Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

anacığım genemi oklava yaaa neyse onu bunu boşverde cerene ninni buldum bak çok hoş ama ezgilerinibilmiyorum tabi sen uydur artık birşeyler bunlarım kasetleri falan varsa almak gerek he uyuturken söyleriz demiz kızlar yaaa

Yağmur Yağar Sere Serpe

Yağmur Yağar Sere Serpe
Kulağında Elmas Küpe
Uyuturum Kızımı Koka Öpe
E…… E…… Ninni
Ninni Benim Nazlı Kızım Sana Ninni

Yağmur Yağar Lüle Lüle
Oğlum Gelir Güle Güle
Ter Bıyığını Sile Sile
E…. E…. Ninni
Ninni Benim Güzel Oğlum Sana Ninni

Dandini dandini danalı bebek
Elleri kolları kınalı bebek
Benim de yavrum cicili bebek
Uyusun da büyüsün ninni...
Dandini dandini dastana
Danalar girmiş bostana
Kov bostancı danayı
Yemesin lahanayı...
Lahanayı yemez kökünü yer
Benim de kuzum lokum yer
Uyusun da büyüsün ninni
Tıpış tıpış yürüsün ninni...

Bilirim ne çok düşün var
Çiçek çiçek öpüşün var
Bir gül gibi gülüşün var
Uyu ninni uyu ninni :ecrin_bebek:

hatice banada doktorum gerek yok dedi ama istersen olabilirsin sakıncasıda yok dedi doğumda değil ama tamamını olursan 10 yıl falan tetenoza karşı koruma sağlıyor zararı olmadığı için yaptırıyorum gitmişken tansiyon kilo kan idrar testleri falanda yapılıo bebişin kalbi dinlenio fena olmuo

oy oy oy teyzesi cerene ninnide bulur yazarmış teşekkür ederiz şeker a.s.
cerende sana öpücük yolluyor canikom :ecrin_bebek:

bu arada çiğdemcim ben geçen hafta bizim ninniler diye bir cd aldım netten içinde hem bebek sesleri hemde melodili sakinleştirici niniler var benim çok hoşuma gitti sanırım o cd ile büyüyecek ceren hanım tabii onunda hoşuna giderse. Beğenmezse ben söylerim yabancısı değiliz nede olsa kaydirigubbakcemile3

uyuz oldum ya 2 saatte kendini güncelleyemiyor sayfa açılamıyor...niniler falan ohh.bende daha çorap bilem alamadım içime oturdu vallah cinsiyet belli olsun diye herkes dört gözle bekliyor valla.

uyuz oldum ya 2 saatte kendini güncelleyemiyor sayfa açılamıyor...niniler falan ohh.bende daha çorap bilem alamadım içime oturdu vallah cinsiyet belli olsun diye herkes dört gözle bekliyor valla.

kız dur delüüüü sen kendinle beni birmi tutuyon anacım ben ha doğurdum ha doğurucam sen daha yolu yarılamadın bile cinsiyeti belli olsun hele miniğimizin her bir şeyini alırsın hayırlısı ile canım.

ben onun öpücüğünü varya yirim yirimmmm
evet cd almakla iyi etmişsin tatlım bende alıcam ileride aklımda uyurken filan koyarız mışıl mışıl uyur melekler inşallah

ya öyle oldu mavicim bende zor girdim canım ya
tatlım çok az kalmış sık dişini çorapta alırsın başka şeylerde doktorun ne zaman dedi cinsiyeti kontrolün ne zaman canım

yok be ceren niye bir tutayım senin durumun farklı böyle gördükçe hevesleniyorum işte heyecanda var malum çok bekledim sıparyı şimdi nasıl sabırsızım biliyormusun biran önce büyüsün bir an öncce gelsin diye..hani ilk ögrendiklerinde çorap badi falan alırlar ya ben yapamadım korkumdan kaybedecegim düşüncesi çok fazla idi..düşük riskimiz vardı.vala bir kaç parça eşya alındı ama başkaları aldı hep..

çigdemcim 4 haziranda kontrolüm var sanırım o zman söyle r yani şu zmanda ögreniriz falan dememişti..haftaya 16 ya aslında 16+4 günlük olacaz gösterirse ögrencez..

heh aranıza geldiim bende sonundaa
anca toparladım işleri
ninni kaseti iyi fikir yoksa ben söylersem çocukcağıza yazık olurrr kaydirigubbakcemile3
mavicim bende 15. haftadan sonra aldım ilk bişiler cinsiyetin belli olmasına yakın tutamadım kendimi daha fazla şimdide ne göresem alıyorum bana kalmıyor zaten almak annem sağolsun benden hevesli ilk torun olucak malum aldığını unutup aynı şeyden ikinciye aldığı bile oluyor kadının :roflol:

çiğdem sen bilirsin kı biş isorcam unuttum ben
şimdi benim telefon santral dışardan gelen bi aramada ilk başka bi telefon çalması için napıcam
ay yapıodum beynim durdu aklıma gelmiyor bi türlü :uhm:

ye teyzesi ye afiyet bal şeker olsun

valla umarım cerende beğenir sizde alın bence çok hoş hep kendimiz söyleyemeyiz dimi ama yatırırız beşiğe açarız ninniyi o orda mışıl mışıl uyusun hihoyyyt hihoyyyt
bizde babası ilee sırnaşık şey yerimseniben kaydirigubbakcemile3

ayy canım ya getirme öyle kötü şeyler aklına lütfen bak meleğin seninle ne güzel kıymetini bil birde şu sıkıntılı günleri atlattınmı senden iyisi olmıcak inş.
Şimdiden bir şeyler al istersen gülüm içinde kalmasın

ohh be dünür nihayet geldin yani sonunda gözlerim seni arıyordu her yerde :1shok:

dünüüürrr sende al damadım için bir ninni cd si yazık etme çocuğa kaydirigubbakcemile3

öyle ya bizde de ilk torun ya herkes bir hevesliki sorma o yüzdende biraz daha içimde kalsın diyorum belki doğunca kavga çok olucak yoksa kaydirigubbakcemile3
bende dayanamayıp lohusa halimle kalkıp parçalıcam hepsini kaydirigubbakcemile3

kız ceren senden korkulur hee parçalarmış lohusa haliyle..cadı ya bak hele tatlı cadı...en iyisini yapıyorsun valla ben içim içimi yer birşeycikler diyemem.

çigdemcim 4 haziranda kontrolüm var sanırım o zman söyle r yani şu zmanda ögreniriz falan dememişti..haftaya 16 ya aslında 16+4 günlük olacaz gösterirse ögrencez..
çok az kalmış canım ya ben 16 da öğrenmiştim inşallah gösterir bakalım hayırlısı olsun mavicim

delüükaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yettim yettim dünürrrr
ben parçalamam ama lafı gediğine oturturum
annemde bu huyuma çok kızarr kaydirigubbakcemile3

kız ceren senden korkulur hee parçalarmış lohusa haliyle..cadı ya bak hele tatlı cadı...en iyisini yapıyorsun valla ben içim içimi yer birşeycikler diyemem.

valla dayanamam güzelim hayatta heleki söz konusu bebeğim ise asla tahammül edemem
baştan nasıl davranırsan hep öyle gider kuzum sonrasını toparlamak daha zor
sen niye kendi kendini yicen şekerim ya olan sana olucak at at at içine nereye kadar söyliceksin yeri geldiğinde ki herkes duracağı yeri bilsin
inan sonradan hiç toparlanmıyor ya a.s

yettim yettim dünürrrr
ben parçalamam ama lafı gediğine oturturum
annemde bu huyuma çok kızarr kaydirigubbakcemile3

oohhh iyi ediyon dünür o yüzden biz senle iyi anlaşıyoruz ya kaydirigubbakcemile3
bende en iyi lafı karşımdaki gülerken sokarım öyleee kalır :1shok: bende koparım kaydirigubbakcemile3

oohhh iyi ediyon dünür o yüzden biz senle iyi anlaşıyoruz ya kaydirigubbakcemile3
bende en iyi lafı karşımdaki gülerken sokarım öyleee kalır :1shok: bende koparım kaydirigubbakcemile3

dimi acayip zevkli oluyorr :jeyyar:
ayy ben ünv.deyken çok yapardım öylee
kaydirigubbakcemile3

kız çiiyyydeemm sorusrdum sana ben bilinmi cevabını gördünmü srumu
yada sen cvp verdinde ben cevabımı görmedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…