- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.661
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nan ne uyuz yazıyon :mymeka:işimiz vardı bizimde burada sen bilirsin pat diye çıkıyor işler tlf du evraktı ha yukarı çık derken bilgda açık oluyor burası ama başında olamıyorum kii.
ABLAMMM nasılsın yaa tekne güzeliii deniz nasıl mis gibidir bizde haftaya tekne turu yapıcaz inşallah olimposa açılıcaz nasıl yüzesim var bir bilsen atıcam kendimi serin sularazemuszemusKızlaaaaaaar merhaba :) ne o? Ceren izne çıkınca topikte mi izne çıktı? sayfalar çok az ilerlemiş... Cerencim demek senin çene çok düşüktü baksana, kimse doğru dürüst konuşmamış naniknanik
sana da iyi akşamlar hayatım :)
canım ne güzel güller le gelmişsin ayy mis mis koktular valla valla kızlar cernsizlik depresyonuna girdi ee 3 -5 kişide canlandıramadım gıdım gıdım ilerliyor sayfalar acil gelmen gerek stop kimse yazmıyor stop cerene iyi bak stop hasretlen öperim stop özledik seni stoppopuyorumnanaktankızlaaarrr biz geldikkkk
BUNLAR SİZİN İÇİN CANLARIMMM
saat:4'te iş yerime gitim ve biraz önce eve geldim kızlar dizi başlamadan öncede bir göz atayım dedim ne var ne yok bizim topikte diye ama pek bir durgun geçmiş ya herkes çokmu yoğundu acaba???
Kızlar neyiniz var ne oluyor size ya ay başı diyemi böyle yoksa?
canım geçmiş olsun sanırım biraz zorlucak senin minik seni sık dişini ortalarına doğru rahatlarsın umarım tuzlu kraker ye mideni bastırır yapabileceğin çok fazla bir şey yok zamana bırak ve sabret olurmu hepsi geçecek :teselli: mujkkselam kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim berbat bir hafta geçirdim ve geçiriyorum kayınvalidemlerde bi kaç gün kaldım ama orda rahat edemedim artık her gün anneme gidiyorum gece eşimle eve geliyoruz benim istifralarım başladı bir lokma zor yiyorum herşeyden tiksindim ne yesem çıkarıyorum geceleri resmen uykumdan uyanıp istifra ediyorum çok zor geçiyo kabus gibi Allahım hamileleğimi anlayamadım sevinemedim doğru dürüst sürekli bunlarla uğraşıyorum anlıcağınız nolur dua edin bana cuma günü doktora gidicez bakalım kalp atışlarını duycakmıyız yine giremeyebilirim zaten hep ölü gibi yatıyorum hepinizi çok öptüm
kız çişli genemi ıslandın ya ıslatıyosun ya ıslanıyosun yaramaz veletler gibim gelde kurutayım ben seni zatüre olucan yoksa allah korusun kaydirigubbakcemilegünaydın kızlarrr
bugune sırılsıklam başladım otobüsden bir indim firmaya gelene kadar 3 dakikada sucuk oldum
kurumayı bekliyorum işallah hasta olmam senağlama
ayy bayılırım o kokuya bende burasıda yağacak gibi oldu inatlaştı yağmadı ohh mnis mis içine çeke çeke kokla vallaopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız canım arkadaşlarım hepinize çok güzel bir gün diliyorum burda gece çok yağmur yağmış
sabah bi kalaktım her yer miss gibi toprak kokuyor içim açıldı valla
hasta masta olma valla dünürün oklavayı çıkarır ona göre şakkıdıkumsalcım bilemedim bu kadar yağabilceğini
içtim içtim hemen çay içtim akşamda vitamin dopingi yaparım artık
önlem amaçlı
yettim gari buradayımmmgünaydın kızlar burcu cnm ya aman dikkat et akşam vitamin dopingini ihmal etme kurudunmu peki yoksa eve git ya hasta olma ilaç falanda alamazsın berbet olur ben daha bogazımı bile atlatamadım..öksürükte oluyor bazen kriz gibi sürekli öksürüyorum ama kötü dglm o kadar ...
filiz ablacım nasılsın sende gelsen artık ya özledik ceren hareketlendiriyordu bizi..genelde ben burcu çigdem arada kumsal ugruyor birimiz sessizleşince topik durgunlaşıyor...
ceren senle dün konuşmuştuk zaten ama kendini çok yorma yinede....eee nerdesiniz bakalım kızlar?
ablaaa ohh demek okul bitiyor tatil gibisi yok ya demek karnında iyicene büyüdü ya resim koyda bakalım ablam yaa merak ettim şimdi ben CADIARZUGünaydın kızlaaaaaaaaaar, bu sabah ilk iki saat dersim vardı, şimdi boşum, sonra da 2 saat dersim var ve gün bitiyor benim için çünkü diğer sınıflarımın öğrencileri gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis son 4 gün kaldı okulun bitmesine, ondan sonra artık evdeyim inşallah :) eeee, sizlerde ne var ne yok?
?
geldim yettim gariiii nörüyonuz kızlarrrrr çok yakın bir arkadaşım dün doğum yaptı akşam onu görmeye gidicez normal doğum yaptı hemen evine çıktı ya allah bizede nasip etsin kızlar ya tamam kolay değil dedi ama dayanılmaz değil diyor doğurma anı çok kolaymış iki ıkındım çıktı dedi sadece sancılar yormuş yani zor kısım açılana kadar dedi 4-5 santimden sonra hızlı açılıyormuş en azından onun öyle olmuş doğururken hiç acımadı hşissetmedim dedi ağrı kesdici iğnede yapmışlar arada oğlu oldu akşam gidip bakıcaz ayy bizede nasip etsin allah yaa bir avazda inşallah normal doğurmayı çok isterim allahtan mani çıkmaz ise :Saruboceq::Saruboceq:hoşgeldin filiz ablaa ohh ne güsel ya 4 gün sonra keyif moduna geççeksinn
bende gün sayıyorum 3ay kaldı izine çıkmamam
çiğdem kız sende hoşgedin ses ver bakam bi nasılsın
ablacım hoşgeldin nasılsın?demek karnın iyice belirginleşti hee resmini çekte görelim bende unutmazsam çekecem valla..4 gün mü kaldı perş.cuma 2 gün yoksa salı günü mü bitecek hayırdır?ablamda kurtuluyor gerçi toplantı falan olurmu bilmem görev pek almayı düşünmüyordu malum nikahı var..ee bir süre buradasın yanii ögrenciler gelmemiş ohh ne güzel ablacım son hafta ders yoktur fazla niye gelsinlerki bizde kaçardık heleki yoklamadan eminsek...
günaydın nurcum iyyiz sen nasılsınn ilayda nasılgünaydın güzeller nasılsınız bakalım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız çişli genemi ıslandın ya ıslatıyosun ya ıslanıyosun yaramaz veletler gibim gelde kurutayım ben seni zatüre olucan yoksa allah korusun kaydirigubbakcemile
hasta masta olma valla dünürün oklavayı çıkarır ona göre şakkıdı
geldim yettim gariiii nörüyonuz kızlarrrrr çok yakın bir arkadaşım dün doğum yaptı akşam onu görmeye gidicez normal doğum yaptı hemen evine çıktı ya allah bizede nasip etsin kızlar ya tamam kolay değil dedi ama dayanılmaz değil diyor doğurma anı çok kolaymış iki ıkındım çıktı dedi sadece sancılar yormuş yani zor kısım açılana kadar dedi 4-5 santimden sonra hızlı açılıyormuş en azından onun öyle olmuş doğururken hiç acımadı hşissetmedim dedi ağrı kesdici iğnede yapmışlar arada oğlu oldu akşam gidip bakıcaz ayy bizede nasip etsin allah yaa bir avazda inşallah normal doğurmayı çok isterim allahtan mani çıkmaz ise :Saruboceq::Saruboceq:
burcu 32 haftan bayramda mı doluyor yavrum benmi yanlış hesaplıyorum.benimde ortalama bayram haftası yada sonraki hafta tam bilemeyecem o zman 32 haftam doluyor ...nan sen kaç haftalıksın şimdi ekim anası olmayacanmı daha erken ayrılman gerekiyor yoksa 37 demi ayrılacan sen?
üşengeç sende neolcak pijamalarla çekilbende hep unutuyorum resmimi çekip koymayı tam üstüme picamalrı geçiriyorum o zaman aklıma geliyor sonrda giyinmeye üşüniyorum bida -tatlicadiarzu-
günaydın nurcum iyiyiz sen nasılsıngünaydın güzeller nasılsınız bakalım
günaydın çiğdemcim hoşgeldin nasılsın canım bende sabah sabah içim açıldı derin derin içime çektim o kokuyu misss missskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ABLAMMM nasılsın yaa tekne güzeliii deniz nasıl mis gibidir bizde haftaya tekne turu yapıcaz inşallah olimposa açılıcaz nasıl yüzesim var bir bilsen atıcam kendimi serin sularazemuszemus
canım ne güzel güller le gelmişsin ayy mis mis koktular valla valla kızlar cernsizlik depresyonuna girdi ee 3 -5 kişide canlandıramadım gıdım gıdım ilerliyor sayfalar acil gelmen gerek stop kimse yazmıyor stop cerene iyi bak stop hasretlen öperim stop özledik seni stoppopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun sanırım biraz zorlucak senin minik seni sık dişini ortalarına doğru rahatlarsın umarım tuzlu kraker ye mideni bastırır yapabileceğin çok fazla bir şey yok zamana bırak ve sabret olurmu hepsi geçecek :teselli: mujkk
kız çişli genemi ıslandın ya ıslatıyosun ya ıslanıyosun yaramaz veletler gibim gelde kurutayım ben seni zatüre olucan yoksa allah korusun kaydirigubbakcemile
ayy bayılırım o kokuya bende burasıda yağacak gibi oldu inatlaştı yağmadı ohh mnis mis içine çeke çeke kokla vallaopuyorumnanaktan
hasta masta olma valla dünürün oklavayı çıkarır ona göre şakkıdı
yettim gari buradayımmm
ablaaa ohh demek okul bitiyor tatil gibisi yok ya demek karnında iyicene büyüdü ya resim koyda bakalım ablam yaa merak ettim şimdi ben CADIARZU
geldim yettim gariiii nörüyonuz kızlarrrrr çok yakın bir arkadaşım dün doğum yaptı akşam onu görmeye gidicez normal doğum yaptı hemen evine çıktı ya allah bizede nasip etsin kızlar ya tamam kolay değil dedi ama dayanılmaz değil diyor doğurma anı çok kolaymış iki ıkındım çıktı dedi sadece sancılar yormuş yani zor kısım açılana kadar dedi 4-5 santimden sonra hızlı açılıyormuş en azından onun öyle olmuş doğururken hiç acımadı hşissetmedim dedi ağrı kesdici iğnede yapmışlar arada oğlu oldu akşam gidip bakıcaz ayy bizede nasip etsin allah yaa bir avazda inşallah normal doğurmayı çok isterim allahtan mani çıkmaz ise :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben saçımı boyatmak istiyorum aslında gölge istiyorum diyim ama karar veremiyorum çünkü gölgeyi kendi saçımın üstüne istiyorum kuaförüm karamel renlkerini önerdi sizce nasıl olur acaba saçım koyu kahve gibi
bencede saçın koyu kahve ise gölgeyi çok açık renklerde yapma
doğal bi renk olsun saçına yakın bi renk
bende doğumdan sonra boyatıcam ilk defa boya olucak saçım çok beyazlar çımaya başladı benimde kahve rengi saçım karamel boyatıcam
tamam tatlım, ilk fırsatta resim çekip koyacağım :)günaydın ablacım nasılsın ooohhhhhhhh okullarda kapanıyor ne güzelhihoyyyt
burdada hava karanlık abla oyüzden sabahtan beri hiç ayılamadım hep uyku halindeyimmirmirmirmir
karnın belli oluyor artık ne güzel mşallah maşallaahmerak etmiyorum desem yalan olur sabırsızlıkla bekliyom resmini bide maviyi merak ediyom onu hiç görmedim bende iyiyim ablacım sağol çalışıyoruz işte
hayırlısı olsun canım, biraz uzun gibi görünüyor ama dediğim gibi günler su gibi geçiyor valla :) hele hele tatil gelince çabucak geçecek... bu arada sen ne yaptın patronla cumartesi işini? geçen ctesi gitmedin işe değil mi? bir şey dedi mi peki sevgili, şirin, anlayışlı, hoşgörülü, bonkör patronun?ben ağsutos 28 de senelik izinimi kullanıp çıkıcam bayram haftasıda doğum izni başlıcak kısmetse zemuszemus
uzun dimi fisfisfis
sabırla beklicezz artıkk :1rolleyes::1rolleyes:
sen de koy hadiiiiii... vereliniortakbende hep unutuyorum resmimi çekip koymayı tam üstüme picamalrı geçiriyorum o zaman aklıma geliyor sonrda giyinmeye üşüniyorum bida -tatlicadiarzu-
canıııııııım iyiyiz sen nasılsın?günaydın güzeller nasılsınız bakalım
valla bugün hava çok kötü, yağmur, gök gürültüsü, feciiiii... ama yarın düzelecekmiş hava alkisalkisalkis aman dikkat et kendini atma sulara, yavaş yavaş gir, Zeynep'i sarsma sakın haaABLAMMM nasılsın yaa tekne güzeliii deniz nasıl mis gibidir bizde haftaya tekne turu yapıcaz inşallah olimposa açılıcaz nasıl yüzesim var bir bilsen atıcam kendimi serin sularazemuszemus
ablaaa ohh demek okul bitiyor tatil gibisi yok ya demek karnında iyicene büyüdü ya resim koyda bakalım ablam yaa merak ettim şimdi ben CADIARZU
oyyyy yerim ben o şekeri yaaaa... maşallaaaaaaahhhhh
evet dokunulmazlığım var hehehe... bunca senedir öğretmenlik yapıyorum, ilk kez bu sene bu kadar kaytardım hehehe... sanırım 2. dönem başladıktan sonra işe başladığım için :)çigdem hoşgeldin...arkadaşın dogum yaptı hee normal olupta o kadar kolay çıkaranlar çok sanslı oluyorlar maşallah ayy bebiş görmeye gidecen demek ne kadar tatlı olurlar.. ablacım dogru sana fazla dokunamıyorlar şimdi...neyse kaytardın gene...
kızlar ben saçımı boyatmak istiyorum aslında gölge istiyorum diyim ama karar veremiyorum çünkü gölgeyi kendi saçımın üstüne istiyorum kuaförüm karamel renlkerini önerdi sizce nasıl olur acaba saçım koyu kahve gibi
resmi çeker çekmez koyacağım vanım :)teşekkür ederim ablacım sende koysana göbüşünün resmini
resmin boyutunu küçült hayatım, microsoft office picture manager varsa, onunla aç resmi, yukrıdaki panoda resimleri düzenle diye bir buton var, ona tıkla, sağ tarafta aşağıda resim boyutunu değiştir diye bir yer var, altında yendien boyutlandır seçeneğini tıkla ve özel genişlik x yükseklik kısmındaki ilk kutuya 600 yaz ve resmi kaydet, kaydettiğin resmi albüme ekleyebilirsin tatlımkızlar resim eklemeye çalışıyorum albüme ama olmuyor
maşallah
evet canım ya akşam olsun diye iple çekiyorum çok merak ediyorum bebişi annesini çokta tatlı bir kızdır sizden iyi olmasın herşeyi sorucam akşamalkisalkisalkisçigdem hoşgeldin...arkadaşın dogum yaptı hee normal olupta o kadar kolay çıkaranlar çok sanslı oluyorlar maşallah ayy bebiş görmeye gidecen demek ne kadar tatlı olurlar.. ablacım dogru sana fazla dokunamıyorlar şimdi...neyse kaytardın gene...
canım ya bu zevk meselesi tabide ben doğallıktan yanayım çok belirgin pijama gibi şerit attırma doğal incecik ışıltı olsun bence birde çok açık yapma yaşlı gösteriri sürekşi makyaj ister o yüzden doğaldan şaşma derimmkızlar ben saçımı boyatmak istiyorum aslında gölge istiyorum diyim ama karar veremiyorum çünkü gölgeyi kendi saçımın üstüne istiyorum kuaförüm karamel renlkerini önerdi sizce nasıl olur acaba saçım koyu kahve gibi
canım iyiyim bomba gibiyim valla akşam bebek görücem yeni doğmuş minnacık olur o şimdi süt kokar ayyy heyecanlyım yaniii sen nasılsın balımmüşengeç sende neolcak pijamalarla çekil
günaydın nurcum iyiyiz sen nasılsın
günaydın çiğdemcim hoşgeldin nasılsın canım bende sabah sabah içim açıldı derin derin içime çektim o kokuyu misss misss
maşallah maşallah harika nurcum
maşallah maşallah ya benimkinde hala tık yok nur teyzesi yaa çokmu erken acaba kıpırtı için geçen kığırtı sandım ama değilmiş galiba bir daha birşey olmadı bu hafta 20 bitecek yaa benimkini neden hissetmiyorum bensenağlama 8 haziranda kontrolümüz var allahtan orda görünce rahatlarım galiba çok özledim kızımısenağlamateşekkür ederim kızlar ilaydam iyi teyzeleri kıpırdanıp duruyor
5. aya kadar benim doktor izin vermedi abla sonrada organik olursa izin verdi bende daha bir kere boyattım doğuma kadar bu beni idare eder doğumdan sonra inşallah bidaki iyicene bekle canımcımmtamam tatlım, ilk fırsatta resim çekip koyacağım :)
hayırlısı olsun canım, biraz uzun gibi görünüyor ama dediğim gibi günler su gibi geçiyor valla :) hele hele tatil gelince çabucak geçecek... bu arada sen ne yaptın patronla cumartesi işini? geçen ctesi gitmedin işe değil mi? bir şey dedi mi peki sevgili, şirin, anlayışlı, hoşgörülü, bonkör patronun?
sen de koy hadiiiiii... vereliniortak
canıııııııım iyiyiz sen nasılsın?
valla bugün hava çok kötü, yağmur, gök gürültüsü, feciiiii... ama yarın düzelecekmiş hava alkisalkisalkis aman dikkat et kendini atma sulara, yavaş yavaş gir, Zeynep'i sarsma sakın haaklava:
tamam canım en kısa zamanda bir resim koyacağım :)
oyyyy yerim ben o şekeri yaaaa... maşallaaaaaaahhhhh
evet dokunulmazlığım var hehehe... bunca senedir öğretmenlik yapıyorum, ilk kez bu sene bu kadar kaytardım hehehe... sanırım 2. dönem başladıktan sonra işe başladığım için :)
kız önce bir resmini koy görelim de ondan sonra fikrimizi söyleyelim :) bu arada benim de beyazlarom iyice çıktıııı :sm_confused: çok kötü görünmeye başladı :1no2: sormayı unuttum doktora ama izin vereceğini sanmıyorum boyaya :çok üzgünüm:
canım küçültmen gerekebilir resim büyükse hata verirkızlar resim eklemeye çalışıyorum albüme ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?