Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim sen nasılsın hayatım verdiğin bilgiler için saolll canımmmm cerenim napıyooo bakıyım kız msn ni verde özelden bende olsunnn malummm çokkk merak ettiğimiz dönemler oluyo doğurdumu doğurmadımı diye vermek istersen özelden atttt bende seni eklerim sen nasılsa benim ad soyadı biliyon görünce eklersin tabi istersen

kız filiz abla senle beraber bende pzt si stresine girdim valla sadece kendimi değil sizin randevu günleriniz bilenm beni stresss ediyooo sana hak veriyom bak kaç haftama gelmişim daha hala tedirgin oluyom randevuya giderken

bide filiz ablam çok açık olcek ama dr bize hiç yasak getirmedi bizim gece hayatımız normal devam ediyooo ama ben bebişime bi zararı oluyomu ona değiyomudur diye çok endişe ediyorum dr kağan kocatepenin stesinde dr yasaklamadığı sürece olabilir cinsellik diyolar ama ben kendi kendime acaba onu rahatsız ediyomuyuz diye korkuyommm

aaaaa kimse toplamamış mııııı? hay Allah neyse napalım? bir de kapının üstünde kalmış anahtar ha? ayyy en son ben çıkmıştım, yine mi kapının üstünde bırakmışım anahtarı? neyse ben de paspasın altına bırakırım çıkarken, neyse ben de biraz toparlayayım bari ortalığı kaydirigubbakcemile3
kız valllaaa inan 36 kadar girebildiğim kadar giriyom ama 36 da bi izne ayrılayım daha sık gircemmm çokkkk özlüyommm sizleri
biz de seni özlüyoruz, hayırlısıyla izne çık daha sık beraber oluruz inşallah :)
kız filiz abla senle beraber bende pzt si stresine girdim valla sadece kendimi değil sizin randevu günleriniz bilenm beni stresss ediyooo sana hak veriyom bak kaç haftama gelmişim daha hala tedirgin oluyom randevuya giderken
ayyy hiç sorma be güzelim, nedir bu stres? offff... sen bile bu ayda tedirgin oluyorsan her halde 9. ayın sonunda biz dokuz doğurmuş olacağız :)
canım doktorun yasaklamadıysa bir zararı olmaz hayatım, merak etme senin minikte rahatsız olmaz sanırım, zaten bu durumda pozisyonlarda sınırlıdır herhalde kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
heyyyyy kimse yokmu nereye kayboldunuz bende o kadar uğraştım partiye katılmak için ama olmadı işten başımı kaldıramadım maalesef :))
eeeeee son kalanlarıda jerror yemiş bana hiç bir şey yok ((
ama olmaz ki olmaz ki

yokmuydum eee o zaman affettim hadi hadi
kız kimse yok cerende gitmiş ara şunu arka cepten gelsin
bende sabah doktoruma gidecem stres oldum yine

ayırmazmıyız canım ya ahanda orda dolapta açta ye kuzu çok yeme ama gece oturur midenekaydirigubbakcemile3

ilahi değmez kız değermi hiç madem yasak yok tadını çıkarın tatlının banada sansür koydu doktorum ne güzel fantaziler hazırlarkene kaldım öle gözüne far tutulmuş tavşan gibi:1shok:

bunuda burda sizlere sormadan edemedim kızlar çok açık oldu kusura kalmayınnn
aman sen açık duymamışın kuzum ya bunun neresi açık allasen sorcen tabi sor sorrr vaktim olsa ben ne açıklar yazardımda vakit yok uyku basıyo bayadır fotolarla uğraştım tek tek küçültmek için neyseki bitti az sonra yükleyip kaçar ben uyku geldi bedene ne mutlu gidip yatana kıstırıp uyucaz mecbur tatlıda yok ühüüü
eeeeeeeee kimse yokmuuuuuuuuuuu
karşılaşamadık balım ancak girebildim ben

iyi uykular güzeller ben anahtarı bulduğum yere paspasın altına koydum ona göre kepenkleride kapattım pzt görüşürüz güzeller iyi tatiller mujkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…