- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.641
günaydın kızlarrr
bugune sırılsıklam başladım otobüsden bir indim firmaya gelene kadar 3 dakikada sucuk oldum
kurumayı bekliyorum işallah hasta olmam senağlama
canım nasılsın çiçekler çok güzel teşekkür ederim sen 4te işe gittin sekizde evemi geldin ceren cicim dinlensene ya sen gittinmi oraya boş dönmezsin ben çok yoğunum galiba bu hafta böyle biticek umarım haftaya böyle olmaz .nasıl ceren varmı minikte kıpraşmlar falan hazırlıyormu kendini zillikızlaaarrr biz geldikkkk
BUNLAR SİZİN İÇİN CANLARIMMM
saat:4'te iş yerime gitim ve biraz önce eve geldim kızlar dizi başlamadan öncede bir göz atayım dedim ne var ne yok bizim topikte diye ama pek bir durgun geçmiş ya herkes çokmu yoğundu acaba???
Kızlar neyiniz var ne oluyor size ya ay başı diyemi böyle yoksa?
bizde seni çok seviyoruz canım kendine ve bebişne iyi bak çok öpüyorumcanlarım dizi başladı ben kaçıyorum fırsat buldukça gelirim sizi çoooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum mucxxxxxxxxxx
selam kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim berbat bir hafta geçirdim ve geçiriyorum kayınvalidemlerde bi kaç gün kaldım ama orda rahat edemedim artık her gün anneme gidiyorum gece eşimle eve geliyoruz benim istifralarım başladı bir lokma zor yiyorum herşeyden tiksindim ne yesem çıkarıyorum geceleri resmen uykumdan uyanıp istifra ediyorum çok zor geçiyo kabus gibi Allahım hamileleğimi anlayamadım sevinemedim doğru dürüst sürekli bunlarla uğraşıyorum anlıcağınız nolur dua edin bana cuma günü doktora gidicez bakalım kalp atışlarını duycakmıyız yine giremeyebilirim zaten hep ölü gibi yatıyorum hepinizi çok öptüm
canım bundan sonra tedbirli davran emi iyi yapmışsın canım sıcak tut kendinikumsalcım bilemedim bu kadar yağabilceğini
içtim içtim hemen çay içtim akşamda vitamin dopingi yaparım artık
önlem amaçlı
günaydın mavicim nasılsıngünaydın kızlar burcu cnm ya aman dikkat et akşam vitamin dopingini ihmal etme kurudunmu peki yoksa eve git ya hasta olma ilaç falanda alamazsın berbet olur ben daha bogazımı bile atlatamadım..öksürükte oluyor bazen kriz gibi sürekli öksürüyorum ama kötü dglm o kadar ...
filiz ablacım nasılsın sende gelsen artık ya özledik ceren hareketlendiriyordu bizi..genelde ben burcu çigdem arada kumsal ugruyor birimiz sessizleşince topik durgunlaşıyor...
ceren senle dün konuşmuştuk zaten ama kendini çok yorma yinede....eee nerdesiniz bakalım kızlar?
günaydın beyazcım nasılsın canıam bizde seni özledik .zeynep hanımın gaz probkemi devam ediyomuş benim eltimin oğlundada çok gaz problemi olmuş ve doktorun verdiği hiç bişi fayda etmemiş sonra birisi papatya çayını önermiş o kadar rahat etmişki herkese söylüyor bi dene istersen canım günde 1 fincan kendi içiyomuş 1-2 çay kaşıda bebişe veriyomuş inşallah faydasını görürsünGünaydın kızlar,nasılsınız bakalım?özledim valla sizlerle sohbet etmeyi,bizdeherşey aynı,zeynep hanımla uğraşıyoruz gündüzleri,akşama kadar canım çıkıyor,dünde misafirlerimizi vardı akşam,iyiki annem yanımda,zeynep hiç durmadı,bişey hazırlayamayacaktım,sağolsun annem ,iyi ki var,gaz problemimiz hala var,çok huzursuz bu yüzden
Burcu canım ya dikkat et sakın hasta olma,akşam kendine ıhlamur falan bişeyler yap mutlaka
arifecim sen anıslsın cnm
jasmin cnm ya üüzldüm çok zor geçiyor hamileliğin umarım daha sonra düzelir cnm,kzılar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın,herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorym,hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
aman canım, dikkat et, iyice kurulan sıcak bir şeyler iç, sakın hasta olma, ben hala atlatamadım, akşamları çok kötü oluyorumgünaydın kızlarrr
bugune sırılsıklam başladım otobüsden bir indim firmaya gelene kadar 3 dakikada sucuk oldum
kurumayı bekliyorum işallah hasta olmam senağlama
günaydın canıııııım :) bizim burada da bütün gece yağdı, okulun bulunduğu bölgede hala var hava çok karanlık bu arada :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız canım arkadaşlarım hepinize çok güzel bir gün diliyorum burda gece çok yağmur yağmış
sabah bi kalaktım her yer miss gibi toprak kokuyor içim açıldı valla
iyiyim birtanem, bebiş de iyi büyüyor :)karnım 5 aylık hamile gibi oldu, inanamıyorum valla, bir ara resim çekeceğim de unutuyorum yafiliz abla nasılsın bebişin nasıl.
aman canım dikkat et :) bol meyve ye :)kumsalcım bilemedim bu kadar yağabilceğini
içtim içtim hemen çay içtim akşamda vitamin dopingi yaparım artık
önlem amaçlı
bir doktora gösterdin mi canım Zeynep'i?Günaydın kızlar,nasılsınız bakalım?özledim valla sizlerle sohbet etmeyi,bizdeherşey aynı,zeynep hanımla uğraşıyoruz gündüzleri,akşama kadar canım çıkıyor,dünde misafirlerimizi vardı akşam,iyiki annem yanımda,zeynep hiç durmadı,bişey hazırlayamayacaktım,sağolsun annem ,iyi ki var,gaz problemimiz hala var,çok huzursuz bu yüzden
Burcu canım ya dikkat et sakın hasta olma,akşam kendine ıhlamur falan bişeyler yap mutlaka
arifecim sen anıslsın cnm
jasmin cnm ya üüzldüm çok zor geçiyor hamileliğin umarım daha sonra düzelir cnm,kzılar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın,herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorym,hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
hoşgeldin filiz ablaa ohh ne güsel ya 4 gün sonra keyif moduna geççeksinn
bende gün sayıyorum 3ay kaldı izine çıkmamam
çiğdem kız sende hoşgedin ses ver bakam bi nasılsın
Günaydın kızlaaaaaaaaaar, bu sabah ilk iki saat dersim vardı, şimdi boşum, sonra da 2 saat dersim var ve gün bitiyor benim için çünkü diğer sınıflarımın öğrencileri gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis son 4 gün kaldı okulun bitmesine, ondan sonra artık evdeyim inşallah :) eeee, sizlerde ne var ne yok?
aman canım, dikkat et, iyice kurulan sıcak bir şeyler iç, sakın hasta olma, ben hala atlatamadım, akşamları çok kötü oluyorum
günaydın canıııııım :) bizim burada da bütün gece yağdı, okulun bulunduğu bölgede hala var hava çok karanlık bu arada :)
iyiyim birtanem, bebiş de iyi büyüyor :)karnım 5 aylık hamile gibi oldu, inanamıyorum valla, bir ara resim çekeceğim de unutuyorum yasen nasılsın hayatım?
aman canım dikkat et :) bol meyve ye :)
bir doktora gösterdin mi canım Zeynep'i?
bulçuk ne zman çıkacaktın sen izne? benimde haftam ortalama bayram tatiline denk geliyor gerçi rmazanda ben kaytarmalar yaparım yarım gün falan yada rapor alır yatarım
valla öyle tatlım, haftaya perşembe günü son artık :) darısı senin başına canım :) 3 ay uzun gibi gözüküyor ama göz açıp kapayana kadar da geçiyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?