- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.241
merhaba canım,bazen evet çok uslu bazende canımı çıkarıyor valla zeynebim,bakalım senin zeynep nasıl olacak:sm_confused:günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese
beyazcım hoşgeldin zeynebimiz uslu uslu annesinin dinlenmesine izin veriyor demekki ne güzel darısı başımıza canım zor günlerin bitti şimdiden sonra en keyifli zamanların başlıyor doyaumdoya bebeğinle vakit geçir emi öpüyorum
hadi bakalım canım git de gel hastaneye,yeni ciciler mi alıcan cereneŞenizgünaydın güzellerrrr hepinize çooooooookkkkkkkkk güzel bir hafta diliyorum canlarımmmmm
biz şimdi eşimle hastaneye gidiyoruz malum izin ve kontrol için sonrada çarşıda biraz işimiz var birde bir ara iş yerime uğrayacağım ve ilk fırsatta neler olduğunu size yazacağım çıkmadan bir selam veriyim dedim canlarım benim
beni unutmayın sakın emi gülüm
sizi çoooooooookkkkkkkkkkk sevvooorrrummmm mucxxxxxx
günaydın kızlar nasılsınız hepinize bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum
inşallah çok güzel geçer
nur ceren resimlerinize baktım harikasınız kızlar bayıldım allah mutluluğunuzu bozmasın bebişlerinizle taçlandırsın bu arada felekten bir gün çalmışsınız valla bulunduğunuz mekan çok güzelmiş
burcu nasılsın canım oğluşun nasıl kurabiyeler nasıl oldu kız
beyazcım nasılsın canım bizde seni burda görmeyi özledik zeynebimiz nasıl
çiğdemcim nasılsın canım minik kızın nasıl
cerencim nasılsın cicim ohhh artık iş derdin yok ne güzel bol bol dinlen son günlerinin kızınla birlikte keyfini çıkar hadi hayırlısıyla hallet işleri bekliyoz
sağol canım bilmiyorumki akşam isal oldum ama sadece bi defa ondan beri böyle bi hazımsılık gibi dün çok yedim galiba kaydirigubbakcemile3tatlım geçmiş olsun neyin var acaba ekşime falanmı?_
yaw 2 satttir kızımla uğraşıyorum kakasını yapamadığı için çok huzursuz,ağlamaya başladı yine sonra görürürlşüz
bende iyiyim şükürler olsun ama canım sıkılıyor biraz pazartesi sendromudur nedir anlamadım üzülme canım 1-2 hafta kadar sende hissedersin cimcimeyi ne zaman doktora gidicencanım benimmm günaydın minik cadıyı görüceksiniz demek güzel haberlerle gel emi tatilinin tadını çıkar canım iyicene dinlen seni unuturmuyuz hiç ya delimisin sen sık sık girmeye çalış çok öpüyorum seni balımmmm
günaydın kumsalcım iyiyim canım sağol sen nasılsın
miniğimde büyüyor ablası hala hareketlerini hissetmiyorumbunun dışında herşey yolunda şükürler olsun iyi haftalar canım
niyeki burcum ne oldu yediğin bişimi dokundu acaba deneyim bakim şu kurabiyelerigünaydın canım iyyiz oğlumla, bugun bi rahatsızlık var kanrımda ama çözemedim bi ağırlık hissediyorum sen nasılsın şekerim
kurabiyler süper oldu tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
bende iiyim beyazcım sağol kıyamam canım benim sen bebişine bak şekerimyaw 2 satttir kızımla uğraşıyorum kakasını yapamadığı için çok huzursuz,ağlamaya başladı yine sonra görürürlşüz
günaydın kızlar ancak girebildim girdim resimlere bakmaktan buraya yazamadım...nasılsınız ceren nur ne güzel buluşmuşsunuz bende olmak isterdim....çok tatlı çıkmışsınız..ee varmı yeni haberler...benimde bogazım agrıyor şiş gibi ama çok dgl daha çok agrıma var sesimde çatallaştı tuhaf çıkıyor...p.tesi sendromu var galiba durgun biraz topik..
ya sorma öğlen çıkıcam öğleden sonra izinliyim patronun kızının bebeğinin mevlütü var oraya gidicem bahaneyle iştende kaytarmış olucam o yüzden işleri toparlayayım diye uğraşıyorum öğleden sonra stajer bakıcak yerimep.tesi sendromunu fazlasıyla yaşıyoruz bugun anlaşılan mirmirmirmir
canım benim sağlıklı olsunda napalım bi röyle bir böyle büyütücez artık yeterki sağlılları yerinde olsun eli ayağı düz olsun:Saruboceq::Saruboceq:merhaba canım,bazen evet çok uslu bazende canımı çıkarıyor valla zeynebim,bakalım senin zeynep nasıl olacak:sm_confused:
hadi bakalım canım git de gel hastaneye,yeni ciciler mi alıcan cereneŞeniz
iyiyim canım sağol sen naıslsın?
canım kuzenim kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu uyarıyordu istersen dene bir belki işe yararyaw 2 satttir kızımla uğraşıyorum kakasını yapamadığı için çok huzursuz,ağlamaya başladı yine sonra görürürlşüz
yersen o kadar dötün durmaz tabi bak çocuğuda rahatsız ettin içeride ceren yoksa ben varım ayol dünürüme vekil olarak fazla yeme bakiiimmmsağol canım bilmiyorumki akşam isal oldum ama sadece bi defa ondan beri böyle bi hazımsılık gibi dün çok yedim galiba kaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam ilglin e canım sen kızınla görüşürüz yineee
ya bende çok korkuyorum ondan ayaklarından tutup sallamak mı gerek acabakaydirigubbakcemile3beyazcım emerken su içerken bebekler tıkanıyo yaa napıyosun öyle bi durumda benim en büyük kabusum naparım diyee delikafadulden
aaa olmaz böle kendinize gelin bakimmm hemen toparlanıyoruz kızlar hastalıklar kapı dışarı bol enerji ,kahkaha içerii:dance::dance::sm_cool::sm_cool: haftamız güzel geçsin ayoll kıvırın bakimmkaydirigubbakcemile2 ohh kokulu öpücükler gönderiyorum hepinize buralardan opuyorumnanaktangünaydın kızlar ancak girebildim girdim resimlere bakmaktan buraya yazamadım...nasılsınız ceren nur ne güzel buluşmuşsunuz bende olmak isterdim....çok tatlı çıkmışsınız..ee varmı yeni haberler...benimde bogazım agrıyor şiş gibi ama çok dgl daha çok agrıma var sesimde çatallaştı tuhaf çıkıyor...p.tesi sendromu var galiba durgun biraz topik..
sendrom mendrom anlamam kovarım hemencecik hadi bakalım hopppaaa :teytey::sm_cool::dance:bende iyiyim şükürler olsun ama canım sıkılıyor biraz pazartesi sendromudur nedir anlamadım üzülme canım 1-2 hafta kadar sende hissedersin cimcimeyi ne zaman doktora gidicen
niyeki burcum ne oldu yediğin bişimi dokundu acaba deneyim bakim şu kurabiyeleri
bende iyiyim çok şükür canım geldik çalışıyoruz işte
bende iiyim beyazcım sağol kıyamam canım benim sen bebişine bak şekerim
günaydın şekerler nasılsınız bakalım
günaydın şekerler nasılsınız bakalım
günaydın nurcumm sen nasılsın tatlım resimleriniz harika çok beğendimmm
slm canlarımm
nasılsınız ben ıyıyım yarın yolculuk gerı dönüyoruz
slm canlarımm
nasılsınız ben ıyıyım yarın yolculuk gerı dönüyoruz
yaww hemşerim hayırsız çıktın heee o kadar yazdım haber yolladım hiç ses seda çıkmadı senden görüşemedik yaa gönüll sana deyommm insan geçmişi okur özelden yazar neyse artık bir dahakine inşallah ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?