- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.141
nur nedersin hayatım bak yalova yakın yer iyi düşüntaaaataaam piştiiii hepinizin canını çektirdim galibaaa
valla benimde canım çekti misaifr bahseniyle baya yaptımm eyi olduu
entelliye kızzz topiikde büsürü kızz varr bak nur bana vermiyo mesela iste bakem belki senin oğluna vermeye razı gelirr
kızlar kocişin yanına gidiyorum ben sahile biraz yürüyüş yaparız otururuz akşam bakarım neler kaynatmışınız die hadi hepiciğinize iii günler canlarım
maşukiye diye bi yere gidecekmişiz canımbenım ıcınde kocaelının o pıs ama wazgecemedıgım kokusunu ıcınne cek canım olurmu
bahcecıge gıdın tawsıye ederım super bı yer kafanızı dınlersınız hemde
ohhh süpermiş yaaa ne güzel hafta sonu bu böyle özendim vallaa
yarın benim doum günüm
ohhhhh ne güzeeeeeeeel... şimdiden afiyet olsun cicim buyrunnnnnnnnnkızlar kociş beni yarn adapazarına kahvaltıya götürecekmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla canım istedi haaa... neyse akşam üstü cunda'ya giderim ve sakızlı kurabiye alırım bende... napiim, şimdi kalkıp pişiremiycem, malzemem yok çünkütaaaataaam piştiiii hepinizin canını çektirdim galibaaa
entelliye kızzz topiikde büsürü kızz varr bak nur bana vermiyo mesela iste bakem belki senin oğluna vermeye razı gelirr
hadi bakalım iyi yürüyüşler size opuyorumnanaktankızlar kocişin yanına gidiyorum ben sahile biraz yürüyüş yaparız otururuz akşam bakarım neler kaynatmışınız die hadi hepiciğinize iii günler canlarım
yatak odalarına kadar girdik kız, daha ne olsun kaydirigubbakcemile3kııızzz kaç kilo aldın şimdiye kadar?
evet abla ya doğru diyon aslında sizin benim hamileliğim ile ilgili bildiklerinizi benim annem bilmiyor o kadar yakınız yani canlarım beniimmmmm Şeniz
maşukiye diye bi yere gidecekmişiz canım
orasıda cok guzel
selale hala akıyorsa resım cektır soyyle bı serınle gel canım
nur nedersin hayatım bak yalova yakın yer iyi düşün
hosbulduk entellıye canımm
ewet cerencım ızmıtlıyım dogma buyume
yasım da 27 sakaryayıda bılırım
cerencım yolla gelsın ben sana da yolarım kurabıye sekelimmmm
kızlar kociş beni yarn adapazarına kahvaltıya götürecekmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
taaaataaam piştiiii hepinizin canını çektirdim galibaaa
kızlar kocişin yanına gidiyorum ben sahile biraz yürüyüş yaparız otururuz akşam bakarım neler kaynatmışınız die hadi hepiciğinize iii günler canlarım
ay canım nice mutlu yıllara inş eşinle ve paşanla
hemen verem tarifini yapıver kaydirigubbakcemile3kız bulcuk
walla canım cektı yaw
ohhhhh ne güzeeeeeeeel... şimdiden afiyet olsun cicim buyrunnnnnnnnn
valla canım istedi haaa... neyse akşam üstü cunda'ya giderim ve sakızlı kurabiye alırım bende... napiim, şimdi kalkıp pişiremiycem, malzemem yok çünkü
orasıda cok guzel
selale hala akıyorsa resım cektır soyyle bı serınle gel canım
tamam canım...
kız istanbulda nerde oturuyorsun yakınsan görüşürüz belki
h
aaaaa nurr süüpperrr gelin kızz hem tanışmış oluruz lütfen hadi nolurrrrr
bak sizi çok güzel bir yere götürürüz kahvaltıya ormanın içinde şelale yanında
ama mutlaka bişiler atıştır yol biraz uzun ölürsün açlıktan yoksa kaydirigubbakcemile3
iyi gezmeler şekerrr
oyyyy güzelim beniiiiiiiiiiiim... Doğum günün kutlu olsun şimdiden hayatım, eşinle oğluşunla nice mutlu yıllara inşallah Şeniz Şeniz Şenizohhh süpermiş yaaa ne güzel hafta sonu bu böyle özendim vallaa
yarın benim doum günüm
:roflol: :roflol: :roflol:benımkının daha cınsıyetı bellı degıl onumuzdekı ay bellı olur bakın
belkı ekmek cıkar bızım bebeısden sıze
tamam canım...
kız istanbulda nerde oturuyorsun yakınsan görüşürüz belki
herkes ıstanbulda
ben sordum kımse solemedı yerını yaa
yatak odalarına kadar girdik kız, daha ne olsun kaydirigubbakcemile3
biz iç güveyi alacaz babası vermiyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyyyy güzelim beniiiiiiiiiiiim... Doğum günün kutlu olsun şimdiden hayatım, eşinle oğluşunla nice mutlu yıllara inşallah Şeniz Şeniz Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
bizimkinin de belli değil daha :roflol:
ayyyy oranın çok çok güzel bir yer olduğunu duymuştum ama bir türlü kısmet olmamıştı gitmek... resim çeker misin Nur? sonra da albüme koy lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?