Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar ben bu gece adet oldum, 3 Haziranda bekliyordum erken geldi. Bu ay gene olmadı. Hayırlısı..

canım benim nasılsın?olsun güzelim adet olmakta iyi,hamile olmayıp da beklemek de çok zor,hakkında her zaman hayırlısı olsun cnm,umarım en kısa zamanda kavuşursun snde bebğine,lohusa kadının duası kabul olur derler,senin için dua ediyorum cnm ,kocaman öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınızz

ablacım karnın sızlıyomuş ama bizim kızlar gerekli açıklamayı yapmuş zaten endişelenme sakın

cerencim temizlik varmış ohhh misler gibidir heryer şimdi nasıslın miniğimiz nasıl

nurcum nasılsın canım cerenle görüşebilirseniz fotoğraf çekilmeyi unutmayın sakın

entelliye canım yorma kendini fazla sakın temizlikten sonra acısı çıkıyor

burcummmmm doğummm günün kutlu olsun hayatım rabbim ailene bir ömür boyu mutluluk ve sağlık versin inşallah . kubilerde güzel olmuş ellerine sağlık tuz falan koymuyonmu hamuruna

beyazcım gözün aydın canım valla çok sevindim gitmesine ohhh ne güzel annecin gelmiş sen nasılsın zeynebimiz nasıl bu arada ben hala zeynebi göremedim hatırlatırım:)))

nesecim canım benim kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım sakın ama sakın üzülmek yok herşeye rağmen bir gün bizde anne olucaz allahın izniyle .bu arada benimde karnımda hafiften sanki adet sancısı gibi ağrım var benimdemi erken gelicek ne bi kere bozuldu ya düzenim oturtana kadar anam ağlar şimdi

Canım benim ya, bunda da bir hayır vardır diyelim. Sen nasılsın? Bebişin düzeldi mi?
çok iyiiz canım artık baya düzene girdik çopk şükür,gece uykumuz iyi,sadece emmeye kalkıyor,tahlil sonuçlarımız da iyi çıktı,biraz daha toparlasın miniğim daha sonra özel bir dr.a götürücez ,bakalım herşeyi normal mi diye,bi sorun yok gibi görünüyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

kızlar ben şimdi çıkıyorum bi aşağıya bakayım ne yapıyolar kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizi

ay canım ya,annem olunca rahatım bende,istediğim zaman yatıp kalkıyorum,yiyip içiyorum,böyle çoook rahatım çokkkzemuszemuszemuszemus
sen görmedin mi cnm ya,çıkmasaydın koyardım şimdi,olsun bundan sonra rahatız,koyarım canım sana zeynebimin resmini,maviş de görmedi hiç,tekrar koyarım cnmŞeniz

hu hhhuuuu millettt biz geldikkkk
gezdik gezdik geldik ve size yazıyoruz şincik
eveeetttt nerden başlasam bilmemki önce dün apar topar çıktım kusura bakmayın çünkü babam geldi kızını özlemişte kaydirigubbakcemile2
bir dahada topiğe girmeye fırsatım olmadı ancak gelebildim

Ceren, Nur yarın beraber bir yerde kahvaltı etsenize yaaa... ne güzel bir fırsat yüzyüze tanışmak için... sonra resimlerinizi de koyarsınız albüme... amaaaaa ben kıskanırım yaw senağlama

evet ablacım aynen dediğini yaptık nurla yüz yüze tanıştık bir yerlerde kahvaltı ettik hata bırak kahvaltıyı daha nler neler akşam yemeğine yer kalmadı düşün yani kaydirigubbakcemile3 enfes bir gün geçirdik keşke sende olsaydın valla yakınlarda ne güzel hep birlikte olurduk alkisalkisalkis

ya valla süper ikside son aylarında koca göbiş resim çekinip topikde bizi çatlatınn

aşkk olsun dünür neyen çatlıcan be kuzum seninlede bir araya geliriz daha dur burdayız balım
koca göbişlerle resimlerimizide çekildik birazdan albüme eklicem canım alkisalkisalkis

evet ablacım bende çok istiyorum inş ayarlayabiliriz cerenin babas gelmiş şimdi görüşemedik ama görüşürüz birazdan...
kıyamam hadi sende gel

görüştük ya kıızzzzz kaydirigubbakcemile3

Ceren kolay gelsin. Temizlik var ha. Ohh mis gibi olunca ev insan çok rahatlıyor.

sağol canım bitti valla temizlik oohh misler gibide oldu ter temizz :sm_cool:

yakın olsam kesin gelirdim valla :sm_confused: neyse siz buluşun da resimlerinize bakalım :)

yaa abla o kadarda uzak değidin aslında keşpke akşam okusaydım bu yazıları belki seni gaza getirirdim sizde gelirdiniz buraya süüppeeerrrr olurdu hihoyyyt

ceren bi gelsinde ayarlayalım inş ablacım

geldim be hatta sen bile geldinde gittin kaydirigubbakcemile3

tamam ablacım bizde çıkacaz ama cerenşm gelsin görüşelim ondan sonra çıkalım diyorum eşime söyledim şimdi oda çok mutlu olurum görüşelim dedi

bende çok mutlu oldum canım tanıştığım için harika bir gün geçirdik tamamen doğa ile başbaşa :dance:

harikaaaaa ne güzel, hadi bakalım süper olur zemuszemus zemuszemus zemuszemus

eveeeetttttt :sm_cool:

kızlar ben çıkıyorum şimdi...
ceren akşam nette olacam veya tel ile görüşelim tamam mı

çatlak karı burdanmı ulaşçan bana arka cepten bir mesaj atsaydın ya kaydirigubbakcemile3

canım benim tazecik annem hoş geldin balım nasılsın
kayınvaliden gitmiş çok sevindim hayatım hadi gözün aydın zeynebimizde daha iyiymiş oy maşallah rabbim nazarlardan korusun kuzumu

Kızlar ben bu gece adet oldum, 3 Haziranda bekliyordum erken geldi. Bu ay gene olmadı. Hayırlısı..

canımmm hakkında hayırlısı olsun birtanem çok fazla yazmıyorum çünkü biz seninle zaten bunları sürekli konuşuyoruz ne düşündüğümü biliyorsun herşey allahtan kendini üzmek yok önce sen!

hoşgeldin canımın içi
evet tatlım dün temizlik vardı ve bitti misler gibi oldu evim güle güle kirletirim artık kaydirigubbakcemile3

resimmii çekildik canım bakarsın albümeeee iki koca göbişşş kaydirigubbakcemile3

heyoooo kızlar nabersiniz yaw ceren nur ne güzel kız tanışmışsınız bizde kaç kere düşündük oraya gitmeyi bi türlü nasip olmadı belki bir dahakine hep beraber oluruz neden olmasın :)))
fotograf çektinizmi canlarım albüme koyarsınızda bakar bakar iç çekerizzz barim napalım
bugün elektrikler yoktu bilg.şarjda yoktu bütün gün evde patladım sırtım ağrıyordu dışarı çıkmakta canım istemedi hiiççç
beyazıııımmm gelmiş gözünaydın hayatım anacığın gelmiş ne güsel zeynebimizede kendinede iii bak olurmu
biraz geçmişe bakayım dün benden sonra neler kaynatmışınız bakem

canım ya çok güzel bi gündü valla çok sağolun çok mutlu oldum hihoyyythihoyyyt

heyyyyytttt yeter lan bu kadar kıskandırmaca niye kimse yazmıyor
burcucum doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım sana

eeveeeeetttttt resimlerimizi albüme ekledik kızlarrr isteyen bakar artıkınnn yorumunuda yapar
tabii nurda da resimler var oda eklesin görelimm :):):)

canımmm hoş geldin evet tanıştık ve harika bir gün geçirdik
madem niyetiniz var sizide bekleriz buralara biz pek bir misafirperverizdir :):)
hadi bak resimlere bariii

canım ya çok güzel bi gündü valla çok sağolun çok mutlu oldum hihoyyythihoyyyt

canımmm vardınız demek eve oh oh ne güzel akşam trafiğine yakalanmadınız anlaşılan

aman efendim ne demek sizi memnun edebildiysek ne mutlu bize :sm_cool:
bizim içinde çok güzel bir gün oldu canım bir kerelik olmasın mümkünse fırsat buldukça görüşelimmm :sm_cool:

gördüm sizi gördüm ne güzel çıkmışınız ikinizde bayan göbişler kız fırsat olsada hep beraber görüşsek ne güzsel olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…