Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hadi gel nur gidelimmm kaydirigubbakcemile

inşallah bakalım iş ciddiye binince bahane üretmede kaydirigubbakcemile3

nerdeeeeeee üstsüz güneşlenenmi varmış hani hani bende bakiiiiimmmm laelaelaelaelae
ben mi bahane üreteceğim? siz bir gelin de :icecream:

ben de göremedim kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar nasılsınız?

Biz iyiyiz çok şükür. ışler hafifledi biraz dinleniyorum. Dün sağlık ocağından geldiler. Gebelik kontrolü için. Tatanoz aşısı olup olmadığımı osrdular. Ben henüz olmadım. Yarın gelin yapalım dediler. Bilmiyorum ki ne yapsam. Kontrolüm 11 Haziranda o zamana kadar beklesem de olur herhalde.

Sizlerde ne var ne yok? Önce bir yazayım dedim şimdi geçmişe bakacağım biraz.

ben mi bahane üreteceğim? siz bir gelin de :icecream:

ben de göremedim kaydirigubbakcemile3

Tamam ablacım a.s

yok yok korkma ablacım üstsüz güneşlenen yok kaydirigubbakcemile3
gülçin tatile gitcek yaa ee malum sütaş misali üstsüz güneşlenirsin bebekde emer bol bol dedim :roflol::roflol:

hee dünür sende beni millete sergilemeye ne meraklısın he
bak ben üstsüz olursam senin gelince öyle olucak bu kez kaynanası olarak utanmıcanmı kaydirigubbakcemile3

selam hatice hoş geldin bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
İşlerin hafiflemiş oh oh ne güzel rahat et biraz.
bizde bir yaramazlık yok herşey yolunda çok şükür
tetanoz için istersen doktorunla görüş canım benim doktorum gerek yok demişti çünkü ben yaptırmadım ama sen bilirsin yinede

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Biz de iyiyiz çok şükür. Evet Cerenciğim benim doktorum da birşey söylemedi. Hemşireler de özeldeki doktorlar gereği yok diyorlar ama önemli dediler. Öyle şey olur mu ya. Çok önemli olsa söylerler di mi? Eşim de eczacı ya benim. Doktora gittiğimizde sorarız dedi. Ben de bekleyeceğim.

hatice banada doktorum gerek yok dedi ama istersen olabilirsin sakıncasıda yok dedi doğumda değil ama tamamını olursan 10 yıl falan tetenoza karşı koruma sağlıyor zararı olmadığı için yaptırıyorum gitmişken tansiyon kilo kan idrar testleri falanda yapılıo bebişin kalbi dinlenio fena olmuo

nur entelliye hoşgeldiniz kızlaarrr
benim bugun nette sorun var sanırım ne maillerimi açaibliom nede kk doğru düzgün açılıo takılıp kalıyorr
ya bendede oldu aynı şeyler şimdi düzeldi

torun için çok heyecanlı, yazık kaç kere hayal kırıklığına uğradı, şimdi daha da heyecanlandı :) yakınında olsam öperdim de, maalesef çok uzağız :çok üzgünüm:
olsun canım gönlüler bir olsun torun olunca gelir mutlaka hasret gideririsniz oda bol bol sever torununu inşallah
yaaa ısrıma beee kızımı allah allah bak vermem sana hee geldiğimde yoksa :dilcikar:
kız ben ona kıyarmıyım ben bu kadar hıyarmıyım ay ben onu koklamaya kıyamam annesi yaaa amanin uzaktan uzaktan bakarım ay ay ayyy gene heyecanlandım kız doğur artık hadi :ecrin_bebek:

yemek yedim geldim kızlar
herkese afiyet olsun
bende yidim geldim biraz fazla kaçırmışım şiştim yaa :) hep az yicem diyorum bazen kaçıyo

slm haticecim tetanoz bende oldum birinci aşım yapıldı ikincisi haziranda olacak vurulmanda sakınca yok olmasanda oluyor ama ne olur ne olmaz korunmanın zararı yok bunun asıl amacı ameliyathanede herhangi bir şey olursa yani temiz değilse diye önlem sanırım şimdi öyle şeyler kalmadı tabi ama hayat bu nerde n eolacağı belli olmaz çivi batar bişey olur bence vurul canım

kızlar ben çıkıyorum hepiniz öpüldünüz
güle güle nurcum

nur entelliye hoşgeldiniz kızlaarrr
benim bugun nette sorun var sanırım ne maillerimi açaibliom nede kk doğru düzgün açılıo takılıp kalıyorr
ya bendede oldu aynı şeyler şimdi düzeldi

torun için çok heyecanlı, yazık kaç kere hayal kırıklığına uğradı, şimdi daha da heyecanlandı :) yakınında olsam öperdim de, maalesef çok uzağız :çok üzgünüm:
olsun canım gönlüler bir olsun torun olunca gelir mutlaka hasret gideririsniz oda bol bol sever torununu inşallah
yaaa ısrıma beee kızımı allah allah bak vermem sana hee geldiğimde yoksa :dilcikar:
kız ben ona kıyarmıyım ben bu kadar hıyarmıyım ay ben onu koklamaya kıyamam annesi yaaa amanin uzaktan uzaktan bakarım ay ay ayyy gene heyecanlandım kız doğur artık hadi :ecrin_bebek:

yemek yedim geldim kızlar
herkese afiyet olsun
bende yidim geldim biraz fazla kaçırmışım şiştim yaa :) hep az yicem diyorum bazen kaçıyo

slm haticecim tetanoz bende oldum birinci aşım yapıldı ikincisi haziranda olacak vurulmanda sakınca yok olmasanda oluyor ama ne olur ne olmaz korunmanın zararı yok bunun asıl amacı ameliyathanede herhangi bir şey olursa yani temiz değilse diye önlem sanırım şimdi öyle şeyler kalmadı tabi ama hayat bu nerde n eolacağı belli olmaz çivi batar bişey olur bence vurul canım

güle güle nurcum

site sapıttı gene ya ya zor giriyorum yada yazdıklarım iki kere gidiyorrr aaa sinirleniyorum ama sayın ilgili yetkili her kimsen bi rbak ayol şu topiğe biz bu kadar yazalım siz ilgilenmeyin olmaz ama yaaaklava:

ay nette sıkıntı vardı sinir oldum valla...tetenazdon bende korkuyorum valla ne yapayım bilemedim doktorum ne diyecek bakalım..kaçıncı haftada başlanıyordu vurulmaya...

güle güle nur kendine iyi bak canım

canım ya sağlık ocağındaki hemşireler ve ebelerde haklılar aslında bana bizim burdaki ebe açıklamasını yapmıştı. 4-5 yıl önce bir hamile sağlık ocağında tetanoz aşısını vurulmamış doktoru gerek yok dediği için doğuma yakın istanbula gitmesi gerekmiş sebebini bilmiyorum ve istanbulda iken sancılanmış mecburen en yakın hastaneye o zaman zeynep kamile götürmüşler ve orda doğum yapmış. Tabii hamilelikte tetanoz aşısını olmadığı için malesef o hastanede doğum esnasında mikrop kapmış ne yazıkki anneyide bebeğide kaybetmişler bu olay yüzünden. Durum böyle olunca bu tetanoz aşısnı sağlık bakanlığı mecburi olarak sağlık ocaklarına vermiş onlarda görevini yapıyor yani. Eğer aşıyı vurulmaz isen kendi rızamla aşı olmadım deyip imza atıyorsun. Prosedür bunu istiyor Durum bundan ibaret yani. Eğer istersen vurul bir sakıncası yok

kızlar ben biraz uzanacağım, sonra görüşürüz, hepinizi öptüm :)

bizim yerimizede dinlen ablacım şutarafagitti

ayy ayy tamam dur doğurup geliyim hemen senin yanına
canım benim bir dur ya valla sen benden heyecanlısın heee kaydirigubbakcemile3

site sapıttı gene ya ya zor giriyorum yada yazdıklarım iki kere gidiyorrr aaa sinirleniyorum ama sayın ilgili yetkili her kimsen bi rbak ayol şu topiğe biz bu kadar yazalım siz ilgilenmeyin olmaz ama yaaaklava:

şişştt sakin ol sinirlerine hakim ol yakışmıyor sana lütfen
zeynebimi üzme annesi yoksa geliyor bak klava:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…