- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.021
sen lohusa iken ben gelemem zaten biliyorsun, ama sonra geleceğiz miniğimle inşallah :)sen gel yeterki ablam sen gel ama ben lohusa yatağımda iken gelme hele bir ayaklanayım cereni sırtıma bağladığım gibi mutfağa girerim oda temelden alışır yemek kokularına mutfak işlrine sen gel yeterki gülüm. Gitmek istemezsinnn
evet arada görüşüyoruz ablacım iremle facebook tan bizi çok özlemiş her esferinde söylüyor :çok üzgünüm:
filiz abla koyunlara bayıldım :roflol:
etrafında piknik yaparsınız işte fenamı :roflol::roflol::roflol:
sen lohusa iken ben gelemem zaten biliyorsun, ama sonra geleceğiz miniğimle inşallah :)
kıyamam ben ona yaonu çok özlediğimi söyle lütfen :)
yaaa benim karikatürler niye bu kadar ufak çıktı ki????
irem facede varmı akşam girersem bakarım arkadaş listene ...irem deyi mi yazıyor asıl ismi idi dimi..bende bu aralar giriyom faceye amma pek kimseyle karşılaşmıyorum...yeni resimler koymak sitiyorum bakalım yenilerdede hiç resmim yok..
he bide zıç istersen ortaya dekoratif olur delüü:mymeka:
kızlar ben biraz yatacağım, gözlerim kapanmaya başladı yine, sonra görüşürüz canlarım :) şimdilik bye
balım emekli astsubay babam denizciydisen gel yeterki ablam sen gel ama ben lohusa yatağımda iken gelme hele bir ayaklanayım cereni sırtıma bağladığım gibi mutfağa girerim oda temelden alışır yemek kokularına mutfak işlrine sen gel yeterki gülüm. Gitmek istemezsinnn
evet arada görüşüyoruz ablacım iremle facebook tan bizi çok özlemiş her esferinde söylüyor :çok üzgünüm:
kızz delüüü o kadarda deeel ne ettin sen beni iyice cadıysak o kadarda değiliz beeee -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
kuzu senin babanın mesleği ne :uhm:
koş kız koooşşş altına etçen şimdikaydirigubbakcemile3
bende benim gözlerim ufaldı galiba yorgunluktan diyodum iyi benden değilmişkaydirigubbakcemile3sen lohusa iken ben gelemem zaten biliyorsun, ama sonra geleceğiz miniğimle inşallah :)
kıyamam ben ona yaonu çok özlediğimi söyle lütfen :)
yaaa benim karikatürler niye bu kadar ufak çıktı ki????
güle güle abla iyi uykular tatlı rüyalar:CüvCüv:kızlar ben biraz yatacağım, gözlerim kapanmaya başladı yine, sonra görüşürüz canlarım :) şimdilik bye
amin canım amin hepimizin iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah senin iyiliğini versin çatlak karı :roflol: :roflol:
he bide zıç istersen ortaya dekoratif olur delüü:mymeka:
allah hep güldürsün balımmmayy çok güldüm yavvv :roflol::roflol::roflol:
aynen valla dötü öyle bi yaydımki 10 gündür gel keyfim gel pzt patronda geliyo mum gibi olcem gerçi çok sıkı yönetim olmaz ama böylede sakin olmam neyse napalım çocukta yaparım kariyerde:CüvCüv:bende biraz iş yapmaya başlıyayım artık
allah hep güldürsün balımmm
aynen valla dötü öyle bi yaydımki 10 gündür gel keyfim gel pzt patronda geliyo mum gibi olcem gerçi çok sıkı yönetim olmaz ama böylede sakin olmam neyse napalım çocukta yaparım kariyerde:CüvCüv:
boşveeeeeeeeeerrrrrrrrrrr çalış çalış niireee kadar zaten sen kaçarsında birazdan kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar. Nasılsınız. Geçmişe bakmadan bir hal hatır sorayım dedim. Dün evde bahar temizliği vardı. Tertemiz oldu heryer. Kışlıkları da kaldırmıştım. Bir işim kalmadı. Yarın evde Kuran okunacak. Sizler için de dua edeceğim.
yane dimi ya hep diyorum ben zaten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?