- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.501
sağol hayatım, mümkün olmuyor işte yorulmamak, oturmak bile yoruyor zaman zaman... son 2,5 hafta, sıkacağım artık dişimi, önümüzdeki haftadan sonra gelmez benim koca kazıklar zaten, biraz daha rahat ederim :)filiz nasılsın bebişimiz iyiyimiş okudum bi ara çok sevindim yoğunsunuz dimi kardeşimde öğretmen telefonda hep anlatıyor yoruluyorum çok die kendini fazla yorma olur mu
bol keseden? hayatta bol keseden vermem, anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi 9A ve 10 TM... hele hele o sınıflara en düşüğünden vereceğim kötükedihüso ondan sonra da naniknanik yapacağım onlara... hehehegünaydın ablacım bol keseden not dağıt yazık çocuklara kaydirigubbakcemile3
tekrar geçmiş olsun tatlım :) neyse şimdi daha iyisin ya :)evet ablacım bugün görecem bahar kokulumu...
neden oldu anlamadım dünkü acıyı ağrıyı allahım kimseye vermesin inş:Saruboceq:
merhaba kızlar nasılsınız?özledim valla sizleri,geçmişi de okuyaayınca kendimi bir tuhaf hissediyorum,bizim zeynep hanımın sancısı vardı dün,sabah 5,5 de kalktı,akşam 19.00da uyudu,canım çıktı,belim sırtım ağrısına duramadım,annelik emek istiyormuş gerçekten
ceren az kaldı canım senin kıızn gelmesine de Allah kolaylık versin cnm
nur ilaydayı görmeye gidecekmişssin,hadi hayırlı haberlerle gel inş.
Filiz ablam yoğunmuşssun fazla yorma kendini sen yavaş yavaş yap,hatta pcde eşin girsin notları sen otur dinlen akşamları olmaz mı?
burcu,arife,mavi,pemboş, CIGDEM79+, entelliye, jasminn_23 sizler nasılsınız?
kusuruma bakmayın unuttuğum isimler var elbet,ama uykusuzluktan akıl kalmadı ki
alınmasın kimse bana,bebeişler doğunca anlayacaksınız sizde
oooo kıyamam zeynebimemerhaba kızlar nasılsınız?özledim valla sizleri,geçmişi de okuyaayınca kendimi bir tuhaf hissediyorum,bizim zeynep hanımın sancısı vardı dün,sabah 5,5 de kalktı,akşam 19.00da uyudu,canım çıktı,belim sırtım ağrısına duramadım,annelik emek istiyormuş gerçekten
Filiz ablam yoğunmuşssun fazla yorma kendini sen yavaş yavaş yap,hatta pcde eşin girsin notları sen otur dinlen akşamları olmaz mı?
kızlaaaaaaaaaar günaydın, nasılsınız? sabahtan beri derse girmiyorum ama o kadar yoğundum ki, bir bakayım dedim size :) malum not girişleri başladı, bilgisayar başında not girmeye çalışıyorum sabahtan beri
ne kebebı???? ben de isterim tarifini, ben de yapıcam
canım iyiyim bende ne olsun gene başladık yeni bir güne hiç çalışasım yok bugün
evet gelsinde nanik yapsın sıkıntımız dağılsın yaw
yemek süper oluyor gerçekten akşam tısır tısır ederek zor uyudum zaten fazla kaçırmışımcokacimcoook ama uğraştırıyor azıcık birde heryerin kızartma kokuyor duşada vakit ayırmayı unutma yemekten sonra sizede afiyet olsun canım
ablam nasılsın hoşgeldin
kız ceren nie beğenmeyim aşk ol sen emi ama elinden bir şey yemeden hayatta olmaz oğlumu aç maç bırakır sora
günaydınlar şekerler naılsınız biz biraz iyiyiz ayağa kalktık 2de dr kontrolümüz var
kız dünür istyenelere zevcesi var benim kızın desene kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız?özledim valla sizleri,geçmişi de okuyaayınca kendimi bir tuhaf hissediyorum,bizim zeynep hanımın sancısı vardı dün,sabah 5,5 de kalktı,akşam 19.00da uyudu,canım çıktı,belim sırtım ağrısına duramadım,annelik emek istiyormuş gerçekten
kızlar ben kaçıyorum şimdilik, tekrar fırsat bulursam gelirim, hepinizi çok öptüm canlarım :)
yemeğe gidiyorum kızlarr
aifyet olsun hepinize
afiyet olsun dünürrrr bol bol yee kaydirigubbakcemile3
bende yemeğe gidiyorum kızlar bugüğn üzerimde bir tembellik var kolum kalkmıyor
sağol şekerim yedim yedimm
damadın uyuma saati geldi artıkk doydu iyicee kaydirigubbakcemile3
napıyorsunuz hatunlar...
hepinize afiyet olsun bebişlerinize yarasın inş
kızlar ben yarın 32 .haftaya giriyorum kısmetse haftaya dr dan 37 ye kadar çalışabilir raporu alacağım ama biz ssklı değiliz özel sigortamız var doktora giderken götürmeme gerken bi evrak varmı bilen varsa yardım etsinnnn
ceren sen aldın galiba kız yardım et bana
doğru diyon sankim ben kurtarıcam dünyayı yine memnuniyetsizliğim üstümde benimay aman inşallah mide bulantısı kusma yaşamazsın o dediğin zaten olacaksa eğer 7. haftada felan başlıyor güzelim daha erken senin için umarım hiç olmaz tabii....
ev işlerinede bir süre ara ver senden daha önemli değil unutma
canım hoşgeldin güzelim nasılsın?
Paşamız demek 1500 gr olmuş maşallah
nihayetinde oda bir damat adayı gözümde kaydirigubbakcemile3
evet cicim zamanla tam biz olacaksın aynaya ihtiyacın kalmayacak kaydirigubbakcemile3
allah razı olsun eşinden gülüm ya. Ne güzel bak sana destek oluyor maşallah
sende sinir stres yapma hayat işte koşturmacalarla gidiyor ne yapalım. Gülelim oynayalım sıkma sen canını herşeye iyi yönünden bakmaya çalış :dance: :dance: :dance:
günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsıngüzel haberlerle dön inşallah canımcım günaydın bende kızımı özledim ama 8 haziranı beklicem mecbur
bnede öyle diyordum 7, hafta 8. hafta derken 19 oldum bazen uzun bazen kısa geçiveriyor zaman :CüvCüv:
sana günün şarkısı olarak döndüm döndüm durdum adlı şarkıyı hediye ediyorumkaydirigubbakcemile3
günaydın kumsalcım sen nasılsınnn
günaydın balımmmm ceren nnasılk sen nasılsın kız az kaldıalkisalkisalkis ceren gelecek yakında nanik yapacak hepimizekaydirigubbakcemile3
maşallah canım ya allah sağlıkla büyütmek nasip etsin benim yeğenimin adıda doruk gerçi o kocaman oldu 6 yaşında allah sanada göstersin bütün yaşlarını sağlıkla:Saruboceq:
canım bizde özlüyoruz seni ama olsun sen iyi ol yeter canımarife burcu çok sağolun vallahi özledim hepinizi işten güçten fırsat bulup giremiyroum akşamlarıda öle yorgun ıoluyorum ki hep uyuyakalıyorum erkenden
günaydın ablacım nasılsın yoğunmuşsun fazla yorma kendini sakın kendine dikkat etkızlaaaaaaaaaar günaydın, nasılsınız? sabahtan beri derse girmiyorum ama o kadar yoğundum ki, bir bakayım dedim size :) malum not girişleri başladı, bilgisayar başında not girmeye çalışıyorum sabahtan beri
günaydın nurcum nasılsın bugün ay ne güzel prensesini görcen güzel haberlerle gel inşallahgünaydınlar şekerler naılsınız biz biraz iyiyiz ayağa kalktık 2de dr kontrolümüz var
canım hoşgeldin nasılsın birtanem kıyamam canım sancısımı var inşallah çabuk geçermerhaba kızlar nasılsınız?özledim valla sizleri,geçmişi de okuyaayınca kendimi bir tuhaf hissediyorum,bizim zeynep hanımın sancısı vardı dün,sabah 5,5 de kalktı,akşam 19.00da uyudu,canım çıktı,belim sırtım ağrısına duramadım,annelik emek istiyormuş gerçekten
tamam ablacım görüşürüz kendine dikkat et öptümkızlar ben kaçıyorum şimdilik, tekrar fırsat bulursam gelirim, hepinizi çok öptüm canlarım :)
afiyet olsun canım yarasın bebişinede sanadayemeğe gidiyorum kızlarr
aifyet olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?