Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canıııııııım oh çok şükür kayınvaliden gitmiş anneciğin gelmiş, biraz daha rahat hissediyorsundur :) Zeynep'i kokla bizim için, biz de seni öpüyoruz canım opuyorumnanaktan
Kızlar ben bu gece adet oldum, 3 Haziranda bekliyordum erken geldi. Bu ay gene olmadı. Hayırlısı..
canım hayırlısı olsun, kaç kere konuştuk, artık aynı şeyleri söylemeyeceğim biliyorsun zaten :) dualarım seninle hayatım, bence senin şu ağır temponun bitmesini bekliyor bebişin gelmek için :) hakkında herşeyin hayırlısı canım :)
evet canım, dün ve evvelsi günü çok kötüydü ama bugün geçti, kalmadı sızı falan :) sen nasılsın birtanem?
gördüm sizi gördüm ne güzel çıkmışınız ikinizde bayan göbişler kız fırsat olsada hep beraber görüşsek ne güzsel olur dimi

valla ne tatlılar di mi entelliyecim? çok güzel vakit geçirmişler :icecream:

filizcim hoş geldin gerçekten çok tatlılar belki bir gün nasip olur hepimiz karşılaşırız biraz zor ama olsun
sen nasılsın iyimisin

filizcim hoş geldin gerçekten çok tatlılar belki bir gün nasip olur hepimiz karşılaşırız biraz zor ama olsun
sen nasılsın iyimisin

canım, sen gittin zannettim, çıktım ben de... di mi çok tatlılar :) inşallah bir gün hep beraber bir araya gelebiliriz, ne güzel olurdu :) iyiyim canım sağol, sen nasılsın?

Kızlar ben bu gece adet oldum, 3 Haziranda bekliyordum erken geldi. Bu ay gene olmadı. Hayırlısı..

neşecim hayırlısı olsun dularım hep seninle her zaman

sağol canım benim amiinnnn
kurbiklere hiç tuz yok tatlı kurabiyeler

heyyyyytttt yeter lan bu kadar kıskandırmaca niye kimse yazmıyor
burcucum doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım sana

sağol canım amiinnnnn

kızlaar resimlerinizee baktım çok güzelsiniz yaa ilayda ve ceren muteşemlerrr
kskandıkkk ama bizzzz ortaya oğlum nasıda güzek yakışırdı

günaydın canım arkadaşlarımmmm opuyorumnanaktan
hepinizeee sağlıklı mutlu huzur dolu bir hafta diliyoruuumm a.s.

Günaydın kızlarrrr mirmirmirmir bugün işe çok zor geldim acayip uykum var. Haftasonu uyumam hafta içi uykudan geberirim ben de tersim. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu haftalar diliyorum. Kızlar benim adetim hala adam gibi gelmiyor, bakalım bugün nasıl olacak???

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nasılsınız abkalım güzellerrrrrrrhihoyyythihoyyyt
oh valla özlemişim yaw sizleri,kızım çok usluydu dün maşallah ,bugünde hala uyuyor emzirip yatırıyorum tekrar,biraz gaz sancımız var baya kıvranıyor kızım bakalım rezeneyi deneyeceğim umarım işe yarar,sizler de ne var ne yok?
durun bakam şu nurla gülçinin resimlerine,merak ettim yawopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese
beyazcım hoşgeldin zeynebimiz uslu uslu annesinin dinlenmesine izin veriyor demekki ne güzel darısı başımıza canım zor günlerin bitti şimdiden sonra en keyifli zamanların başlıyor doyaumdoya bebeğinle vakit geçir emi öpüyorum

günaydın güzellerrrr hepinize çooooooookkkkkkkkk güzel bir hafta diliyorum canlarımmmmm
biz şimdi eşimle hastaneye gidiyoruz malum izin ve kontrol için sonrada çarşıda biraz işimiz var birde bir ara iş yerime uğrayacağım ve ilk fırsatta neler olduğunu size yazacağım çıkmadan bir selam veriyim dedim canlarım benim
beni unutmayın sakın emi gülüm
sizi çoooooooookkkkkkkkkkk sevvooorrrummmm mucxxxxxx

günaydın kızlar nasılsınız hepinize bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum
inşallah çok güzel geçer

nur ceren resimlerinize baktım harikasınız kızlar bayıldım allah mutluluğunuzu bozmasın bebişlerinizle taçlandırsın bu arada felekten bir gün çalmışsınız valla bulunduğunuz mekan çok güzelmiş

burcu nasılsın canım oğluşun nasıl kurabiyeler nasıl oldu kız

beyazcım nasılsın canım bizde seni burda görmeyi özledik zeynebimiz nasıl

çiğdemcim nasılsın canım minik kızın nasıl

cerencim nasılsın cicim ohhh artık iş derdin yok ne güzel bol bol dinlen son günlerinin kızınla birlikte keyfini çıkar hadi hayırlısıyla hallet işleri bekliyoz

canım benimmm günaydın minik cadıyı görüceksiniz demek güzel haberlerle gel emi tatilinin tadını çıkar canım iyicene dinlen seni unuturmuyuz hiç ya delimisin sen sık sık girmeye çalış çok öpüyorum seni balımmmm

günaydın kumsalcım iyiyim canım sağol sen nasılsın
miniğimde büyüyor ablası hala hareketlerini hissetmiyorum bunun dışında herşey yolunda şükürler olsun iyi haftalar canım

günaydın kızlar nasılsınız hepinize bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum
inşallah çok güzel geçer

burcu nasılsın canım oğluşun nasıl kurabiyeler nasıl oldu kız

günaydın canım iyyiz oğlumla, bugun bi rahatsızlık var kanrımda ama çözemedim bi ağırlık hissediyorum sen nasılsın şekerim
kurabiyler süper oldu tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

nurcum cerencim resimlere bende baktım süper ya ne güzel yapmışsınız valla orlaraıda çok güzelmiş ohh ceren mis gibi yerde büyüyecek şanslı bıdık allah muhabbetinizi bozmasın canlarım valla çok keyif aldım resimlere bakarken göbişlerde çok güzel kırkbir kere maşallahh allah nazarlardan korusun öpüldünüz şekerlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…