Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

demek izmitlisin?
Bize yakınmışsın canım
ama dediğin gibi istanbul bu konuda türkiyede bir numara
malesef komşuluk sıfır

aramıza hoş geldin hayatım bende küçük bir yerde yaşıyorum komuşuluk insanı bunaltacak kadar yoğun :))tabii ben çalıştığım ve biraz mesafeli olduğum için benim için geçerli değil

valla canım onlar elleri öpülesi kadınlarmış ben hiçbirşey yapmıyorum evde yinede yorgunum

demek izmitlisin?
Bize yakınmışsın canım
ama dediğin gibi istanbul bu konuda türkiyede bir numara
malesef komşuluk sıfır
canım biraz önce bir arkadaşla konuşuyordum oda adapazarına gelin geldi eşinin şirketindeki muhasebeci doğum iznine çıkıomuş onun yerine benim arkadaş geçecek oda muhasebeci geçici olarak kız dedim adı ne izne çıkacak bayanın gülçin değilmiş :çok üzgünüm:tesadüf olurmu dedim ama
bu arada dünürlüğü ilerlettiniz kıskanıom ama
kızlaarrrrrrrrrrrrr yakışıklı oğluma kız arıorum duyrulur

ay ne guzel
sızde de gece saga sola donerken o keskın ama anlık agrılar oluyomu kızlar ya
eğer 2-3 sayfa geriye bakarsan ben de aynı şeyi sordum, hatta 2 gündür uykumdan uyandırıyor dönerken, sağolsun tecrübeli arkadaşlar açıkladı :)
ablacımmm sen bizi evine tekneye davet ediyorsun
ama sen bizide internetten tanıyorsun
bize nasıl güveniyorsun? delikafadulden
kız deliiiiiiiiiiii biz kaç aydır tanışıyoruz, konuşuyoruz artık, kocamdan çok sizinle konuşuyorum valla, size güvenmeyeceğim de kime güveneceğim? benim kasdettiğim internette çıkan bir ilan ne derece güvenli olabilir?
pişiyo pişyo az kaldı hepimize yeter kızlarr buyruuuuunnnbuyrunnnnnnnnn
ohhhh ellerine sağlık canım alkisalkisalkis
herkes kendi memleketini özlüyor işte :çok üzgünüm:

he valla vereliniortak

yok canım bu kadar tesadüüffff bana soraydın ya gülüm benim yerime kimse gelmiyor ben arada gidicem kontrol amaçlı işi öğretmiyorum kimseye kaydirigubbakcemile3

kızz sen daha benim kızımı görmeden bi dünya laf ettin ben senle dünür olurmuyum artıkın :dilcikar:

evet komuşuluk çok önemli bende bu konuda dertlilerdenim hiç kimseye güven yok bu devirde apartmanda slm verdiğim kimse yok :çok üzgünüm:

hosbulduk entellıye canımm
ewet cerencım ızmıtlıyım dogma buyume
yasım da 27 sakaryayıda bılırım

kızlar kociş beni yarn adapazarına kahvaltıya götürecekmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar kociş beni yarn adapazarına kahvaltıya götürecekmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benım ıcınde kocaelının o pıs ama wazgecemedıgım kokusunu ıcınne cek canım olurmu
bahcecıge gıdın tawsıye ederım super bı yer kafanızı dınlersınız hemde

taaaataaam piştiiii hepinizin canını çektirdim galibaaa
valla benimde canım çekti misaifr bahseniyle baya yaptımm eyi olduu
entelliye kızzz topiikde büsürü kızz varr bak nur bana vermiyo mesela iste bakem belki senin oğluna vermeye razı gelirr

kızlar kocişin yanına gidiyorum ben sahile biraz yürüyüş yaparız otururuz akşam bakarım neler kaynatmışınız die hadi hepiciğinize iii günler canlarım

nedir bu kurabiye falan yaw ben yoğurtla meyve yiyorum malum kiilolar aldı başını gidio

kııızzz kaç kilo aldın şimdiye kadar?

evet abla ya doğru diyon aslında sizin benim hamileliğim ile ilgili bildiklerinizi benim annem bilmiyor o kadar yakınız yani canlarım beniimmmmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…