- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.101
hoşgeldin canım nasılsınselam kızlarrr
hadi kadını aç bırakma :) benimkine sabah öyle sıkı bir kahvaltı yaptırıyorum ki öğlenleri yemek yiyemiyor valla
çok zor güvenilir birini bulabilmek Nurcum, inşallah en kısa zamanda bulursun güvenilir birini
canım internetten bulduğun birine ne kadar güvenebilirsin ki? Apartmanda kapıcınız yok mu? ya da komşularına söylesen? ben öyle buldum... internetten bulduğum birini ben eve sokamam, yani bu benim kendi düşüncem tabii, yine sen bilirsin canım :)hoşgeldin canım nasılsın
valla öyle ablacım sitenin internet sayfasından iki kişi buldum ama birinin evine gelip gitsin istiyorum
hayırlı olsun, kaç haftalık hamilesin Elif?hosbulduk kızlarr
ıyıyım sagolun sızlerı sormalı
adım elıf
hamıleyım we ıkı gundur kasık agrılarım benı rahatsız edıyo
kız yok mu bizeeeeeeee???? buram buram koktu vallakız dünür gelmişin ve gitmişin göremedim seni bugun herkesde bi faliyet var anlaşılan :)))
suways hoşgeldin şekerim
kurabiylerim pişio dua edin güzel olsun :)))ilk defa deniyorum bunu
aşağı yukarı aynıyız demek ki canım... bende de var kasık ağrıları merak etme, olağan şeylermiş :)13 haftanın ıcındeyız canım tesekkur ederım ruzgardenızcım
canım internetten bulduğun birine ne kadar güvenebilirsin ki? Apartmanda kapıcınız yok mu? ya da komşularına söylesen? ben öyle buldum... internetten bulduğum birini ben eve sokamam, yani bu benim kendi düşüncem tabii, yine sen bilirsin canım :)
hayırlı olsun, kaç haftalık hamilesin Elif?
evet ablacım bizim sitenin temizlik şirketi var dur bi bakayım adamları görebilirsem onlara sorayım... komşumda yok iki tanesi yeni taşındı bide istanbulu biliyorsun komşuluk ölü
kız kolay gelsin sanada çok yorma kendini...
ben hala temizlikçi bulamadım bu gidişle ev pis kalacak annemde geç gelecek ananem zekaret onun başındalar
eveeeeeet... herbirinizden ayrı ayrı duyunca bunları çok rahatladım :) sağolun canlarım benim... bu arada hem kadından memnun kalmana hem de onbeşte bir almana çok sevindim canım, kendini o kadar paralamana değmez, zaten iyice ilerledi hamileliğin... sabah ben de çamaşırları yıkadım kadına astırdım, çünkü eğilmek uzanmak istemiyorum... sağolsun o da bana hiçbir şey yaptırmıyor zaten...
hadi kadını aç bırakma :) benimkine sabah öyle sıkı bir kahvaltı yaptırıyorum ki öğlenleri yemek yiyemiyor valla
çok zor güvenilir birini bulabilmek Nurcum, inşallah en kısa zamanda bulursun güvenilir birini
kız dünür gelmişin ve gitmişin göremedim seni bugun herkesde bi faliyet var anlaşılan :)))
suways hoşgeldin şekerim
kurabiylerim pişio dua edin güzel olsun :)))ilk defa deniyorum bunu
canım internetten bulduğun birine ne kadar güvenebilirsin ki? Apartmanda kapıcınız yok mu? ya da komşularına söylesen? ben öyle buldum... internetten bulduğum birini ben eve sokamam, yani bu benim kendi düşüncem tabii, yine sen bilirsin canım :)
hayırlı olsun, kaç haftalık hamilesin Elif?
hosbulduk buldukcumopuyorumnanaktan
kurabıye cektı canım yaaa
kız yok mu bizeeeeeeee???? buram buram koktu valla
aşağı yukarı aynıyız demek ki canım... bende de var kasık ağrıları merak etme, olağan şeylermiş :)
çok haklısın ama madem temizlik şirketi var onlar sana daha çok yardımcı olabilirler, bence hiç internete bulaşma, dediğin gibi İstanbul gibi bir yerde herekese güvenemezsin, ayrıca komşuluğun ölü olduğu konusunda çok haklısın ama bu sadece İstanbulla ilgili değil hayatım, bizim buralarda da yok böyle şeyler
sıze acayıp katılıyorum kızlar konıunuza daldım kusura bkamayın ama
ben ızmıtten gelın geldım ıstanbula bır yıllık ewlıyım apartmandakı 3 komsumdan baska kımse yok
onlarlada ayda bı selamlasırız
herkesten korkuyorum
ızmıtte bızım ewımızdı
bahceye bı cıkaardık tum komsular gelırdı
ıstanbulda boguluyorumsenağlama
valla cerenim bende bilmiyorum çok da yoğunum inanamazsın sınav bebek arada baya yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?