- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.861
dün bayağı bunalım şeklinde geçmiş gününüz? kıyamam size... umarım bugün su gibi akıp gider ve tatile girersiniz :)
Günaydııınnnnnnnnnnnnn güzellleeeerrrrr
Haftanın son iş gününden hepinize kocamaaannn merhabaaaaa
ablaaammm hoş geldin canım valla dün akşam bende öyle idim ablacım tv karşısına bir uzandım bir daha eşim kaldırıp yatak odasına götürdü mirmirmirmir
günaydınnnnnnnn canımın içi a.s.
evet yaaa inşallah dünkü gibi sıkıntıdan patlamayız ve gün çabucak biter eee malum benim son iş günüm doğum izinime ayrılıyorum bu gün :dance: :dance: :dance:
günaydınnnnn ablacımmmm bu kadar erken saatte senin burda ne işin var bakiiiiimmm
yatıp uyusana sen yaaawwww
heee anladım kadın evde temizlik var dimi yerimseniben
sanada hayırlı cumalar ablacımmmm
neşecim günaydın güzelim sen tasalanma hayatım dualarımızdasınız zaten canım
allahımın izini ile iki listeye düşeceğiz yakında inşallah
anne adayları ve annelerrrr :teytey: :teytey:
Canım benim, evet zaman hızla geçiyor valla :) aaaa seni yaramaz öğrenci seniiiiiiiiiiiklava: şaka yapıyorum gülüm şaka... bu kadar yoğunlukta nasıl ödev yapacaksın ya... bir yandan ev bir yandan iş bir yandan öğrencilik nasıl yetişiyorsun hayret yani, tebrik ediyorum seni, herkesin harcı değil :) güzelim benim nasıl ihmal ederiz, hiç merak hep dualarımdasınız, inşallah Rabbim en uygun zamanda kabul edecek dualarımızı :) sana kolay gelsin hayatım :) çok öpüyorum seni
evet ya abla sorma dün berbattı
hem çiğdemin yüzünden
sabah sabah geldi içimde sıkıntı var dedi bütün hepimize sıkıntı bastı bütün gün
Canım hepsi yarım yarım zaten hiçbiri tam değil benim işlerin..Bir de sınav var ki 1 ay kaldı daha hiçbirşey çalışmadım öğrencilik hayatımın belki son ve en öemli sınavı, hayırlısı olsun. Dualarınızı bekliyorum her konuda.
İnşallah canım, burası tamamen hamileler topiği olsuninşallah artık..
Bugün içimde kocaman umutlar hihoyyyt var inşallah birileri gelip de bozmaz. Bugün çok hayırlı, güzel, sağlıklı bir gün olacak hepimiz için inşallah..:teytey::sm_cool:
günaydın bayanlarrrr a.s.
benimde duam gün çabuk geçsin hepimizinki gibi
ama sanırım benim gergin geçiçek patron burda işle ilgli sorunlar olmuş köpürüyo
ve bunun üstüne bende c.tesi olayını konuşmayı planlıyorum nasıl olcaksa delikafadulden
Günaydın kızlaaaaaaaar, umarım hızlı ve mutlu ge.en bereketli bir gün diliyorum hepinize :) Hayırlı Cumalar canlarım :) sıkın dişinizi akşama bir şey kalmadı kaydirigubbakcemile3
günaydın abla nasılsın bebişin nasıl sanada hayırlı cumalar
Günaydın tatlım, son iş günün ha? hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah bizi ihmal etmezsin izne çıkınca...
Kadın yarın gelecek canım, bugün için izin istedi... Erkenci olmamın sebebi, dün o kadar uyumuşum ki sabah erkenden uyanıverdim :) 20 dakika geçsin diye bekliyorum kalhvaltı yapacağım, çünkü demir hapımı içtim, 1 saat sonra birşeyler yenmesi gerekiyormuş, acıktım ama yaaaaaaaa
İnşallah canım, burası tamamen hamileler topiği olsuninşallah artık..
Bugün içimde kocaman umutlar hihoyyyt var inşallah birileri gelip de bozmaz. Bugün çok hayırlı, güzel, sağlıklı bir gün olacak hepimiz için inşallah..:teytey::sm_cool:
aaaaaa unuttum ben size söylemeyi, geçen akşam bebişimizin us fotosunu koydum albüme :)
ama sanırım benim gergin geçiçek patron burda işle ilgli sorunlar olmuş köpürüyo
ve bunun üstüne bende c.tesi olayını konuşmayı planlıyorum nasıl olcaksa delikafadulden
Sana da günaydın canım :) sen sakın gerilme tamam mı? sakin bir anını kolla herifin... ayyy sinir bir adam yaaaa, yardıma ihtiyacın varsa toplanıp gelelim, bu kadar hatunla başa çıkmaz nasılsa, özellikle Çiğdem ve Ceren ön saflarda giderler ve hallederler hemen adamı kaydirigubbakcemile3
Sana da günaydın canım :) sen sakın gerilme tamam mı? sakin bir anını kolla herifin... ayyy sinir bir adam yaaaa, yardıma ihtiyacın varsa toplanıp gelelim, bu kadar hatunla başa çıkmaz nasılsa, özellikle Çiğdem ve Ceren ön saflarda giderler ve hallederler hemen adamı kaydirigubbakcemile3
Canım inşallah sınavını verirsin, hakkında hayırlısı olsun, Rabbim gönlüne göre versin canım :)
Eveeeeeeeet hamileler ve anneler topiği olsun artık burası inşallah :)
Ne güzel hayatım, inşallah hep böyle geçer günlerin :) Güzel haberler alırsın inşallah :)
aaaaaa unuttum ben size söylemeyi, geçen akşam bebişimizin us fotosunu koydum albüme :)
ben en önde olmalıyım adam beni gördümü koca göbeğim ve çatık kaşlarımla zaten oturduğu koltuğa gömülür eh birde ağzımı açtığımı düşün adam ne hale gelir kaydirigubbakcemile3
ona ben gibi eleman lazım da burcunun kıymetini bilmiyor işte gıcık
hımmm anladım ablacım benimde kadın yarın evde yani yarın bende erken kalkıcam
evet ablacım son iş günüm izinden önce ama tamamen kopmıcam şirketten arada iyi oldukça gelip hesapları kontrol edicem allah izin verirse.
ben sizi nasıl ihmal ederim abla yaa net yoktu bir gün giremedim kendimi o kadar yalnız hissettimki :çok üzgünüm: acaip alışkanlık oldu burası :enbuyukkk:
evde ikende her fırsatta bol bol sizlere yazacağım inşallah
ablaaaaa demir hapını açmı içiyorsun sen? doktorun öylemi verdi?
ama benim doktor bana dediki demir hapını yemeklerden bir iki saat sonra iç çünkü içindeki bileşenlerden dolayı eğer aç karınla içersen midene zarar verir mide ağrısı çekersin dedi eczacılar bunu hep yanlış biliyor ve ilacı verirken üzerine aç karınla yazıyorlar ama doğru kullanım yemekten sonradır dedi. Aklında bulunsun ablacım bir dahaki gidişinde sor istersen doktora. :1shok:
İnşallaaahhh dediğin gibi olur canım gelen hamile kalıyor baksana umarım yakında sizde ortadaki listede olacaksınız :Saruboceq:
yaaa ee bakalım o zaman miniğimize :dance:
Günaydın burcummm senin için zor bir gün olucak bu gün allah yardımcın olsun
ama durum ne olursa olsun cumartesi olayını konuş canım ona bırakma
uygun bir anını yakaladığın vakit aç konuyu a.s
günaydın canım nasılsın aminnnn bitanem inşallah rabbim o günleride göstericek hayırlısıyla bize canım hep aklımda ve dualarımdasınız nasıl unuturumAminnnnnnnnnn kumaslım, Rabbim hayırlısıyla bizi de annelerin arasına alsın inşallah sağlıkla..Birbirimize çok dua edelim Kumsalım, Rahel'i de unutmayalım, Onunla 3 kişi kaldık...
günaydın abla iyiyim sağol sen nasılın ne kusuru abla estafurullah ben alınmam böyle şeylerekumsalcım günaydın canım, nasılsın? kusura bakma dalgınlığıma geldi selam veremedim
evet çok kötüydü inşallahhhhhhh bu dediğin gibi olur hiç anlamayızdün bayağı bunalım şeklinde geçmiş gününüz? kıyamam size... umarım bugün su gibi akıp gider ve tatile girersiniz :)
günaydın cerencim nasılsın şekerim inşallah çabuk geçer inşallah aminnnnnnrabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinGünaydııınnnnnnnnnnnnn güzellleeeerrrrr
Haftanın son iş gününden hepinize kocamaaannn merhabaaaaa
ablaaammm hoş geldin canım valla dün akşam bende öyle idim ablacım tv karşısına bir uzandım bir daha eşim kaldırıp yatak odasına götürdü mirmirmirmir
günaydınnnnnnnn canımın içi a.s.
evet yaaa inşallah dünkü gibi sıkıntıdan patlamayız ve gün çabucak biter eee malum benim son iş günüm doğum izinime ayrılıyorum bu gün :dance: :dance: :dance:
günaydınnnnn ablacımmmm bu kadar erken saatte senin burda ne işin var bakiiiiimmm
yatıp uyusana sen yaaawwww
heee anladım kadın evde temizlik var dimi yerimseniben
sanada hayırlı cumalar ablacımmmm
baktım ablacım maşallah allah nazarlardan saklasınaaaaaa unuttum ben size söylemeyi, geçen akşam bebişimizin us fotosunu koydum albüme :)
günaydın canım cicim nasılsın allah yardımcın olsun burcummm inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın günü sen uygun olduğu bi vakit aç konuyu benceyerimsenibengünaydın bayanlarrrr a.s.
günaydın canımcım, sadece çok acıktık, birazdan kahvaltı yapacağım onu bekliyorum dört gözle cokacimcoook
neşecim patron beni c.tesileride işe çağırıyo ama aracı kullanıp çağırıyo bende gelmicemi sölicem açıklıcam ama kaçıyo benden sürekli konuşamıyorum günlerdir
günaydın canım nasılsın aminnnn bitanem inşallah rabbim o günleride göstericek hayırlısıyla bize canım hep aklımda ve dualarımdasınız nasıl unuturum
bennnn bennnnn bennn çok aşığımmmmmm alkisalkisalkis
ınşallah hepimiz güzel haberler alırız ablacım..
Ben baktım, yorum bile yaptım maşallah ya, ben de o günler görücem ve fotolarını koyucam inşallah dimi kumsal? Biz de koyucaz çok yakında...
pzaratesi olayı ne? Ben kaçırmışım..
:roflol: :roflol: o kesin işte, adamın hakkından geleceğinden hiçbirimizin şüphesi yok..
Kızlarrrr kimler eşine sırılsıklam aşık???? Hani parmaklar nerdeeeeee????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?