- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.661
günaydın kızlar nasılsınız?elımden geldıgınce okuyorum canım haklısın bu konuda.evet canım az kalmıs bende dıger topiğin ilk annesıydım.ben 37+1de dogum yaptım.sancılarım başlamıstı 2gun oncesınden ama gabelık tansıyonu çıktı bende.normal doğuracam dıye yırttım kendımı baştan beri.ama dr.um delımısın sen tansıyonun var ıkınırken beyın damarların tıkanır beyın kanaması geçirirsın dedı.ben dınlemedım başka dr.ada gıttım tabı oda aynı şeyı söyledı.normalde38.haftamda sezryan gunu almıstık fakat en son nst knt.gıttıgımızde dr vaktı gelmış dedı ve acılen amelıyata aldı benı.iyikide almıs gerçekten vaktı gelmiş çünkü tam dışarı çıktıgında bebişim kakasını yaptı.1gun daha beklesem kakasını içerde yapıp yıyecektı tabı.allahım büyük yardımcım oldu.zaten sezeryan olmasaydımda dogum sancılarım başlamıstı ertesı gun normal doguracaktım ama tansıyon işi çıkınca olmadı.uzattım galiba kusura bakma böyle odu işte.
günaydın canım hoşgeldin kızın nasıl
günaydın canım beniiim bende iyiyim şükür sağol cerencim
sen nasılsın miniğimiz nasıl gerçi damattanda güzel haberler geldi keyfi yerindedir
günaydın kızlar nasılsınız?elımden geldıgınce okuyorum canım haklısın bu konuda.evet canım az kalmıs bende dıger topiğin ilk annesıydım.ben 37+1de dogum yaptım.sancılarım başlamıstı 2gun oncesınden ama gabelık tansıyonu çıktı bende.normal doğuracam dıye yırttım kendımı baştan beri.ama dr.um delımısın sen tansıyonun var ıkınırken beyın damarların tıkanır beyın kanaması geçirirsın dedı.ben dınlemedım başka dr.ada gıttım tabı oda aynı şeyı söyledı.normalde38.haftamda sezryan gunu almıstık fakat en son nst knt.gıttıgımızde dr vaktı gelmış dedı ve acılen amelıyata aldı benı.iyikide almıs gerçekten vaktı gelmiş çünkü tam dışarı çıktıgında bebişim kakasını yaptı.1gun daha beklesem kakasını içerde yapıp yıyecektı tabı.allahım büyük yardımcım oldu.zaten sezeryan olmasaydımda dogum sancılarım başlamıstı ertesı gun normal doguracaktım ama tansıyon işi çıkınca olmadı.uzattım galiba kusura bakma böyle odu işte.
İyiyiz birtanem çok şükür her geçen gün biraz daha ağırlaşsakta ani hızlı hareketler edemesekte buna şükür deyip yaşıyoruz ama genel anlamda iyiyiz çok şükür
dediğin gibi damattanda güzel haberleri aldık keyfimiz yerinde teyzeesiii :dance: :dance:
canımm hoş geldin güzelim. a.s.
oku balım rabbim miniklerimizi nazaarlardan kem gözlerden korusun inşallah
canım benim demek 37+1 de doğum yaptın normal ama zaten 37. haftadan sonra her an bekleniyor doğum bakalım bizimki ne zaman gelicek. Bende hamileliğimin başından beri normal diyorum doktorumda öyle diyor ama sende yaşadın işte bilirsin her an bir şey çıkabiliyor ve sezeryanla alınabiliyor. Doktorun tam zamanında müdahae etmiş aslında iyide olmuş. Rabbim bunları bizede yaşatsın inşallah hayırlısı ile canım.
Peki ne kadar sürede toparlandın genel anestezi ilemi sezeryan oldun?
hoşbulduk kumsalcım çok şükür iyi meleğim uyuyor malum..yoksa nasıl gelirdim yanınıza.fırsat buldukça girip bakıyorum işte.umarım sende bebişinde iyisinizidr.
İyiyiz birtanem çok şükür her geçen gün biraz daha ağırlaşsakta ani hızlı hareketler edemesekte buna şükür deyip yaşıyoruz ama genel anlamda iyiyiz çok şükür
dediğin gibi damattanda güzel haberleri aldık keyfimiz yerinde teyzeesiii :dance:
günaydın kızlar nasılsınız ?ben dün müdür yüzünden degilde rahatsızlandıgım için gelemedim salı akşamından beri kusuyordum hep berbat bir haldeydim baş agrısı aynı zmanda...zaten dün gelseydim rahat yazardım size çünkü müdürler hep en üst katta tüm gün toplantı yapmışlar yani bana fazla yanaşacak fırsatı olmadı...varmı yeni durumlar geçmişi pek okuyamadım ama sanırım burcu ve nur doktoa gitmiş bir kaç sayfa baktım gözünüz aydın kızlar bebişleriniz iyi sanırım...başka haberler varmı?
hoşbuduk güzelim.amin canım cümlemiznkini korusun rabbim.benım 6aydan sonra tansıyonum çıkmaya başladı canım yoksa hersey normal gıdıyordu.yok canım genel degıl epıdural ans.oldum.baştan beri öyle olmasını istedım zaten narkoz almak istemedım.o anı yaşamak melegımı hemen kucagıma almak istedim.yarım saat surdu zaten belden iğneyı yaptılar hemen uyusuosun 10dk sonra kızım geldı gerısı dıkıslerdı.sıze tavsıyem sezeryandan sonra enfazla8saat sonra ayaga kalkın yoksa hapı yutarsınız.benım drumun bana attıgı en kotu kazık buydu ben ıkındın 4de dogum yaptım ertesı gun 12de ayaga kaldırdı ahmak.ve tabı mahvoldum.dıkısler nekadarda olsa kavusmaya başladıgı için ayaga kalktıgımda çok canım yandı.mutlaka aklınızda bulunusn dr demese bıle sız kalkın kesınlıkle8saat sonra.inşallah normal olurda bu sıkıntıları çekmezsınız.3,gun eve geldık zaten hiç iyileşemeyecegımı dusundum bır an.ama 4.gun ayaklandım sırf hareket olsun dıye banyo yıkadım çamasır serdım kendımı yormadan tabi.ama yana rahat donemen dogrulup anıden hemen kalkabılmen 1hafta suruyor.ee nede olsa amelıyat bu.a.s.
günaydın kızlar nasılsınız ?ben dün müdür yüzünden degilde rahatsızlandıgım için gelemedim salı akşamından beri kusuyordum hep berbat bir haldeydim baş agrısı aynı zmanda...zaten dün gelseydim rahat yazardım size çünkü müdürler hep en üst katta tüm gün toplantı yapmışlar yani bana fazla yanaşacak fırsatı olmadı...varmı yeni durumlar geçmişi pek okuyamadım ama sanırım burcu ve nur doktoa gitmiş bir kaç sayfa baktım gözünüz aydın kızlar bebişleriniz iyi sanırım...başka haberler varmı?
kızlar hepinize günaydınlar
mavi hoşgeldin çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri
maşallah maşallah
az kaldı canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah
mavi hoşgeldin çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri
oy oy oy gelininede kıyamazmış gel sana bir sarılam dünürr :1hug: :1hug:
valla en iyisi bu sanırım canım açık açık söyle yeterince aydınlanamıyorum de her çıktığımda kafamda soru işaretleri kalıyor de. Sonuçta bizde ilk gebeliğimizi yaşıyoruz acemilik var tecrübe yok onlar yönlendirecek bizi. Baktın yine yetersiz geliyor sana değiştirirsin bu kez doktorunu balım a.s
sabahları onkoloji hastanesinde akşamları jimer kadın doğum hastanesindeburcum bencede konuş açık açık söyle en iyisi bu hayırlısı olsun canım
bide anladım ben doktorun hem kadın doğum hemde onkoloji doktorumu nasıl oluyor yaa
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?