Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablacım ve bulcuk ben cıkıyom daha dogrusu baska topıkte bıseyler ılgımı cektı ona bakıcam baska zaman yıne gorusruz hepınıze ıyı hafta sonları
görüşürüz tatlım, kendine ve bebişine iyi bak :)
çok yorma kendini, belini ağrıtacak kadar niye yoruyorsun? ne zaman başlayacak sizin boya badana işleri?

ablacım ilk haftalar normal olan ağrılar onlar sen içini ferah tut bu konuda....
hemde gel senide gezdireyim eminönünü ben çok seviyorum orayı her hafta gidiyorum...
burcu kendini yorma canım sakın bak hafta içide çalışıyorsun ...
entelliye canım sende yorma kendini temizliğe kaptırınca farkedemiyoruz ne kadar yorulduğumuzu

Sağol canım hepiniz içimi rahatlattınız... Yani daha önce bu tür bir şikayetten bahsedilse hiç bu kadar endişelenmeyecektim, o yüzden tırstım biraz :)

İstanbul'da olsam gelmez miydim yaaa... Ne güzeldir şimdi oralar :) İyice gez ve havasını içine çek benim için :)

ah ah ben çok çektim şimdi rahatım

vaav yeni ifadeler gelmiş süperrropuyorumnanaktan

ablacım ve bulcuk ben cıkıyom daha dogrusu baska topıkte bıseyler ılgımı cektı ona bakıcam baska zaman yıne gorusruz hepınıze ıyı hafta sonları
tamam canımcım yine gel görüşürüz çok öptüm
aynen valla badana boya olcak diye yaydım dötü iyicekaydirigubbakcemile3 benimde bi banyo temzilincek kaldı şimdi onuda yaptıkmı tamamdır iş bitmiş olucak

yok canım çok yormadım kendimi hazır bacağım belim ağrımıyoken aradan çıakrtayım bitsin dedim

apt.çatısında biraz işler var onlar bitsin die bekliyoruz haziran ortasına doğru başlar 15 günde falan ancak yerleşirim sonra kuzumun odasını hazırlayacağım eşyaları falan yıkanıp hazırlanacak sonra bekleyecez kuzu gelsin die temmuz sonunu ayyyyy ne kadar çok işim varmış benim yaaaaa
gerçi boyayı benmi yapacam temizliğede kadın gelecek ama yinede yerleştirme düzen falan beni bekliyor şu işler bitsede rahatlasam artık

yok be canım belim sırtım öle ağrıyorki kaptıramıyorum temizliğe kendimi işte ölesine kaynanamın gördüğü yerler derler ya öle işte :))

evet valla benimde seninle aynı işler benim vaktim daha var ama apartman içi yapılcak önce çok berbat sonra ev içi badana boyaa biz yapmasakda dedin gibi yerleştirme düzen dağınıklık yeter uğrşmamızaa mafoldumben

demek ki beklemek gerekiyor, napalım beklerim ben de :)

aaa evet yeni ifadeler gelmiş bak bunlar da yeni turkbayragi mafoldumben vereliniortak opuyorumnanaktan

sizde de mi boya badana var? Allah yardımcınız olsun valla, bütün eşyaları ortaya topla, üstünü ört, bir de o koku... valla Entelliye ile senin işin zor canım
çok yorma yine de kendini, o koku çıkabilecek mi oğluş doğana kadar?

oooo hanımlar bakıyorumda kaynatmışsınız
bende ütü yaptım birazcık çamaşır astım ve geldim dahada şuan bişi yapıcak halim yok valla kadın uğraşıyor hala üst kata aşağı insin diye bekliyorum ben yukarı çıkıcamda :)
eeee ne var ne yok hanımlar?

Filiz ablacım canım karnın büyüyor ve kasların geriliyor bu çok norml daha neler neler yaşayacaksın
evet geçen gelen kadın abla memnun kaldım valla on beşte bir gelicek bundan sonra ne yapayım be yetşemiyorum artıkın

dünüüürrr sendemi temizlik yapıyon kuzu otur boşver biz seni biliyoz damadımı yorma

entelliye sende öyle canım bak sende baya ileridesin fazla hareket etme güzelim

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlaaarr ben yukarı çıkayımda kadına yiyecek bir şeyler hazırlayım öğlen oldu kadın hala aç
sayfayı açık bırakıyorum hemen gelicem canlarımmm

kız kolay gelsin sanada çok yorma kendini...
ben hala temizlikçi bulamadım bu gidişle ev pis kalacak annemde geç gelecek ananem zekaret onun başındalar

eveeeeeet... herbirinizden ayrı ayrı duyunca bunları çok rahatladım :) sağolun canlarım benim... bu arada hem kadından memnun kalmana hem de onbeşte bir almana çok sevindim canım, kendini o kadar paralamana değmez, zaten iyice ilerledi hamileliğin... sabah ben de çamaşırları yıkadım kadına astırdım, çünkü eğilmek uzanmak istemiyorum... sağolsun o da bana hiçbir şey yaptırmıyor zaten...

kızlaaarr ben yukarı çıkayımda kadına yiyecek bir şeyler hazırlayım öğlen oldu kadın hala aç
sayfayı açık bırakıyorum hemen gelicem canlarımmm
hadi kadını aç bırakma :) benimkine sabah öyle sıkı bir kahvaltı yaptırıyorum ki öğlenleri yemek yiyemiyor valla
kız kolay gelsin sanada çok yorma kendini...
ben hala temizlikçi bulamadım bu gidişle ev pis kalacak annemde geç gelecek ananem zekaret onun başındalar
çok zor güvenilir birini bulabilmek Nurcum, inşallah en kısa zamanda bulursun güvenilir birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…