- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.941
hoşgeldin canım nasılsınkızlar kaçtım geldim gariii aranıza yine yakalnırsam bana iş bulrusunuz demi ayrı ayrı hal hatır soramayrum
nassısınız eyisiniz inşallah
hoşgeldin nurcum nasılsın yok bi yaramazlık canım merak etme senin dershane ne zaman bitiyorkikızlar merhabalar nasılsınız geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş.
kız ceren sen ne zaman ayrılıyon izine sen işte ben dershanede doğuracaz bu gidişle
yok güzelim uzak değil... Ayvalık Cunda arası arabayla tam 7 dakika sürüyor... evet Türkiye'nin ilk Boğaz Köprüsü diye yazıyor, ilk gördüğümde çooooook gülmüştüm :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nasılsın tatlım? aman yakalanma gülüm, bu krizde iş bulmak çok zor biliyorsun... ben iyiyim çok şükür, bugün boş günümü, keyif yapıyorum :)
Akçay'da yapılan turlar nasıl bilmiyorum ama bizim buradaki turlar çok keyifli, eşimin ki zaten özel, yani kalabalık ayrı ayrı kişilere değil, ailelere ya da arkadaş gruplarına tur yapıyor, en fazla 13 kişi alıyor tekneye :)
babacığım bana giyecek ciciler aldırmış, ben burada bulamadım zevkime uygun bir şey demiştim, o da sağolsun aldırmış, dün kargoya vermiş, bugün elimde olur diye bekliyorum
ohooo ben o kredi kartlarını kırıp atalı 2 ay oluyor neredeyse... hehehehe
kıyamam sana ben, inşallah kuzucuğun çok uslu olur da sende rahat rahat heryere gidersin :)
babacığım bana giyecek ciciler aldırmış, ben burada bulamadım zevkime uygun bir şey demiştim, o da sağolsun aldırmış, dün kargoya vermiş, bugün elimde olur diye bekliyorum
kıyamam sana ben, inşallah kuzucuğun çok uslu olur da sende rahat rahat heryere gidersin :)
ohh cunda yolları taştan sen çıkardın beni beni baştann :)
ya ablacım tabi bebekken biraz zor olur belki ama acaba bizdemi problem diyorum bazen çünkü burda turistlleri görüyorum öyle rahatlarki ellerinde bebekleriyle kalkmış gelmişler buralara kadar bizmi pinpirikliyiz acaba yaa yani onlar gayet rahat tatil yapıyor çocuk zırlıyor anası havuzda yani tamam o kadar geniş olup çocuk morarıncaya kadar ağlatalım demiyorum ama bebkler oluncada dünyadan kopmayalım ya hayat akıyor miniğide alıp tatil yapmak imkansızmı acepp ne diyorsunuz hatunlarrr
ablaaaaa bende geleyim mi cundaya
canım iyiyim allaha şükür bugün dershaneye gidecem sen nasılsın bakalım paşamız nasıl
aman güzelim Allah korusun :)bende iyiyim kızlar bugün masam değişti farklı bir işle uğraşıyorum pek yakalayamazlar :)))
ama işim çok yoğun bir yandan onuda hallediyorum işsiz kalmakmı filzi allah korusun en koprktuğum şey işimi çok severek çalışıyorum allah kimseyi işsiz bırakmasın
valla ben de çok merak ediyorum, kulağım kapıda devamlı :)öylemiiii ne güzel sağolsun baban o zaman bakalım neler göndermiş :dance: :dance:
yaaa sende bendensin demek kredi kartına noooooo a.s
benim minik kelebeğim iyi olsunda gerisi mühim değil be ablammm
heh işte canım benim bende tam bu konunun araştırmasını yapıyordum ama kimse sanırım bunu yaşamadı ve bana cevap veremedi. 2 aylık bir bebekle tatile gidilirmi? giden oldumu neler yaşadı? Belkide ben gidebilirim :dance:
beklerim valla a.s.
doğru haklısın ama onlar da çok geniş be anacım... bebeğin 40'ı çıkmadan tatile çıkanlar var, tabii çok üstüne düşmemek gerekiyor, dediğin gibi hayattan kopmayalım... işte bu dengeyi tutturabilmek çok önemli :)
nur entelliye hoşgeldiniz kızlaarrr
benim bugun nette sorun var sanırım ne maillerimi açaibliom nede kk doğru düzgün açılıo takılıp kalıyorr
ablaaaaa bende geleyim mi cundaya
bende iyiyim kızlar bugün masam değişti farklı bir işle uğraşıyorum pek yakalayamazlar :)))
ama işim çok yoğun bir yandan onuda hallediyorum işsiz kalmakmı filzi allah korusun en koprktuğum şey işimi çok severek çalışıyorum allah kimseyi işsiz bırakmasın
bakarsın canım duruma göre doğsunda sağlıkla belki uslu bir bebek olur rahat rahat gidersiniz du bakalım ceren hanım gelsinde keyfi varsa söyler tamam gidelim diyeehh biraz eli maşalı oluyorum huyum kurusun :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
beni böyle sevv seveceksennn
olduğum gibi göreceksennnn :içelim:
evet allaha şükür iş yerinden memnunum ama daha önceki iş yerlerimde iyiydi be ablaaaa sanırım ben her bir şeyden memnun bir tipim ayy beni mutlu etmek ne kolay yaa biraz zor kadın rolü takılsam a.s
hadi bakalım güzelim inşallah bol bol gezer tatilin tadını çıkarırsın herşey gönlünce olur umarım balım :1hug:
ayyy canım yaa inan bende onu düşünüyorum eğer bizim minik kızımız uslu bir kız olursa ağustosta sizin o tarafa gelmeyi düşünüyoruz 10 günlüğüne ama tabii 2 aylık bir bebekle tatil nasıl yapılır bilemicem ben havuz kenarında sütçiiiiiii modunda sürekli löp löp :ecrin_bebek: düşünsene kaydirigubbakcemile3
kız yakalanma sakın biz hep bir elden iş bakarızda bu ortamda zor valla ortalık kötü malum kolla dötüükaydirigubbakcemile3kızlar kaçtım geldim gariii aranıza yine yakalnırsam bana iş bulrusunuz demi ayrı ayrı hal hatır soramayrum
nassısınız eyisiniz inşallah
selamnurcum hoşgeldin valalha senin bebiş kitap kurdu olcek cerence bahçıvan olcek bu gidişlekızlar merhabalar nasılsınız geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş.
kız ceren sen ne zaman ayrılıyon izine sen işte ben dershanede doğuracaz bu gidişle
ohh ne güzel babaymış öp öp yanacıklarındanyok güzelim uzak değil... Ayvalık Cunda arası arabayla tam 7 dakika sürüyor... evet Türkiye'nin ilk Boğaz Köprüsü diye yazıyor, ilk gördüğümde çooooook gülmüştüm :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nasılsın tatlım? aman yakalanma gülüm, bu krizde iş bulmak çok zor biliyorsun... ben iyiyim çok şükür, bugün boş günümü, keyif yapıyorum :)
Akçay'da yapılan turlar nasıl bilmiyorum ama bizim buradaki turlar çok keyifli, eşimin ki zaten özel, yani kalabalık ayrı ayrı kişilere değil, ailelere ya da arkadaş gruplarına tur yapıyor, en fazla 13 kişi alıyor tekneye :)
selam balım iyiyim sen nasılsınbişi değil canım
bişi değil ablacım
canım günaydın hoşgeldin nasılsın
gidilir ya 2aylık bebekle tatile neden gidilmesin
sağlık sıhhat yolundaysaa havalrda sıcaksaa gidilir bence dimi ama dünürr
ama dediğin gibi havuz başında sütçü modunda olursun o ayrı kaydirigubbakcemile3
hazır üstsüz günşelneioken bebekde yararlanır fırsattan istifade :roflol:
aman güzelim Allah korusun :)
valla ben de çok merak ediyorum, kulağım kapıda devamlı :)
aynen öyle, borçları kapattıktan sonra hepsini iptal ettirdim ve kırdım attım... ohhh ne rahat şimdi :)
heh sen deneyince göreceğiz zaten nasıl oluyormuş diye 2 aylık bebekle tatile nasıl gidilirmiş :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
valla canım okumayı ya çok sevecek ya da çocuk bıktı nefret edecekiyyim canımcım paşada içerde keyif sürüyo beni rahatsız etmeye başladı :1rolleyes:
valla ilayada elinde kalemle çıkıcak kesinn kaydirigubbakcemile3
hadi kız gidelim bi tatile ihtiyacımız varİnşallah ablacım inşallah kıştan beri çağırıyorsun bende gelmek istiyorum zaten bakalım durumlar izin verirse inşallah neden olmasın hihoyyyt hihoyyyt
abla kızzz umarım ben o dengeyi sağlarım lülülülülülü
dünüüüürr banada oluyo canım o yaa netten sanırım :çok üzgünüm:
gel kız nur gel birlikte gidek sen ilayda ile ben ceren ile oohh ne güzel olur valla :teytey:
aha bak buda benden işini severek yapan insana hiç bir şey ağır gelmez dimi kız yerimseniben
bakarsın canım duruma göre doğsunda sağlıkla belki uslu bir bebek olur rahat rahat gidersiniz du bakalım ceren hanım gelsinde keyfi varsa söyler tamam gidelim diyeinşallah antalyaya gelirisnizde bende görürüm cereni seni ayy ne güzel olur poposundan ısırırım ben onu ayy:ecrin_bebek:
kız yakalanma sakın biz hep bir elden iş bakarızda bu ortamda zor valla ortalık kötü malum kolla dötüükaydirigubbakcemile3
selamnurcum hoşgeldin valalha senin bebiş kitap kurdu olcek cerence bahçıvan olcek bu gidişle
ohh ne güzel babaymış öp öp yanacıklarından
selam balım iyiyim sen nasılsın
ohh ne güzel babaymış öp öp yanacıklarından
canım benim hepinizi bekliyorum, biliyorsunuz hepinizi çağırıyorum :)İnşallah ablacım inşallah kıştan beri çağırıyorsun bende gelmek istiyorum zaten bakalım durumlar izin verirse inşallah neden olmasın hihoyyyt hihoyyyt
abla kızzz umarım ben o dengeyi sağlarım lülülülülülü
gel kız nur gel birlikte gidek sen ilayda ile ben ceren ile oohh ne güzel olur valla :teytey:
aha bak buda benden işini severek yapan insana hiç bir şey ağır gelmez dimi kız yerimseniben
hehehe gelin ne güzel olur valla :)dimi kız dünür neyen olmasınki 2 aylık olmuş bebe hayata alışmış dünyaya alışmış e birde dediğin gibi hava sıcak bol bol d vitamini sağlık problemide yok ise olabiir aslında a.s
kıızz üsttüz güneşlenmekmi amanın delikafadulden hayatta yapamam
hadi bakalım neler gelicek bende merak ettim :dance:
param varsa cebimde harcarım yoksa canım sağolsun öyle değilmi ya
eskiden kredi kartımı vardı sanki :dilcikar:
ben senin yanına geleyimde 2 aylık bebeyle gör sende nasıl gidilirmiş inşallaaaahhhh :Saruboceq:
bakarsın canım duruma göre doğsunda sağlıkla belki uslu bir bebek olur rahat rahat gidersiniz du bakalım ceren hanım gelsinde keyfi varsa söyler tamam gidelim diyeinşallah antalyaya gelirisnizde bende görürüm cereni seni ayy ne güzel olur poposundan ısırırım ben onu ayy:ecrin_bebek:
hadi kız gidelim bi tatile ihtiyacımız var
canım benim hepinizi bekliyorum, biliyorsunuz hepinizi çağırıyorum :)
hehehe gelin ne güzel olur valla :)
:1shok: kim üstsüz güneşleniyor? :uhm: neyi kaçırdım ben yaw?
slm kızlar nbr nasılsınız?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?