Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ilahi kızlar valla keşke öyle çaktırmadan sokabilsem lafı valla bir ben beceremiyorum ama bilmem yapabilirmiyim eger gelirlerse bana malum lohusa depresyonu diyerek sokarım belki lafı..ay beni şimdi düşündüren bebk dogunca geliyorlar ya kucaklarına almak istiyorlar birisi şap diye öpecek diye aklım çıkıyor...valla alt minderi edinecem onla getirir gösteririm zaten süt verme durumunda olursakta çıkmam odadan kadınlar gelir zaten odadan çıkarmasanda görmeye..ablamdan biliyorum zırt pırt kızları almak istiyorlardı ablamın (görümcemin)kayınvalidesi öpüyordu şap şup amcaları falan kucakta idi bebekler sürekli..

ya bulcuk ne biçim soru kız o bi pok anladıysam arap oliyim ya canım ben santarli bilmiyorum ama çünkü ben satralde değilim aşağıda santral var kızlara sorabilirim istersen benim normalde 3 tane direk ahttım var hattın atlamasını istiyorsam ana hattı açık bırakıyorum direk telsize geliyor telefon ama senin istediğin ne tam olarak anlamadım yaa:sm_confused:

yaaaaa herkes nerede?
Benim işlerim bitti ve canım sıkılmaya başladı haydin gelin acık sohbet edek
burdayım ayol çatlama geldim yettim gariii göksel dinliyodum yeni şarkı varya ne güzelmiş ay yandı yandıı içim yandıı yandı bitti kalmadı gibi bişeydi nakaratı

:roflol::roflol:

dimi acayip zevkli oluyorr :jeyyar:
ayy ben ünv.deyken çok yapardım öylee
kaydirigubbakcemile3
hemide çok zevkli olurrr:roflol:

sorma yaa böyle bütün yağlarım eriyorrr
ardından da gülerken gıdamı alıyorum şişiyorum :roflol:
kız ceren ben sana ne diyeyim ya gıdasını alıyormuş al al milleti boz boz gıda al eli maşalııııkaydirigubbakcemile3

hatırladım yaşasınn

helal sana dünür alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

valla mavicim sanırım hepimizin korkulu rüyası bu
bir şekilde yalap şalap bebişleri öpmelerine engel olmalıyız ve daha şimdiden bu yüzden tavrımızı koymalıyız bizde de eminim çok sık yaşanacaktır bu hatta kendi annem babam yapacaktır amaaaa ben verirsem tabii onların kucağına kaydirigubbakcemile3
ayy bir doğsalarda görsek o günleri olmadı ben ağzı ile gözleri görünen bir maske takarım bebişe birileri gelince bu ne diye sorduklarında mikrop bulaşmasın hasta olmasın diye koruyoruz bebeği derim o lafın üstünede kimse istemez heralde çocuğu :roflol:

ne o kız çiğdem yine yanıyon galiba haftasonuda geldi tatlımı istedi canın yavrum kaydirigubbakcemile3

alcem tabii onlarda adam olsun laf ettirmesinler kendilerine bak kimse bana benim gibi yapabiliyormu yapamıyor yani yapmıyor çünkü buna izin vermiyorum ortama göre hareket ediyorum hak edene hak ettiğini verecen yavrumm
ayyy vermek deyince aklıma kocam geldi :asigim:

:roflol::roflol::roflol:
çok güldüm kı dünür

allah gülmekten ayırmasın dünürüm :1hug:

cerencim valla biizmkiler yapmaz onu kendi annem babamda kayınvalidem kaynpederimde pek yapmaz onlarda ikizlerden hep gördükleri için biraz dikkat ederler...ama dışarıdan gelen olursa işte.hele bir gripli gelsinler düşünkü kış başında olacak dogum daha çok salgın olur o zman.. dün resimlere baktım o heykel neydi öylee.

sen asıl gülçinin şimdi attıklarına bak eve gidince :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

hatırladım yaşasınn
neyi hatırladın kızz

geçen konuşmuştuk bu konuyu valla tepkini belli etmessen sinir hastası olursun canım ona göre içinde tutma derim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

koptummmm:roflol::roflol:

cerne kızzz altıma edicem şimdi bulcuğa derken ben oldim çişliii

ya hemde nasıl tatlı istiyoda yiyemiyorum yasaklar kalkınca yerim artık ayy sabahlar olmasın diye bağırdığım günler geldi aklımaaa

ARANIZDA FANTAZİ MÜZİK SEVEN VARMIIIII kaydirigubbakcemile3

aayyy ceren kız bunları görmemiştim çok güldüm ayyy kopuyorum her bir yerime sancılar giriyorrrrrrr:roflol::roflol:

buldum buldum çiğdem
santral telefonundan 85 istedin dahili yi tuşluon oluomuş
merci cicim :1hug:
o ne kız ben bilmiyom 85 falan 62 yi biliyom misyoner biliyom :roflol::roflol: onu bilmiyomkaydirigubbakcemile3
EVLENİLECEK KIZ BÖYLE SEÇİLİYORMUŞ kaydirigubbakcemile3

süperrrr

ÇİĞDEEEMMM BAAKKK BİZDE ABAZANMI OLDUKK KIIII kaydirigubbakcemile3

karı donla geziyomuş ormanda anacığım ya muhahahahaaaaa ya koptum dur kızzzz ben düz duvara tırmanıyorum abazanlık az kalır ama ormana falan gitmem ayol allah yolumdan çıkarmasın atlasam atlasam kocama atlarım

kız o sanat eseri heykel deme bozuluyorumama eve koyucam ondan girişe :) bebek ziyaretine gelenlere ilk onu gösterecem üzerinede bebeğimi öpmeyin yoksa sizi öperler yazıcam:roflol:

ya bana dermisin öylee hepimiz bir gün çişli olucazz kabullenmeliyiz :roflol:

:roflol::roflol::roflol: süper fikir çiğdem o muhteşem sanat eserini eve koymak

valla cicim bizimkiler bebeğe uzun zamandır hasret oldukları için yaparlar sonrada ağızlarının payını alırlar başlarım onların sevgisine deyip açarım ağzımı yumarım gözümü klava: klava:

ne oldu kız güzeldi demi heykel hoşuna gitti demii çakaaallll lülülülülülü :roflol:

sen asıl gülçinin şimdi attıklarına bak eve gidince :roflol::roflol:

bencede a.s :roflol:

ayy çişli dedinde küçüklüğüm aklıma geldi
bi kere teyzemde kalmıştım kuzenimle yaıtoyorum kanepede sen gece ben sal donlara hiç uaynmıomda sonra bi uyandım yatak göl anam dedim napıcam anlaşılmasın die aldım bi bardak su döktüm üstüne bidee :roflol:ay yazarken koptum gülmekten
sabahın köründe kalkmıştık kuzenle teyzeme çaktırmadan sildik kanepeyi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…