Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yattım ama bir uyutmadılar telefon üstüne telefon, uykum kaçtı geldiiiim :)

canım tabii ki ben doğum yaptıktan bir süre sonra yani herhalde bu ayları bulur benim sana gelişim :)
ohhh ne güzel misler gibi olmuştur ev :) Allah kabul etsin şimdiden birtanem... evet dualara ihtiyacımız var :)

Ceren, Mavi Deniz, Filiz abla, sağolun kızlar.

Maviciğim, bir yıllık evliyim ama eşimin akrabaları daha yeni toplanıp gelebiliyorlar. Onların geleneklerine göre okunurmuş. Ben de memnuniyetle dedim. Bebiş için de iyi olur hem.

Evet kızlar valla üstümden büyük bi ryük kalktı.

Bu arada parti yapılmış bugün. 3000. sayfa şerefine. Daha nice 3000 sayfalara canlarım. Kendinize çok iyi bakın. Ben şimdi çıkmak zorundayım. Görüşmek üzere.

mrhaba canım
mis mis keyfini çıkar ne güsel
Allah kabul etsin canım dularınızı sağol

haticecim o mevlüt bende de yapılmıştı sanırım evliligimizi 6 ayında falan evlendik balayı dönüşü daha annemlere ugradıgımızda kaza haberi duyduk yengemiz vefat etmişti apar topar gelmiştik anlaraya uzunca bir dönem evli oldugumu anlamadan geçmişti psikolojim bozulmuştu resmen kızlarıyla ilgilen falan eve az gelir olmuştuk yatmaya birtek ... aman mevlüt deyince nerelere geldim o yüzden hemen yapılmamıştı..bu hem gelin mevlüdü deyip hem evi görüp tebrik gibi ..

kızlar ben kaçanzi hepinizi öpenzi pzt görüşmek üzere herkse iyi tatiller akşam giricem gerçiama olsun şimdiden iyi tatiller bay bayyy

Başınız sağolsun Maviciğim. herşey insanlar için işte. Kötü olayları hatırlayıp da üzülme olur mu canım. Kendine iyi bak.

nereye gittiniz hepiniz birden ya parti çok yordu sızıp kaldınız bir yerlerde galiba..

evet canım partide çok oynayınca birde yediklerimiz iyice ağırlaştırdı bizi sanırsam kaydirigubbakcemile3

yattım ama bir uyutmadılar telefon üstüne telefon, uykum kaçtı geldiiiim :)

canım tabii ki ben doğum yaptıktan bir süre sonra yani herhalde bu ayları bulur benim sana gelişim :)

eeeee ama abla sen cerenin bebek mevlüdüne gelmicenmi iremle :çok üzgünüm:
sen doğurupta buralara gelene kadar biz cerenle size geliriz be yaawwww kaydirigubbakcemile3

sende sağol canım allah şimdiden kabul etsin dualarınızı bizlerede dua et kızz hayırlı doğumlar nasip etsin allah. :Saruboceq:

ayy maviii hakket ne dertliymişsin kız seenn bir dokun bin işit gibi oldu nerden nereyeee kaydirigubbakcemile3
benim kaynanada yapalım yapalım dedi ama mevlüt bahane millet evi merak ediyor ev çeyiz göreceklermiş bende olmaz dedim olmadı zatiii kaydirigubbakcemile3
artık bebek mevlüdünde çağırırsam gelirler :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçanzi hepinizi öpenzi pzt görüşmek üzere herkse iyi tatiller akşam giricem gerçiama olsun şimdiden iyi tatiller bay bayyy

canımm sanada iyi akşamlar iyi tatiller iyi dinlen gerçi sen bu hafta fazlası ile dinlendin zaten kaydirigubbakcemile3 neyse bende uğramaya çalışırım akşama grş. a.s.

kızarr çoğunuz kaçmış
bende kapatayım topiği işlere koyuldum bakamıyorum bile
hepinize iyi tatillerr
çok öptümmm kendinize iyi bakınnn

cerenim öyle valla bir dokun bin ah işit en güzel zmanlarımız öyle geçit eşim izinliydi 5 gün kadar da evimizde beraber vakit geçirip gezecektik ..ama nerde olmadı tabii..

kızarr çoğunuz kaçmış
hepinize iyi tatillerr

oy oy oy sende kaçtın mesai bitti hatta hafta bitti demiii
haydin iyi akşamlar canikom iyi tatillerrrr :a015:

cerenim öyle valla bir dokun bin ah işit en güzel zmanlarımız öyle geçit eşim izinliydi 5 gün kadar da evimizde beraber vakit geçirip gezecektik ..ama nerde olmadı tabii..

sağlık olsun gülüm bir ömür berabersiniz allahın izini ile inşallah eşinle doya doya daha ne vakitler geçireceksiniz. İlk zamanlar bir başka oluyor tabii ama ne yapalım buna şükür.

bende kaçayım artık yarın gelen olursa görüşürüz...hepinize ben şimdiden iyi tatiller dileyeyimde..kendinize iy bakın...

sanada iyi akşamlar iyi tatiller güzelim. Ben yarın gündüz gelemem eşim evde onunla ilgilenmeliyim ama akşama uğramaya çalışırım. :a015:

kızlar banada müsaade canlarım bu gün size fazla eşlik edemedim üzgünüm
fırsat buldukça yanınıza gelirim kuzular hepiniz allaha emanet olun ve çok güzel bir haftasonu geçirin inşallah canlarım. Hepiciğinizi öpüyorummmmmm iyi akşamlar iyi tatillleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızarr çoğunuz kaçmış
hepinize iyi tatillerr
iyi tatiller canım bende öptüm kendine dikakat et
bende kaçayım artık yarın gelen olursa görüşürüz...hepinize ben şimdiden iyi tatiller dileyeyimde..kendinize iy bakın...
iyi tatiller maviş görüşmek üzere

iyi tatiller cerencim bende öpüyorum iyi akşamlar

Bende Çıkıyorum kızlar hepınıze ıyı tatıller ıyı akŞamlar kendınıze ve bebıŞlere Çok dıkkat edın allaha emanet olun Çok ÖpÜyorummm

eeeee ama abla sen cerenin bebek mevlüdüne gelmicenmi iremle :çok üzgünüm:
sen doğurupta buralara gelene kadar biz cerenle size geliriz be yaawwww kaydirigubbakcemile3
tatlım bu durumda gelemem ki, normal şartlarda diye konuşmuştuk zaten, inşallah herşey yolunda gider de eninde sonunda gider geliriz güzelim :)
iyi akşamlar tatlım, akşama ben de bakarım arada :)
Bende Çıkıyorum kızlar hepİnİze İyİ tatİller İyİ akŞamlar kendİnİze ve bebİŞlere Çok dİkkat edİn allaha emanet olun Çok ÖpÜyorummm
iyi akşamlar Arifecim :)

can canlar kuzular nasılsınız ben geldimm ama geç geldim parti bitmişşşş kimse yok burda inşallah biraz bişiler ayırmışsınızdır malzemelerden yoksa valla billaha yıkarım ortalığııııı.....
tabiii herkes by deyip kaçmış buraların hali ne toplayan olmamışşş sizi dağınık gacılar ortalık pis bide anahtarı yine kapı üstünde bırakmışınız neyse sabah ilk gelen paspasın altından alsınnn ben biraz burdan çöplenip gideim malum sona kalan dona kalır kalan bişi varsa yiyimmm bariii

kız valllaaa inan 36 kadar girebildiğim kadar giriyom ama 36 da bi izne ayrılayım daha sık gircemmm çokkkk özlüyommm sizleri

canım nurcum sen nasılsın duvar sticerlarından sormuşsun ben maslakta e bebek com mağazasından bi kaç bişi aldım orada vardı orta fiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…