- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.761
çocukcağıız gömlek gibi asmışlar ayy o da saf saf gülüyo garibim maymun etmişler çocuğu böyel diyorum ama bizimlinin başına neler geleck kimbilir ay babası bir yandan ben bir yandan reklamlarda vardı ya elektrik süpürgesiyle çekip duruyorlar çocuğu emekliyodu hani böyle haylazlıklar yapacağımız kesin kaydirigubbakcemile3
Ceren hoşgeldin. Valla iyi çalışıyorsun maşallah.
Mavi Deniz biz iyiyiz canım. Bir sorun yok çok şükür.
Beyaz, geçmiş olsun gaz problemi çok zordur. Papaya çayını ben de duymuştum. Bir dene istersen.
hoş bulduk birtaneeemmmm
biz iyiyiz canımcım iş yerimde idim acık çalıştım yine eve geldim
sen nasılsın balım yoğunmusun hala?
geldim dünür geldim
evde değildimki kuşum
sabah kalktık kahvaltı yaptık eşimle ortalığı toparladık saat 11.30 gibi iş yerime gittim
işleri toparladım ordan diğer şirkete geçtim anca bitti işler
eve geldiğim gibide topiği açtım
sizde ne var ne yok damadım nasıl?
Gelinin kıpır kıpır valla durmuyor gelmekmi istiyor anlamadımki kaydirigubbakcemile3
manukyanmıyım kız bennn delü okul aççekmişim yok daha neler çiğdem ve kızlarıııkaydirigubbakcemile3
şakkıdı
cerencim valla bende saate bakıp duruyorum geçmiyor ya üstelik bugünde çok yogunluk var bendede ama laf yetiştirmeye çalışıyorum gördügün gibi hiç birşeyden de geri degilim yanii.5 buçukta çıkacam ..
gülçincim biraz kasılma var sanki birde kasıklarımda sancı
çıkmak istiyor artık ceren hanım anne hazır ol vakit geliyor diye sinyal veriyo akıllı bıdık
uyyy kimin gelini opuyorumnanaktan
evet cnm doğumhane ve ameliyathane kapalı,uzun bir sürede öyle kalacak,yeni bir hastane açılıyor ya,onun çalışmaları hızlandı,kadın doğum hastanesi olacaktı zaten,hemen diş hastanesinin altında pembe bina,bitti gibi.benşm bi arkadaşda 9.ayında şevkette doğum yapcak oda panik halinde şu an doğumhaneside kapalıymış acil bişi olsa napcak bilmiyor
cnm bence kızızn olacak gibime geliyor hadi hayırlısıbencede beyaz ihmal etme doktora bir göürünün bence...araba olmamasıda sıkıntı bebekler rahat çıkılmıyor degilmi.?bizim hatunlar fıstık anam ...arife ablamın dedigi gibide koy fotoyu yapınca...evet beyazcım gidiyorum bugün doktora eşim saate bakıp duruyopr son kaç saat kaldı diye.dayanamadı benle çıakcak işten biraz erken çıkacam normalde o benden yarım saat sonra çıkıyor ama benim doktorda tam saatinde hiç giremiyorsun hiç hep yarım saat 45 dk geçiyor o yüzden her seferind erahattık ben gidince oraya arıyordum şu zaman gel diye bu sefer bende gelecem beklerim bende orada diyor...ayyy tahminleirniz neler kızlar sizin içinize ne doguyor.?
Ceren hoşgeldin. Valla iyi çalışıyorsun maşallah.
Mavi Deniz biz iyiyiz canım. Bir sorun yok çok şükür.
Beyaz, geçmiş olsun gaz problemi çok zordur. Papaya çayını ben de duymuştum. Bir dene istersen.
canım benim oturma öyleyse
bacaklarını uzat ve dinlen yarım saat kadar yat geçz ise ılık bir duş al gevşesin vücudun ama iş yapma sakın
uzattım canım ayaklarımı sakinler şimdi duşa girecektim eşim evde yok o yüzden giredim
Kızlar ben çıkıyorum. Yarın görüşek üzere inşaallah. Kendinize iyi bakın.
hatice iyi akşamlar cnm
kız gülçin nassennnn?
görüşemiyoruz hiç senle....
KIYAMADIN DİMİ DÜŞECEK GİBİ BENDE İYİCENE BAKINCA RAHATSIZ OLDUM AZICIK AMA KOMİK İŞTE kaydirigubbakcemile3Ayy Çiğdem nedense benim pek hoşuma gitmedi o bebişin hali. Kıyamam ya gülüyo tabii ne bilsin.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çıkmak istiyor artık ceren hanım anne hazır ol vakit geliyor diye sinyal veriyo akıllı bıdık
uyyy kimin gelini opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
fenamı kızzz
kızlaaaarr anneye para lazııımm hadi bakalım dersin kaydirigubbakcemile
ay töbe töbe kaydirigubbakcemile3
güle güle canımKızlar ben çıkıyorum. Yarın görüşek üzere inşaallah. Kendinize iyi bakın.
gönüller bir olsun kızlar yaakaydirigubbakcemile5evet canım ya koptuk gibi nerdeyse
ben bu hafta fazla giremedim topiğe
sende malum hem zeyneple ilgilendiğin için denk gelemedik hiç
nasılsın kuşum iyimisin
nasıl gidiyor annelik?
zeynebimizde gaz sorunu varmış allah yardımcın olsun balım sütündenmi geçiyor acaba?
Soğan felan yeme yani gaz yapacak şeyleri yeme bakalım belki düzelir gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?