- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.681
çok çok geçmiş olsun güzelim. Demek hayırlısı böyle imiş ne yapalım. Son anda belli olmadı yani 6. aydan sonra sezeryan ihtimalin vardı fisfisfis
bende daha şimdilik görünmedide bakalım hayırlısı allahtan :Saruboceq:
canım yaa 8 saat sonra neden? Yani ya kalkamazsan dikişler patlarsa gerçi benim doktorum dikiş kullanmıyor sezeryan olsa bile yapıştırma yöntemi ile kapanıyor ameliyat yeri ve sanırım en iyisi o imiş artık dikiş yapılmıyormuş bakalım. İnşallah kesiksiz dikişsiz normal yolla bir doğum yaparız :Saruboceq:
sen yinede dikkatli ol fazla yorma kendini ne akdar oldu doğum yapalı bebişimiz ne kadarlık?
uyusun bıcırık .herzaman gel bekleriz canım bende iyiyim canım sağol ama benim bebişim yok şimdilikyerimsenibenbekliyoruz inşallah gelicek:Saruboceq:
iyidir canım senden naber cerenim nasılentel dantel hoş geldin kız nabeerrr
inşallah gülüm benim inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnn
evet öyle olucak artıkınnn:uhm:aynen böle kafada soru işareti kalmasın kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
çatlak ya ama çok şekerlerrrrr:1hug:
entelliye kusmal sagolsun kızlar...
ceren enfeksiyon oldugunu sanmıyorum..ama işte ara ara yokluyorlar 2 haftadır falan kusmuyordum geçen gün aç karna soguk su içip onu geri çıkardıgımı saymıyorum...ama ne yesem çıkarttım 2 gündür gerçi birşeyde yiyemedim dogru dürüst..dün 3 te dogru dürüst kahvaltı yapabildim ..valla cnm bünyeden bünyeye degişiyormuş kesmeside her seferinde inşallah bu son olacak diyorum...haftaya doktoruma sorarım artık...
canım zaten dışını yapıştırıyolar içinde 8kat kesıp 8katıta dıkıyorlar o yapıştırma sadece dısı.benımkı yapıstırma degıl ama estetık bellı degıl yanı.patlamaz merak etme sezryanın temel kuralıymıs aslında 8saat sonra ayaga kalkacaksın dıkıslerın bitişmeye başlıyor yatar pozısyondayken ee hareket edıncede surtunuyor.oyuzden erken kalmak gerek ve nekadar erkan kalkıp çok yurursen okadar çabuk toparlanıyorsun.inşallah normal olur.benım tansıyon çıktı 6.ayda ama normal dı son 8.ayda yukseldı.yanı sezeryan son ayda bellı oldu.benım tıcker gorunuyormu kuşum hazıran 3te 2aylık olacagız nasıpse.zaten sende busaatten sonra çıkmaz merak etme
abboooooooooooowwwwwww kele anam bu ney hoşşik.....
iyidir canım senden naber cerenim nasıl
hoşgeldın çiğdemcım bak ben senden önce damladım :roflol:ama kaçıyorum malesef kız uyandı.arada gelırım yıne öpüyorum..
:roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini ceren heykel süperrrrrr
kızlarrr günaydın ya ceren varya ben sana ne diyeyim yani sabah sabah telledim haa kaydirigubbakcemile3özsev,bulcuk,kumsal,nur kızlar nasılsınız yaww geçmişle göz attım ama cevap yazacak vaktim olmadı burdan girişi yapayım dedim
kız gülçinnn çiğdemi terlettin heykelleee :roflol::roflol::roflol::roflol:
akşamı nası yapcak şimdi kızzz:roflol:
aminnnn canım inşallahinşallah canım allah gönlüne göre hayırlısını versin..
kızlarrr günaydın ya ceren varya ben sana ne diyeyim yani sabah sabah telledim haa kaydirigubbakcemile3özsev,bulcuk,kumsal,nur kızlar nasılsınız yaww geçmişle göz attım ama cevap yazacak vaktim olmadı burdan girişi yapayım dedim
yok kız dünür çiğdem anca bakınır öyle ağzının suyunu siler ben gibi
yasak var malum aman sabahlar olmasın diyemiyor artık
arzular şelaleee :roflol:
:roflol:
belli oldu hepimizin 2. bebeler hazırda bekliyo birinciler çıksada sıra bize gelse diyee
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ya hamilleikte iç sıkıntısı olurmu kızlar ya arada daralıyor gibi oluyorum derin derin iç çekip nefes alıyorum sonra geçiyor ama yine geliyor yaaa aaaa bu ne yaaa -tatlicadiarzu-
vallaha bilmiyom içimde daralıyo bugün artık düz duvaramı çıkarım çığlıkmı atarım bilemeyomm gariikız gülçinnn çiğdemi terlettin heykelleee :roflol::roflol::roflol::roflol:
akşamı nası yapcak şimdi kızzz:roflol:
balımmm hoşbuldumm gözüm gönlüm açıldıda bu sıkıntı geçmiyo yaaasenağlamaamanda aman kimler gelmiş ruh ikizim benim hoş geldin naber Şeniz
iyi oldu ama dimi sabah sabah gözün gönlün açıldı kaydirigubbakcemile3
yok kız dünür çiğdem anca bakınır öyle ağzının suyunu siler ben gibi
yasak var malum aman sabahlar olmasın diyemiyor artık
arzular şelaleee :roflol:
günaydın canım eh işte iyi diyek iyti olak ne bilem içim daralıyor bugünn-tatlicadiarzu-aminnnn canım inşallah
günaydın çiğdemcim nasılsın canım
kesin kesin patır patır hamiş kalıcak herkes:roflol:
belli oldu hepimizin 2. bebeler hazırda bekliyo birinciler çıksada sıra bize gelse diyee
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?