Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım zaten dışını yapıştırıyolar içinde 8kat kesıp 8katıta dıkıyorlar o yapıştırma sadece dısı.benımkı yapıstırma degıl ama estetık bellı degıl yanı.patlamaz merak etme sezryanın temel kuralıymıs aslında 8saat sonra ayaga kalkacaksın dıkıslerın bitişmeye başlıyor yatar pozısyondayken ee hareket edıncede surtunuyor.oyuzden erken kalmak gerek ve nekadar erkan kalkıp çok yurursen okadar çabuk toparlanıyorsun.inşallah normal olur.benım tansıyon çıktı 6.ayda ama normal dı son 8.ayda yukseldı.yanı sezeryan son ayda bellı oldu.benım tıcker gorunuyormu kuşum hazıran 3te 2aylık olacagız nasıpse.zaten sende busaatten sonra çıkmaz merak etme

evet öyle olucak artıkınnn:uhm:aynen böle kafada soru işareti kalmasın kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
çatlak ya ama çok şekerlerrrrr:1hug:

evet evet sor açıkça yoksa topikçe sorarız daha kötü olur kaydirigubbakcemile3

aşk oll dünür ben sana acı tuzlu bir şey gönderirmiyim hep şeker hep şeker kaydirigubbakcemile3

inşallah dün yaşadığın son olur canım ya ne diyim :teselli:

hımm anladım güzelim. Her durumda erken kalkan yol alır diyorsun yani :lepi:
maşallah kuzumuza maşallah kocaman olmuştur o şimdi yavaş yavaş düzene giriyordur herşeyi.
İnşallah çıkmaz eskiden tansiyon sorunum vardı aslında yükselirdi hep ama allaha şükür hamilelikte yaşamadım bunu hiç en korktuğum şeydi bakalım gelecek günler bize neler gösterecek fisfisfis

abboooooooooooowwwwwww kele anam bu ney hoşşik.....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyidir canım senden naber cerenim nasıl

iyi be gülüm ne olsun sen yine iş arasında kaytardın sanırsam kaydirigubbakcemile3
cerende iyi teyzesi ellerinden öper :ecrin_bebek:

hoşgeldın çiğdemcım bak ben senden önce damladım :roflol:ama kaçıyorum malesef kız uyandı.arada gelırım yıne öpüyorum..

kendine ve miniğimize iyi bak fırsat buldukça gel canım bekleriz.

:roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini ceren heykel süperrrrrr

beğendiğine sevindim dünür :roflol:

kızlarrr günaydın ya ceren varya ben sana ne diyeyim yani sabah sabah telledim haa kaydirigubbakcemile3özsev,bulcuk,kumsal,nur kızlar nasılsınız yaww geçmişle göz attım ama cevap yazacak vaktim olmadı burdan girişi yapayım dedim

kız gülçinnn çiğdemi terlettin heykelleee :roflol::roflol::roflol::roflol:
akşamı nası yapcak şimdi kızzz:roflol:

amanda aman kimler gelmiş ruh ikizim benim hoş geldin naber Şeniz
iyi oldu ama dimi sabah sabah gözün gönlün açıldı kaydirigubbakcemile3

yok kız dünür çiğdem anca bakınır öyle ağzının suyunu siler ben gibi
yasak var malum aman sabahlar olmasın diyemiyor artık
arzular şelaleee :roflol:

inşallah canım allah gönlüne göre hayırlısını versin..
aminnnn canım inşallah

günaydın çiğdemcim nasılsın canım

yok kız dünür çiğdem anca bakınır öyle ağzının suyunu siler ben gibi
yasak var malum aman sabahlar olmasın diyemiyor artık
arzular şelaleee :roflol:

:roflol:
belli oldu hepimizin 2. bebeler hazırda bekliyo birinciler çıksada sıra bize gelse diyee
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ya hamilleikte iç sıkıntısı olurmu kızlar ya arada daralıyor gibi oluyorum derin derin iç çekip nefes alıyorum sonra geçiyor ama yine geliyor yaaa aaaa bu ne yaaa -tatlicadiarzu-

ya hamilleikte iç sıkıntısı olurmu kızlar ya arada daralıyor gibi oluyorum derin derin iç çekip nefes alıyorum sonra geçiyor ama yine geliyor yaaa aaaa bu ne yaaa -tatlicadiarzu-

olur tabii gülüm olmazmı iç sıkıntısı olur dış sıkıntısı olur ruhun daralır canın sıkılır her bir bok olur anlayacağın ama sen dert etme hepiciği normal şeyler :dance:

vallaha bilmiyom içimde daralıyo bugün artık düz duvaramı çıkarım çığlıkmı atarım bilemeyomm garii

balımmm hoşbuldumm gözüm gönlüm açıldıda bu sıkıntı geçmiyo yaaasenağlama
yasaklar yasaklarrr vallaha siz adama yasak çiğnetirisniz azgın karılarrrrrr

aminnnn canım inşallah

günaydın çiğdemcim nasılsın canım
günaydın canım eh işte iyi diyek iyti olak ne bilem içim daralıyor bugünn-tatlicadiarzu-

:roflol:
belli oldu hepimizin 2. bebeler hazırda bekliyo birinciler çıksada sıra bize gelse diyee
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kesin kesin patır patır hamiş kalıcak herkes

yaaa kızlar bu arada ben bir şey sorucam sizlere
ben hamile kaldıktan sonra özellikle 3. aydan sonra tek tük tek tük sivilceler çıkmaya başladı normalde hiç yoktur ve hiç azalmadı aksine arttı şuan görseniz halimi iğrencim yaaa suratım nerdeyse sivilceden görünmüyor vücudumda aynı şekilde sırtım omuzlarım boynum gerdanım feci şekilde ya kendimden iğreniyorum yaralı bereli çocuklar gibiyim gitti güzelliğim senağlama
sizde de oldumu hiç bunlar kızlar aranızda bunu yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…