Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oda biraz sıkıntılı geçiriyor sanırım ben gibi onda başka sıkıntılarda olduydu o yüzden gelemiyordur belki aman kötü şeyler olmasında sadece bulantıdan giremiyor olsun..zaten son girdiginde annesine gidecekti yada kayınvalidesine rahat giremeyebilir çünkü.

tamam tamam vurma kız durr o oklvayı farklı bişi için kullan börek aç da sebepelenlim anacım kaydirigubbakcemile3
anacığım olsada yesek kol böreği falannnkaydirigubbakcemile3

hiç kimse bennenn konuşmuyooooo
siz beni özlememişsiniiiiizzzzzzzzzzz senağlama
biz didiyoruuuuuzzzzzzzzzz :a015:
kendinize iyi bakın hepiniz yine geliriz
kız delüü ateş almayamı geldin özlemezmüyük anacım ya bu uyuzlar yazmadı heçç oklavalıyodum sonra patron durmadı bir sürü bişeyler istedi bakamadım topiğe anacım yaaa özledik hemide çok özledik kız kaçakkkk gel geneeee

kızlar kapamam gerek yarın görüşrük yarın bari aktif olakta silkelenip kendimize gelekkkk böle olmaz yaniii

aa evet kayınvalidesine gitcekti doğru giremiyodur ordan
anacığım olsada yesek kol böreği falannnkaydirigubbakcemile3
dimii yaavvv cokacimcoook

kızlar kapamam gerek yarın görüşrük yarın bari aktif olakta silkelenip kendimize gelekkkk böle olmaz yaniii

evet dinç olalım yarn böyle gün bitmiyor valla yaa
güle güle canım görüşürüz

nan ne uyuz yazıyon :mymeka:işimiz vardı bizimde burada sen bilirsin pat diye çıkıyor işler tlf du evraktı ha yukarı çık derken bilgda açık oluyor burası ama başında olamıyorum kii.

nur dersimi yaptınız ilayda ile...evet sakin anacım kimseler ugramıyor buraya bende buralardayım ama her daim online olamıyorum öyle görünüyorum emme bazen bilg başında bile olamıyorum...

benimde çıkma zamanım gelmiş akşam bi ara uğrarı yinee kim var kim yok bakarım
hepinize iyi akşamlar bayanlarr çok öptüm

evet saat 6 ya geliyor bir yandan seviniyorum gün bitti diye iyice sıkıldım birde çoktandır bende balşımda bir sızı özellikle kalkınca ahreket edince sanki beynimden kan çekilmiş gibi oluyor ..iyi hissetmiyorum kendimi..doktora soracam yarın ..hadi iyi akşamlar...

Kızlaaaaaaar merhaba :) ne o? Ceren izne çıkınca topikte mi izne çıktı? sayfalar çok az ilerlemiş... Cerencim demek senin çene çok düşüktü baksana, kimse doğru dürüst konuşmamış naniknanik

amin canım :)
albüme oğlumun resmini ekledim alkisalkisalkis
çok güzeeel :) yüzü çok net görünüyor oğluşunun :) Allah bağışlasın canım :)
inşallah bundan sonra çok daha iyi olacaksın tatlım :)
günaydin arkadaslar nasilsiniz ben iyiyim cok sükür sagsalim evime geldim
buralar cok souk birakip geldim sicaklari
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin, biz buralarda yanıyoruz canım :)
ayyy kıyamam yavruma, ne kadar canı yanıyordur kimbilir, inşallah çabucak atlatırsınız şu gaz olayını :)
güzelim beniiiim, çok yorma kendini evde bu kadar :)
kızlar nasılsınız bakalım biz dershaneye gidip 2 saat ders dinleyip geldik
not aldı mı kuzucuğun?
benimde çıkma zamanım gelmiş akşam bi ara uğrarı yinee kim var kim yok bakarım
hepinize iyi akşamlar bayanlarr çok öptüm
iyi akşamlar tatlım :)
sana da iyi akşamlar hayatım :)

kızlaaarrr biz geldikkkk

BUNLAR SıZıN ıÇıN CANLARIMMM

saat:4'te iş yerime gitim ve biraz önce eve geldim kızlar dizi başlamadan öncede bir göz atayım dedim ne var ne yok bizim topikte diye ama pek bir durgun geçmiş ya herkes çokmu yoğundu acaba???
Kızlar neyiniz var ne oluyor size ya ay başı diyemi böyle yoksa?

canlarım dizi başladı ben kaçıyorum fırsat buldukça gelirim sizi çoooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum mucxxxxxxxxxx

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sensiz tadı yok, kimsenin canı konuşmak istemiyor işte :dilcikar:

selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim berbat bir hafta geçirdim ve geçiriyorum kayınvalidemlerde bi kaç gün kaldım ama orda rahat edemedim artık her gün anneme gidiyorum gece eşimle eve geliyoruz benim istifralarım başladı bir lokma zor yiyorum herşeyden tiksindim ne yesem çıkarıyorum geceleri resmen uykumdan uyanıp istifra ediyorum çok zor geçiyo kabus gibi Allahım hamileleğimi anlayamadım sevinemedim doğru dürüst sürekli bunlarla uğraşıyorum anlıcağınız nolur dua edin bana cuma günü doktora gidicez bakalım kalp atışlarını duycakmıyız yine giremeyebilirim zaten hep ölü gibi yatıyorum hepinizi çok öptüm

merhaba canım, anlaşılan sen çok zor geçireceksin bu dönemi :) napalım hamileliğin cilveleri işte, bu arada merak etme, bu bulantı ve kusmalar bebeğin son derece sağlıklı olduğunun işareti canım, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…