Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sen lohusa iken ben gelemem zaten biliyorsun, ama sonra geleceğiz miniğimle inşallah :)

kıyamam ben ona ya onu çok özlediğimi söyle lütfen :)

yaaa benim karikatürler niye bu kadar ufak çıktı ki????

irem facede varmı akşam girersem bakarım arkadaş listene ...irem deyi mi yazıyor asıl ismi idi dimi..bende bu aralar giriyom faceye amma pek kimseyle karşılaşmıyorum...yeni resimler koymak sitiyorum bakalım yenilerdede hiç resmim yok..

sen lohusa iken ben gelemem zaten biliyorsun, ama sonra geleceğiz miniğimle inşallah :)

canım benim lohusa kırk gün sürüyor biliyorsun sen bana ne zaman geliceksinki? Ben lohusadan çıktıktan kısa bir süre sonra senin hamileliğin ilerlemiş ve ağırlaşmaya başlamış olacaksın sen doğumdan sonramı gelmeyi düşünüyorsun yoksa?

Söylerim ablacım selamlarını iletirim.

evet var canım ama tabikide oda sen ben gibi gerçek adı irem değil kaydirigubbakcemile3

he bide zıç istersen ortaya dekoratif olur delüü:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah senin iyiliğini versin çatlak karı :roflol: :roflol:

kızlar ben biraz yatacağım, gözlerim kapanmaya başladı yine, sonra görüşürüz canlarım :) şimdilik bye

tamam ablam yat sen dinlen nassa evdesin ohhhh keyfini sür kaydirigubbakcemile3

balım emekli astsubay babam denizciydi

bende benim gözlerim ufaldı galiba yorgunluktan diyodum iyi benden değilmişkaydirigubbakcemile3

kızlar ben biraz yatacağım, gözlerim kapanmaya başladı yine, sonra görüşürüz canlarım :) şimdilik bye
güle güle abla iyi uykular tatlı rüyalar:CüvCüv:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayy çok güldüm yavvv :roflol::roflol::roflol:
allah hep güldürsün balımmm

bende biraz iş yapmaya başlıyayım artık
aynen valla dötü öyle bi yaydımki 10 gündür gel keyfim gel pzt patronda geliyo mum gibi olcem gerçi çok sıkı yönetim olmaz ama böylede sakin olmam neyse napalım çocukta yaparım kariyerde:CüvCüv:

boşveeeeeeeeeerrrrrrrrrrr çalış çalış niireee kadar zaten sen kaçarsında birazdan kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar. Nasılsınız. Geçmişe bakmadan bir hal hatır sorayım dedim. Dün evde bahar temizliği vardı. Tertemiz oldu heryer. Kışlıkları da kaldırmıştım. Bir işim kalmadı. Yarın evde Kuran okunacak. Sizler için de dua edeceğim.

canım hoşgeldin. Ne güzel büyük bir yük kalkmıştır üzerinden.
Allah dualarınızı kabul etsin inşallah bitanem aminnn :Saruboceq:

yane dimi ya hep diyorum ben zaten kaydirigubbakcemile3

delüüüüüüüüüü :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…