Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy midemi çokdoldurdum sanırım çok fena geri geliyo
aburcubur ve meyve yedim baya bi -tatlicadiarzu- midemde karıştılarr

ayy midemi çokdoldurdum sanırım çok fena geri geliyo
aburcubur ve meyve yedim baya bi -tatlicadiarzu- midemde karıştılarr

dünüüürrrr yapma öyle abur cuburla şişirme kendini damadıma iyi bak klava:

ay ben izleyemiyorum hala onları o duyguya sahip olamıom bi türlü

ben hamile kaldım öğrendim izlemeye başladım ama normali sezeryanı izleyemiyorum içim acıyor
sen bu duyguyu benimseyemeden zaten çıkıcak bizim damat kaydirigubbakcemile3

kzzz gelin benim yerime çalışın anam ağladı yaw ne sıkılması nefes almaya vaktim yok

oy oy oy kuzum yazık sana bırak sende o zaman sal gitsin ya çalış çalış nereye kadar kaydirigubbakcemile3

bıraksalar salcam ama nerde kuzucum imkansız:1no2:

abur cbur derken zararlı şeyler değil ama şiştim çok isitfra etmem lazım buda benim en büyük özürüm bi türlü yapamıyorum o işi :çok üzgünüm:
he valla ben bensiyemeden çıkçak velet ana ana ben geldim ana oldun artık ver elini öpem demeden anlamıcam ben kaydirigubbakcemile3

yok yaa bende karar verdim bi aksilik çıkmazsa çatır çatır normal doğrcam :)))

inşallah canım inşallah en sağlıklısı bu rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

mavi bugun hiç uğramadı dimi

evet uğramadı muhtemelen gıcık müdürü başında duruyor yada yine rahatsızlandı :çok üzgünüm:

sen kusma özürlüsün dünür bir parmak at olmazmı kaydirigubbakcemile3
evet bencede doğum eylemine kendini alıştırman gerek canım psikolojikman yoksa son anda anaa ne oluyor lan bana deyipte heyecan yapma tansiyonun tavan yapar. kaydirigubbakcemile3

tecrübeli annerden bi öneri okudum şimdi
gelen misafirleri hemen banyoya sokun ellerini yıkasınlar diyo kaydirigubbakcemile3
nası dicez bunu misafirlere fisfisfis
bide bebeğinizi emzirdikden sonra gaz çıkarmak için babasına verin babayla yakınlaşma gaz çıakrmayı kolaylaştıyomuş fisfisfis

kız parmakda fayda etmiyor bana denedim çok kaydirigubbakcemile3
evet ben doğurcam ben doğurcam diye yüksek sesle söyleyiyyim bari ayna karşısında :roflol::roflol:
doğum anına alıştırmaya çalışıyorum kendimi iyi kötü her ihtimali düşünüyorum
ama izleyemiyorum :1rolleyes:

buralarda ben kimseye diyemem öle bi şey bizim sülale bayılır laf sölemeye arkamdan derler görmemişin bebebği olmuş die

kızlarr yettim gari ne oldii ben yokkene ay aylak aylak oturan ben iş patlaması yaşadım ancak bitti ne var ne yok kötü birşey yoktur umarım geçmişe bir göz atayım barii

selam kızlar öncelikle nasılsınız çiğdem geçmişimi okuyorsun hımm.bu konuda çok haklılar.gerçektende elını ayagını yıkayıp alsın kucagına alacaksa gelen kışı.hiç çekınmeyın ben öptürmeyi bırakın 40çıkana kadar kımsenın kucagına bıle vermedım.bız sonuçta sokakta bulmuyoruz onları.gelen arkadaslarıma guzellıkle soyledım ellerınızı yıkayın dıye.akrabalara buyuklere gelıncede elınızı yıkayın demedım kımseye dr. dedkı kımsenın kucagına verme kımsenın solugunu tenefus etmeyecek dedı dedım.hatta aynı odada bıle kalabalık mısafır oturtmadım.o çekınır bu alınır dıye dusunmeyın.onlar düşüncesızlese kendı ayıpları sız uyarın.allah korusun bır hasta olsa acısını sız çekeceksınız.a.s.

heee onu bende okudum kaydirigubbakcemile3
valla ben bebeğin olduğu odaya pek yabancı sokmak istemiyorum (bu yabancılar ben ve eşim hariç herkes) bu yüzden direk yukarı salona çıkarırım bebiş aşağıda mışıl mışıl uyuyor olur bende sürekli onun yanında gelenlerde utanır zaten fazla oturmaz haa bebeğimi görecekler misaifr gelip gittiği süre boyunca ben emziriyor olucam ve benim kucağımda olucak bu sebeple ya hiç göremicekler (erkek olan misafir zaten göremicek) yada uzaktan maşallah maşallah diyecekler kaydirigubbakcemile3

hee babaya ver çıkarsın gazı ardından da kendisi çıkarır kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel burcu ya benim biraz midem kalksın çıkarıyorum iğrencim dimi kaydirigubbakcemile3
yok anam deme öyle çocuğuda korkutacaksın delikafadulden

izleme ya boşver ben biraz soğukkanlıyım ya direk olayın içinde kendimi bulmayayım biraz tecrübe olsun diye izliyorum planlı doğum için yani kaydirigubbakcemile3

buralarda ben kimseye diyemem öle bi şey bizim sülale bayılır laf sölemeye arkamdan derler görmemişin bebebği olmuş die

oohhooo sen baştan yandın o zaman güzelim kendince çözüm yolları bul çok çekersin sonra
ben tam eli sopalı bir gelin olduğumdan bunu lohusa dönemimde de yansıtacağım kaydirigubbakcemile3

zannımca grip geliyorum diyo bana :çok üzgünüm:

ayyy demee olma noluuurr hemen önlemini al hemen

kızlarr yettim gari ne oldii ben yokkene ay aylak aylak oturan ben iş patlaması yaşadım ancak bitti ne var ne yok kötü birşey yoktur umarım geçmişe bir göz atayım barii

kızz kötü bişi yok can sıkıntısından başka patladık burda akşam olsa diye bekliyoruz
senin bu saatte hala burda ne işin var kuzu :uhm:

canımmm kesinlikle haklısın aynen sana katılıyorum ve bu söylediklerini uygulamak içinde gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende kesinlikle öptürmem hatta ben bile öpmem yaaa yazık bebişşşeeee :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…