- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.681
tamam becerebildim sonunda ekledim ablacım
gerçektenmi ayy içim rahatladı ya nur sanki herkes 19-20 de hissediyor gibi geliyordu bana sağol valla içimi rahatlattına.s.teşekkürler çiğdemcim merak etme bende 25. haftadan sonra rahatlıkla hissetmeye başladım normaldir yani
hemen bakalım bariiialkisalkisalkistamam becerebildim sonunda ekledim ablacım
gerçektenmi ayy içim rahatladı ya nur sanki herkes 19-20 de hissediyor gibi geliyordu bana sağol valla içimi rahatlattına.s.
hemen bakalım bariiialkisalkisalkis
gerçektenmi ayy içim rahatladı ya nur sanki herkes 19-20 de hissediyor gibi geliyordu bana sağol valla içimi rahatlattına.s.teşekkürler çiğdemcim merak etme bende 25. haftadan sonra rahatlıkla hissetmeye başladım normaldir yani
hemen bakalım bariiialkisalkisalkistamam becerebildim sonunda ekledim ablacım
çok teşekkür ederim ablacım karamel yaptırıcam son kararımkız ne tatlıymışsın sen öyle :) yorum kısmında da söyledim, karamel tonları çok yakışır bence, doğala da yakın olur :)
kızlar ben yemeğe gidiyorum, hepinize şimdiden afiyet olsun :)
beyazcım hoşgeldin canım zeynebimiz nasıl....
afiyet olsun ablacım
çok teşekkür ederim ablacım karamel yaptırıcam son kararım
afiyet olsun ablaaa yarısın bebişimizede sanada
canım ya dr.a gidemedik,burdaki hastane yanınca ,dr.lar çalışmıyor zaten:bbo:beyazcımm günaydınn özledik valla yaa
gaz için doktor ne diyor ilaç falan verdimi
canım ya dr.a gitmedik daha,arabada olmayınca,dışarı çıkmak sorun be gzelim,sen bugün dr.a gidiyorsun değil mi,ay çok heyacanlı bakalım sonucu 4 gözle bekliyoruz:lepi:beyazcım zeynebi doktora götürdünüzmü dogumdan sonra bu aylarda hep kolikleri yüksek ihtimal tutuyor ve bunlar için gaz giderici damlalar veriyorlar doktorlar..bence bir araştır öylecene geçmesini beklemek sıkıntılı olur ve uzun süre atlatamayabilirisniz..başımıza geldi ondna biliyorum tamamıyla rahatlatmazsa ile sürekli mızıldanması olmuyor bu damlalarla..
ben rezene çayına başladım bakalım faydası olacak mı cnm,inş işe yararcanım bundan sonra tedbirli davran emi iyi yapmışsın canım sıcak tut kendini
günaydın mavicim nasılsın
günaydın beyazcım nasılsın canıam bizde seni özledik .zeynep hanımın gaz probkemi devam ediyomuş benim eltimin oğlundada çok gaz problemi olmuş ve doktorun verdiği hiç bişi fayda etmemiş sonra birisi papatya çayını önermiş o kadar rahat etmişki herkese söylüyor bi dene istersen canım günde 1 fincan kendi içiyomuş 1-2 çay kaşıda bebişe veriyomuş inşallah faydasını görürsün
bende iyiim canım çook şükür hep aynı bi değişiklik yok şimdilik :)))
gitmedik ablam ya,az daha toparlansın diye bekliyoruz yavrumuGünaydın kızlaaaaaaaaaar, bu sabah ilk iki saat dersim vardı, şimdi boşum, sonra da 2 saat dersim var ve gün bitiyor benim için çünkü diğer sınıflarımın öğrencileri gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis son 4 gün kaldı okulun bitmesine, ondan sonra artık evdeyim inşallah :) eeee, sizlerde ne var ne yok?
aman canım, dikkat et, iyice kurulan sıcak bir şeyler iç, sakın hasta olma, ben hala atlatamadım, akşamları çok kötü oluyorum
günaydın canıııııım :) bizim burada da bütün gece yağdı, okulun bulunduğu bölgede hala var hava çok karanlık bu arada :)
iyiyim birtanem, bebiş de iyi büyüyor :)karnım 5 aylık hamile gibi oldu, inanamıyorum valla, bir ara resim çekeceğim de unutuyorum yasen nasılsın hayatım?
aman canım dikkat et :) bol meyve ye :)
bir doktora gösterdin mi canım Zeynep'i?
beyazcım hoşgeldin canım zeynebimiz nasıl....
afiyet olsun ablacım
tamam abla yaptırınca koayarım resimleri teşekkür ederima.s.bence yüzüne ve ten rengine gider canım :) yaptırdıktan sonra yine resim çektir de koy bakalım aradaki farkı görelim :)
sağol tatlım benim :)
heh arife bende baktım resimlerinee
katarmı geldi ben görmedim bayadır yoktuu
haklısın canım sağol valla içimi rahatlattın opuyorumnanaktancanım bizler hareketlerin nasıl olduğunu bilmediğimiz için kıpırdasalarda onu kıpırtı olarak düşünmüyoruz o yüzden
bende şimdi geldim yemekten canım sanada afiyet olsunkızlar ben yemeğe gidiyorum, hepinize şimdiden afiyet olsun :)
canım ya gaz olayı çok fena sanada onada eziyet bencede papatya çayını dene eczaneye bir sorun mutlak akolay bir yolu vardır minik zeynepte rahatlasın annesi ya allah kolaylık versincanım ya dr.a gidemedik,burdaki hastane yanınca ,dr.lar çalışmıyor zaten:bbo:
canım ya dr.a gitmedik daha,arabada olmayınca,dışarı çıkmak sorun be gzelim,sen bugün dr.a gidiyorsun değil mi,ay çok heyacanlı bakalım sonucu 4 gözle bekliyoruz:lepi:
ben rezene çayına başladım bakalım faydası olacak mı cnm,inş işe yarar
gitmedik ablam ya,az daha toparlansın diye bekliyoruz yavrumu
maşallah göbişine nur,çok şeker,zeynep iyi sayılır gaz sorununu saymazsak,ağlamaya başladı yine ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?