Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcum bencede konuş açık açık söyle en iyisi bu hayırlısı olsun canım
bide anladım ben doktorun hem kadın doğum hemde onkoloji doktorumu nasıl oluyor yaa

günaydın canım hoşgeldin kızın nasıl

günaydın canım beniiim bende iyiyim şükür sağol cerencim
sen nasılsın miniğimiz nasıl gerçi damattanda güzel haberler geldi keyfi yerindedir

İyiyiz birtanem çok şükür her geçen gün biraz daha ağırlaşsakta ani hızlı hareketler edemesekte buna şükür deyip yaşıyoruz ama genel anlamda iyiyiz çok şükür
dediğin gibi damattanda güzel haberleri aldık keyfimiz yerinde teyzeesiii :dance: :dance:

canımm hoş geldin güzelim. a.s.
oku balım rabbim miniklerimizi nazaarlardan kem gözlerden korusun inşallah
canım benim demek 37+1 de doğum yaptın normal ama zaten 37. haftadan sonra her an bekleniyor doğum bakalım bizimki ne zaman gelicek. Bende hamileliğimin başından beri normal diyorum doktorumda öyle diyor ama sende yaşadın işte bilirsin her an bir şey çıkabiliyor ve sezeryanla alınabiliyor. Doktorun tam zamanında müdahae etmiş aslında iyide olmuş. Rabbim bunları bizede yaşatsın inşallah hayırlısı ile canım.
Peki ne kadar sürede toparlandın genel anestezi ilemi sezeryan oldun?

günaydın kızlar nasılsınız ?ben dün müdür yüzünden degilde rahatsızlandıgım için gelemedim salı akşamından beri kusuyordum hep berbat bir haldeydim baş agrısı aynı zmanda...zaten dün gelseydim rahat yazardım size çünkü müdürler hep en üst katta tüm gün toplantı yapmışlar yani bana fazla yanaşacak fırsatı olmadı...varmı yeni durumlar geçmişi pek okuyamadım ama sanırım burcu ve nur doktoa gitmiş bir kaç sayfa baktım gözünüz aydın kızlar bebişleriniz iyi sanırım...başka haberler varmı?

hoşbuduk güzelim.amin canım cümlemiznkini korusun rabbim.benım 6aydan sonra tansıyonum çıkmaya başladı canım yoksa hersey normal gıdıyordu.yok canım genel degıl epıdural ans.oldum.baştan beri öyle olmasını istedım zaten narkoz almak istemedım.o anı yaşamak melegımı hemen kucagıma almak istedim.yarım saat surdu zaten belden iğneyı yaptılar hemen uyusuosun 10dk sonra kızım geldı gerısı dıkıslerdı.sıze tavsıyem sezeryandan sonra enfazla8saat sonra ayaga kalkın yoksa hapı yutarsınız.benım drumun bana attıgı en kotu kazık buydu ben ıkındın 4de dogum yaptım ertesı gun 12de ayaga kaldırdı ahmak.ve tabı mahvoldum.dıkısler nekadarda olsa kavusmaya başladıgı için ayaga kalktıgımda çok canım yandı.mutlaka aklınızda bulunusn dr demese bıle sız kalkın kesınlıkle8saat sonra.inşallah normal olurda bu sıkıntıları çekmezsınız.3,gun eve geldık zaten hiç iyileşemeyecegımı dusundum bır an.ama 4.gun ayaklandım sırf hareket olsun dıye banyo yıkadım çamasır serdım kendımı yormadan tabi.ama yana rahat donemen dogrulup anıden hemen kalkabılmen 1hafta suruyor.ee nede olsa amelıyat bu.a.s.

hoşbulduk kumsalcım çok şükür iyi meleğim uyuyor malum..yoksa nasıl gelirdim yanınıza.fırsat buldukça girip bakıyorum işte.umarım sende bebişinde iyisinizidr.

uyusun bıcırık .herzaman gel bekleriz canım bende iyiyim canım sağol ama benim bebişim yok şimdilikyerimsenibenbekliyoruz inşallah gelicek:Saruboceq:

maşallah maşallah
az kaldı canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah

maviii hoş geldin bizde müdürünün günahını aldık dün desene meğer sen kötüymüşsün ne fenayız heee kaydirigubbakcemile3
canım yaa sen çok yoğun yaşıyorsun sıkıntıları hala neden bu kadar sürdüki allah allah enfeksiyon felan yok dimi sende? Şimdiye kaar hafiflemesi gerekiyordu bu sıkıntıların :sm_confused:

çok çok geçmiş olsun güzelim. Demek hayırlısı böyle imiş ne yapalım. Son anda belli olmadı yani 6. aydan sonra sezeryan ihtimalin vardı fisfisfis
bende daha şimdilik görünmedide bakalım hayırlısı allahtan :Saruboceq:
canım yaa 8 saat sonra neden? Yani ya kalkamazsan dikişler patlarsa gerçi benim doktorum dikiş kullanmıyor sezeryan olsa bile yapıştırma yöntemi ile kapanıyor ameliyat yeri ve sanırım en iyisi o imiş artık dikiş yapılmıyormuş bakalım. İnşallah kesiksiz dikişsiz normal yolla bir doğum yaparız :Saruboceq:
sen yinede dikkatli ol fazla yorma kendini ne akdar oldu doğum yapalı bebişimiz ne kadarlık?

günaydın mavicim hoşgeldin nasılsın
yine rahatsızlanmışsın geçmiş olsun güzelim inşallah biticek hepsi

kızlar hepinize günaydınlar
mavi hoşgeldin çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri

entel dantel hoş geldin kız nabeerrr

maşallah maşallah
az kaldı canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah

inşallah gülüm benim inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnn

evet öyle olucak artıkınnn:uhm:aynen böle kafada soru işareti kalmasın kaydirigubbakcemile3

burcum bencede konuş açık açık söyle en iyisi bu hayırlısı olsun canım
bide anladım ben doktorun hem kadın doğum hemde onkoloji doktorumu nasıl oluyor yaa
sabahları onkoloji hastanesinde akşamları jimer kadın doğum hastanesinde

geçmiş olsun canımcımm bugün nasılsınn
sağol canım görüdk bebikleri geldik kaydirigubbakcemile3
DÜNÜÜÜRRRR BAAAKKK BURDA NE VARRR kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
çatlak ya ama çok şekerlerrrrr:1hug:

kızlar hepinize günaydınlar
mavi hoşgeldin çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri

günaydın canımmm

entelliye kusmal sagolsun kızlar...

ceren enfeksiyon oldugunu sanmıyorum..ama işte ara ara yokluyorlar 2 haftadır falan kusmuyordum geçen gün aç karna soguk su içip onu geri çıkardıgımı saymıyorum...ama ne yesem çıkarttım 2 gündür gerçi birşeyde yiyemedim dogru dürüst..dün 3 te dogru dürüst kahvaltı yapabildim ..valla cnm bünyeden bünyeye degişiyormuş kesmeside her seferinde inşallah bu son olacak diyorum...haftaya doktoruma sorarım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…