- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.961
yemek yedim geldim kızlar
herkese afiyet olsun
ben mi bahane üreteceğim? siz bir gelin de :icecream:hadi gel nur gidelimmm kaydirigubbakcemile
inşallah bakalım iş ciddiye binince bahane üretmede kaydirigubbakcemile3
nerdeeeeeee üstsüz güneşlenenmi varmış hani hani bende bakiiiiimmmm laelaelaelaelae
:1shok: kim üstsüz güneşleniyor? :uhm: neyi kaçırdım ben yaw?
ben mi bahane üreteceğim? siz bir gelin de :icecream:
ben de göremedim kaydirigubbakcemile3
yok yok korkma ablacım üstsüz güneşlenen yok kaydirigubbakcemile3
gülçin tatile gitcek yaa ee malum sütaş misali üstsüz güneşlenirsin bebekde emer bol bol dedim :roflol::roflol:
Selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür. İşler hafifledi biraz dinleniyorum. Dün sağlık ocağından geldiler. Gebelik kontrolü için. Tatanoz aşısı olup olmadığımı osrdular. Ben henüz olmadım. Yarın gelin yapalım dediler. Bilmiyorum ki ne yapsam. Kontrolüm 11 Haziranda o zamana kadar beklesem de olur herhalde.
Sizlerde ne var ne yok? Önce bir yazayım dedim şimdi geçmişe bakacağım biraz.
Tamam ablacım a.s
hee dünür sende beni millete sergilemeye ne meraklısın he
bak ben üstsüz olursam senin gelince öyle olucak bu kez kaynanası olarak utanmıcanmı kaydirigubbakcemile3
selam hatice hoş geldin bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
İşlerin hafiflemiş oh oh ne güzel rahat et biraz.
bizde bir yaramazlık yok herşey yolunda çok şükür
tetanoz için istersen doktorunla görüş canım benim doktorum gerek yok demişti çünkü ben yaptırmadım ama sen bilirsin yinede
kızlar ben çıkıyorum hepiniz öpüldünüz
ya bendede oldu aynı şeyler şimdi düzeldinur entelliye hoşgeldiniz kızlaarrr
benim bugun nette sorun var sanırım ne maillerimi açaibliom nede kk doğru düzgün açılıo takılıp kalıyorr
olsun canım gönlüler bir olsun torun olunca gelir mutlaka hasret gideririsniz oda bol bol sever torununu inşallahtorun için çok heyecanlı, yazık kaç kere hayal kırıklığına uğradı, şimdi daha da heyecanlandı :) yakınında olsam öperdim de, maalesef çok uzağız :çok üzgünüm:
kız ben ona kıyarmıyım ben bu kadar hıyarmıyım ay ben onu koklamaya kıyamam annesi yaaa amanin uzaktan uzaktan bakarım ay ay ayyy gene heyecanlandım kız doğur artık hadi :ecrin_bebek:yaaa ısrıma beee kızımı allah allah bak vermem sana hee geldiğimde yoksa :dilcikar:
bende yidim geldim biraz fazla kaçırmışım şiştim yaa :) hep az yicem diyorum bazen kaçıyoyemek yedim geldim kızlar
herkese afiyet olsun
slm haticecim tetanoz bende oldum birinci aşım yapıldı ikincisi haziranda olacak vurulmanda sakınca yok olmasanda oluyor ama ne olur ne olmaz korunmanın zararı yok bunun asıl amacı ameliyathanede herhangi bir şey olursa yani temiz değilse diye önlem sanırım şimdi öyle şeyler kalmadı tabi ama hayat bu nerde n eolacağı belli olmaz çivi batar bişey olur bence vurul canımSelam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür. İşler hafifledi biraz dinleniyorum. Dün sağlık ocağından geldiler. Gebelik kontrolü için. Tatanoz aşısı olup olmadığımı osrdular. Ben henüz olmadım. Yarın gelin yapalım dediler. Bilmiyorum ki ne yapsam. Kontrolüm 11 Haziranda o zamana kadar beklesem de olur herhalde.
güle güle nurcumkızlar ben çıkıyorum hepiniz öpüldünüz
ya bendede oldu aynı şeyler şimdi düzeldinur entelliye hoşgeldiniz kızlaarrr
benim bugun nette sorun var sanırım ne maillerimi açaibliom nede kk doğru düzgün açılıo takılıp kalıyorr
olsun canım gönlüler bir olsun torun olunca gelir mutlaka hasret gideririsniz oda bol bol sever torununu inşallahtorun için çok heyecanlı, yazık kaç kere hayal kırıklığına uğradı, şimdi daha da heyecanlandı :) yakınında olsam öperdim de, maalesef çok uzağız :çok üzgünüm:
kız ben ona kıyarmıyım ben bu kadar hıyarmıyım ay ben onu koklamaya kıyamam annesi yaaa amanin uzaktan uzaktan bakarım ay ay ayyy gene heyecanlandım kız doğur artık hadi :ecrin_bebek:yaaa ısrıma beee kızımı allah allah bak vermem sana hee geldiğimde yoksa :dilcikar:
bende yidim geldim biraz fazla kaçırmışım şiştim yaa :) hep az yicem diyorum bazen kaçıyoyemek yedim geldim kızlar
herkese afiyet olsun
slm haticecim tetanoz bende oldum birinci aşım yapıldı ikincisi haziranda olacak vurulmanda sakınca yok olmasanda oluyor ama ne olur ne olmaz korunmanın zararı yok bunun asıl amacı ameliyathanede herhangi bir şey olursa yani temiz değilse diye önlem sanırım şimdi öyle şeyler kalmadı tabi ama hayat bu nerde n eolacağı belli olmaz çivi batar bişey olur bence vurul canımSelam kızlar nasılsınız?
güle güle nurcumkızlar ben çıkıyorum hepiniz öpüldünüz
kızlar ben çıkıyorum hepiniz öpüldünüz
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Biz de iyiyiz çok şükür. Evet Cerenciğim benim doktorum da birşey söylemedi. Hemşireler de özeldeki doktorlar gereği yok diyorlar ama önemli dediler. Öyle şey olur mu ya. Çok önemli olsa söylerler di mi? Eşim de eczacı ya benim. Doktora gittiğimizde sorarız dedi. Ben de bekleyeceğim.
kızlar ben biraz uzanacağım, sonra görüşürüz, hepinizi öptüm :)
kız ben ona kıyarmıyım ben bu kadar hıyarmıyım ay ben onu koklamaya kıyamam annesi yaaa amanin uzaktan uzaktan bakarım ay ay ayyy gene heyecanlandım kız doğur artık hadi :ecrin_bebek:
site sapıttı gene ya ya zor giriyorum yada yazdıklarım iki kere gidiyorrr aaa sinirleniyorum ama sayın ilgili yetkili her kimsen bi rbak ayol şu topiğe biz bu kadar yazalım siz ilgilenmeyin olmaz ama yaaaklava:
Kızlar ben de çıkıyorum. Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?