- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.041
canım tabii ki ben doğum yaptıktan bir süre sonra yani herhalde bu ayları bulur benim sana gelişim :)canım benim lohusa kırk gün sürüyor biliyorsun sen bana ne zaman geliceksinki? Ben lohusadan çıktıktan kısa bir süre sonra senin hamileliğin ilerlemiş ve ağırlaşmaya başlamış olacaksın sen doğumdan sonramı gelmeyi düşünüyorsun yoksa?
Söylerim ablacım selamlarını iletirim.
evet var canım ama tabikide oda sen ben gibi gerçek adı irem değil kaydirigubbakcemile3
ohhh ne güzel misler gibi olmuştur ev :) Allah kabul etsin şimdiden birtanem... evet dualara ihtiyacımız var :)Merhaba kızlar. Nasılsınız. Geçmişe bakmadan bir hal hatır sorayım dedim. Dün evde bahar temizliği vardı. Tertemiz oldu heryer. Kışlıkları da kaldırmıştım. Bir işim kalmadı. Yarın evde Kuran okunacak. Sizler için de dua edeceğim.
Merhaba kızlar. Nasılsınız. Geçmişe bakmadan bir hal hatır sorayım dedim. Dün evde bahar temizliği vardı. Tertemiz oldu heryer. Kışlıkları da kaldırmıştım. Bir işim kalmadı. Yarın evde Kuran okunacak. Sizler için de dua edeceğim.
nereye gittiniz hepiniz birden ya parti çok yordu sızıp kaldınız bir yerlerde galiba..
yattım ama bir uyutmadılar telefon üstüne telefon, uykum kaçtı geldiiiim :)
canım tabii ki ben doğum yaptıktan bir süre sonra yani herhalde bu ayları bulur benim sana gelişim :)
Ceren, Mavi Deniz, Filiz abla, sağolun kızlar.
Maviciğim, bir yıllık evliyim ama eşimin akrabaları daha yeni toplanıp gelebiliyorlar. Onların geleneklerine göre okunurmuş. Ben de memnuniyetle dedim. Bebiş için de iyi olur hem.
Evet kızlar valla üstümden büyük bi ryük kalktı.
Bu arada parti yapılmış bugün. 3000. sayfa şerefine. Daha nice 3000 sayfalara canlarım. Kendinize çok iyi bakın. Ben şimdi çıkmak zorundayım. Görüşmek üzere.
haticecim o mevlüt bende de yapılmıştı sanırım evliligimizi 6 ayında falan evlendik balayı dönüşü daha annemlere ugradıgımızda kaza haberi duyduk yengemiz vefat etmişti apar topar gelmiştik anlaraya uzunca bir dönem evli oldugumu anlamadan geçmişti psikolojim bozulmuştu resmen kızlarıyla ilgilen falan eve az gelir olmuştuk yatmaya birtek ... aman mevlüt deyince nerelere geldim o yüzden hemen yapılmamıştı..bu hem gelin mevlüdü deyip hem evi görüp tebrik gibi ..
kızlar ben kaçanzi hepinizi öpenzi pzt görüşmek üzere herkse iyi tatiller akşam giricem gerçiama olsun şimdiden iyi tatiller bay bayyy
kızarr çoğunuz kaçmış
bende kapatayım topiği işlere koyuldum bakamıyorum bile
hepinize iyi tatillerr
çok öptümmm kendinize iyi bakınnn
cerenim öyle valla bir dokun bin ah işit en güzel zmanlarımız öyle geçit eşim izinliydi 5 gün kadar da evimizde beraber vakit geçirip gezecektik ..ama nerde olmadı tabii..
bende kaçayım artık yarın gelen olursa görüşürüz...hepinize ben şimdiden iyi tatiller dileyeyimde..kendinize iy bakın...
iyi tatiller canım bende öptüm kendine dikakat etkızarr çoğunuz kaçmış
bende kapatayım topiği işlere koyuldum bakamıyorum bile
hepinize iyi tatillerr
çok öptümmm kendinize iyi bakınnn
iyi tatiller maviş görüşmek üzerebende kaçayım artık yarın gelen olursa görüşürüz...hepinize ben şimdiden iyi tatiller dileyeyimde..kendinize iy bakın...
kızlar banada müsaade canlarım bu gün size fazla eşlik edemedim üzgünüm
fırsat buldukça yanınıza gelirim kuzular hepiniz allaha emanet olun ve çok güzel bir haftasonu geçirin inşallah canlarım. Hepiciğinizi öpüyorummmmmm iyi akşamlar iyi tatillleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
tatlım bu durumda gelemem ki, normal şartlarda diye konuşmuştuk zaten, inşallah herşey yolunda gider de eninde sonunda gider geliriz güzelim :)eeeee ama abla sen cerenin bebek mevlüdüne gelmicenmi iremle :çok üzgünüm:
sen doğurupta buralara gelene kadar biz cerenle size geliriz be yaawwww kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar tatlım, akşama ben de bakarım arada :)kızlar banada müsaade canlarım bu gün size fazla eşlik edemedim üzgünüm
fırsat buldukça yanınıza gelirim kuzular hepiniz allaha emanet olun ve çok güzel bir haftasonu geçirin inşallah canlarım. Hepiciğinizi öpüyorummmmmm iyi akşamlar iyi tatillleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar Arifecim :)Bende Çıkıyorum kızlar hepİnİze İyİ tatİller İyİ akŞamlar kendİnİze ve bebİŞlere Çok dİkkat edİn allaha emanet olun Çok ÖpÜyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?