- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.741
sen üstüne basarak kuaförüne söyle çok belirgin bi rşey yapmasın sadece ışıltı gibi gölge atsın bana kalsa bende hiç yaptırma derim saçının rengi güzel aslında ama madem heves ettin yapta içinde kalmasın şımarıklığa gelince ben sana anlatırım sonra beceririsn beceririsinnnn arada işveli cilveli olmak gerek ayolllkaydirigubbakcemile3
çiğdem işve cilve okulu
kız bu isismde okul aç sen çok şey öğencez senden :roflol:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkk
hoşgeldiniz canım nasılsınızzemuszemus
nerde kaldın dünür neler yaptın bakam bugun evde
gelinim nasıl
benim takvim çıkmıyo netim sorunlu sanırsam fisfisfis
hoşgeldin şeker
hoş bulduk birtaneeemmmm
biz iyiyiz canımcım iş yerimde idim acık çalıştım yine eve geldim
sen nasılsın balım yoğunmusun hala?
geldim dünür geldim
evde değildimki kuşum
sabah kalktık kahvaltı yaptık eşimle ortalığı toparladık saat 11.30 gibi iş yerime gittim
işleri toparladım ordan diğer şirkete geçtim anca bitti işler
eve geldiğim gibide topiği açtım
sizde ne var ne yok damadım nasıl?
Gelinin kıpır kıpır valla durmuyor gelmekmi istiyor anlamadımki kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk balım nasılsın?
İlaydam nasıl?
yaptınmı temizlik?
nur sagol cnm baktım maşallahınız var ilayda hanm artık çıkmak istiyor gibi...ceren hoşgeldin ne haber ne yaptınız bugün?
bizde iyiyiz canım çalışıyoruz yok canım düne göre daha rahatım
yok canım sadece ortalığı topladım bulaşık makinasını çalıştırıp oturdum..
ilayda hareket ediyor anneyi biraz acıtıyor
manukyanmıyım kız bennn delü okul aççekmişim yok daha neler çiğdem ve kızlarıııkaydirigubbakcemile3çiğdem işve cilve okulu
kız bu isismde okul aç sen çok şey öğencez senden :roflol:
şakkıdısöylücem zaten canjım bende öyle çokbelirgin istemiyom doğallıktan yanayım aslında ama arkadaşlar kanıma girdi bikere deneyim dedim inşallah istediğim gibi bişi olur
tamam cicim anlat bakalım nası oluyomuş bende öğreneyim
canım balım ruh ikizim hoşgeldin ayyy ceren nasıl sen nasılsın ne yapıyosunuz anlat bakemmmmopuyorumnanaktanselam kızlarrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkk
oldii gözlerim doldiikaydirigubbakcemile3bencedeopuyorumnanaktan
aman aman hafiflesin işlerinde biraz rahat et gülüm yaaa insan tres oluyor valla
delikafadulden
canım benimm yeter çok bile yapmışsın biz yine iyiyiz gülüm millet deviriyor bir tarafını yatıyor naza çekiyor biz hala kendi işimizi yapıyoruz evide ihmal etmiyoruz maşallah
aynen canım ya cerende o kadar kuvvetli hareket ediyorki resmen kemikleri batıyor kasılıp kalıyorum artık onlarda iyice sıkıldı yavrum haklılar
canım balım ruh ikizim hoşgeldin ayyy ceren nasıl sen nasılsın ne yapıyosunuz anlat bakemmmmopuyorumnanaktan
evet canım ya sığmıyorlar artık içeriye bugünde biraz sancımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?