Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya patronada sordum az önce gelmiyecekmi diye gazeteci milleti geç gelir bunlar dedi yaa uyuz oldum insan bir alo der geç gelicem der haber ederrrr üffs daha gelecekte oturacakta binbir yalakalık yapıp çayını içecekte üffsss aman beee yaaa sanırım ben kapatıcam bu akşam burayı

ayy amma sormuşum haaa töbe yarabbim sanki kötü bi yerde çalışmıoşun gibi :roflol:
kız çiğdem tamamen iyi niyetimlen sordum valla kötü bişi sanma

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy kırıldım gülmekten ilahi çiğdem ya gözümden yaş geldi hepsini kafamda canlandırdımda koptum :roflol::roflol::roflol: bu halde iyi geldi bana valla ya moral oldu inanki sağolll Allahta seni güldürsün :roflol::roflol:

çiğdem siz ne iş yapıonuzz
adamın senle işi yoksa patrona de çıkabilirmiyim die olmazmı

yönetici sekreter balım ya nasıl çıkayım çayları kim verecek birinin karşılaması gerek gelen godamanlardan ee benim patronda ölee mecbur beklicemmm ühüüüü

ayy amma sormuşum haaa töbe yarabbim sanki kötü bi yerde çalışmıoşun gibi :roflol:
kız çiğdem tamamen iyi niyetimlen sordum valla kötü bişi sanma
valla kötü bişi sanmamıştım ama şimdi düşünmeye başladım dermişimmm töbe töbe nerde çalışıcam ayol kötü bir yer şeydemi ala ala he müşteri gelecekte bekliyom jartiyerlerimi giydim töbe töbe senin çip yandı cidden haaaa tamir değilde yenisini takmak gerek:roflol:

oh ohh iyidir gül anacığım ya ne mutlu bana ayy haber geldi gelmiyomuş adam ayy ben kaçar ayyy ohh yandan yandan bay bay kızlar öperim hepinizi gıdınızdan yarın fgörüşrüz ballarımm peteklerim byeeeeeeeeeeeeeeee

ben hala burdayım canlarım şimdi okudum yazdıklarınızı çatlak gacılarrr
bende çıkıyorum nihayet sıkıntılı gün bitti umarım yarın daha hızlı geçeeeeeeeerrrrrrrrrr
haydi iyi akşamlar canlarımmmmmmmmm mucxxxxxxxxx

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

merhaba kızlar :) bugün o kadar yorgundum ki gelemedim, eve geldiğimde direkt yattım ve uyudum, başka bir yaramazlık yok, hepinizi çok öpüyorum... yarın görüşmek üzere :)

günaydın canlarım nasılsınız bugün haftanın son günü umarım dünkü gibi olmazda çabucak biter
bu arada cumanız mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah herşey gönlünüzce olsun

Günaydın kızlaaaaaaaar, umarım hızlı ve mutlu ge.en bereketli bir gün diliyorum hepinize :) Hayırlı Cumalar canlarım :) sıkın dişinizi akşama bir şey kalmadı kaydirigubbakcemile3

Aminnnnnnnnnn kumaslım, Rabbim hayırlısıyla bizi de annelerin arasına alsın inşallah sağlıkla..Birbirimize çok dua edelim Kumsalım, Rahel'i de unutmayalım, Onunla 3 kişi kaldık...

Rüzgarım Denizim maşallah ne zaman 13 hafta geride kaldı??? Zaman nasıl da hızlı geçiyor. Kızlar bugün Hocanın istediği hiçbir ödevi yapmadım bana çok kızacak az sonra gelir. ınşallah kızmaz gene( hepinizi kocaman öpüyorum. Rahele, Kumsala ve bana dua etmeyi ihmal etmeyin ne olur:))

Canım benim, evet zaman hızla geçiyor valla :) aaaa seni yaramaz öğrenci seniiiiiiiiiii klava: şaka yapıyorum gülüm şaka... bu kadar yoğunlukta nasıl ödev yapacaksın ya... bir yandan ev bir yandan iş bir yandan öğrencilik nasıl yetişiyorsun hayret yani, tebrik ediyorum seni, herkesin harcı değil :) güzelim benim nasıl ihmal ederiz, hiç merak hep dualarımdasınız, inşallah Rabbim en uygun zamanda kabul edecek dualarımızı :) sana kolay gelsin hayatım :) çok öpüyorum seni

Günaydııınnnnnnnnnnnnn güzellleeeerrrrr
Haftanın son iş gününden hepinize kocamaaannn merhabaaaaa

merhaba kızlar :) bugün o kadar yorgundum ki gelemedim, eve geldiğimde direkt yattım ve uyudum, başka bir yaramazlık yok, hepinizi çok öpüyorum... yarın görüşmek üzere :)

ablaaammm hoş geldin canım valla dün akşam bende öyle idim ablacım tv karşısına bir uzandım bir daha eşim kaldırıp yatak odasına götürdü mirmirmirmir

günaydınnnnnnnn canımın içi a.s.
evet yaaa inşallah dünkü gibi sıkıntıdan patlamayız ve gün çabucak biter eee malum benim son iş günüm doğum izinime ayrılıyorum bu gün :dance: :dance: :dance:

Günaydın kızlaaaaaaaar, umarım hızlı ve mutlu ge.en bereketli bir gün diliyorum hepinize :) Hayırlı Cumalar canlarım :) sıkın dişinizi akşama bir şey kalmadı kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnn ablacımmmm bu kadar erken saatte senin burda ne işin var bakiiiiimmm
yatıp uyusana sen yaaawwww
heee anladım kadın evde temizlik var dimi yerimseniben
sanada hayırlı cumalar ablacımmmm

neşecim günaydın güzelim sen tasalanma hayatım dualarımızdasınız zaten canım
allahımın izini ile iki listeye düşeceğiz yakında inşallah
anne adayları ve annelerrrr :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…