E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.841
ayyyyy daral daral nereye kadar yaaaa milletide daralttım valla tamam kızlar ahanda kendimi affettiricem şimcik birşeyler yazamda kafamzı dağılsın
şimdi benim kayınpeder var çok şeker bir adam ama orjinalinden komik adam garip şeyler yapıyor bir akşam kafasına bere takmış kel bu arada :) kafası üşümesin diye ama bere değilk kar masekeleri varya ondan nerden bulduysa yatarken takıyomuş akşamda uyku tutmamış onun beline sarıp masaj yaptığı bir şey var onu beline sarmış düğmesine basmış bir güzel titreye titreye masaj yapıyormuş kendine zavallı kayınvalidem oda pek saf sesizdir gece wc için kalkınca koridorun sonunda karanlıkta babamı görmüş kadın bayılacaktım canlı bomba gibi biri titreyip duruyordu diye anlattı ben kopmuştum işte böle kızlar ailecek seçmeceyiz yani bir kerede bacaklarım dizlerim ağrıyor diye bir sürü balık alıp bacaklarına yapıştırmış suları akmış sıcakta leş gibi kokmuş garibim o sessiz kayınvalidem bile çıldırmış annen evden kovdu beni diyodu :roflol: ilahi baba yaa kedileri kafasın aoturtup kafasının yalanmasından hoşlanan kaç kişi vardırki diyorki dilleri pütür pütür benim kafaya masaj etkisi yapıyo iyi geliyor diyor kel ya :)
çiğdem siz ne iş yapıonuzz
adamın senle işi yoksa patrona de çıkabilirmiyim die olmazmı
valla kötü bişi sanmamıştım ama şimdi düşünmeye başladım dermişimmm töbe töbe nerde çalışıcam ayol kötü bir yer şeydemi ala ala he müşteri gelecekte bekliyom jartiyerlerimi giydim töbe töbe senin çip yandı cidden haaaa tamir değilde yenisini takmak gerek:roflol:ayy amma sormuşum haaa töbe yarabbim sanki kötü bi yerde çalışmıoşun gibi :roflol:
kız çiğdem tamamen iyi niyetimlen sordum valla kötü bişi sanma
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy kırıldım gülmekten ilahi çiğdem ya gözümden yaş geldi hepsini kafamda canlandırdımda koptum :roflol::roflol::roflol: bu halde iyi geldi bana valla ya moral oldu inanki sağolll Allahta seni güldürsün :roflol::roflol:
Rüzgarım Denizim maşallah ne zaman 13 hafta geride kaldı??? Zaman nasıl da hızlı geçiyor. Kızlar bugün Hocanın istediği hiçbir ödevi yapmadım bana çok kızacak az sonra gelir. ınşallah kızmaz gene( hepinizi kocaman öpüyorum. Rahele, Kumsala ve bana dua etmeyi ihmal etmeyin ne olur:))
merhaba kızlar :) bugün o kadar yorgundum ki gelemedim, eve geldiğimde direkt yattım ve uyudum, başka bir yaramazlık yok, hepinizi çok öpüyorum... yarın görüşmek üzere :)
günaydın canlarım nasılsınız bugün haftanın son günü umarım dünkü gibi olmazda çabucak biter
bu arada cumanız mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah herşey gönlünüzce olsun
Günaydın kızlaaaaaaaar, umarım hızlı ve mutlu ge.en bereketli bir gün diliyorum hepinize :) Hayırlı Cumalar canlarım :) sıkın dişinizi akşama bir şey kalmadı kaydirigubbakcemile3
Rüzgarım Denizim maşallah ne zaman 13 hafta geride kaldı??? Zaman nasıl da hızlı geçiyor. Kızlar bugün Hocanın istediği hiçbir ödevi yapmadım bana çok kızacak az sonra gelir. İnşallah kızmaz gene( hepinizi kocaman öpüyorum. Rahele, Kumsala ve bana dua etmeyi ihmal etmeyin ne olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?