Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

söylücem zaten canjım bende öyle çokbelirgin istemiyom doğallıktan yanayım aslında ama arkadaşlar kanıma girdi bikere deneyim dedim inşallah istediğim gibi bişi olur
tamam cicim anlat bakalım nası oluyomuş bende öğreneyim

hoşgeldiniz canım nasılsınızzemuszemus

hoş bulduk birtaneeemmmm
biz iyiyiz canımcım iş yerimde idim acık çalıştım yine eve geldim
sen nasılsın balım yoğunmusun hala?

nerde kaldın dünür neler yaptın bakam bugun evde
gelinim nasıl

geldim dünür geldim
evde değildimki kuşum
sabah kalktık kahvaltı yaptık eşimle ortalığı toparladık saat 11.30 gibi iş yerime gittim
işleri toparladım ordan diğer şirkete geçtim anca bitti işler
eve geldiğim gibide topiği açtım
sizde ne var ne yok damadım nasıl?
Gelinin kıpır kıpır valla durmuyor gelmekmi istiyor anlamadımki kaydirigubbakcemile3

bizde iyiyiz canım çalışıyoruz yok canım düne göre daha rahatım

nur sagol cnm baktım maşallahınız var ilayda hanm artık çıkmak istiyor gibi...ceren hoşgeldin ne haber ne yaptınız bugün?

hoş bulduk balımm bildiğin gibi işte gülüm yazdım ya kızlarada şirkette işler vardı onları toparladım yarın daha çok şirkette olucam çünkü malum cuma ödeme günü bakalım bunun dışında iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok
sende ne var ne yok

bizde iyiyiz canım çalışıyoruz yok canım düne göre daha rahatım

aman aman hafiflesin işlerinde biraz rahat et gülüm yaaa insan tres oluyor valla
delikafadulden

yok canım sadece ortalığı topladım bulaşık makinasını çalıştırıp oturdum..
ilayda hareket ediyor anneyi biraz acıtıyor

canım benimm yeter çok bile yapmışsın biz yine iyiyiz gülüm millet deviriyor bir tarafını yatıyor naza çekiyor biz hala kendi işimizi yapıyoruz evide ihmal etmiyoruz maşallah
aynen canım ya cerende o kadar kuvvetli hareket ediyorki resmen kemikleri batıyor kasılıp kalıyorum artık onlarda iyice sıkıldı yavrum haklılar

çiğdem işve cilve okulu
kız bu isismde okul aç sen çok şey öğencez senden :roflol:
manukyanmıyım kız bennn delü okul aççekmişim yok daha neler çiğdem ve kızlarıııkaydirigubbakcemile3

şakkıdı

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkk
canım balım ruh ikizim hoşgeldin ayyy ceren nasıl sen nasılsın ne yapıyosunuz anlat bakemmmmopuyorumnanaktan

bencedeopuyorumnanaktan
oldii gözlerim doldiikaydirigubbakcemile3

evet canım ya sığmıyorlar artık içeriye bugünde biraz sancımız var

çocukcağıız gömlek gibi asmışlar ayy o da saf saf gülüyo garibim maymun etmişler çocuğu böyel diyorum ama bizimlinin başına neler geleck kimbilir ay babası bir yandan ben bir yandan reklamlarda vardı ya elektrik süpürgesiyle çekip duruyorlar çocuğu emekliyodu hani böyle haylazlıklar yapacağımız kesin kaydirigubbakcemile3

Ceren hoşgeldin. Valla iyi çalışıyorsun maşallah.

Mavi Deniz biz iyiyiz canım. Bir sorun yok çok şükür.

Beyaz, geçmiş olsun gaz problemi çok zordur. Papaya çayını ben de duymuştum. Bir dene istersen.

canım balım ruh ikizim hoşgeldin ayyy ceren nasıl sen nasılsın ne yapıyosunuz anlat bakemmmmopuyorumnanaktan

hoş bulduk gülümmmmmm
biz iyiyiz çok şükür bira yaramazlık yok herşey yoluında maşallah
sizde ne var ne yok hala zeynep için endişeleniyorsun bakıyorumda kız dur acık daha sabret kıpır kıpır olucak görüceksin bak
ben neler yapıcamki gülüm iş yerine gidip geliyorum evde oluncda paso yatıyorum dermişiimmmm yapacak iş çok bende gelde sen iste kaydirigubbakcemile3

evet canım ya sığmıyorlar artık içeriye bugünde biraz sancımız var

canım benim hayırdır nasıl bir sancı?
adet sancısı gibimi?= yoksa bel ağrısı felanmı?

işte ceren kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…