Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya hamilleikte iç sıkıntısı olurmu kızlar ya arada daralıyor gibi oluyorum derin derin iç çekip nefes alıyorum sonra geçiyor ama yine geliyor yaaa aaaa bu ne yaaa -tatlicadiarzu-

olmazmııı sapıttı hormonlar iyice bazen çok mutsuz bazende çok mutlu oalbiliyorum ben -tatlicadiarzu-

olur tabii gülüm olmazmı iç sıkıntısı olur dış sıkıntısı olur ruhun daralır canın sıkılır her bir bok olur anlayacağın ama sen dert etme hepiciği normal şeyler :dance:
olur öyle diyosun yanikaydirigubbakcemile3 peki madem kaydirigubbakcemile2çember çevireyimde geçer belkimm
yaa ben göremiyorum resimleriii

çok şey kaçırıyosun valla muhteşem sanat eserlerini kaçırıyosun maviiiiiikaydirigubbakcemile3

ben biliyorum anladım senin içindeki daralmayı
o daralma aslında iç sıkıntısı değil
dadlu yiyemedin ya daraldı bir yerler onun sıkıntısı bu kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

kusmal yazmışım pardon acele yazıyorum harler karışıyor..burcu hadiyine iyisin görmüşsün..darısı başıma şafak 7
evet canım darısı senin başına işallahh
yaa ben göremiyorum resimleriii

görme mavicim zatenn hormonları tavan yaptıran resimler sen eve gidince bak iyisimi :roflol:

aha derdimin tam en canalacı noktasına bastın dünürr
heryanım sivilce yüzüm hele böyle sivilce gibiiltihaplı bişey değil kırmızı kırmızı omuzlarımda olurdu zaten ama yüzümde hamiliğimin ilk gününden beri hiç eksik olmadı aynaya bakmak istemiyorumm bide benim saçlarım çok kötü oldu acayip sert ve matlaştılar hiç bi şekil veremiyorum

olmazmııı sapıttı hormonlar iyice bazen çok mutsuz bazende çok mutlu oalbiliyorum ben -tatlicadiarzu-

dünür sende zaten baştan beri dengesizlik var damadımdan kaynaklanmıyor o kaydirigubbakcemile3

olur öyle diyosun yanikaydirigubbakcemile3 peki madem kaydirigubbakcemile2çember çevireyimde geçer belkimm

çok şey kaçırıyosun valla muhteşem sanat eserlerini kaçırıyosun maviiiiiikaydirigubbakcemile3

heee çember çevir güzelim biraz
sonra kalk hadi gel saklambaç oynıyak
ardından da kör ebeeeeee :icecream: :dance:

tatlım kuzenimde oldu bu normalmiş bazı annelerde sivilce oluyormuş bazılarında olmuyormuş doğumdan sonra geçer balım takam kafana bende olmadı ama kişiden kişiye değişiyor herhalde gerçi bu yasaklar yüzünden her bi pok çıkar yüzümüzde kesin stresten sen o heykeller bak daha poponda bile çıkar sivilcelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim aynen öyle işte iltihaplı değil böyle minik minik siğil gibi sivilce gibi ikisinin arası bir şey omuzlarım ve ensem görünmüyor zaten o derece birde çok kaşıntı yapıyorlar doktor gül suyu ile temizle başka bir şey kullanma dedi ama gülsuyuda fayda etmiyorki sanırım hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor doğurduktan sonrada geçmezse cildiye yolu görünücek galiba umarım gerek kalmaz ve geçerler. Birde dediğin gibi saçlarımda bir garip 2 günde bir yıkadığım halde acaip derecede kepekli koyu renk bir şey giydiğimde omuzlarım beyazlaşıyor resmen kepekten ne ilginç ya hamilelik her bir yerimize bir şeyler yapıyor kaydirigubbakcemile3

kızlar doğumu yakın olanlara bir soru sormak isterim hastane çantanız hazırmı ne zaman hazırlamak gerekir

evet canım hazır ben 2 hafta önce hazırladım çantayı yani 34 haftalıkken felan neme lazım acil bir durum olur dedik ve hazırladık öyle duruyor kenarda

heee normal deyyon yaneeee anladım ben oniiii
doğru diyon aslında normal tabii hormonlar tavan yapmış ama tık yok dolayısı ile vücut bunu bir şekilde yansıtacak dışarıya ne yapalım geçecek bunlarda
yok bir popo pürüzsüz zatii bir oraya sıçramadı orda da çıkarsa tamam artık delikafadulden
işin bok tarafı hart hart kaşınıyorum düşünsene orda da çıktığını elim hep dötümde :roflol: :roflol:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dünür sende zaten baştan beri dengesizlik var damadımdan kaynaklanmıyor o kaydirigubbakcemile3

:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: doğru vallaa

aynen baktım geçmiyo cildiyeye gidicem bende
bende hevesleniyodum hamile olcam güsel olcam diyee :CüvCüv:
-tatlicadiarzu- bu hali aldımm resmen

allah verede dötten başka yerde çıkmasa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız gökçe sen okumuyormusun yazdım yaaa
aha ben bu ses tonunu bilirim oklava geliyor entel dantel ona göre haaa bir daha sorarsan oklavayı yersin sesi buukaydirigubbakcemile3

heee çok beklersin hamile olunca nasıl güzel olunuyorki onu beceren tek kadın hralde ebru şallıdır canım hatun sporda yaptı lay lay lom gezdi de nasıl becerdi bunu anlayamıyorum bizmi çok hantalız acaba :uhm:
aman banane yee yep yeni bir insan getiriyorum dünyaya alllahımında izini ile bir süre çirkin gezmişim sivilcem olmuş çokmu :dilcikar:
nasıl olsa geçici sıkıntılar bunlar :teytey:

allah verede dötten başka yerde çıkmasa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aha ben bu ses tonunu bilirim oklava geliyor entel dantel ona göre haaa bir daha sorarsan oklavayı yersin sesi buukaydirigubbakcemile3

bencede aşağılara bulaşmasın kaydirigubbakcemile3

yok yok daha çıkarmıcam oklavayı kaydirigubbakcemile3

YAVRUM GÜLÇİCİM OKUYOMDA DEDİM YA İŞ YERİNDE Kİ SİSTEM DE Bİ SORUN VAR İKİ KERE GİDİO YARIM GİDİO BİLİNÇLİ DEĞİL İDARE EDİN YAWlaelaelaelaelae

anladımda gülüm iki kere geliyorda iki sayfa sonra ikincisi geliyor senin sistem baya geriden takip ediyor kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler bi merhaba diyeyim dedim..
bugün çok katılamayacağım size misafirim gelecek...
burcum maşallah paşana canım
entelliyecim bizde hazırladık çantamızı bir kaç eksiğimiz var ama önemli olan herşey onun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…