Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar kaçtım geldim gariii aranıza yine yakalnırsam bana iş bulrusunuz demi ayrı ayrı hal hatır soramayrum
nassısınız eyisiniz inşallah
hoşgeldin canım nasılsın
kızlar merhabalar nasılsınız geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş.
kız ceren sen ne zaman ayrılıyon izine sen işte ben dershanede doğuracaz bu gidişle
hoşgeldin nurcum nasılsın yok bi yaramazlık canım merak etme senin dershane ne zaman bitiyorki

güle güle kullan ablacım iyi günlerde

bende iyiyim kızlar bugün masam değişti farklı bir işle uğraşıyorum pek yakalayamazlar :)))
ama işim çok yoğun bir yandan onuda hallediyorum işsiz kalmakmı filzi allah korusun en koprktuğum şey işimi çok severek çalışıyorum allah kimseyi işsiz bırakmasın

öylemiiii ne güzel sağolsun baban o zaman bakalım neler göndermiş :dance: :dance:

yaaa sende bendensin demek kredi kartına noooooo a.s

benim minik kelebeğim iyi olsunda gerisi mühim değil be ablammm

heh işte canım benim bende tam bu konunun araştırmasını yapıyordum ama kimse sanırım bunu yaşamadı ve bana cevap veremedi. 2 aylık bir bebekle tatile gidilirmi? giden oldumu neler yaşadı? Belkide ben gidebilirim :dance:

gidilir ya 2aylık bebekle tatile neden gidilmesin
sağlık sıhhat yolundaysaa havalrda sıcaksaa gidilir bence dimi ama dünürr
ama dediğin gibi havuz başında sütçü modunda olursun o ayrı kaydirigubbakcemile3
hazır üstsüz günşelneioken bebekde yararlanır fırsattan istifade :roflol:

aman güzelim Allah korusun :)
valla ben de çok merak ediyorum, kulağım kapıda devamlı :)

aynen öyle, borçları kapattıktan sonra hepsini iptal ettirdim ve kırdım attım... ohhh ne rahat şimdi :)

heh sen deneyince göreceğiz zaten nasıl oluyormuş diye 2 aylık bebekle tatile nasıl gidilirmiş :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

İnşallah ablacım inşallah kıştan beri çağırıyorsun bende gelmek istiyorum zaten bakalım durumlar izin verirse inşallah neden olmasın hihoyyyt hihoyyyt

abla kızzz umarım ben o dengeyi sağlarım lülülülülülü

nur entelliye hoşgeldiniz kızlaarrr
benim bugun nette sorun var sanırım ne maillerimi açaibliom nede kk doğru düzgün açılıo takılıp kalıyorr

dünüüüürr banada oluyo canım o yaa netten sanırım :çok üzgünüm:

ablaaaaa bende geleyim mi cundaya

gel kız nur gel birlikte gidek sen ilayda ile ben ceren ile oohh ne güzel olur valla :teytey:

aha bak buda benden işini severek yapan insana hiç bir şey ağır gelmez dimi kız yerimseniben

bakarsın canım duruma göre doğsunda sağlıkla belki uslu bir bebek olur rahat rahat gidersiniz du bakalım ceren hanım gelsinde keyfi varsa söyler tamam gidelim diye inşallah antalyaya gelirisnizde bende görürüm cereni seni ayy ne güzel olur poposundan ısırırım ben onu ayy:ecrin_bebek:

kızlar kaçtım geldim gariii aranıza yine yakalnırsam bana iş bulrusunuz demi ayrı ayrı hal hatır soramayrum
nassısınız eyisiniz inşallah
kız yakalanma sakın biz hep bir elden iş bakarızda bu ortamda zor valla ortalık kötü malum kolla dötüükaydirigubbakcemile3

kızlar merhabalar nasılsınız geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş.
kız ceren sen ne zaman ayrılıyon izine sen işte ben dershanede doğuracaz bu gidişle
selamnurcum hoşgeldin valalha senin bebiş kitap kurdu olcek cerence bahçıvan olcek bu gidişle

ohh ne güzel babaymış öp öp yanacıklarından

bişi değil canım

bişi değil ablacım

canım günaydın hoşgeldin nasılsın
selam balım iyiyim sen nasılsın

dimi kız dünür neyen olmasınki 2 aylık olmuş bebe hayata alışmış dünyaya alışmış e birde dediğin gibi hava sıcak bol bol d vitamini sağlık problemide yok ise olabiir aslında a.s

kıızz üsttüz güneşlenmekmi amanın delikafadulden hayatta yapamam

hadi bakalım neler gelicek bende merak ettim :dance:

param varsa cebimde harcarım yoksa canım sağolsun öyle değilmi ya
eskiden kredi kartımı vardı sanki :dilcikar:

ben senin yanına geleyimde 2 aylık bebeyle gör sende nasıl gidilirmiş inşallaaaahhhh :Saruboceq:

iyyim canımcım paşada içerde keyif sürüyo beni rahatsız etmeye başladı :1rolleyes:
valla ilayada elinde kalemle çıkıcak kesinn kaydirigubbakcemile3
valla canım okumayı ya çok sevecek ya da çocuk bıktı nefret edecek
hadi kız gidelim bi tatile ihtiyacımız var

bilemiyorum artık deneyip görecez

canım benim hepinizi bekliyorum, biliyorsunuz hepinizi çağırıyorum :)
hehehe gelin ne güzel olur valla :)

:1shok: kim üstsüz güneşleniyor? :uhm: neyi kaçırdım ben yaw?

yaaa ısrıma beee kızımı allah allah bak vermem sana hee geldiğimde yoksa :dilcikar:

hadi kız gidelim bi tatile ihtiyacımız var

hadi gel nur gidelimmm kaydirigubbakcemile

canım benim hepinizi bekliyorum, biliyorsunuz hepinizi çağırıyorum :)

hehehe gelin ne güzel olur valla :)

:1shok: kim üstsüz güneşleniyor? :uhm: neyi kaçırdım ben yaw?

inşallah bakalım iş ciddiye binince bahane üretmede kaydirigubbakcemile3

nerdeeeeeee üstsüz güneşlenenmi varmış hani hani bende bakiiiiimmmm laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…