Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merhaba kızlar nasılsınız?özledim valla sizleri,geçmişi de okuyaayınca kendimi bir tuhaf hissediyorum,bizim zeynep hanımın sancısı vardı dün,sabah 5,5 de kalktı,akşam 19.00da uyudu,canım çıktı,belim sırtım ağrısına duramadım,annelik emek istiyormuş gerçekten
ceren az kaldı canım senin kıızn gelmesine de Allah kolaylık versin cnm
nur ilaydayı görmeye gidecekmişssin,hadi hayırlı haberlerle gel inş.
Filiz ablam yoğunmuşssun fazla yorma kendini sen yavaş yavaş yap,hatta pcde eşin girsin notları sen otur dinlen akşamları olmaz mı?
burcu,arife,mavi,pemboş, CIGDEM79+, entelliye, jasminn_23 sizler nasılsınız?
kusuruma bakmayın unuttuğum isimler var elbet,ama uykusuzluktan akıl kalmadı ki
alınmasın kimse bana,bebeişler doğunca anlayacaksınız sizde

filiz nasılsın bebişimiz iyiyimiş okudum bi ara çok sevindim yoğunsunuz dimi kardeşimde öğretmen telefonda hep anlatıyor yoruluyorum çok die kendini fazla yorma olur mu
sağol hayatım, mümkün olmuyor işte yorulmamak, oturmak bile yoruyor zaman zaman... son 2,5 hafta, sıkacağım artık dişimi, önümüzdeki haftadan sonra gelmez benim koca kazıklar zaten, biraz daha rahat ederim :)
günaydın ablacım bol keseden not dağıt yazık çocuklara kaydirigubbakcemile3
bol keseden? hayatta bol keseden vermem, anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi 9A ve 10 TM... hele hele o sınıflara en düşüğünden vereceğim kötükedihüso ondan sonra da naniknanik yapacağım onlara... hehehe
evet ablacım bugün görecem bahar kokulumu...
neden oldu anlamadım dünkü acıyı ağrıyı allahım kimseye vermesin inş:Saruboceq:
tekrar geçmiş olsun tatlım :) neyse şimdi daha iyisin ya :)

hoşgeldin canımm ay kuzumuzn gaz sancımısı var yoksaa
kıyamam ben ona tospik böceği gibi olur ağrıdan
bizler iyyiz çok şükür canım sıramızı bekliyoruz hepimizz kaydirigubbakcemile3

oooo kıyamam zeynebime iyi mi şimdi annesi? canım not girişi işlerim aşağı yukarı bitti, şu önümüzdeki hafta da bitince rahatlayacağım inşallah... eşime girdirmeye kalksam notları valla bütün çocuklara 100 verir o... o yüzden ona emane edemem.. bazen sınav kağıtlarıma bile karışıyor amma kırıyorsun çocukların notlarını diye

ABLAAAMMMMM
canım benim hoş geldin sefalar getirdin nasılsın?
Fazla yorma kendini bebeğimizi üzme sakın karşınsa bizi bulursun biliyorsun

ne kebebı???? ben de isterim tarifini, ben de yapıcam

kürdan kebabı ablacım cokacimcoook

evet başladık bir güne daha hatta yarıladık bile kaydirigubbakcemile3
şikayet etmede çalış zaten öğleden sonra çıkıyorsun işten söylenme :mymeka:
eminim nasıl bir kokuya bulaşacağım çokta severim ıyyyy :1no2:

kız ceren nie beğenmeyim aşk ol sen emi ama elinden bir şey yemeden hayatta olmaz oğlumu aç maç bırakır sora

anasına bak kızını al derler
bu cümle yeterli sanırım dahada açıklama yapmam canım kızım evde kalmaz :dilcikar:

günaydınlar şekerler naılsınız biz biraz iyiyiz ayağa kalktık 2de dr kontrolümüz var

Günaydın cicim hoş geldin
bu gün daha iyisin demek süppperrr :dance:
saat 2 vvvawwww az kalmış o zaman güzel haberlerle gel emi gülüm :teytey:

kız dünür istyenelere zevcesi var benim kızın desene kaydirigubbakcemile3

dicem zatii evde kalmış kız kurusu muamelesi yapılıuyor benim prensesime :dilcikar:

canımmmmmmmmmm bitaneeemmmmmmm çiçeği burnunda taze annneemm benim nasılsın tatlım? Zeynebimiz çok uğraştırıyor seni dimi annesi ilk zamanlar böyle işte gülüm ne yapalım annelik zor zanaat.... Ama hepsi çok güzel duygulardır eminim.
evet gülüm benimde az kaldı bakalım ne zaman teşrif edicek hanım merakla bekliyoruz delikafadulden rabbim herkesi bir avazda sağlıkla hayırlısı ile kurtarsın :Saruboceq:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

3.ıerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sağol şekerim yedim yedimm
damadın uyuma saati geldi artıkk doydu iyicee kaydirigubbakcemile3

hımm anladım bizim kızda artık daraldı sıkıntıdan uyuyor ne yapsın oynayacak alan yok artık kaydirigubbakcemile3

bende yemeğe gidiyorum kızlar bugüğn üzerimde bir tembellik var kolum kalkmıyor

sanada afiyet olsun şekerrrrrr
lop lop et olsun kızına yediklerin
dün akşam kebabla uğraştın ya o yüzden yorgunsun bu gün kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yarın 32 .haftaya giriyorum kısmetse haftaya dr dan 37 ye kadar çalışabilir raporu alacağım ama biz ssklı değiliz özel sigortamız var doktora giderken götürmeme gerken bi evrak varmı bilen varsa yardım etsinnnn
ceren sen aldın galiba kız yardım et bana

napıyorsunuz hatunlar...
hepinize afiyet olsun bebişlerinize yarasın inş

hoş geldin canım sağol yedik doyurduk biz karnımızı
siz ne yapıyorsunuz tatlım? Ne zaman çıkacaksınız doktora?

canımm hadi hayırlısı gitde al izinini
valla bitanem normal şartlarda sgk lı olanlar için hiç bir şey gerekmiyor çünkü sen rapor almıyorsun çalışmaya devam ettiğini gösteren doktor onaylı yazı alıyorsun istirahat felan yok yani bu sebeple bir evrak götürmende gerekmiyor doktor kendisi yazısını yazıp imzasını kaşesini basıyor ve gönderiyor.
Fakat özel sigortada durum aynımı bilemicem :uhm: değişeceğini pek sanmıyorum fakat doktorunu arayıp gitmeden önce öğrenebilirsin bunu balım a.s

doğru diyon sankim ben kurtarıcam dünyayı yine memnuniyetsizliğim üstümde benim
aminnn canım o benim allah kimsecikleri ayırmasın diyosun okadar benzermiyim sence ceren
günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın
arife burcu çok sağolun vallahi özledim hepinizi işten güçten fırsat bulup giremiyroum akşamlarıda öle yorgun ıoluyorum ki hep uyuyakalıyorum erkenden
canım bizde özlüyoruz seni ama olsun sen iyi ol yeter canım
günaydın ablacım nasılsın yoğunmuşsun fazla yorma kendini sakın kendine dikkat et
günaydınlar şekerler naılsınız biz biraz iyiyiz ayağa kalktık 2de dr kontrolümüz var
günaydın nurcum nasılsın bugün ay ne güzel prensesini görcen güzel haberlerle gel inşallah
canım hoşgeldin nasılsın birtanem kıyamam canım sancısımı var inşallah çabuk geçer
bende iiyim canım ne olsun bıraktığın gibiyiz çok öpüyorum senide küçük meleğimizide
kendine çok dikkat et
kızlar ben kaçıyorum şimdilik, tekrar fırsat bulursam gelirim, hepinizi çok öptüm canlarım :)
tamam ablacım görüşürüz kendine dikkat et öptüm
yemeğe gidiyorum kızlarr
aifyet olsun hepinize
afiyet olsun canım yarasın bebişinede sanada
bende yemeğe gidiyorum kızlar bugüğn üzerimde bir tembellik var kolum kalkmıyor

afiyet olsun canım yarasın niyeki canım sıcaklardanmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…