Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tşekkür ederim hepimizinkini inşallah.burdaki herkes hamilemi şimdi:)
evet iki arkadaşımız bekliyor onalrda işallah en kısa zamanda hamile olucak
kızlar ben cinsiyeti öğrendim oğlusum gelio hayırlısıyla darısı herkesin basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa çok sevindim canım hayırlı olsun
oğluma bi arkadaş daha geliyoo zemuszemus

hemen hemen 2 kişi var bebişinin yolunu gözleyen birideeeeeeeeeeeeeeee bennnnnnnnnnnnnnmafoldumben
oyy kıyamam öyle içli ağlama :1hug:
:roflol::roflol: süper benzetme cüzdanında para olduğunu bilmek gibi

ben geldim yine kizlar

hoşgeldin gönülcümm

hosbulduk canoooo

mavi deniz nasilsin nasil geciyor hamilelik kizin oluyormus cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim....

ben geldim yine kizlar
hoşgeldin canım nasılsın

napım burcum tarifsiz bi özlem var içimde bi eksiklik içimde koca bi boşluk iiçimden geçenleri anlatamıyorum herşey kifayetsiz kalıyor ay yine çoştum ben ya offffffffffffmafoldumben

Bana cesaret verdin canım ya.Bizde eşimden kaynaklanan bir infertilite vardı.Eşim de varikosel vardı.Ameliyat oldu.Ardından bebek oldu.Ama onunda kalbi durunca herhalde varikosel kaynaklı bişiler diye düşündüm.Tekrar tekrar düşük yaşamaktan korkuyorum.Bende dedim eşime bak tüp bebek yapalım.En azından orada en kalitali spermle en elverişli yumurtayı döllüyorlar.Döllenen yumurtalar bir kere daha elelmeden geçiriliyor diye.Ama eşimde o kadar ilaç alma diyor.
Ben en iyisi kendimie bir kere daha şans vereyim.Düşük tekrar ederse tüp bebek deneriz.Bana şu kürleri nasıl kullandığını yazarmısın?

canım be akşam söylemeyi unuttum, benim de eşim varikosel ameliyatı oldu, aşağı yukarı 2 sene oldu bu ameliyatı olalı ve 8 ay sonra hamile kaldım ve sonrasını biliyorsun, ben sana nasıl uygulayacağını anlatacağım kürleri ve eşin haklı bence de o kadar ilaç alma, önce kürleri uygula :)

slmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkk
ohhhhhhh çok yorulduk valla
kızımla beraber üniversiteye gittik bugün sınavım vardı ona girdim
annem arabada bekledi beni zeyneple
çıkınca emzirdim hoıcalarla görüştüm
tekrar emzirdim kalan işlerimi halettim
çok uslu durdu kzıızm bugün
hiç üzmedi beni
haftaya da her gün sınav var bakalım her gün okuldayız yine
ama bugün işler biraz uzun sürdü
annem yemek yapmaya çalışıyor
zeynep emdi yine uyudu
bende size bir bakayım dedim

mavişimmmmmmm çok sevindim cnm kızızn oluyormuş ne güzel:dance::dance::dance:
maşallah kızımızaarkadaş geliyor bizim zillilere:teytey::teytey:
hayırlı olsun cnm
çok sevindim
kızlar geçmişi okuyamadım başka önemli haber varsa bana yazın lütfenn:1rolleyes:

Eklektik,

Aşağıda sana yazdığım kürler İbrahim Saraçoğlu'ndan alıntıdır. Soğan suyu kürünü adetliyken ya da adet bittiğinde yapabiliyorsun canım.

Soğan suyu kürü:
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.*
Dikkat:* Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

İncir kürüne soğan kürü bittiğinin ertesi günü başlayacaksın canım.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı keçiboynuzu kürü:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Ben bunların yanı sıra kendim için sabahları aç karnına bal+çörek otu+tarçın karışımı yapıp suyla hap içer gibi içtim. Akşamları ise eşime E vitamini verdim ve bunun yanında hem eşim hem de kendim bal+polen+arısütü karışımını yedik birer kaşık. Hamile kalınca hepsini bıraktım hayatım :) İnşallah sen de başaracaksın ve sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeğini kucağına alacaksın :)

hoşbulduk tatlım :)

ne becerikli kadınsın sen ya :) hem sınav hem bebek... afferim sana valla :)

nehriver tebrik ederim cnm senide maşallah prens geliyor he
sayısı artsın artık oğlanların dimi ya opikte
kızlar bastı topiğihihoyyythihoyyyt

Evet rüzgar denizcim seni dinliyorum.....:lepi:

biraz meşakkatli bir iş, hergün yapmaktan bunalabiliyorsun ve bazen niye uğraşıyorum ki diyebiliyor insan, daha doğrusu ben böyle hissetmiştim ama ya olursa ya başarırsam diyerek devam ettim, sen de sakın yılma canım, buradaki arkadaşlarım da çok destek oldular bana sağolsunlar ve sonuç şimdilik çok güzel, inşallah sen de sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebeğini kucağına alırsan o zaman ben tekrar hamile kalmış gibi mutlu olacağım :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…