- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.621
anacığım olsada yesek kol böreği falannnkaydirigubbakcemile3tamam tamam vurma kız durr o oklvayı farklı bişi için kullan börek aç da sebepelenlim anacım kaydirigubbakcemile3
kız delüü ateş almayamı geldin özlemezmüyük anacım ya bu uyuzlar yazmadı heçç oklavalıyodum sonra patron durmadı bir sürü bişeyler istedi bakamadım topiğe anacım yaaa özledik hemide çok özledik kız kaçakkkk gel geneeeehiç kimse bennenn konuşmuyooooo
siz beni özlememişsiniiiiizzzzzzzzzzz senağlama
biz didiyoruuuuuzzzzzzzzzz :a015:
kendinize iyi bakın hepiniz yine geliriz
aa evet kayınvalidesine gitcekti doğru giremiyodur ordanoda biraz sıkıntılı geçiriyor sanırım ben gibi onda başka sıkıntılarda olduydu o yüzden gelemiyordur belki aman kötü şeyler olmasında sadece bulantıdan giremiyor olsun..zaten son girdiginde annesine gidecekti yada kayınvalidesine rahat giremeyebilir çünkü.
dimii yaavvv cokacimcoookanacığım olsada yesek kol böreği falannnkaydirigubbakcemile3
kızlar kapamam gerek yarın görüşrük yarın bari aktif olakta silkelenip kendimize gelekkkk böle olmaz yaniii
kızlar nasılsınız bakalım biz dershaneye gidip 2 saat ders dinleyip geldik
amin canım :)selam kızlarr kimse yok gerçi ama olsunn :))))
eve yeni geldim doktorumda herşey çok güzel sonuçların çok temiz dedi zemuszemus
filiz ablacım çok sağol darısı senin ve diğer kızların başına
işallah hepimizden böyle güzel haberler alırızzz
iyi geceler tatlı rüyalar herkese
çok güzeeel :) yüzü çok net görünüyor oğluşunun :) Allah bağışlasın canım :)albüme oğlumun resmini ekledim alkisalkisalkis
inşallah bundan sonra çok daha iyi olacaksın tatlım :)günaydın kızlar burcu maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin yerim ben sıpayı demek yüzünü kapıyor hee resmini gördüm cidden çok şirin aman nazar degmesin....ayrıntılı usg di dimi ne kadar süre baktılar ultrasonla..?
filiz ablacım ben gittim sen yazdım tahmin ettim geçmişi okudugunu...ben şükür vukuat atlatmadım bulantı ilacımı içtim zor da olsa...bugün inşallah daha iyiyim..(aman ben bu gidişle kendime nazar degdirecem)kayınvalidem hep der dikkat et diye...son bir gün kaldı yarın gidecem bebişimi görmeye...
eee kimseler yok yineee..Çok üzgünüm çoook
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin, biz buralarda yanıyoruz canım :)günaydin arkadaslar nasilsiniz ben iyiyim cok sükür sagsalim evime geldim
buralar cok souk birakip geldim sicaklari
ayyy kıyamam yavruma, ne kadar canı yanıyordur kimbilir, inşallah çabucak atlatırsınız şu gaz olayını :)canım ne güzel oğlunun resimlerine de baktım,Allah kucağına almayı da nasip eder inş.
bizim zeynep hanım hiç durmuyor 2 gündür,anamı ağlattı desem yeri var,gaz sancısı var çok ya,ne memede duruyor,ne uyuyor,off:çok üzgünüm:yazık yavruma
şimdi uyudu
annem başında bizde yatıp dinlenicez biraz tabi uyanmazsa
bakalım artık
herkesler iyidir umarım
geçmişi okudum ama ayrı ayrı yazamıyorum
kendinize iyi bakınhihoyyyt
güzelim beniiiim, çok yorma kendini evde bu kadar :)canlarımmm ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmmmmmm
nasılsınız kızlarrrrr bakıyorumda herkesler sıcaklardan mıyışmış hiç yakışmıyor bizim topiğe ama
haydin kendinize gelinnnn silkeleninnn huuuu haftanın tam ortasındayız güzel şeyler düşünün ve pozitif olun :):):)
biz evdeyiz cici kızlar ev işleri ile boğuşuyordum birde şirket işlerini takip ediyorum birazda iş yerime gidip bir kaç evrak imzalıcam birazda takılırım sohbet muhabbet :)
eee canlanın ama anlatın ne var ne yok
not aldı mı kuzucuğun?kızlar nasılsınız bakalım biz dershaneye gidip 2 saat ders dinleyip geldik
iyi akşamlar tatlım :)benimde çıkma zamanım gelmiş akşam bi ara uğrarı yinee kim var kim yok bakarım
hepinize iyi akşamlar bayanlarr çok öptüm
sana da iyi akşamlar hayatım :)evet saat 6 ya geliyor bir yandan seviniyorum gün bitti diye iyice sıkıldım birde çoktandır bende balşımda bir sızı özellikle kalkınca ahreket edince sanki beynimden kan çekilmiş gibi oluyor ..iyi hissetmiyorum kendimi..doktora soracam yarın ..hadi iyi akşamlar...
kızlaaarrr biz geldikkkk
BUNLAR SİZİN İÇİN CANLARIMMM
saat:4'te iş yerime gitim ve biraz önce eve geldim kızlar dizi başlamadan öncede bir göz atayım dedim ne var ne yok bizim topikte diye ama pek bir durgun geçmiş ya herkes çokmu yoğundu acaba???
Kızlar neyiniz var ne oluyor size ya ay başı diyemi böyle yoksa?
selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim berbat bir hafta geçirdim ve geçiriyorum kayınvalidemlerde bi kaç gün kaldım ama orda rahat edemedim artık her gün anneme gidiyorum gece eşimle eve geliyoruz benim istifralarım başladı bir lokma zor yiyorum herşeyden tiksindim ne yesem çıkarıyorum geceleri resmen uykumdan uyanıp istifra ediyorum çok zor geçiyo kabus gibi Allahım hamileleğimi anlayamadım sevinemedim doğru dürüst sürekli bunlarla uğraşıyorum anlıcağınız nolur dua edin bana cuma günü doktora gidicez bakalım kalp atışlarını duycakmıyız yine giremeyebilirim zaten hep ölü gibi yatıyorum hepinizi çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?