Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ceren, Nur yarın beraber bir yerde kahvaltı etsenize yaaa... ne güzel bir fırsat yüzyüze tanışmak için... sonra resimlerinizi de koyarsınız albüme... amaaaaa ben kıskanırım yaw senağlama

Ceren, Nur yarın beraber bir yerde kahvaltı etsenize yaaa... ne güzel bir fırsat yüzyüze tanışmak için... sonra resimlerinizi de koyarsınız albüme... amaaaaa ben kıskanırım yaw senağlama

evet ablacım bende çok istiyorum inş ayarlayabiliriz cerenin babas gelmiş şimdi görüşemedik ama görüşürüz birazdan...
kıyamam hadi sende gel

Selam kızlar nasılsınız? Aslında hemen çıkmam lazım ama bir hal hatır sorayım dedim. Valla siteye birşeyler oluyor yazmam çok uzun zamanımı aldı.

Ceren kolay gelsin. Temizlik var ha. Ohh mis gibi olunca ev insan çok rahatlıyor.

Bulcuk. Doğum gününü şimdiden kutlarım. Allah uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin.

Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler.

Ben çıkıyorum arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. İyi tatiller.

evet ablacım bende çok istiyorum inş ayarlayabiliriz cerenin babas gelmiş şimdi görüşemedik ama görüşürüz birazdan...
kıyamam hadi sende gel
yakın olsam kesin gelirdim valla :sm_confused: neyse siz buluşun da resimlerinize bakalım :)

canım nasılsın? iyi misin? sen de kendine iyi bak güzelim, çok öpüyorum seni

kızlar bende kacıyorum
camasırlarım war benımde asılascak bıde yemek yapım
opuyorum yıne gelırım

görüşürüz tatlım, dikkat et haaa

kolay gelsin canım, sen de dikkat et, görüşürüz :)

hadi bakalım, haber verin buluşursanız :)

tamam ablacım bizde çıkacaz ama cerenşm gelsin görüşelim ondan sonra çıkalım diyorum eşime söyledim şimdi oda çok mutlu olurum görüşelim dedi

kızlarr bden dışarı çıkıyorum istanbuldan kuzenim gelmiş dışarda buluşçaz
kendinize iyi bakın çok öptümm

merhabalar,naıslsınız keyifler yerinde mi?biz kızımla kaldık artık,kayınvalidem gitti bugün,kendi annem geldi şimdi,biraz da o kalıcak yanımda görüşürüz bundan sonra artık zeynep hanımdan fırsat buldukça,kendinize iyi bakın ,hepinizi öpüyorum,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar çok geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın,burcu canım doğum gününmüş,kutlarım canım,doğum günün kutlu olsun,:teytey::teytey::teytey:sağlıklı ve mutlu bebişinle,eşinle,nice mutlu yıllara canım benim:dance::dance::dance:

teşekkür ederim beyazımm amiin amiiin işalllahhh :Saruboceq:
hihoyyythihoyyytalkisalkisalkiszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…