- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.081
görüşürüz tatlım, kendine ve bebişine iyi bak :)ablacım ve bulcuk ben cıkıyom daha dogrusu baska topıkte bıseyler ılgımı cektı ona bakıcam baska zaman yıne gorusruz hepınıze ıyı hafta sonları
çok yorma kendini, belini ağrıtacak kadar niye yoruyorsun? ne zaman başlayacak sizin boya badana işleri?ayyyy internet gitti birden ikide bir kopuyor zaten delimi ne :)))
burcu sendemi temizlik yapıyorsun bende öle ortadan bir toparladım ama banya fenaydı ovdum her yerini belim ağrıdı bekliyorum şimdide silecem napım yapma yapma nereye kadar nasılsa badana boya olaclak die çok serdim işleri ama evin ucu toptan kaçtı bu seferde amaaaann kim görüyor zaten boşverdim öle yalap şap
arkadaslar ıyı gunler hepınıze ben cıkıyorum bıraz uzanıcam
arkadaslar ıyı gunler hepınıze ben cıkıyorum bıraz uzanıcam
Sağol canım hepiniz içimi rahatlattınız... Yani daha önce bu tür bir şikayetten bahsedilse hiç bu kadar endişelenmeyecektim, o yüzden tırstım biraz :)ablacım ilk haftalar normal olan ağrılar onlar sen içini ferah tut bu konuda....
hemde gel senide gezdireyim eminönünü ben çok seviyorum orayı her hafta gidiyorum...
burcu kendini yorma canım sakın bak hafta içide çalışıyorsun ...
entelliye canım sende yorma kendini temizliğe kaptırınca farkedemiyoruz ne kadar yorulduğumuzu
ohh rahat rahat yap hayatım, çok fazla eğilip sıkıştırma oğlanı kaydirigubbakcemile3
ayyy iyi oldu söylediğin, burada kimseler bahsetmeyince bende mi bir acayiplik var demeye başladım artık... çünkü kimse şikayet etmemiş bugüne kadar bu sızılardan... canııııııım opuyorumnanaktan
tamam canımcım yine gel görüşürüz çok öptümablacım ve bulcuk ben cıkıyom daha dogrusu baska topıkte bıseyler ılgımı cektı ona bakıcam baska zaman yıne gorusruz hepınıze ıyı hafta sonları
aynen valla badana boya olcak diye yaydım dötü iyicekaydirigubbakcemile3 benimde bi banyo temzilincek kaldı şimdi onuda yaptıkmı tamamdır iş bitmiş olucakayyyy internet gitti birden ikide bir kopuyor zaten delimi ne :)))
burcu sendemi temizlik yapıyorsun bende öle ortadan bir toparladım ama banya fenaydı ovdum her yerini belim ağrıdı bekliyorum şimdide silecem napım yapma yapma nereye kadar nasılsa badana boya olaclak die çok serdim işleri ama evin ucu toptan kaçtı bu seferde amaaaann kim görüyor zaten boşverdim öle yalap şap
ablacım ilk haftalar normal olan ağrılar onlar sen içini ferah tut bu konuda....
hemde gel senide gezdireyim eminönünü ben çok seviyorum orayı her hafta gidiyorum...
entelliye canım sende yorma kendini temizliğe kaptırınca farkedemiyoruz ne kadar yorulduğumuzu
yok be canım belim sırtım öle ağrıyorki kaptıramıyorum temizliğe kendimi işte ölesine kaynanamın gördüğü yerler derler ya öle işte :))ablacım ilk haftalar normal olan ağrılar onlar sen içini ferah tut bu konuda....
apt.çatısında biraz işler var onlar bitsin die bekliyoruz haziran ortasına doğru başlar 15 günde falan ancak yerleşirim sonra kuzumun odasını hazırlayacağım eşyaları falan yıkanıp hazırlanacak sonra bekleyecez kuzu gelsin die temmuz sonunu ayyyyy ne kadar çok işim varmış benim yaaaaa
gerçi boyayı benmi yapacam temizliğede kadın gelecek ama yinede yerleştirme düzen falan beni bekliyor şu işler bitsede rahatlasam artık
demek ki beklemek gerekiyor, napalım beklerim ben de :)ah ah ben çok çektim şimdi rahatım
vaav yeni ifadeler gelmiş süperrropuyorumnanaktan
aynen valla badana boya olcak diye yaydım dötü iyicekaydirigubbakcemile3 benimde bi banyo temzilincek kaldı şimdi onuda yaptıkmı tamamdır iş bitmiş olucak
çok yorma yine de kendini, o koku çıkabilecek mi oğluş doğana kadar?apt.çatısında biraz işler var onlar bitsin die bekliyoruz haziran ortasına doğru başlar 15 günde falan ancak yerleşirim sonra kuzumun odasını hazırlayacağım eşyaları falan yıkanıp hazırlanacak sonra bekleyecez kuzu gelsin die temmuz sonunu ayyyyy ne kadar çok işim varmış benim yaaaaa
gerçi boyayı benmi yapacam temizliğede kadın gelecek ama yinede yerleştirme düzen falan beni bekliyor şu işler bitsede rahatlasam artık
oooo hanımlar bakıyorumda kaynatmışsınız
bende ütü yaptım birazcık çamaşır astım ve geldim dahada şuan bişi yapıcak halim yok valla kadın uğraşıyor hala üst kata aşağı insin diye bekliyorum ben yukarı çıkıcamda :)
eeee ne var ne yok hanımlar?
Filiz ablacım canım karnın büyüyor ve kasların geriliyor bu çok norml daha neler neler yaşayacaksın
evet geçen gelen kadın abla memnun kaldım valla on beşte bir gelicek bundan sonra ne yapayım be yetşemiyorum artıkın
dünüüürrr sendemi temizlik yapıyon kuzu otur boşver biz seni biliyoz damadımı yorma
entelliye sende öyle canım bak sende baya ileridesin fazla hareket etme güzelim
oooo hanımlar bakıyorumda kaynatmışsınız
bende ütü yaptım birazcık çamaşır astım ve geldim dahada şuan bişi yapıcak halim yok valla kadın uğraşıyor hala üst kata aşağı insin diye bekliyorum ben yukarı çıkıcamda :)
eeee ne var ne yok hanımlar?
Filiz ablacım canım karnın büyüyor ve kasların geriliyor bu çok norml daha neler neler yaşayacaksın
evet geçen gelen kadın abla memnun kaldım valla on beşte bir gelicek bundan sonra ne yapayım be yetşemiyorum artıkın
dünüüürrr sendemi temizlik yapıyon kuzu otur boşver biz seni biliyoz damadımı yorma
entelliye sende öyle canım bak sende baya ileridesin fazla hareket etme güzelim
hadi kadını aç bırakma :) benimkine sabah öyle sıkı bir kahvaltı yaptırıyorum ki öğlenleri yemek yiyemiyor vallakızlaaarr ben yukarı çıkayımda kadına yiyecek bir şeyler hazırlayım öğlen oldu kadın hala aç
sayfayı açık bırakıyorum hemen gelicem canlarımmm
çok zor güvenilir birini bulabilmek Nurcum, inşallah en kısa zamanda bulursun güvenilir birinikız kolay gelsin sanada çok yorma kendini...
ben hala temizlikçi bulamadım bu gidişle ev pis kalacak annemde geç gelecek ananem zekaret onun başındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?