Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canım nasılsın geçmiş olsun kendine çok dikkat et bol bol vitamin al canım
canımmmmmmmmmm allah razı olsun
rabbim günahlarımızı affeylesinnnn.... :Saruboceq:
sendennde hepimizden razı olsun cümlemizin inşallah
kumsal çok hoş bi yazı
iyi gitti cuma cumaa :Saruboceq:

allah kabul etsin canım

:roflol::roflol: süpermiş

Canım nerden aldın bunu çok güzelmiş, tşk...Aminnnnnn diyorum..

neşeee aşka getirdin bizi kaçtın kızzzz kaydirigubbakcemile3

burdayım ama ödev yetiştirmeye çalışıyorum az zamanım kaldı ..

dikkat etmem gerek hem koçişe hem kendime oda iyice artmadan ...valla ablacım eylülde çıkacam ortası gibi aslında bu ararlar çıksaydım iyi olurdu...1 ay falan sonra ancak eleman bulurlar buraya sonrasında işi göstermesş falan filan derken beraber takılacaz zaten son ayıma girince burada yarım gün bazı günler bazen rapor alırım öyle tamamlarız bakalım..zaten yönetim kruulu başkanıda aynı şeyi söyledi..sadece biraz çekindiler daha ben çıkmadan bir süre burada beraber oturmak sıkıntı verirmi bana diye..aslında rahat rahat giremem buraya o zman ama en azından işi tam anlamıyla ögrettigimde kimi zaman izin alıp çıkmam daha rahat olur...yada rapor alıp dinlenmem sıkıntı olmaz..küçük şeylerin hesabımı yapmayız demişler bakalım ilan verecekler şimdi bulduk begendik işe başlaması 1 ayı bulur...senelik iznim var 10 gün doktorum izin verirse hatayda ablamın nikahı var ona gidecem ve akçaya gelmeyi planlıyorum iznim az olacak ama bu sene böyle olacak artık..seneye 15 gün bebişimle gelecem oralara..

anlıyorum canım, hayırlısı olsun artık... neyse anlayışlı olsunlar da sana karşı önemli olan o... bu arada gelirsen bizim buralara görüşelim inşallah canım :)

kızlar hepinize cevap yazayım dedim ama yazamadım bugün biraz yoğun burası az çok okudum sizi kız ceren hemen şikayet etmişin beni bak okumadım sanmaaaa sonradan güldürüdm onuda yazsana kız bombiliii kızlar hepinize çok güzel bir cuma diliyorum süper bir gün olsun inşallah cerenimiz yakında geliyor annesi artık evinde dinlenip kızını bekleyecek alkisalkisalkis
bulcuk,kumsal,rüzgar deniz,mavi den
z hepinize günaydın ballarım neşecim dularımız seninle merak etme sen bulcuk o patronunun varyaa töbe töbe bugün kötü konuşmucam yaa neyse anladınzı siz beniii

Allah Allah çalışmak istiyorum diyo yaa
dünnüür kıı dellendinmi senn gel yer değişelim istersen
süper çalışma azminin artacağı bi yerrr kaydirigubbakcemile3

olur gülüm benim gelirim çalışırım hatta gelmişken senin patronuda hizaya getiririm kaydirigubbakcemile3
bu arada sende burda biraz stres atarsın canımın içi
havadar ohh mis gibi canın sıkılınca çıkarsın verandaya tertemiz hava damadımada iyi gelir :dance:

terslik yok be ablam sadece çalışmayı çok seviyorum evde oturmak hiiiçç bana göre değil tatilden en çabuk sıkılan benimdir heralde kaydirigubbakcemile3

sendennde hepimizden razı olsun cümlemizin inşallah

aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

ohhooo sende planlar çok maviş umarım hepsini yapacak gücün ve zamanın olur hamilelik ilerledikçe gezmeler biraz zor oluyor :çok üzgünüm:

oy oy oy benim ruh ikizim gelmişşş gel seni bir öpeeemmmmm Şeniz
kızzz çatlak gaciiii ben senden şikayetçi olurmuyum hiççç :1hug:
sadece senin yüzünden patladık dün sıkıntıdan kaydirigubbakcemile3 akşamda gider ayak yaptın yapacağını :roflol:

evet canım az kaldı cerenim geliyoooorrrrr :dance: :dance: :dance:

hoşgeldin cicim günaydın
benim patron hepimşze yetti vallaa kaydirigubbakcemile3
yeni bir politka geliştiriyorum artık relaks olmakk
"hı banamı dedin" :1rolleyes::icecream:

ohhh sen hakkından kesin gelirsin eli maşalı seni klava: kaydirigubbakcemile3

iş yerinden memnun olunca çalışmak keyifli olur canım, haklısın :)

hoşgeldin canım, sana da günaydın :)

ablacım tabii gelirim inşallah diyelim bir adımımı atayımda akçaya...cerencim valla plandan bol ne var maksat gerçekleştirmek ama yazın ortasında sıcak sadece bunaltır yoksa çok agırlaşacagımdan degil sıkın tım malum o zman ortalama 22 haftalık falan olacam yani planların çogu temmuzda 23 24 haftalık olacam en fazla..hayırlısı zaten agustosta ramazan başlıyor bir yere gitmeyiz agustosta temmuz ortası olacak nikah hemen o ayda akçay inşallah gitmem sıkıntı olmazsa..o zman annemler ve ablamlarda (kayınvalidemler görümcem) orada olacak o sıra gitmek istiyorum..

hayırlısı olsun canım, sen iyi ol da, en önemlisi bu canım :)

hoşgeldin cicim günaydın
benim patron hepimşze yetti vallaa kaydirigubbakcemile3
yeni bir politka geliştiriyorum artık relaks olmakk
"hı banamı dedin" :1rolleyes::icecream:

hoşbulduk canım hehe şöle akıllı ol çişliii salla duymazlıktan gel vs...

hoşgeldin canım, sana da günaydın :)
hoşbulduk ablam nasılsın oralar nasılll

ohh akçay makçay yapılmış planlar bende tatil istiyorum yaaa :CüvCüv:bizimde fethiye planları varda bakalımne zaman kimbilir kız cerennn sen ağırlığı bırakacan yakında rahat rahat gezersin ziv ziv :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…