- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.521
saat 1buçukta çıkacaz canım evden çıkmaya korkuyorum çok halsizim
doğru diyon sankim ben kurtarıcam dünyayı yine memnuniyetsizliğim üstümde benim
aminnn canım o benim allah kimsecikleri ayırmasın diyosun okadar benzermiyim sence ceren
bu arada pembe inci gelmiyo ne zamandır inşallah iyidir yada ben görmedim
bu arada pembe inci gelmiyo ne zamandır inşallah iyidir yada ben görmedim
canım pembe burda bişye darılmış neye darıldığını bende bilmiyorum söylemedi ısrar etmedim bende o yüzden bizim topiğe artık gelmicekmiş :sm_confused:
ayy canım ya korkma gülüm ishal insanı halsiz bırakıyor işte
yalnız gitmeyeceksin değilmi? Eşinle gideceksin aman ha dikkatli ol :teselli:
gelmiyor canım gayet iyi o merak etme o artık bizi beğenmiyor zannımca
başka topiklerde online her gün ama bizde değil bu sebeplede listede yok zaten fark ettiysen a.s
allah allah madem darılmış sölesin kim napmış oda nedemek alırdık gönlünü
kızlar selam nasılsınız?cerencim nurcum maşallah sona yaklaşmışsınız iyice.allah yardımcınız olsun valla.sizin haftanızı görünce heyecanlandın birden.göğsümün altındaki ağrım devam ediyor.ve kolesterollerim yüksek çıktı birde kanımda mikrop çıktı.dün kan verdim bugün sonuçları alacağım.bebeğimde 40 cm ve 1680 gram olmuş teyzeleri.ama kandaki milrop canımı sıktı.antibiyotik kullancam tekrar.dua edin bana bugün sonuçlarımı alacağım...
kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öpüyorum
canım evet eşimle gidecem bi arada eşimle dershaneye uğrayacaz dünde gitmediğim için
allah allah madem darılmış sölesin kim napmış oda nedemek alırdık gönlünü
kızlar selam nasılsınız?cerencim nurcum maşallah sona yaklaşmışsınız iyice.allah yardımcınız olsun valla.sizin haftanızı görünce heyecanlandın birden.göğsümün altındaki ağrım devam ediyor.ve kolesterollerim yüksek çıktı birde kanımda mikrop çıktı.dün kan verdim bugün sonuçları alacağım.bebeğimde 40 cm ve 1680 gram olmuş teyzeleri.ama kandaki milrop canımı sıktı.antibiyotik kullancam tekrar.dua edin bana bugün sonuçlarımı alacağım...
bulcuk ceren sağolun kızlar ama çok canım sıkıldı.iki gündür sürekli kan veriyorum.dünde cama yaydılar bakalım artık.valla 36.haftayı görsem yeter başka birşey dilemiyorum mevladan.tabii yavrum sağlıklı özürsüz kusursuz uzun ömürlü gelsin..allahım herkese yardım etsin ama çok zor geçiriyorum ya..valla..
kızlar kaçtım ben.sonuçlarımı almaya gidiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.ben önemli değilimde bunlar kuzuma zarar vermesin yeter....
bulcuk ceren sağolun kızlar ama çok canım sıkıldı.iki gündür sürekli kan veriyorum.dünde cama yaydılar bakalım artık.valla 36.haftayı görsem yeter başka birşey dilemiyorum mevladan.tabii yavrum sağlıklı özürsüz kusursuz uzun ömürlü gelsin..allahım herkese yardım etsin ama çok zor geçiriyorum ya..valla..
kızlar kaçtım ben.sonuçlarımı almaya gidiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.ben önemli değilimde bunlar kuzuma zarar vermesin yeter....
bak tabi canım büyümüştür annesi bende iyiim canım çok sağolteşekkür ederim arifecim bi gidip bakayım bahar kokulum nasılmış...
sen nasılsın canım
sana katılıyorum cerencim bugün biz yarın başkası allah bize ve sevdiklerimize sağlık versin aminnnn aminnn doğru diyon açılın ben geliyommm aaaa hiç farketmemişim geçen gün heralde ona yasak geldi sandım kendibilir sağlık olsunayy canım ya korkma gülüm ishal insanı halsiz bırakıyor işte
yalnız gitmeyeceksin değilmi? Eşinle gideceksin aman ha dikkatli ol :teselli:
sorma yaa biz gitsekte arkamızdan yaptığımız işleri devam ettirecek insan çooookkk olan bize oluyor ne diye sıkıcam canımı boşveeeeeeerrrrrr sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda daha isterim bu hayattan ooohhhh :dance: :dance: :dance:
allah kimseyi eşinden sevdiklerinden ayırmasın gülüm rabbim onların eksikliğini göstermesin bizlereee :Saruboceq:
niye benzemeyesin kıııı üzüm üzüme baka baka kaydirigubbakcemile3
gelmiyor canım gayet iyi o merak etme o artık bizi beğenmiyor zannımca
başka topiklerde online her gün ama bizde değil bu sebeplede listede yok zaten fark ettiysen a.s
aaaaaaaaaa neye darılmış acaba üzüldüm şimdi farkında olmadan bişi yaptık acaba ama böyle olmazki gelse söylese elbet telefi ederdik bu tavıra bakarsan çok kötü bişi yapmış olmamız lazım canı sağolsuncanım pembe burda bişye darılmış neye darıldığını bende bilmiyorum söylemedi ısrar etmedim bende o yüzden bizim topiğe artık gelmicekmiş :sm_confused:
dimi ama olmadı böyleeeallah allah madem darılmış sölesin kim napmış oda nedemek alırdık gönlünü
sen elinden geleni yapmış gerisi ona kalmış ama açıkçası çok merak ettim bu kadar alınacak kim ne yapmışevet söylemediği içinde alamıyoruzz sen bilirsin dedim bende :sm_confused:
kayracım hoşgeldin nasılsınkızlar selam nasılsınız?cerencim nurcum maşallah sona yaklaşmışsınız iyice.allah yardımcınız olsun valla.sizin haftanızı görünce heyecanlandın birden.göğsümün altındaki ağrım devam ediyor.ve kolesterollerim yüksek çıktı birde kanımda mikrop çıktı.dün kan verdim bugün sonuçları alacağım.bebeğimde 40 cm ve 1680 gram olmuş teyzeleri.ama kandaki milrop canımı sıktı.antibiyotik kullancam tekrar.dua edin bana bugün sonuçlarımı alacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?