Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

biliyom biliyom ilk başvurduğum duadır kendisi kaydirigubbakcemile3

evet bak annemde kalamıom kocamsız hiç bi yerde kalamıom akşam anneme gittim 9da geri döndüm oysaki kocam sabaha karşı 4de geldi o gelene kadar bekledim naormlamiyim diye düşünüyorum bazen bu konuda

adama pat acil işim var dedi çıktı gitti valla bananane bende gelmicem yarın ne düşünürse düşünsün :dilcikar:

gıcık ya valla gıcık

:roflol: :roflol: o kesin işte, adamın hakkından geleceğinden hiçbirimizin şüphesi yok..

Kızlarrrr kimler eşine sırılsıklam aşık???? Hani parmaklar nerdeeeeee????

eee o adamda hak ediyor ama neşecim hak edene hak ettiğini vereceksin
bak maşallah benim patronlar melek gibi bende iyi niyetlerini suistimal etmiyorum hamile halimle son güne kadar geliyorum işe sonrasında da inş. gelicem. Herşey karşılıklı.

beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :asigim: :asigim:
kocama ıp ıslak aşığımmmmmmmm hemde deliler gibiiiiiiiiiiiiiiii :asigim: :asigim:

evet evet ablacım en iysi bu sen bundan sonra tok karınla al ilacı bence
sana afiyet olsun şekerrrr cokacimcoook

günaydın cerencim nasılsın şekerim inşallah çabuk geçer inşallah aminnnnnnrabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin

canım benimmm iyiyim birtanem
evet çabucak geçsin gün ve bundan sonra size evden yazayım kaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

bennnn bennnnn bennn çok aşığımmmmmm alkisalkisalkis

:dance: :dance: :dance:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ben de feci aşıkım bitaneme :asigim:
Demekki 2 aşık olduk topikte başka yok mu????

yaaaaa bende aşıkım dedim yaaaaaaaaa
hatta aşığım demek az kalııırrrrrrr ölüyorum len onun için
bak ağzımın suyu aktı kaydirigubbakcemile3

evet bak annemde kalamıom kocamsız hiç bi yerde kalamıom akşam anneme gittim 9da geri döndüm oysaki kocam sabaha karşı 4de geldi o gelene kadar bekledim naormlamiyim diye düşünüyorum bazen bu konuda

oy oy oy kıyamam sana maşallah kuzum
kendimize nazar değdiricez kızlarrrr aman haaaa :1shok:
sen çok normalsin canım bende aynıyım ben kocamsız gitmiyorum bile hiç bir yere nerdeeee birde kalıcam :1no2:

aşıklar çoğaldıııı...başka...

BEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN :asigim:

hakkaten naza değircez kendimize şimdii
yarın hepimiz iki gözü iki çeşme kocamla kavga ettik demeyelimde :roflol::roflol:

valla seni görünce adam kesin tırsardı :roflol:
adama pat acil işim var dedi çıktı gitti valla bananane bende gelmicem yarın ne düşünürse düşünsün :dilcikar:
madem aracı koyup söyletti sana, sen de aracı koyup gelmeyeceğini söyle canım
inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh birtanem, sizlerin de fotoloranı göreceğiz :) çok az kaldı :)

aşk? hmmm bazen çok aşık oluyorum bazen beni çok çok çok gıcık ediyor kaydirigubbakcemile3
neşecim patron beni c.tesileride işe çağırıyo ama aracı kullanıp çağırıyo bende gelmicemi sölicem açıklıcam ama kaçıyo benden sürekli konuşamıyorum günlerdir
salak herif Çok üzgünüm çoook
evet canım, inşallah sağlıkla gelsinler bir an önce :)

slm kızlar geldim ilk açılmadı sayfa sonrada anca okudum...neşe seni burada görmek güzel...kız öyle soru olurmu kim aşık diye aşık olmayan çıkarmı şimdi buradan tabiki seviyoruz...ama kıyamam bu aralar ona ben kustugum gün oda bayagı kötü idi saguk algınlıgı galiba ilaç alıyoır devamlı ama bugün seste gitmeye başladı sanırım grip oluyor uzak durmaya çalışıyor ama ne kadar olsa aynı evdeyiz beraber yatıyoruz limon ilaç falan içirmeliyim bol bol bu ara...ablacım bugün boş günün galiba seninde tatile az kaldı ne güzel...ceren son iş günün ayy sizin adınıza ben nasıl seviniyorum..ben sanırım iyice bunaldım bu aralar...

hoşgeldin mavicim
aman aman dikakt et canım bulaşmasın sanada dediğin gibi limon bal takviye yap kendinee

hoşgeldin canım :) evet bugün boş günüm... 2 hafta sonra yani 8 iş gününden sonra bitiyor okul :) geçmiş olsun canım, dikkat et sana bulaşmasın, aynı havayı soluyorsunuz, sen de bol bol C vitaminli gıdalar al... işten mi bunaldın? sen Eylül'e kadar çalışacaksın değil mi? Allah yardımcın olsun... yaz için izne çıkacakmasın peki?

Belki çok Dertlisin..

Belki Artık Yeter Diyorsun...

Belki Kendinden Geçmişsin...

Belki de Ağlıyorsun...

Belki Bu Musibetlerin Sonunda

Eline Bir şey Geçip Geçmeyeceğini Düşünmektesin...

Duy!!!

Rabbin Sana Söylüyor..

"Sabredenlere,

Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere

Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."

Belki De Onca Insanın Arasında

Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...

Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...

"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya

Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)

Hayat Bir Imtihan Değil Mi ?

Her Soru Ebedi Hayatında Yer Alan Bir Tuğla...

Nefes Alıp Verdiğin Her An Yeni Bir Soruya Gebe...

Onlar Olmasaydı Sonsuzluk Yurdunda

Sana Ait Hiç birşey Olmayacaktı...

Derdin Yoksa üzül asıl!

Dertliysen Bil Ki...

O Seni Seviyor....

Bak !

Sevdiğin Ne Diyor ?

"Allah Hayrını Dilediği Kişiyi Sıkıntıya Sokar!"

Belki Sen Ashab-uhdud Kadar Acı çekmedin...

Hani Kralları Onları Iman Ettikleri Için

Ateş Dolu Hendeklere Atmıştı Ya...

Belki Sen Ebu Zer (r.a) Kadar Acı çekmedin...

Amcası Inandığı Için Onu Hasıra Sarıp Yakmıştı Ya...

Belki Sen Vahşi Kadar Acı çekmedin...

Sevgilisi Ona "bana Görünme!" Demişti ya...

Belki Sen Yakup (a.s) Kadar Acı çekmedin...

Yusuf'u (a.s) Elinden Alınmıştı Ya...

Belki Sen Hatice(r. Anha) Kadar Acı çekmedin...

Muhammed (s.a.s) Yurdundan Kovulmuştu ya....

Unutma! Rabbin Kimseye Dayanabileceğinden Fazlasını Yüklemez...

Belki Kalbindir Acıyan...

Belki Bedenin...

Bekki De Ruhundur Kıvranan....

Belki Yokluktur Seni Saran....

Belki de Bin Bir Türlü Muamma...

Her Ne Durumda Olursan Ol

Diline Yakışır Bu Dua...

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin. ...

Ya Rabbi, razı olmadığın şeylerden ne yapmışsam hepsini affet…

Senden Başka Ilah Yoktur!

Sen Bütün Noksanlıklardan Münezzehsin...

şüphesiz Ben Nefsime Zulmedenlerden Oldum...

Sen Bağışla beni

hakkaten naza değircez kendimize şimdii
yarın hepimiz iki gözü iki çeşme kocamla kavga ettik demeyelimde :roflol::roflol:

ayyy allah korusun kııızzzz
gerçi ben değil tam tersi olur heralde eşim iki gözü iki çeşme olur
ben biraz daha gaddarım ama aşığım :jeyyar: :asigim:

valla seni görünce adam kesin tırsardı :roflol:

tırssın zaten kaçacak delik arasın uyuz :jeyyar:

maviii hoş geldin kuzu
doğru diyon kocasına aşık olmayan çıkmaz heralde aramızdan kaydirigubbakcemile3
evet canım son iş günüm :dance: ama ben daha çalışmak istiyorum yaaaaa :çok üzgünüm:
bende bir manyaklık var zaaarrr :1shok: delikafadulden

canımmmmmmmmmm allah razı olsun
rabbim günahlarımızı affeylesinnnn.... :Saruboceq:

evet canım son iş günüm :dance: ama ben daha çalışmak istiyorum yaaaaa :çok üzgünüm:
bende bir manyaklık var zaaarrr :1shok: delikafadulden

Allah Allah çalışmak istiyorum diyo yaa
dünnüür kıı dellendinmi senn gel yer değişelim istersen
süper çalışma azminin artacağı bi yerrr kaydirigubbakcemile3

sende kesin bir terslik var... bu ne iş aşkı yaw? ben şurda 8 gün kaldı diye gün sayıyorum, bitince arkama bile dönüp bakmayacağım diyorum, sen son iş günün diye üzülüyorsun... kuzum geri döneceksin zaten, boşver biraz da evinin tadını çıkar :)
Allah Allah çalışmak istiyorum diyo yaa
dünnüür kıı dellendinmi senn gel yer değişelim istersen
süper çalışma azminin artacağı bi yerrr kaydirigubbakcemile3
he valla :roflol: :roflol: :roflol:

Ayse Balkonda

Karı ve koca tatil günü evde televizyon seyretmekten sıkılmış, yatak odasına geçmeye karar vermişler....
Ama ne mümkün 7 yaşındaki oğlan evde. - ''Oğlum, hadi biraz sokağa çık, gez, oyna''. - ''Ihhhhh''. Israr faydasız.
Afacanın sokakta gözü yok. - ''Öyleyse, annenle ben odamıza geçelim, sen de balkona.
Etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et''. Oğlan biraz mızıklanmakla birlikte çaresiz balkona geçiyor. Bizimkiler'de yatağa.
Ve afacan c anlı yayına başlıyor; - ''Şu an bizim sitenin otoparkına yabancı bir araç park etti. Şimdi de Aygaz arabası sokağa giriş yaptı.
Yaşlı bir kadın markete giriyor''... Kısa bir sessizlik...Ve rapora devam; - ''Yan komşumuz Ahmet Bey amcayla karısı Necla teyze yatak odasında sevişiyorlar''. Yataktakiler şok vaziyette. Baba sesleniyor; - ''Oğlum, nereden çıkardın şimdi bunu''.. - ''Hiçç. Küçük kızları Ayşe balkonda dikiliyor'da''...

Kabahat sende değil!

Bir köyde yagmur duasina çikarlar.Bektasi de istemeye istemeye bunlara uyar,
cemaatin arkasi sira giderken, eline geçirdigi bir agaç dalini, kendi tarlasinin bir kösesine saplayarak, basini yukari kaldirip, söylenir:

-Bizim tarla da iste burasi...

Rastlanti bu ya, yagmur duasi yapilir yapilmaz, bulutlar kendini gösterir.Kara bir bulutun kendi tarlasi üzerine gittigini gören Bektasi sevinçle kosar.Bir de ne görsün, ceviz büyüklügünde dolu, bütün ürünü berbat etmemis mi?O vakit basini yukari kaldirir; söyle söyler;

-Kabahat sende degil, sana tarlayi gösteren pezevenkte!...

Benzerlik

ıki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlarmış.

Birincisi: '- Şu güvercinlere ne zaman yem atsam siyaset adamlarımızı hatırlıyorum' demiş.

Diğeri '- Neden?' diye sorunca eklemiş:

'- Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar. Havalanınca da kafamıza ediyorlar...'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…