- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.121
sıze acayıp katılıyorum kızlar konıunuza daldım kusura bkamayın ama
ben ızmıtten gelın geldım ıstanbula bır yıllık ewlıyım apartmandakı 3 komsumdan baska kımse yok
onlarlada ayda bı selamlasırız
herkesten korkuyorum
ızmıtte bızım ewımızdı
bahceye bı cıkaardık tum komsular gelırdı
ıstanbulda boguluyorumsenağlama
aramıza hoş geldin hayatım bende küçük bir yerde yaşıyorum komuşuluk insanı bunaltacak kadar yoğun :))tabii ben çalıştığım ve biraz mesafeli olduğum için benim için geçerli değilsıze acayıp katılıyorum kızlar konıunuza daldım kusura bkamayın ama
ben ızmıtten gelın geldım ıstanbula bır yıllık ewlıyım apartmandakı 3 komsumdan baska kımse yok
herkesten korkuyorum
ızmıtte bızım ewımızdı
canım benimmm yorma kendini güzelim dediğin gibi dershane ev hamilelik zor gidiyor ya eskiler nasıl karnı burnunda tarlaya gidermiş çapa yaparmış doğum anı o kadar yakın iken anlamıyorum valla biz onlara göre ölüyüz heralde :1no2:
bende bı kurabıye yapım barı ama fındık olmalıydı yaa
canım biraz önce bir arkadaşla konuşuyordum oda adapazarına gelin geldi eşinin şirketindeki muhasebeci doğum iznine çıkıomuş onun yerine benim arkadaş geçecek oda muhasebeci geçici olarak kız dedim adı ne izne çıkacak bayanın gülçin değilmiş :çok üzgünüm:tesadüf olurmu dedim amademek izmitlisin?
Bize yakınmışsın canım
ama dediğin gibi istanbul bu konuda türkiyede bir numara
malesef komşuluk sıfır
valla canım onlar elleri öpülesi kadınlarmış ben hiçbirşey yapmıyorum evde yinede yorgunum
eğer 2-3 sayfa geriye bakarsan ben de aynı şeyi sordum, hatta 2 gündür uykumdan uyandırıyor dönerken, sağolsun tecrübeli arkadaşlar açıkladı :)ay ne guzel
sızde de gece saga sola donerken o keskın ama anlık agrılar oluyomu kızlar ya
kız deliiiiiiiiiiii biz kaç aydır tanışıyoruz, konuşuyoruz artık, kocamdan çok sizinle konuşuyorum valla, size güvenmeyeceğim de kime güveneceğim? benim kasdettiğim internette çıkan bir ilan ne derece güvenli olabilir?ablacımmm sen bizi evine tekneye davet ediyorsun
ama sen bizide internetten tanıyorsun
bize nasıl güveniyorsun? delikafadulden
ohhhh ellerine sağlık canım alkisalkisalkispişiyo pişyo az kaldı hepimize yeter kızlarr buyruuuuunnnbuyrunnnnnnnnn
herkes kendi memleketini özlüyor işte :çok üzgünüm:sıze acayıp katılıyorum kızlar konıunuza daldım kusura bkamayın ama
herkesten korkuyorum
ızmıtte bızım ewımızdı
canım benimmm yorma kendini güzelim dediğin gibi dershane ev hamilelik zor gidiyor ya eskiler nasıl karnı burnunda tarlaya gidermiş çapa yaparmış doğum anı o kadar yakın iken anlamıyorum valla biz onlara göre ölüyüz heralde :1no2:
canım biraz önce bir arkadaşla konuşuyordum oda adapazarına gelin geldi eşinin şirketindeki muhasebeci doğum iznine çıkıomuş onun yerine benim arkadaş geçecek oda muhasebeci geçici olarak kız dedim adı ne izne çıkacak bayanın gülçin değilmiş :çok üzgünüm:tesadüf olurmu dedim ama
bu arada dünürlüğü ilerlettiniz kıskanıom ama
kızlaarrrrrrrrrrrrr yakışıklı oğluma kız arıorum duyrulur
sıze acayıp katılıyorum kızlar konıunuza daldım kusura bkamayın ama
herkesten korkuyorum
ızmıtte bızım ewımızdı
evet komuşuluk çok önemli bende bu konuda dertlilerdenim hiç kimseye güven yok bu devirde apartmanda slm verdiğim kimse yok :çok üzgünüm:
kızlar kociş beni yarn adapazarına kahvaltıya götürecekmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nedir bu kurabiye falan yaw ben yoğurtla meyve yiyorum malum kiilolar aldı başını gidio
kız deliiiiiiiiiiii biz kaç aydır tanışıyoruz, konuşuyoruz artık, kocamdan çok sizinle konuşuyorum valla, size güvenmeyeceğim de kime güveneceğim? benim kasdettiğim internette çıkan bir ilan ne derece güvenli olabilir?
kızlar kociş beni yarn adapazarına kahvaltıya götürecekmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?