Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

saat 1buçukta çıkacaz canım evden çıkmaya korkuyorum çok halsizim

ayy canım ya korkma gülüm ishal insanı halsiz bırakıyor işte
yalnız gitmeyeceksin değilmi? Eşinle gideceksin aman ha dikkatli ol :teselli:

doğru diyon sankim ben kurtarıcam dünyayı yine memnuniyetsizliğim üstümde benim
aminnn canım o benim allah kimsecikleri ayırmasın diyosun okadar benzermiyim sence ceren

sorma yaa biz gitsekte arkamızdan yaptığımız işleri devam ettirecek insan çooookkk olan bize oluyor ne diye sıkıcam canımı boşveeeeeeerrrrrr sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda daha isterim bu hayattan ooohhhh :dance: :dance: :dance:

allah kimseyi eşinden sevdiklerinden ayırmasın gülüm rabbim onların eksikliğini göstermesin bizlereee :Saruboceq:

niye benzemeyesin kıııı üzüm üzüme baka baka kaydirigubbakcemile3

bu arada pembe inci gelmiyo ne zamandır inşallah iyidir yada ben görmedim

gelmiyor canım gayet iyi o merak etme o artık bizi beğenmiyor zannımca
başka topiklerde online her gün ama bizde değil bu sebeplede listede yok zaten fark ettiysen a.s

canım evet eşimle gidecem bi arada eşimle dershaneye uğrayacaz dünde gitmediğim için

kızlar selam nasılsınız?cerencim nurcum maşallah sona yaklaşmışsınız iyice.allah yardımcınız olsun valla.sizin haftanızı görünce heyecanlandın birden.göğsümün altındaki ağrım devam ediyor.ve kolesterollerim yüksek çıktı birde kanımda mikrop çıktı.dün kan verdim bugün sonuçları alacağım.bebeğimde 40 cm ve 1680 gram olmuş teyzeleri.ama kandaki milrop canımı sıktı.antibiyotik kullancam tekrar.dua edin bana bugün sonuçlarımı alacağım...

hoşgeldin kayracım
gemişolsun canımm işallah antibiyotiklerle mikropların gider
bebişinede maşallah büyümüş annesi

canım evet eşimle gidecem bi arada eşimle dershaneye uğrayacaz dünde gitmediğim için

tamam şeker sen yinede dikkatli ol emi gülüm

allah allah madem darılmış sölesin kim napmış oda nedemek alırdık gönlünü

öyle tabii canım ağlamayan çocuğa meme vermezler
burası sanal bir ortam alınacak ne olabilirki :uhm:

canımmm hoş geldin güzelim....

evet canım sona yaklaştık az kaldı ha gayret diyoruz kaydirigubbakcemile3
canım benim oğlumuza maşallah güzelim büyümüş annesi ne güzel hihoyyyt
sende üzülme balım inşallah ilaç tedavisi ile atarsın mikrobu sıkıntı yapma kendine balım :teselli: dualarımız sizinle güzelim :Saruboceq:

kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öpüyorum

kendine ve kızımıza iyi bak annesi allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliyoruz

bulcuk ceren sağolun kızlar ama çok canım sıkıldı.iki gündür sürekli kan veriyorum.dünde cama yaydılar bakalım artık.valla 36.haftayı görsem yeter başka birşey dilemiyorum mevladan.tabii yavrum sağlıklı özürsüz kusursuz uzun ömürlü gelsin..allahım herkese yardım etsin ama çok zor geçiriyorum ya..valla..

kızlar kaçtım ben.sonuçlarımı almaya gidiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.ben önemli değilimde bunlar kuzuma zarar vermesin yeter....

kızlar kaçtım ben.sonuçlarımı almaya gidiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.ben önemli değilimde bunlar kuzuma zarar vermesin yeter....

canım sen üzülme hiç yavrun sağlıkla vaktinde gelicek işallah biraz annesine sıkıntılar veriyo ama o sağlıkla gelicek işallah
sonuçlarını alınca haber ver canım

canım benim dualarımız her daim sizlerle sıkıntıların bitecek inşallah güzelim
ve oğlunu kucağına aldığında bu yaşadıklarının hepsini unutacaksın allahın izini ile.
Hadi git sonuçlarını al sonrada bize haber et gülüm :Saruboceq:

teşekkür ederim arifecim bi gidip bakayım bahar kokulum nasılmış...
sen nasılsın canım
bak tabi canım büyümüştür annesi bende iyiim canım çok sağol
sana katılıyorum cerencim bugün biz yarın başkası allah bize ve sevdiklerimize sağlık versin aminnnn aminnn doğru diyon açılın ben geliyommm aaaa hiç farketmemişim geçen gün heralde ona yasak geldi sandım kendibilir sağlık olsun
canım pembe burda bişye darılmış neye darıldığını bende bilmiyorum söylemedi ısrar etmedim bende o yüzden bizim topiğe artık gelmicekmiş :sm_confused:
aaaaaaaaaa neye darılmış acaba üzüldüm şimdi farkında olmadan bişi yaptık acaba ama böyle olmazki gelse söylese elbet telefi ederdik bu tavıra bakarsan çok kötü bişi yapmış olmamız lazım canı sağolsun
allah allah madem darılmış sölesin kim napmış oda nedemek alırdık gönlünü
dimi ama olmadı böyleee
evet söylemediği içinde alamıyoruzz sen bilirsin dedim bende :sm_confused:
sen elinden geleni yapmış gerisi ona kalmış ama açıkçası çok merak ettim bu kadar alınacak kim ne yapmış
kayracım hoşgeldin nasılsın
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah çok önemli bişi çıkmaz üzülme canım
allahın izniyle ilaçlarla oda düzelir sağlık olsun canım sen ve bebişin iii olun
ay maşallah maşallah ne kadar büyümüş oğlun
kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öpüyorum

tamam canım kendine dikkat et güzel haberlerle gel inşallah

yyaaaaa uuuuuuuuufffffffffffff canım sıkılıyorrrrrrrrrr patlıcaaaaaaaammmmmmmmmmm
işimde yok yapacakkkk zaman geçmiyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…