Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam canım doyurun karnınızı sonrada güzelcene dinlenin bizde seni çok seviyoruz canım kendine dikkat et

aksilik işte mavicim her işte hayır vardır sıkma canını belki doktorun kabul eder seni görmeyi

aa olsun mavi ya herşeyde vardır bi hayır belki bugun gtsen göremicektin cinsiyeti
yarın görürsün

kızlar bende kapatıyorum iyi akşamlarr
sağlıkla mutlu kalın yarın görüşürüz
çok çok öpüyorum hepnizi opuyorumnanaktan

merhaba kızlar, okulda bölüm odası bir anda dolunca yazamadım, sonrada zil çaldı çıktım zaten, kimseye hoşçakal diyemedim, kusura bakmayın :)

Ya kızlar düşükten hemen ardından hamile kalanınız var mı?Benimde kürtaj olalı 2 ay geçti.Doktor 3 ay en az beklemelisin dedi.Napıcam ya beklemek istemiyorum ben tecrübelerinizi paylaşırmısını<z.

Ya kızlar düşükten hemen ardından hamile kalanınız var mı?Benimde kürtaj olalı 2 ay geçti.Doktor 3 ay en az beklemelisin dedi.Napıcam ya beklemek istemiyorum ben tecrübelerinizi paylaşırmısını<z.

merhaba canım :) öncelikle geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah... ben kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım, şimdi 14+3 haftalık hamileyim, darısı senin başına canım :)

Maşaallah Rüzgar deniz Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Senindemi düşükten dolayı bir kürtajdı.?Benim bebeklerim ikizdi.Kalpleri durmuştu.?7 haftalıkken kaybettim.Üzmek istemem seni bu konuyla ama tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum.

Evet canım benim de düşük yüzünden kürtajdı, üstelik bir değil tam dört defa düşük yaşadım ve kürtaj oldum. Hepsini de 7. - 8. haftalarda kaybettim. Sakın ümidini kaybetme arkadaşım. Ben bütün tahlilleri yaptırmıştım, hiçbir sorunum çıkmadı. Ne bende ne de eşimde. En sonunda doktorum tüp bebeği önerdi, çünkü yaşım yüzümden yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini, tüp bebekle kaliteli embriyo elde edilebileceğini söyledi. Biz de tüp bebeğe karar verdik. Hatta Haziran için karar vermiştik tüp bebeğe. Fakat ben kürtajdan hemen sonra soğan suyu, incir suyu kürlerine, polen+arısütü+bal, tarçın+bal+çörekotu kürleri uyguladım kendime. Eşime de yine polen+arısütü+bal, keçiboynuzu kürü ve E vitamini uyguladım. Tüp bebeğe hazırlık olsun demiştim. Ama bizim ufaklık bize güzel bir sürpriz yaptı ve geldi. 4 düşükten sonra ilk kez bu haftalara ulaşabildim. Eğer istersen kürleri nasıl uygulayacağını sana seve seve anlatabilirim. Yapman gereken şey geçmişi unutup önüne bakman ve yepyeni bir sayfa açman hayatında ve asla umudunu kaybetme. Allah doğru zaman ne zamansa o zamanda veriyor miniklerimizi :)

yaa burdaki hamileler hep tecrübeli dimi yani 3 aylık riskli dönemi atlattınız galiba o yüzden bişey sorucam.daa önce de bi başlık açıp sormuştum ama hala kafama takılıyo.7.haftamda bi düşük tehtidi yaşadım.2hafta yatıp progestan kullandım.geçen hafta doktor risk kalmamış herşey güzel dedi.ama benim sarı akıntım oluyo.buna danormal dedi amaben gene de takıyorum.akıntı sarı renk olur mu normal mi

kokulu olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum slvmsstr, bende de akıntı var ama sarı değil, doktorun normal dediyse takma bence, bebeğini de üzme canım :)

tamam sağol inş.takmam ama bi kere kötü bişey olunca korkuyo insan kokuluda değil ama sarı olmasa nasıl oluyor yani nerden anlaşılır akıntı olduğu

9+6 günlük hamişim ben 10.hafta bitiyo şu 3 ayı bi tamamlasam rahatlıcam
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, biliyorum ne kadar tedirgin olduğunu :) 3 ayı bitirmiş olmama rağmen ben hala tedirginim ama biraz daha rahatladım doğrusu :) inşallah sen de hayırlısıyla 3 ayı bitireceksin, pek bir şey kalmamış sayılır 3 haftalık bir süren var, o da sağlıkla geçecek inşallah :)
becerebilirsem resmimi eklicem birazdan :))))
burcuuuuuuuuuuuuum hoşgeldin birtanem, bekliyorum resmini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…