp öpemem koklarım minik balığımı dengesizin biri şap diye öpmez inşallah annemde kuruntu yapma sen bunları boşver koynuan koyarız herkes bakar maşallah der gider diyor haklı olarak kaydirigubbakcemile3teyzesi gelecek onu görecez dedemiz orda artık odaya saklayacam genelde uyuyor diyecemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım dualarımız seninle iyi haberlerle gel mujkeeee iyi osaman nur bizde kaçalım hepinize iii geceler yarın ben giremem yoğunluktan 3000 partisini oğluşumla ben olmadan yaparsınız artık
c.tesi doktordayım dua edin hayırlı haberleralayım inş
canım kaşıkla falan verilse olmazmıymış daha çok verebilmek içinmi biberon kullandınız acaba zorlasan tekrar memeye alışmazmı ya üzüldüm valla ama bak korkma eminim memye alışır sen biraz sık dişini canım üzülme sakın üzülürsen sütün azalır allah korusunCanim emzirilirde, biz panik yaptik bebegimiz premature oldugu icin.. Birde dogduktan sonraki birkac gun, biberonla beraber gogsumude aldigi icin ben sorun olacagini dusunmedim ama iste birkac gunde biberona alisiverdi. Yarin insallah emzirme hemsiresiyle randevumuz var, insallah bir faydasi olur. Ac birakmakta istemiyorum, yorulup uykuya daliveriyor, gucsuz kalmasini istemiyorum cunku sariligi hala tam olarak gecmedi. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
günaydoın canımm evet bugün cuma holeyyyyyy:sm_cool:günaydın bayanlarrrr
haftanın son gününe geldik çok şükür
hepinize hayırlı cumalar olsun işallah
canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım:1no2:benim için gün pek güsel başlamadı aslında paylaşmak istedim
eşimin teyzesi vefat etti sabah senağlama
günaydın canım sağol iyiyim sen nasılsın tatlımgünaydın canım nasılsın amin cümlemize canım sanada hayırlı cumalar
günaydın canım nasılsın çiğdemcim
Canim emzirilirde, biz panik yaptik bebegimiz premature oldugu icin.. Birde dogduktan sonraki birkac gun, biberonla beraber gogsumude aldigi icin ben sorun olacagini dusunmedim ama iste birkac gunde biberona alisiverdi. Yarin insallah emzirme hemsiresiyle randevumuz var, insallah bir faydasi olur. Ac birakmakta istemiyorum, yorulup uykuya daliveriyor, gucsuz kalmasini istemiyorum cunku sariligi hala tam olarak gecmedi. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
günaydın canlarım nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar bütün dualarımız kabul olsun inşallah
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun... dün akşam bir iki işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım nurla entelliyeninde sesi çıkmayınca bende kapadım...meger siz benden sonra döktürmüşsünüz maşallah beni arka cepten çaldıraydın gelirdim ceen..bende aşkı memnuyu izliyordum koçişte balkondaki tvde kurtlar vadisini...dün tembellik yapıp otıurdum bayagıı.. burcu tatlım başınız sagolsun allah sabır versin ailesine ve size...mekanı cennet olur inşallah..
ay ne kaççez o kaçar bizdennkaydirigubbakcemile3
ohh hadi iyisin altın kaplattır yapmışken gülünce 24 ayar parlasın kaydirigubbakcemile3
ayy amin amin sütsüz hamiş ana kalmasın ay montofonlar gibi culuk culuk verelim inşallah:roflol:
canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım:1no2:
olabilir canım, net öyle kötüydüki geçmişi de okuyamadım, bu sabah da geçmişe bakmadan girdim direkt olarak :)
iyiyim hayatım sağol, pazartesinin heyecanı çöktü zaten üstüme, sabah kalktığımdan beri kalbim gümbür gümbür atıyor, bu iki gün nasıl geçer? inşallah iğneleri de keser canım, çünkü çok acımaya başladı artık
Canım Allah sağlık sıhhat versin hepinize inşallah hiç sorun etme ne güzel bak bebişine kavuştun çok şükür. ...Öp bizim için Yusuf'u...
Amin Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin..Canım bir ikimiz mi kaldık??Adet tarihin yaklaşık ne zaman?
Canım iyimisiniz? Bebiş nasıl? Cinsiyeti belli oldu mu?
Bir gün penis çalışma şartlarından şikayetçi olduğu için yönetime zam talebinde bulunur;
Ben penis olarak asagidaki nedenlerden dolayi zam istiyorum:
- Bedensel olarak çalışıyorum...
- Her işimde mutlaka kafamı da kullanıyorum...
- Hem derin, hem yüzeysel islerde çalisiyorum...
- Tatil, bayram tatilim ve senelik izinlerim yok...
- Karanlik, havasiz ve rutubetli ortamlarda çalisiyorum...
- Çalisma ortamim çok sicak ve fazla mesai ödenmiyor...
- YAPTIGIM ISLERDE HASTALIGA KAPILMA OLASILIGIM ÇOK YÜKSEK. BUNA RAGMEN SOSYAL GÜVENCEM YOK.'
Buna karşılık Yönetim Kurulundan hemen bir cevap gelir;
- Sevgili Penis, zam isteginiz degerlendirildi ve asagidaki gerekçelerden ötürü olumsuz karsilandi:
- Araliksiz 8 saat çalisamiyorsunuz...
- Kisa zamanda yorulup, saatlerce uyuyorsunuz...
- Verilen isleri seçip her isi yapmiyorsunuz, itiraz ediyor, uyumsuz davraniyorsu nuz...
- Kendiliginden ise baslayamiyorsunuz, sürekli tesvik ve motivasyon bekliyorsunuz...
- Isiniz bitmeden bazen isinizi terk ediyorsunuz...
- Çalisirken is elbisesi kullanmiyor,hatirlatinca itiraz ediyorsunuz...
-Isiniz bittiginde arkanizda daginik ve pis bir ortam birakiyorsunuz...
- 60 yasina yaklasmadan çalisamaz hale geliyorsunuz...
- Ve belirtmeden geçemeyecegim; sürekli yaninizdaki süpheli iki topla görülmeniz düzensiz yasam sürdügünüzü gösteriyor...
SAYGILAR, YONETIM KURULU
ohh ohh yerinde olsun tabe ohh yandan sağdan soldan kıvır çalkala ayollkaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey::dance::dance:bende iyiiyim çiğdemcim çok sağol haftanın son günü ya keyifler yerinde
:roflol::roflol::roflol::roflol: çatlak he altın kaplatcam sırıtıp durcam hep :roflol::roflol:
alemsin kızım sen
sağol bu arada :1hug:
:roflol::roflol::roflol:Bir gün penis çalışma şartlarından şikayetçi olduğu için yönetime zam talebinde bulunur;
Ben penis olarak asagidaki nedenlerden dolayi zam istiyorum:
- Bedensel olarak çalışıyorum...
- Her işimde mutlaka kafamı da kullanıyorum...
- Hem derin, hem yüzeysel islerde çalisiyorum...
- Tatil, bayram tatilim ve senelik izinlerim yok...
- Karanlik, havasiz ve rutubetli ortamlarda çalisiyorum...
- Çalisma ortamim çok sicak ve fazla mesai ödenmiyor...
- YAPTIGIM ISLERDE HASTALIGA KAPILMA OLASILIGIM ÇOK YÜKSEK. BUNA RAGMEN SOSYAL GÜVENCEM YOK.'
Buna karşılık Yönetim Kurulundan hemen bir cevap gelir;
- Sevgili Penis, zam isteginiz degerlendirildi ve asagidaki gerekçelerden ötürü olumsuz karsilandi:
- Araliksiz 8 saat çalisamiyorsunuz...
- Kisa zamanda yorulup, saatlerce uyuyorsunuz...
- Verilen isleri seçip her isi yapmiyorsunuz, itiraz ediyor, uyumsuz davraniyorsu nuz...
- Kendiliginden ise baslayamiyorsunuz, sürekli tesvik ve motivasyon bekliyorsunuz...
- Isiniz bitmeden bazen isinizi terk ediyorsunuz...
- Çalisirken is elbisesi kullanmiyor,hatirlatinca itiraz ediyorsunuz...
-Isiniz bittiginde arkanizda daginik ve pis bir ortam birakiyorsunuz...
- 60 yasina yaklasmadan çalisamaz hale geliyorsunuz...
- Ve belirtmeden geçemeyecegim; sürekli yaninizdaki süpheli iki topla görülmeniz düzensiz yasam sürdügünüzü gösteriyor...
SAYGILAR, YONETIM KURULU
canım ya inşallah o problemide bir anönce atlatırsın tatlım:1hug:nesecim canım nasılsın
amin inşalalh canım evet yine ikimiz kaldık sorma valla hiç 15 haziran canım sen neler yapıyon gittinmi doktora ne dedi benim guatr yine dengesini şaşırmış şimdi onla uğraşıyom yarın tekrar kan tahlilim var t3-t4 bakıcaklar ona göre doktorum ne yapacağımıza karar verecek bakalım hakkımızda hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?