Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

teşekkürler çiğdemcim merak etme bende 25. haftadan sonra rahatlıkla hissetmeye başladım normaldir yani

gerçektenmi ayy içim rahatladı ya nur sanki herkes 19-20 de hissediyor gibi geliyordu bana sağol valla içimi rahatlattına.s.

hemen bakalım bariiialkisalkisalkis

canım bizler hareketlerin nasıl olduğunu bilmediğimiz için kıpırdasalarda onu kıpırtı olarak düşünmüyoruz o yüzden

beyazcımm günaydınn özledik valla yaa
gaz için doktor ne diyor ilaç falan verdimi
canım ya dr.a gidemedik,burdaki hastane yanınca ,dr.lar çalışmıyor zaten:bbo:
canım ya dr.a gitmedik daha,arabada olmayınca,dışarı çıkmak sorun be gzelim,sen bugün dr.a gidiyorsun değil mi,ay çok heyacanlı bakalım sonucu 4 gözle bekliyoruz:lepi:
ben rezene çayına başladım bakalım faydası olacak mı cnm,inş işe yarar
gitmedik ablam ya,az daha toparlansın diye bekliyoruz yavrumu
kızlar size taze taze göbüş

beyazcım hoşgeldin canım zeynebimiz nasıl....
afiyet olsun ablacım

maşallah göbişine nur,çok şeker,zeynep iyi sayılır gaz sorununu saymazsak,ağlamaya başladı yine ben kaçtım

bence yüzüne ve ten rengine gider canım :) yaptırdıktan sonra yine resim çektir de koy bakalım aradaki farkı görelim :)

sağol tatlım benim :)
tamam abla yaptırınca koayarım resimleri teşekkür ederima.s.
heh arife bende baktım resimlerinee
katarmı geldi ben görmedim bayadır yoktuu

sağol canım evet bi ara katar geldi ama gitmiş

canım bizler hareketlerin nasıl olduğunu bilmediğimiz için kıpırdasalarda onu kıpırtı olarak düşünmüyoruz o yüzden
haklısın canım sağol valla içimi rahatlattın opuyorumnanaktan

kızlar ben yemeğe gidiyorum, hepinize şimdiden afiyet olsun :)
bende şimdi geldim yemekten canım sanada afiyet olsun
canım ya gaz olayı çok fena sanada onada eziyet bencede papatya çayını dene eczaneye bir sorun mutlak akolay bir yolu vardır minik zeynepte rahatlasın annesi ya allah kolaylık versin

aa beyazcım doktorlar çalışmıyormu
ama sisin tanıdıkdı dimi doktor acil bişi olursa ulaşabilirsiniz dimi

B]BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ[/B]

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…