- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.881
Anladım, Allah yardımcın olsun. Biliyorsan içinden Ayetel-Kürsiyi oku, bişicik diyemez inşallah
İyiyim bomba gibiyim inşalla bozulmaz canım...
Ben de feci aşıkım bitaneme :asigim:
Demekki 2 aşık olduk topikte başka yok mu????
adama pat acil işim var dedi çıktı gitti valla bananane bende gelmicem yarın ne düşünürse düşünsün :dilcikar:
:roflol: :roflol: o kesin işte, adamın hakkından geleceğinden hiçbirimizin şüphesi yok..
Kızlarrrr kimler eşine sırılsıklam aşık???? Hani parmaklar nerdeeeeee????
Canım doktorum ya aç karnına yemekten 1 saat önce iç ya da yemekten 2 saat sonra iç dedi, çiğneme tableti bu, prospektüsünü okudum orada ada aynısını yazıyor, neyse yarın kahvaltıdan 2 saat sonra çiğnerim ben de :)
Şimdi bir kahvaltı yapıp geleyim ben :)
günaydın cerencim nasılsın şekerim inşallah çabuk geçer inşallah aminnnnnnrabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin
bennnn bennnnn bennn çok aşığımmmmmm alkisalkisalkis
Ben de feci aşıkım bitaneme :asigim:
Demekki 2 aşık olduk topikte başka yok mu????
evet bak annemde kalamıom kocamsız hiç bi yerde kalamıom akşam anneme gittim 9da geri döndüm oysaki kocam sabaha karşı 4de geldi o gelene kadar bekledimnaormlamiyim diye düşünüyorum bazen bu konuda
aşıklar çoğaldıııı...başka...
:dance: :dance: :dance:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yaaaaa bende aşıkım dedim yaaaaaaaaa
hatta aşığım demek az kalııırrrrrrr ölüyorum len onun için
bak ağzımın suyu aktıkaydirigubbakcemile3
oy oy oy kıyamam sana maşallah kuzum
kendimize nazar değdiricez kızlarrrr aman haaaa :1shok:
sen çok normalsin canım bende aynıyım ben kocamsız gitmiyorum bile hiç bir yere nerdeeee birde kalıcam :1no2:
BEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN :asigim:
valla seni görünce adam kesin tırsardı :roflol:ben en önde olmalıyım adam beni gördümü koca göbeğim ve çatık kaşlarımla zaten oturduğu koltuğa gömülür eh birde ağzımı açtığımı düşün adam ne hale gelir kaydirigubbakcemile3
ona ben gibi eleman lazım da burcunun kıymetini bilmiyor işte gıcık
madem aracı koyup söyletti sana, sen de aracı koyup gelmeyeceğini söyle canımadama pat acil işim var dedi çıktı gitti valla bananane bende gelmicem yarın ne düşünürse düşünsün :dilcikar:
inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh birtanem, sizlerin de fotoloranı göreceğiz :) çok az kaldı :)İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ablacım..
Ben baktım, yorum bile yaptım maşallah ya, ben de o günler görücem ve fotolarını koyucam inşallah dimi kumsal? Biz de koyucaz çok yakında...
pzaratesi olayı ne? Ben kaçırmışım..
:roflol: :roflol: o kesin işte, adamın hakkından geleceğinden hiçbirimizin şüphesi yok..
Kızlarrrr kimler eşine sırılsıklam aşık???? Hani parmaklar nerdeeeeee????
salak herif Çok üzgünüm çoookneşecim patron beni c.tesileride işe çağırıyo ama aracı kullanıp çağırıyo bende gelmicemi sölicem açıklıcam ama kaçıyo benden sürekli konuşamıyorum günlerdir
evet canım, inşallah sağlıkla gelsinler bir an önce :)inşallah canım ne yalan söyliyim bakarken benimde aklımdan birgün bende burda paylaşıcam sevincimi diye geçirdim koyarız tabii bitanem yeterki sağlıklı bi şekilde gelsinler anneciklerine.ben aşığım hemde deliler gibi allah bozmasın
madem aracı koyup söyletti sana, sen de aracı koyup gelmeyeceğini söyle canım
aynen öyle yaptım bendee aracı olan kişiye dedim kaydirigubbakcemile3
artık keyifleri bilirrr :dilcikar:
slm kızlar geldim ilk açılmadı sayfa sonrada anca okudum...neşe seni burada görmek güzel...kız öyle soru olurmu kim aşık diye aşık olmayan çıkarmı şimdi buradan tabiki seviyoruz...ama kıyamam bu aralar ona ben kustugum gün oda bayagı kötü idi saguk algınlıgı galiba ilaç alıyoır devamlı ama bugün seste gitmeye başladı sanırım grip oluyor uzak durmaya çalışıyor ama ne kadar olsa aynı evdeyiz beraber yatıyoruz limon ilaç falan içirmeliyim bol bol bu ara...ablacım bugün boş günün galiba seninde tatile az kaldı ne güzel...ceren son iş günün ayy sizin adınıza ben nasıl seviniyorum..ben sanırım iyice bunaldım bu aralar...
slm kızlar geldim ilk açılmadı sayfa sonrada anca okudum...neşe seni burada görmek güzel...kız öyle soru olurmu kim aşık diye aşık olmayan çıkarmı şimdi buradan tabiki seviyoruz...ama kıyamam bu aralar ona ben kustugum gün oda bayagı kötü idi saguk algınlıgı galiba ilaç alıyoır devamlı ama bugün seste gitmeye başladı sanırım grip oluyor uzak durmaya çalışıyor ama ne kadar olsa aynı evdeyiz beraber yatıyoruz limon ilaç falan içirmeliyim bol bol bu ara...ablacım bugün boş günün galiba seninde tatile az kaldı ne güzel...ceren son iş günün ayy sizin adınıza ben nasıl seviniyorum..ben sanırım iyice bunaldım bu aralar...
hakkaten naza değircez kendimize şimdii
yarın hepimiz iki gözü iki çeşme kocamla kavga ettik demeyelimde :roflol::roflol:
valla seni görünce adam kesin tırsardı :roflol:
Belki çok Dertlisin..
Belki Artık Yeter Diyorsun...
Belki Kendinden Geçmişsin...
Belki de Ağlıyorsun...
Belki Bu Musibetlerin Sonunda
Eline Bir şey Geçip Geçmeyeceğini Düşünmektesin...
Duy!!!
Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)
Hayat Bir Imtihan Değil Mi ?
Her Soru Ebedi Hayatında Yer Alan Bir Tuğla...
Nefes Alıp Verdiğin Her An Yeni Bir Soruya Gebe...
Onlar Olmasaydı Sonsuzluk Yurdunda
Sana Ait Hiç birşey Olmayacaktı...
Derdin Yoksa üzül asıl!
Dertliysen Bil Ki...
O Seni Seviyor....
Bak !
Sevdiğin Ne Diyor ?
"Allah Hayrını Dilediği Kişiyi Sıkıntıya Sokar!"
Belki Sen Ashab-uhdud Kadar Acı çekmedin...
Hani Kralları Onları Iman Ettikleri Için
Ateş Dolu Hendeklere Atmıştı Ya...
Belki Sen Ebu Zer (r.a) Kadar Acı çekmedin...
Amcası Inandığı Için Onu Hasıra Sarıp Yakmıştı Ya...
Belki Sen Vahşi Kadar Acı çekmedin...
Sevgilisi Ona "bana Görünme!" Demişti ya...
Belki Sen Yakup (a.s) Kadar Acı çekmedin...
Yusuf'u (a.s) Elinden Alınmıştı Ya...
Belki Sen Hatice(r. Anha) Kadar Acı çekmedin...
Muhammed (s.a.s) Yurdundan Kovulmuştu ya....
Unutma! Rabbin Kimseye Dayanabileceğinden Fazlasını Yüklemez...
Belki Kalbindir Acıyan...
Belki Bedenin...
Bekki De Ruhundur Kıvranan....
Belki Yokluktur Seni Saran....
Belki de Bin Bir Türlü Muamma...
Her Ne Durumda Olursan Ol
Diline Yakışır Bu Dua...
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin. ...
Ya Rabbi, razı olmadığın şeylerden ne yapmışsam hepsini affet…
Senden Başka Ilah Yoktur!
Sen Bütün Noksanlıklardan Münezzehsin...
şüphesiz Ben Nefsime Zulmedenlerden Oldum...
Sen Bağışla beni
evet canım son iş günüm :dance: ama ben daha çalışmak istiyorum yaaaaa :çok üzgünüm:
bende bir manyaklık var zaaarrr :1shok: delikafadulden
sende kesin bir terslik var... bu ne iş aşkı yaw? ben şurda 8 gün kaldı diye gün sayıyorum, bitince arkama bile dönüp bakmayacağım diyorum, sen son iş günün diye üzülüyorsun... kuzum geri döneceksin zaten, boşver biraz da evinin tadını çıkar :)ayyy allah korusun kııızzzz
gerçi ben değil tam tersi olur heralde eşim iki gözü iki çeşme olur
ben biraz daha gaddarım ama aşığım :jeyyar: :asigim:
tırssın zaten kaçacak delik arasın uyuz :jeyyar:
maviii hoş geldin kuzu
doğru diyon kocasına aşık olmayan çıkmaz heralde aramızdan kaydirigubbakcemile3
evet canım son iş günüm :dance: ama ben daha çalışmak istiyorum yaaaaa :çok üzgünüm:
bende bir manyaklık var zaaarrr :1shok: delikafadulden
he valla :roflol: :roflol: :roflol:Allah Allah çalışmak istiyorum diyo yaa
dünnüür kıı dellendinmi senn gel yer değişelim istersen
süper çalışma azminin artacağı bi yerrr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?