- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.701
ya hamilleikte iç sıkıntısı olurmu kızlar ya arada daralıyor gibi oluyorum derin derin iç çekip nefes alıyorum sonra geçiyor ama yine geliyor yaaa aaaa bu ne yaaa -tatlicadiarzu-
olur öyle diyosun yanikaydirigubbakcemile3 peki madem kaydirigubbakcemile2çember çevireyimde geçer belkimmolur tabii gülüm olmazmı iç sıkıntısı olur dış sıkıntısı olur ruhun daralır canın sıkılır her bir bok olur anlayacağın ama sen dert etme hepiciği normal şeyler :dance:
yaa ben göremiyorum resimleriii
vallaha bilmiyom içimde daralıyo bugün artık düz duvaramı çıkarım çığlıkmı atarım bilemeyomm garii
balımmm hoşbuldumm gözüm gönlüm açıldıda bu sıkıntı geçmiyo yaaasenağlama
yasaklar yasaklarrr vallaha siz adama yasak çiğnetirisniz azgın karılarrrrrr
günaydın canım eh işte iyi diyek iyti olak ne bilem içim daralıyor bugünn-tatlicadiarzu-
kesin kesin patır patır hamiş kalıcak herkes
evet canım darısı senin başına işallahhkusmal yazmışım pardon acele yazıyorum harler karışıyor..burcu hadiyine iyisin görmüşsün..darısı başıma şafak 7
yaa ben göremiyorum resimleriii
aha derdimin tam en canalacı noktasına bastın dünürryaaa kızlar bu arada ben bir şey sorucam sizlere
ben hamile kaldıktan sonra özellikle 3. aydan sonra tek tük tek tük sivilceler çıkmaya başladı normalde hiç yoktur ve hiç azalmadı aksine arttı şuan görseniz halimi iğrencim yaaa suratım nerdeyse sivilceden görünmüyor vücudumda aynı şekilde sırtım omuzlarım boynum gerdanım feci şekilde ya kendimden iğreniyorum yaralı bereli çocuklar gibiyim gitti güzelliğim senağlama
sizde de oldumu hiç bunlar kızlar aranızda bunu yaşayan varmı?
olmazmııı sapıttı hormonlar iyice bazen çok mutsuz bazende çok mutlu oalbiliyorum ben -tatlicadiarzu-
olur öyle diyosun yanikaydirigubbakcemile3 peki madem kaydirigubbakcemile2çember çevireyimde geçer belkimm
çok şey kaçırıyosun valla muhteşem sanat eserlerini kaçırıyosun maviiiiiikaydirigubbakcemile3
yaaa kızlar bu arada ben bir şey sorucam sizlere
ben hamile kaldıktan sonra özellikle 3. aydan sonra tek tük tek tük sivilceler çıkmaya başladı normalde hiç yoktur ve hiç azalmadı aksine arttı şuan görseniz halimi iğrencim yaaa suratım nerdeyse sivilceden görünmüyor vücudumda aynı şekilde sırtım omuzlarım boynum gerdanım feci şekilde ya kendimden iğreniyorum yaralı bereli çocuklar gibiyim gitti güzelliğim senağlama
sizde de oldumu hiç bunlar kızlar aranızda bunu yaşayan varmı?
aha derdimin tam en canalacı noktasına bastın dünürr
heryanım sivilce yüzüm hele böyle sivilce gibiiltihaplı bişey değil kırmızı kırmızı omuzlarımda olurdu zaten ama yüzümde hamiliğimin ilk gününden beri hiç eksik olmadı aynaya bakmak istemiyorumm bide benim saçlarım çok kötü oldu acayip sert ve matlaştılar hiç bi şekil veremiyorum
kızlar doğumu yakın olanlara bir soru sormak isterim hastane çantanız hazırmı ne zaman hazırlamak gerekir
tatlım kuzenimde oldu bu normalmiş bazı annelerde sivilce oluyormuş bazılarında olmuyormuş doğumdan sonra geçer balım takam kafana bende olmadı ama kişiden kişiye değişiyor herhalde gerçi bu yasaklar yüzünden her bi pok çıkar yüzümüzde kesin stresten sen o heykeller bak daha poponda bile çıkar sivilcelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar doğumu yakın olanlara bir soru sormak isterim hastane çantanız hazırmı ne zaman hazırlamak gerekir
dünür sende zaten baştan beri dengesizlik var damadımdan kaynaklanmıyor o kaydirigubbakcemile3
:
tatlım kuzenimde oldu bu normalmiş bazı annelerde sivilce oluyormuş bazılarında olmuyormuş doğumdan sonra geçer balım takam kafana bende olmadı ama kişiden kişiye değişiyor herhalde gerçi bu yasaklar yüzünden her bi pok çıkar yüzümüzde kesin stresten sen o heykeller bak daha poponda bile çıkar sivilcelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim aynen öyle işte iltihaplı değil böyle minik minik siğil gibi sivilce gibi ikisinin arası bir şey omuzlarım ve ensem görünmüyor zaten o derece birde çok kaşıntı yapıyorlar doktor gül suyu ile temizle başka bir şey kullanma dedi ama gülsuyuda fayda etmiyorki sanırım hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor doğurduktan sonrada geçmezse cildiye yolu görünücek galiba umarım gerek kalmaz ve geçerler. Birde dediğin gibi saçlarımda bir garip 2 günde bir yıkadığım halde acaip derecede kepekli koyu renk bir şey giydiğimde omuzlarım beyazlaşıyor resmen kepekten ne ilginç ya hamilelik her bir yerimize bir şeyler yapıyor kaydirigubbakcemile3
allah verede dötten başka yerde çıkmasa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım hazır ben 2 hafta önce hazırladım çantayı yani 34 haftalıkken felan neme lazım acil bir durum olur dedik ve hazırladık öyle duruyor kenarda
heee normal deyyon yaneeee anladım ben oniiii
doğru diyon aslında normal tabii hormonlar tavan yapmış ama tık yok dolayısı ile vücut bunu bir şekilde yansıtacak dışarıya ne yapalım geçecek bunlarda
yok bir popo pürüzsüz zatii bir oraya sıçramadı orda da çıkarsa tamam artık delikafadulden
işin bok tarafı hart hart kaşınıyorum düşünsene orda da çıktığını elim hep dötümde :roflol: :roflol:
aha ben bu ses tonunu bilirim oklava geliyor entel dantel ona göre haaa bir daha sorarsan oklavayı yersin sesi buukaydirigubbakcemile3kız gökçe sen okumuyormusun yazdım yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: doğru vallaa
aynen baktım geçmiyo cildiyeye gidicem bende
bende hevesleniyodum hamile olcam güsel olcam diyee :CüvCüv:
-tatlicadiarzu- bu hali aldımm resmen
allah verede dötten başka yerde çıkmasa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aha ben bu ses tonunu bilirim oklava geliyor entel dantel ona göre haaa bir daha sorarsan oklavayı yersin sesi buukaydirigubbakcemile3
YAVRUM GÜLÇİCİM OKUYOMDA DEDİM YA İŞ YERİNDE Kİ SİSTEM DE Bİ SORUN VAR İKİ KERE GİDİO YARIM GİDİO BİLİNÇLİ DEĞİL İDARE EDİN YAWlaelaelaelaelaekız gökçe sen okumuyormusun yazdım yaaa
YAVRUM GÜLÇİCİM OKUYOMDA DEDİM YA İŞ YERİNDE Kİ SİSTEM DE Bİ SORUN VAR İKİ KERE GİDİO YARIM GİDİO BİLİNÇLİ DEĞİL İDARE EDİN YAWlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?