Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ıyıyım bu arada tozları aldım
dus alıcamda bı bakım dedım sıze
bıraaz sancım war kasıklarımda o kadar
sen nasılsın cnm

sağol canım ya valla mahçup ettiniz beni
ne mahçup olcen kız Allah ne güzel sevimli yaratmış işte öyleyimdir şirinimdir ben diyecen azıcıkta şımarıcanki tadı çıksın ayollkaydirigubbakcemile3

canım ya içine sinen bir yere çok beklemeden götür bence canım için rahat eder zeynebimizde rahat edera.s.

oo herkesler burda ne güsel yaaaalkisalkisalkis
evet ya herkesler burda cerenyok ama olsun oda gelir inşallah kaydirigubbakcemile5

benşm bi arkadaşda 9.ayında şevkette doğum yapcak oda panik halinde şu an doğumhaneside kapalıymış acil bişi olsa napcak bilmiyor
yazık ya son ay kızın yaşadığı şeye bakbenneyaptımki

ben kız diyorum tatlım ama hayırlısı tabiki hakkında hayırlısını versin allah
bana hep erkek dediler kız çıktı zeynebim saklanmış orda annesinin gönlüne göre verdi Allah şükürler olsun

haticecim sağol canım ya bende endişelenmiştim biraz sağolsun nurda öyle dedi sağolun valla içim rahatladıa.s.

canım son zamanlarda çok hissediyorsun merak etme bazen 1 dakika bile durmuyor
ay kıpır kıpır olsun canım ya ne güzel yerim ben onları

mrb canımm
amin işallah hepimizin sorunsuz geçsin işallah
geceleri bende öyle insan ister istemez tedirgin oluyo yatıyoruz sağa sola falan ama
yüz kere yer değiştiriyorum
aminn canım aminnnnnnn

selammm kızlarrr
nasılsınız,
dondurmamı aldım geldımmmmm:icecream:

bulcuk canım bebegının ıyı olmasına sewındım
benımde dr gecen gun gıdınce yanılma payı olabılır ama erkek gıbı duruyo dedi

hoşgeldin canım bende özendim aldım :icecream:
oh erkenden demiş cinsiyeti sana doktor ben 17. haftada öğrendim

kızlar kocişi ikna ettim bu akşam yaptırıyorum saçlarımı

ohh hadi bakalım yarın yeni resmini bekliyoruzzz

ayy mavicim gitmemiş sana yazdığım mesaj benim içime kız doğuyor yazmıştım bende diyorum bu kız niye tepki vermedi diye

bana da herkes erkek diyor, kız diyen toplasan 3 kişi falan, bakalım çok merak ediyorum bende :)
Sağol hayatım iyiyim, evet ya gerçekten büyüdü, hoşuma gitmiyor da değil hani :)
selammm kızlarrr
nasılsınız,
merhaba canım, hoşgeldin :) afiyet olsun :)
heyoooo... yarın resimleri görelim o zaman :)

selammm kızlarrr
nasılsınız,
hoşgeldin ama ben sana cevap yazıncaya kaçmışın anacığım ya

aaaa kımsecıkler yokmıı
burdaydık biz sen gitmişin

ohh güle güle kullan canım salına salına gez yerimseniben

ıyıyım bu arada tozları aldım
dus alıcamda bı bakım dedım sıze
bıraaz sancım war kasıklarımda o kadar
sen nasılsın cnm
rahim büyüdükçe oluyor öyleşeyler hepsi normalmiş cnm

neyse ben cıkıyorum kımsecıkler yok kanımca optum kuzular sızıı
güle güleee

ay çiğdem hiçte bilmem şımarıklığı beceremem ben kızzzz

inşallah burcu ama korkuyomda nasıl olcek aceb kocişim çok fazla değişme diyip duruyor

kızlarrrrrrrrrrr hafta sonu yaklaşıyor ya içim kıpır kıpır olmaya başladı zeynepte oynuyordur içeride kesin anası gene ziv ziv gezecek biliyor ya kaydirigubbakcemile3

nur evet bende merak ettim neye yazamamış bu kız diye...zaten göbüşünü göremedim tekrar sinir oldum.neysem albümde gördüm hafta sonu çekindiginizi...

inşallah burcu ama korkuyomda nasıl olcek aceb kocişim çok fazla değişme diyip duruyor

kocalar öylee aman çok yakışır falan diye ödleri patlıyo onalrın kaydirigubbakcemile3
sen boyyat :dilcikar: nasılım die çık karşısına

sen üstüne basarak kuaförüne söyle çok belirgin bi rşey yapmasın sadece ışıltı gibi gölge atsın bana kalsa bende hiç yaptırma derim saçının rengi güzel aslında ama madem heves ettin yapta içinde kalmasın şımarıklığa gelince ben sana anlatırım sonra beceririsn beceririsinnnn arada işveli cilveli olmak gerek ayolllkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…