Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim valla bende saate bakıp duruyorum geçmiyor ya üstelik bugünde çok yogunluk var bendede ama laf yetiştirmeye çalışıyorum gördügün gibi hiç birşeyden de geri degilim yanii.5 buçukta çıkacam ..

benimde kesinnn kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk haticeee sende hoş geldin canım nasılsın
evet çalışıyorum hala tüm gün olmasada gidiyorum işte bir kaç saatliğine kaydirigubbakcemile3

sende ne var ne yok nasıl gidiyor?

çıkmak istiyor artık ceren hanım anne hazır ol vakit geliyor diye sinyal veriyo akıllı bıdık
uyyy kimin gelini opuyorumnanaktan
manukyanmıyım kız bennn delü okul aççekmişim yok daha neler çiğdem ve kızlarıııkaydirigubbakcemile3

şakkıdı

:roflol::roflol:
fenamı kızzz
kızlaaaarr anneye para lazııımm hadi bakalım dersin kaydirigubbakcemile
ay töbe töbe kaydirigubbakcemile3

canım ya geçmiyor dimi vakit iş felan yok anlaşılan
gerçi sende yorgunmkuşsun ya hiç geçmez vakşt
sen bu gün gidiyordun dimi doktora?

gülçincim biraz kasılma var sanki birde kasıklarımda sancı

canım benim oturma öyleyse
bacaklarını uzat ve dinlen yarım saat kadar yat geçz ise ılık bir duş al gevşesin vücudun ama iş yapma sakın

çıkmak istiyor artık ceren hanım anne hazır ol vakit geliyor diye sinyal veriyo akıllı bıdık
uyyy kimin gelini opuyorumnanaktan

yok kız dünür bana hiç çıkacakmış gibi gelmiyor ben hala doğurcağıma inanmıyorum sanki son günlerinde olan ben değilim kaydirigubbakcemile3
zaten ne olduğunu anlamadanda doğurucam bu gidişle cereni kaydirigubbakcemile3

benşm bi arkadaşda 9.ayında şevkette doğum yapcak oda panik halinde şu an doğumhaneside kapalıymış acil bişi olsa napcak bilmiyor
evet cnm doğumhane ve ameliyathane kapalı,uzun bir sürede öyle kalacak,yeni bir hastane açılıyor ya,onun çalışmaları hızlandı,kadın doğum hastanesi olacaktı zaten,hemen diş hastanesinin altında pembe bina,bitti gibi.

cnm bence kızızn olacak gibime geliyor hadi hayırlısı

çok sağol cnm,rezene işe yaramazsa onu deneriz belki,çok da bişey vermek istemiyorum kıza,zararı olur diye

uzattım canım ayaklarımı sakinler şimdi duşa girecektim eşim evde yok o yüzden giredim

anladım canım hala varsa eğer kasıklarında sancı sıcak su koy balım
bu havada hiç çekilmez biliyorum ama biraz koysan anında etkisini gösterir ayaklarından üşütmüşte olabilirsin banada oluyor havalara aldanıp yalınayak dolaşıyoruz anınca ağrım oluyor.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hatice iyi akşamlar cnm
kız gülçin nassennnn?
görüşemiyoruz hiç senle....

evet canım ya koptuk gibi nerdeyse
ben bu hafta fazla giremedim topiğe
sende malum hem zeyneple ilgilendiğin için denk gelemedik hiç
nasılsın kuşum iyimisin
nasıl gidiyor annelik?
zeynebimizde gaz sorunu varmış allah yardımcın olsun balım sütündenmi geçiyor acaba?
Soğan felan yeme yani gaz yapacak şeyleri yeme bakalım belki düzelir gülüm

Ayy Çiğdem nedense benim pek hoşuma gitmedi o bebişin hali. Kıyamam ya gülüyo tabii ne bilsin.
KIYAMADIN DİMİ DÜŞECEK GİBİ BENDE İYİCENE BAKINCA RAHATSIZ OLDUM AZICIK AMA KOMİK İŞTE kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum. Yarın görüşek üzere inşaallah. Kendinize iyi bakın.
güle güle canım

gönüller bir olsun kızlar yaakaydirigubbakcemile5

canlarım ciğerlerim beniimmmm
bana müsaade kızlarrr ceren hanım acıkmaya başladı ben yiyecek bir şeyler hazırlayayım malum dışardaydım
birazda dinleneyim kuzular
hepiniz kendinize iyi bakın canlarımmmm
birazdan sizde teker teker tüyersiniz zatiiiii
hepiciğini öpüyorum kuzularrr allaha emanet olun ilk fırsatta yine gelicem yanınıza
Sizi çoooooooookkkkkkkkk Seviyorrrrrrrruuuuuuuuummmmmmmmmm
ve inanın her zaman aklımda kalbimdesinizzzz

oyy bende giremedim bilgisayarcılar geldi
herkesler burda topik yine kalaba
kız dünür gidiyomu
aman gelinimi aç bırakma git yapa yemeciğini görüşürüz yine çok öptüm

ya bugünkü randevuyu yarına ertelediler sinirimden aglayacam yaa..doktorun ameliyatı geç bitecekmiş normal saatine yetiemeyecekmiş.yarın gelin dediler ben de çıkmadan bir görseydi beni diye ısrar ettim bakalım doktor gelince soracak ok derse 8 gibi gidebilirim...ama bugün çok yogun oldugundan olumsuz olması mümkün ...

bizde seni seviyoruz Gülçincimmm cerenimize iyi bak kendinede allah bir avazda kurtarsınn güzelce dinlen yorulma çook öopüyoruz
kızlar bende kaçanzii yarın görüşrüz bay bayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…