- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.541
yyaaaaa uuuuuuuuufffffffffffff canım sıkılıyorrrrrrrrrr patlıcaaaaaaaammmmmmmmmmm
işimde yok yapacakkkk zaman geçmiyorrrrr
aynen gülçin al bendende o kadar
saatede bakmayam diye saçma sapan işler yaratıyorum kendimee
bende yaa ne yapacağımı şaşırdım heee
kafayı çizdim şimdide normal doğum görüntülerini izliyorum
kendimi motive ediyorum doğuma kaydirigubbakcemile3
ayy midemi çokdoldurdum sanırım çok fena geri geliyo
aburcubur ve meyve yedim baya bi -tatlicadiarzu- midemde karıştılarr
ay ben izleyemiyorum hala onları o duyguya sahip olamıom bi türlü
kzzz gelin benim yerime çalışın anam ağladı yaw ne sıkılması nefes almaya vaktim yok
kzzz gelin benim yerime çalışın anam ağladı yaw ne sıkılması nefes almaya vaktim yok
bıraksalar salcam ama nerde kuzucum imkansız:1no2:dünüüürrrr yapma öyle abur cuburla şişirme kendini damadıma iyi bakklava:
ben hamile kaldım öğrendim izlemeye başladım ama normali sezeryanı izleyemiyorum içim acıyor
sen bu duyguyu benimseyemeden zaten çıkıcak bizim damat kaydirigubbakcemile3
oy oy oy kuzum yazık sana bırak sende o zaman sal gitsin ya çalış çalış nereye kadar kaydirigubbakcemile3
dünüüürrrr yapma öyle abur cuburla şişirme kendini damadıma iyi bakklava:
ben hamile kaldım öğrendim izlemeye başladım ama normali sezeryanı izleyemiyorum içim acıyor
sen bu duyguyu benimseyemeden zaten çıkıcak bizim damat kaydirigubbakcemile3
oy oy oy kuzum yazık sana bırak sende o zaman sal gitsin ya çalış çalış nereye kadar kaydirigubbakcemile3
yok yaa bende karar verdim bi aksilik çıkmazsa çatır çatır normal doğrcam :)))
mavi bugun hiç uğramadı dimi
abur cbur derken zararlı şeyler değil ama şiştim çok isitfra etmem lazım buda benim en büyük özürüm bi türlü yapamıyorum o işi :çok üzgünüm:
he valla ben bensiyemeden çıkçak velet ana ana ben geldim ana oldun artık ver elini öpem demeden anlamıcam ben kaydirigubbakcemile3
sen kusma özürlüsün dünür bir parmak at olmazmı kaydirigubbakcemile3
evet bencede doğum eylemine kendini alıştırman gerek canım psikolojikman yoksa son anda anaa ne oluyor lan bana deyipte heyecan yapma tansiyonun tavan yapar. kaydirigubbakcemile3
buralarda ben kimseye diyemem öle bi şey bizim sülale bayılır laf sölemeye arkamdan derler görmemişin bebebği olmuş dietecrübeli annerden bi öneri okudum şimdi
gelen misafirleri hemen banyoya sokun ellerini yıkasınlar diyo kaydirigubbakcemile3
nası dicez bunu misafirlere fisfisfis
bide bebeğinizi emzirdikden sonra gaz çıkarmak için babasına verin babayla yakınlaşma gaz çıakrmayı kolaylaştıyomuş fisfisfis
tecrübeli annerden bi öneri okudum şimdi
gelen misafirleri hemen banyoya sokun ellerini yıkasınlar diyo kaydirigubbakcemile3
bide bebeğinizi emzirdikden sonra gaz çıkarmak için babasına verin babayla yakınlaşma gaz çıakrmayı kolaylaştıyomuş fisfisfis
tecrübeli annerden bi öneri okudum şimdi
kız parmakda fayda etmiyor bana denedim çok kaydirigubbakcemile3
evet ben doğurcam ben doğurcam diye yüksek sesle söyleyiyyim bari ayna karşısında :roflol::roflol:
doğum anına alıştırmaya çalışıyorum kendimi iyi kötü her ihtimali düşünüyorum
ama izleyemiyorum :1rolleyes:
buralarda ben kimseye diyemem öle bi şey bizim sülale bayılır laf sölemeye arkamdan derler görmemişin bebebği olmuş die
zannımca grip geliyorum diyo bana :çok üzgünüm:
kızlarr yettim gari ne oldii ben yokkene ay aylak aylak oturan ben iş patlaması yaşadım ancak bitti ne var ne yok kötü birşey yoktur umarım geçmişe bir göz atayım barii
selam kızlar öncelikle nasılsınız çiğdem geçmişimi okuyorsun hımm.bu konuda çok haklılar.gerçektende elını ayagını yıkayıp alsın kucagına alacaksa gelen kışı.hiç çekınmeyın ben öptürmeyi bırakın 40çıkana kadar kımsenın kucagına bıle vermedım.bız sonuçta sokakta bulmuyoruz onları.gelen arkadaslarıma guzellıkle soyledım ellerınızı yıkayın dıye.akrabalara buyuklere gelıncede elınızı yıkayın demedım kımseye dr. dedkı kımsenın kucagına verme kımsenın solugunu tenefus etmeyecek dedı dedım.hatta aynı odada bıle kalabalık mısafır oturtmadım.o çekınır bu alınır dıye dusunmeyın.onlar düşüncesızlese kendı ayıpları sız uyarın.allah korusun bır hasta olsa acısını sız çekeceksınız.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?