Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canım nasılsın

valla öyle ablacım sitenin internet sayfasından iki kişi buldum ama birinin evine gelip gitsin istiyorum

hosbulduk kızlarr
ıyıyım sagolun sızlerı sormalı
adım elıf
hamıleyım we ıkı gundur kasık agrılarım benı rahatsız edıyo

kız dünür gelmişin ve gitmişin göremedim seni bugun herkesde bi faliyet var anlaşılan :)))

suways hoşgeldin şekerim

kurabiylerim pişio dua edin güzel olsun :)))ilk defa deniyorum bunu

hoşgeldin canım nasılsın

valla öyle ablacım sitenin internet sayfasından iki kişi buldum ama birinin evine gelip gitsin istiyorum
canım internetten bulduğun birine ne kadar güvenebilirsin ki? Apartmanda kapıcınız yok mu? ya da komşularına söylesen? ben öyle buldum... internetten bulduğum birini ben eve sokamam, yani bu benim kendi düşüncem tabii, yine sen bilirsin canım :)
hosbulduk kızlarr
ıyıyım sagolun sızlerı sormalı
adım elıf
hamıleyım we ıkı gundur kasık agrılarım benı rahatsız edıyo
hayırlı olsun, kaç haftalık hamilesin Elif?

kız dünür gelmişin ve gitmişin göremedim seni bugun herkesde bi faliyet var anlaşılan :)))

suways hoşgeldin şekerim

kız yok mu bizeeeeeeee???? buram buram koktu valla
13 haftanın ıcındeyız canım tesekkur ederım ruzgardenızcım
aşağı yukarı aynıyız demek ki canım... bende de var kasık ağrıları merak etme, olağan şeylermiş :)

evet ablacım bizim sitenin temizlik şirketi var dur bi bakayım adamları görebilirsem onlara sorayım... komşumda yok iki tanesi yeni taşındı bide istanbulu biliyorsun komşuluk ölü

evet ablacım bizim sitenin temizlik şirketi var dur bi bakayım adamları görebilirsem onlara sorayım... komşumda yok iki tanesi yeni taşındı bide istanbulu biliyorsun komşuluk ölü

çok haklısın ama madem temizlik şirketi var onlar sana daha çok yardımcı olabilirler, bence hiç internete bulaşma, dediğin gibi İstanbul gibi bir yerde herekese güvenemezsin, ayrıca komşuluğun ölü olduğu konusunda çok haklısın ama bu sadece İstanbulla ilgili değil hayatım, bizim buralarda da yok böyle şeyler

kız kolay gelsin sanada çok yorma kendini...
ben hala temizlikçi bulamadım bu gidişle ev pis kalacak annemde geç gelecek ananem zekaret onun başındalar

yormuyom balım merak etme yapabildiğim kadar işte bundan iyisi şamda kayısı kaydirigubbakcemile3

kızz nurrr ne zaman bulucanda ısınıcanda evi işi öğreticende kadın gelicek anacım elini çabuk tut yavrummmm

sende sağol ablacımmm buyrunnnnnnnnn

evet abla ya sağolsun kadın bir dediğimi iki etmiyor sabah geldiği gibi soruyor ne yapayım diye yap demediğim şeyleri bile yaptı evide tanıyıp alışınca daha kolay oluyor valla allah razı olsun ne diyim. Sanırım aradığım kişiyi buldum kaydirigubbakcemile2

sende yapma zaten abla boşver eğilme uzanma

valla bizimkide pek iştahlı değil ama yazık kız oturup dinlensin biraz

suways hoşgeldin şekerim

geldim dünür geldim meraklanma

benim dünürüm kurabiye yaparda güzel olmazmı hımmmm cokacimcoook

ablacımmm sen bizi evine tekneye davet ediyorsun
ama sen bizide internetten tanıyorsun
bize nasıl güveniyorsun? delikafadulden

sıze acayıp katılıyorum kızlar konıunuza daldım kusura bkamayın ama
ben ızmıtten gelın geldım ıstanbula bır yıllık ewlıyım apartmandakı 3 komsumdan baska kımse yok
onlarlada ayda bı selamlasırız
herkesten korkuyorum
ızmıtte bızım ewımızdı
bahceye bı cıkaardık tum komsular gelırdı
ıstanbulda boguluyorumsenağlama

istanbulun neresinde oturuyorsun canım

valla cerenim bende bilmiyorum çok da yoğunum inanamazsın sınav bebek arada baya yoruldum

canım benimmm yorma kendini güzelim dediğin gibi dershane ev hamilelik zor gidiyor ya eskiler nasıl karnı burnunda tarlaya gidermiş çapa yaparmış doğum anı o kadar yakın iken anlamıyorum valla biz onlara göre ölüyüz heralde :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…