- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.781
tamam canım doyurun karnınızı sonrada güzelcene dinlenin bizde seni çok seviyoruz canım kendine dikkat etcanlarım ciğerlerim beniimmmm
bana müsaade kızlarrr ceren hanım acıkmaya başladı ben yiyecek bir şeyler hazırlayayım malum dışardaydım
birazda dinleneyim kuzular
hepiniz kendinize iyi bakın canlarımmmm
birazdan sizde teker teker tüyersiniz zatiiiii
hepiciğini öpüyorum kuzularrr allaha emanet olun ilk fırsatta yine gelicem yanınıza
Sizi çoooooooookkkkkkkkk Seviyorrrrrrrruuuuuuuuummmmmmmmmm
ve inanın her zaman aklımda kalbimdesinizzzz
ya bugünkü randevuyu yarına ertelediler sinirimden aglayacam yaa..doktorun ameliyatı geç bitecekmiş normal saatine yetiemeyecekmiş.yarın gelin dediler ben de çıkmadan bir görseydi beni diye ısrar ettim bakalım doktor gelince soracak ok derse 8 gibi gidebilirim...ama bugün çok yogun oldugundan olumsuz olması mümkün ...
bizde seni seviyoruz Gülçincimmm cerenimize iyi bak kendinede allah bir avazda kurtarsınn güzelce dinlen yorulma çook öopüyoruz
kızlar bende kaçanzii yarın görüşrüz bay bayyy
ya bugünkü randevuyu yarına ertelediler sinirimden aglayacam yaa..doktorun ameliyatı geç bitecekmiş normal saatine yetiemeyecekmiş.yarın gelin dediler ben de çıkmadan bir görseydi beni diye ısrar ettim bakalım doktor gelince soracak ok derse 8 gibi gidebilirim...ama bugün çok yogun oldugundan olumsuz olması mümkün ...
iyi akşamalr burucum kendine dikakt et bende çok öpüyorum seniiiŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar bende kapatıyorum iyi akşamlarr
sağlıkla mutlu kalın yarın görüşürüz
çok çok öpüyorum hepnizi opuyorumnanaktan
Ya kızlar düşükten hemen ardından hamile kalanınız var mı?Benimde kürtaj olalı 2 ay geçti.Doktor 3 ay en az beklemelisin dedi.Napıcam ya beklemek istemiyorum ben tecrübelerinizi paylaşırmısını<z.
Maşaallah Rüzgar deniz Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Senindemi düşükten dolayı bir kürtajdı.?Benim bebeklerim ikizdi.Kalpleri durmuştu.?7 haftalıkken kaybettim.Üzmek istemem seni bu konuyla ama tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum.
yaa burdaki hamileler hep tecrübeli dimi yani 3 aylık riskli dönemi atlattınız galiba o yüzden bişey sorucam.daa önce de bi başlık açıp sormuştum ama hala kafama takılıyo.7.haftamda bi düşük tehtidi yaşadım.2hafta yatıp progestan kullandım.geçen hafta doktor risk kalmamış herşey güzel dedi.ama benim sarı akıntım oluyo.buna danormal dedi amaben gene de takıyorum.akıntı sarı renk olur mu normal mi
tamam sağol inş.takmam ama bi kere kötü bişey olunca korkuyo insan kokuluda değil ama sarı olmasa nasıl oluyor yani nerden anlaşılır akıntı olduğu
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, biliyorum ne kadar tedirgin olduğunu :) 3 ayı bitirmiş olmama rağmen ben hala tedirginim ama biraz daha rahatladım doğrusu :) inşallah sen de hayırlısıyla 3 ayı bitireceksin, pek bir şey kalmamış sayılır 3 haftalık bir süren var, o da sağlıkla geçecek inşallah :)9+6 günlük hamişim ben 10.hafta bitiyo şu 3 ayı bi tamamlasam rahatlıcam
burcuuuuuuuuuuuuum hoşgeldin birtanem, bekliyorum resmini :)becerebilirsem resmimi eklicem birazdan :))))
12. haftadan sonra düşük riski bitiyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?