- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.001
ya bulcuk ne biçim soru kız o bi pok anladıysam arap oliyim ya canım ben santarli bilmiyorum ama çünkü ben satralde değilim aşağıda santral var kızlara sorabilirim istersen benim normalde 3 tane direk ahttım var hattın atlamasını istiyorsam ana hattı açık bırakıyorum direk telsize geliyor telefon ama senin istediğin ne tam olarak anlamadım yaa:sm_confused:çiğdem sen bilirsin kı biş isorcam unuttum ben
şimdi benim telefon santral dışardan gelen bi aramada ilk başka bi telefon çalması için napıcam
ay yapıodum beynim durdu aklıma gelmiyor bi türlü :uhm:
burdayım ayol çatlama geldim yettim gariii göksel dinliyodum yeni şarkı varya ne güzelmiş ay yandı yandıı içim yandıı yandı bitti kalmadı gibi bişeydi nakaratıyaaaaa herkes nerede?
Benim işlerim bitti ve canım sıkılmaya başladı haydin gelin acık sohbet edek
:roflol::roflol:valla dayanamam güzelim hayatta heleki söz konusu bebeğim ise asla tahammül edemem
baştan nasıl davranırsan hep öyle gider kuzum sonrasını toparlamak daha zor
sen niye kendi kendini yicen şekerim ya olan sana olucak at at at içine nereye kadar söyliceksin yeri geldiğinde ki herkes duracağı yeri bilsin
inan sonradan hiç toparlanmıyor ya a.s
oohhh iyi ediyon dünür o yüzden biz senle iyi anlaşıyoruz ya kaydirigubbakcemile3
bende en iyi lafı karşımdaki gülerken sokarım öyleee kalır :1shok: bende koparım kaydirigubbakcemile3
hemide çok zevkli olurrr:roflol:dimi acayip zevkli oluyorr :jeyyar:
ayy ben ünv.deyken çok yapardım öylee
kaydirigubbakcemile3
kız ceren ben sana ne diyeyim ya gıdasını alıyormuş al al milleti boz boz gıda al eli maşalııııkaydirigubbakcemile3sorma yaa böyle bütün yağlarım eriyorrr
ardından da gülerken gıdamı alıyorum şişiyorum :roflol:
hatırladım yaşasınn
ilahi kızlar valla keşke öyle çaktırmadan sokabilsem lafı valla bir ben beceremiyorum ama bilmem yapabilirmiyim eger gelirlerse bana malum lohusa depresyonu diyerek sokarım belki lafı..ay beni şimdi düşündüren bebk dogunca geliyorlar ya kucaklarına almak istiyorlar birisi şap diye öpecek diye aklım çıkıyor...valla alt minderi edinecem onla getirir gösteririm zaten süt verme durumunda olursakta çıkmam odadan kadınlar gelir zaten odadan çıkarmasanda görmeye..ablamdan biliyorum zırt pırt kızları almak istiyorlardı ablamın (görümcemin)kayınvalidesi öpüyordu şap şup amcaları falan kucakta idi bebekler sürekli..
burdayım ayol çatlama geldim yettim gariii göksel dinliyodum yeni şarkı varya ne güzelmiş ay yandı yandıı içim yandıı yandı bitti kalmadı gibi bişeydi nakaratı
:roflol::roflol:
hemide çok zevkli olurrr:roflol:
kız ceren ben sana ne diyeyim ya gıdasını alıyormuş al al milleti boz boz gıda al eli maşalııııkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
çok güldüm kı dünür
kız Allah müstehakkını emii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fantazi müzik dinleyemicez artık
cerencim valla biizmkiler yapmaz onu kendi annem babamda kayınvalidem kaynpederimde pek yapmaz onlarda ikizlerden hep gördükleri için biraz dikkat ederler...ama dışarıdan gelen olursa işte.hele bir gripli gelsinler düşünkü kış başında olacak dogum daha çok salgın olur o zman.. dün resimlere baktım o heykel neydi öylee.
kaydirigubbakcemile3
neyi hatırladın kızzhatırladım yaşasınn
geçen konuşmuştuk bu konuyu valla tepkini belli etmessen sinir hastası olursun canım ona göre içinde tutma derimilahi kızlar valla keşke öyle çaktırmadan sokabilsem lafı valla bir ben beceremiyorum ama bilmem yapabilirmiyim eger gelirlerse bana malum lohusa depresyonu diyerek sokarım belki lafı..ay beni şimdi düşündüren bebk dogunca geliyorlar ya kucaklarına almak istiyorlar birisi şap diye öpecek diye aklım çıkıyor...valla alt minderi edinecem onla getirir gösteririm zaten süt verme durumunda olursakta çıkmam odadan kadınlar gelir zaten odadan çıkarmasanda görmeye..ablamdan biliyorum zırt pırt kızları almak istiyorlardı ablamın (görümcemin)kayınvalidesi öpüyordu şap şup amcaları falan kucakta idi bebekler sürekli..
koptummmm:roflol::roflol:
cerne kızzz altıma edicem şimdi bulcuğa derken ben oldim çişliiihelal sana dünür alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
valla mavicim sanırım hepimizin korkulu rüyası bu
bir şekilde yalap şalap bebişleri öpmelerine engel olmalıyız ve daha şimdiden bu yüzden tavrımızı koymalıyız bizde de eminim çok sık yaşanacaktır bu hatta kendi annem babam yapacaktır amaaaa ben verirsem tabii onların kucağına kaydirigubbakcemile3
ayy bir doğsalarda görsek o günleri olmadı ben ağzı ile gözleri görünen bir maske takarım bebişe birileri gelince bu ne diye sorduklarında mikrop bulaşmasın hasta olmasın diye koruyoruz bebeği derim o lafın üstünede kimse istemez heralde çocuğu :roflol:
ya hemde nasıl tatlı istiyoda yiyemiyorum yasaklar kalkınca yerim artık ayy sabahlar olmasın diye bağırdığım günler geldi aklımaaane o kız çiğdem yine yanıyon galiba haftasonuda geldi tatlımı istedi canın yavrum kaydirigubbakcemile3
alcem tabii onlarda adam olsun laf ettirmesinler kendilerine bak kimse bana benim gibi yapabiliyormu yapamıyor yani yapmıyor çünkü buna izin vermiyorum ortama göre hareket ediyorum hak edene hak ettiğini verecen yavrumm
ayyy vermek deyince aklıma kocam geldi:asigim:
allah gülmekten ayırmasın dünürüm :1hug:
aayyy ceren kız bunları görmemiştim çok güldüm ayyy kopuyorum her bir yerime sancılar giriyorrrrrrr:roflol::roflol:
o ne kız ben bilmiyom 85 falan 62 yi biliyom misyoner biliyom :roflol::roflol: onu bilmiyomkaydirigubbakcemile3buldum buldum çiğdem
santral telefonundan 85 istedin dahili yi tuşluon oluomuş
merci cicim :1hug:
süperrrr
karı donla geziyomuş ormanda anacığım ya muhahahahaaaaa ya koptum dur kızzzz ben düz duvara tırmanıyorum abazanlık az kalır ama ormana falan gitmem ayol allah yolumdan çıkarmasın atlasam atlasam kocama atlarım
kız o sanat eseri heykel deme bozuluyorumama eve koyucam ondan girişe :) bebek ziyaretine gelenlere ilk onu gösterecem üzerinede bebeğimi öpmeyin yoksa sizi öperler yazıcam:roflol:cerencim valla biizmkiler yapmaz onu kendi annem babamda kayınvalidem kaynpederimde pek yapmaz onlarda ikizlerden hep gördükleri için biraz dikkat ederler...ama dışarıdan gelen olursa işte.hele bir gripli gelsinler düşünkü kış başında olacak dogum daha çok salgın olur o zman.. dün resimlere baktım o heykel neydi öylee.
kaydirigubbakcemile3
cerne kızzz altıma edicem şimdi bulcuğa derken ben oldim çişliii
o ne kız ben bilmiyom 85 falan 62 yi biliyom misyoner biliyom :roflol::roflol: onu bilmiyomkaydirigubbakcemile3
kız o sanat eseri heykel deme bozuluyorumama eve koyucam ondan girişe :) bebek ziyaretine gelenlere ilk onu gösterecem üzerinede bebeğimi öpmeyin yoksa sizi öperler yazıcam:roflol:
cerencim valla biizmkiler yapmaz onu kendi annem babamda kayınvalidem kaynpederimde pek yapmaz onlarda ikizlerden hep gördükleri için biraz dikkat ederler...ama dışarıdan gelen olursa işte.hele bir gripli gelsinler düşünkü kış başında olacak dogum daha çok salgın olur o zman.. dün resimlere baktım o heykel neydi öylee.
sen asıl gülçinin şimdi attıklarına bak eve gidince :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?