- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.221
canıııııııım oh çok şükür kayınvaliden gitmiş anneciğin gelmiş, biraz daha rahat hissediyorsundur :) Zeynep'i kokla bizim için, biz de seni öpüyoruz canım opuyorumnanaktanmerhabalar,naıslsınız keyifler yerinde mi?biz kızımla kaldık artık,kayınvalidem gitti bugün,kendi annem geldi şimdi,biraz da o kalıcak yanımda görüşürüz bundan sonra artık zeynep hanımdan fırsat buldukça,kendinize iyi bakın ,hepinizi öpüyorum,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım hayırlısı olsun, kaç kere konuştuk, artık aynı şeyleri söylemeyeceğim biliyorsun zaten :) dualarım seninle hayatım, bence senin şu ağır temponun bitmesini bekliyor bebişin gelmek için :) hakkında herşeyin hayırlısı canım :)Kızlar ben bu gece adet oldum, 3 Haziranda bekliyordum erken geldi. Bu ay gene olmadı. Hayırlısı..
evet canım, dün ve evvelsi günü çok kötüydü ama bugün geçti, kalmadı sızı falan :) sen nasılsın birtanem?selam kızlar nasılsınızz
ablacım karnın sızlıyomuş ama bizim kızlar gerekli açıklamayı yapmuş zaten endişelenme sakın
cerencim temizlik varmış ohhh misler gibidir heryer şimdi nasıslın miniğimiz nasıl
nurcum nasılsın canım cerenle görüşebilirseniz fotoğraf çekilmeyi unutmayın sakın
entelliye canım yorma kendini fazla sakın temizlikten sonra acısı çıkıyor
burcummmmm doğummm günün kutlu olsun hayatım rabbim ailene bir ömür boyu mutluluk ve sağlık versin inşallah . kubilerde güzel olmuş ellerine sağlık tuz falan koymuyonmu hamuruna
beyazcım gözün aydın canım valla çok sevindim gitmesine ohhh ne güzel annecin gelmiş sen nasılsın zeynebimiz nasıl bu arada ben hala zeynebi göremedim hatırlatırım:)))
nesecim canım benim kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım sakın ama sakın üzülmek yok herşeye rağmen bir gün bizde anne olucaz allahın izniyle .bu arada benimde karnımda hafiften sanki adet sancısı gibi ağrım var benimdemi erken gelicek ne bi kere bozuldu ya düzenim oturtana kadar anam ağlar şimdi
gördüm sizi gördüm ne güzel çıkmışınız ikinizde bayan göbişler kız fırsat olsada hep beraber görüşsek ne güzsel olur dimi
gördüm, gördüm, harika resimler canım :)resimleri ekledim
valla ne güzel olur kızlar :) inşallah canım :)ablacım ilayda ile ceren doğsun senin ordayız inş
filizcim hoş geldin gerçekten çok tatlılar belki bir gün nasip olur hepimiz karşılaşırız biraz zor ama olsun
sen nasılsın iyimisin
Kızlar ben bu gece adet oldum, 3 Haziranda bekliyordum erken geldi. Bu ay gene olmadı. Hayırlısı..
selam kızlar nasılsınızz
ablacım karnın sızlıyomuş ama bizim kızlar gerekli açıklamayı yapmuş zaten endişelenme sakın
cerencim temizlik varmış ohhh misler gibidir heryer şimdi nasıslın miniğimiz nasıl
nurcum nasılsın canım cerenle görüşebilirseniz fotoğraf çekilmeyi unutmayın sakın
entelliye canım yorma kendini fazla sakın temizlikten sonra acısı çıkıyor
burcummmmm doğummm günün kutlu olsun hayatım rabbim ailene bir ömür boyu mutluluk ve sağlık versin inşallah . kubilerde güzel olmuş ellerine sağlık tuz falan koymuyonmu hamuruna
beyazcım gözün aydın canım valla çok sevindim gitmesine ohhh ne güzel annecin gelmiş sen nasılsın zeynebimiz nasıl bu arada ben hala zeynebi göremedim hatırlatırım:)))
nesecim canım benim kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım sakın ama sakın üzülmek yok herşeye rağmen bir gün bizde anne olucaz allahın izniyle .bu arada benimde karnımda hafiften sanki adet sancısı gibi ağrım var benimdemi erken gelicek ne bi kere bozuldu ya düzenim oturtana kadar anam ağlar şimdi
heyyyyytttt yeter lan bu kadar kıskandırmaca niye kimse yazmıyor
burcucum doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım sana
canım benimmm günaydın minik cadıyı görüceksiniz demek güzel haberlerle gel emi tatilinin tadını çıkar canım iyicene dinlen seni unuturmuyuz hiç ya delimisin sen sık sık girmeye çalış çok öpüyorum seni balımmmmgünaydın güzellerrrr hepinize çooooooookkkkkkkkk güzel bir hafta diliyorum canlarımmmmm
biz şimdi eşimle hastaneye gidiyoruz malum izin ve kontrol için sonrada çarşıda biraz işimiz var birde bir ara iş yerime uğrayacağım ve ilk fırsatta neler olduğunu size yazacağım çıkmadan bir selam veriyim dedim canlarım benim
beni unutmayın sakın emi gülüm
sizi çoooooooookkkkkkkkkkk sevvooorrrummmm mucxxxxxx
günaydın kumsalcım iyiyim canım sağol sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız hepinize bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum
inşallah çok güzel geçer
nur ceren resimlerinize baktım harikasınız kızlar bayıldım allah mutluluğunuzu bozmasın bebişlerinizle taçlandırsın bu arada felekten bir gün çalmışsınız valla bulunduğunuz mekan çok güzelmiş
burcu nasılsın canım oğluşun nasıl kurabiyeler nasıl oldu kız
beyazcım nasılsın canım bizde seni burda görmeyi özledik zeynebimiz nasıl
çiğdemcim nasılsın canım minik kızın nasıl
cerencim nasılsın cicim ohhh artık iş derdin yok ne güzel bol bol dinlen son günlerinin kızınla birlikte keyfini çıkar hadi hayırlısıyla hallet işleri bekliyoz
günaydın kızlar nasılsınız hepinize bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum
inşallah çok güzel geçer
burcu nasılsın canım oğluşun nasıl kurabiyeler nasıl oldu kız
tatlım geçmiş olsun neyin var acaba ekşime falanmı?_günaydın canım iyyiz oğlumla, bugun bi rahatsızlık var kanrımda ama çözemedim bi ağırlık hissediyorum sen nasılsın şekerim
kurabiyler süper oldu tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?