- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.981
slm herkese bende eski üylerdenim ama buraya ilk defa yazıyorum benimde bebişim olucak 7 buçuk aylığız biz.benimlede ilgilenirmisiniz:)
evet iki arkadaşımız bekliyor onalrda işallah en kısa zamanda hamile olucaktşekkür ederim hepimizinkini inşallah.burdaki herkes hamilemi şimdi:)
kızlar ben cinsiyeti öğrendim oğlusum gelio hayırlısıyla darısı herkesin basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oyy kıyamam öyle içli ağlama :1hug:hemen hemen 2 kişi var bebişinin yolunu gözleyen birideeeeeeeeeeeeeeee bennnnnnnnnnnnnnmafoldumben
:roflol::roflol: süper benzetme cüzdanında para olduğunu bilmek gibicinsiyetini öğrenmek güsel bi duygu dimi cüzdanda kaç para taşıdını bilmek gibi bişi..bende öğrendiiğimde çok sevinmiştim artık bebek değildi adı oğluşumdu:::
benimde oğlum olucak sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah:teytey::teytey:
ben geldim yine kizlar
hoşgeldin canım nasılsınben geldim yine kizlar
evet iki arkadaşımız bekliyor onalrda işallah en kısa zamanda hamile olucak
aaa çok sevindim canım hayırlı olsun
oğluma bi arkadaş daha geliyoo zemuszemus
oyy kıyamam öyle içli ağlama :1hug:
:roflol::roflol: süper benzetme cüzdanında para olduğunu bilmek gibi
hoşgeldin gönülcümm
Evet canım benim de düşük yüzünden kürtajdı, üstelik bir değil tam dört defa düşük yaşadım ve kürtaj oldum. Hepsini de 7. - 8. haftalarda kaybettim. Sakın ümidini kaybetme arkadaşım. Ben bütün tahlilleri yaptırmıştım, hiçbir sorunum çıkmadı. Ne bende ne de eşimde. En sonunda doktorum tüp bebeği önerdi, çünkü yaşım yüzümden yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini, tüp bebekle kaliteli embriyo elde edilebileceğini söyledi. Biz de tüp bebeğe karar verdik. Hatta Haziran için karar vermiştik tüp bebeğe. Fakat ben kürtajdan hemen sonra soğan suyu, incir suyu kürlerine, polen+arısütü+bal, tarçın+bal+çörekotu kürleri uyguladım kendime. Eşime de yine polen+arısütü+bal, keçiboynuzu kürü ve E vitamini uyguladım. Tüp bebeğe hazırlık olsun demiştim. Ama bizim ufaklık bize güzel bir sürpriz yaptı ve geldi. 4 düşükten sonra ilk kez bu haftalara ulaşabildim. Eğer istersen kürleri nasıl uygulayacağını sana seve seve anlatabilirim. Yapman gereken şey geçmişi unutup önüne bakman ve yepyeni bir sayfa açman hayatında ve asla umudunu kaybetme. Allah doğru zaman ne zamansa o zamanda veriyor miniklerimizi :)
hoşgeldin canım nasılsın
napım burcum tarifsiz bi özlem var içimde bi eksiklik içimde koca bi boşluk iiçimden geçenleri anlatamıyorum herşey kifayetsiz kalıyor ay yine çoştum ben ya offffffffffffmafoldumben
Bana cesaret verdin canım ya.Bizde eşimden kaynaklanan bir infertilite vardı.Eşim de varikosel vardı.Ameliyat oldu.Ardından bebek oldu.Ama onunda kalbi durunca herhalde varikosel kaynaklı bişiler diye düşündüm.Tekrar tekrar düşük yaşamaktan korkuyorum.Bende dedim eşime bak tüp bebek yapalım.En azından orada en kalitali spermle en elverişli yumurtayı döllüyorlar.Döllenen yumurtalar bir kere daha elelmeden geçiriliyor diye.Ama eşimde o kadar ilaç alma diyor.
Ben en iyisi kendimie bir kere daha şans vereyim.Düşük tekrar ederse tüp bebek deneriz.Bana şu kürleri nasıl kullandığını yazarmısın?
ben geldim kızlaaaaaaaaar :) çok gitmemiş sayfalar bakıyorum, üstelik Ceren hanım da teşrif etmemişler bugün...
hoşbulduk tatlım :)hosgeldin abla
slmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkk
ohhhhhhh çok yorulduk valla
kızımla beraber üniversiteye gittik bugün sınavım vardı ona girdim
annem arabada bekledi beni zeyneple
çıkınca emzirdim hoıcalarla görüştüm
tekrar emzirdim kalan işlerimi halettim
çok uslu durdu kzıızm bugün
hiç üzmedi beni
haftaya da her gün sınav var bakalım her gün okuldayız yine
ama bugün işler biraz uzun sürdü
annem yemek yapmaya çalışıyor
zeynep emdi yine uyudu
bende size bir bakayım dedim
mavişimmmmmmm çok sevindim cnm kızızn oluyormuş ne güzel:dance::dance::dance:
maşallah kızımızaarkadaş geliyor bizim zillilere:teytey::teytey:
hayırlı olsun cnm
çok sevindim
kızlar geçmişi okuyamadım başka önemli haber varsa bana yazın lütfenn:1rolleyes:
Evet rüzgar denizcim seni dinliyorum.....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?